inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám tyto nové nečtené knihy LEVNĚ - nevhodný dárek

Kategorie: Beletrie

1). Jazzová Baronka, Hannah Rothschildová - 99kč
2). Chyťte zloděje zvířecí agenti, Riina a Samomi Kaarlovi - 49kč
3). Nobelovka, Gyril Gely - 99kč
4). Pod Dohledem, Lisa Jewellová - 99kč
5). Navzdory/architekti 1969-1989-2019 : 49kč
6). Zápisník Dory Maarové, Brigitte Benkemounová - 69kč
7). Život v Utajení, Amaryllis Fox - 69kč
8). Věrný Čtenář, Max Seeck - 99kč

Nové, nečtené knihy - nevhodný dárek.
Prodám tyto nové nečtené knihy LEVNĚ - nevhodný dárek
Podobné inzeráty
ČTYŘI KNIHY O HISTORII
Prodám tyto čtyři knihy Tři jsou v absolutně bezvadném stavu a zřejmě i nečtené. Stav nových knih. Jedna kniha je starší a čtená, ale ve velmi dobrém a zachovalém stavu. Kniha KRONIKA ŽIVOTA KARLA IV starší kniha z roku 1985. Velmi zachovalá. 333 stran. Cena 80 Kč Kniha KRÁSNÁ TAJEMSTVÍ stav úplně nové knihy. Rok vydání 2015. 251 stran. Cena 100 Kč Kniha PŘEVRATNÉ UDÁLOSTI stav úplně nové knihy. Rok vydání 2015. 375 stran. Cena 100 Kč Kniha ŽIVOT V ČESKÝCH ZEMÍCH stav úplně nové knihy. Rok vydání 2016. 151 stran. Cena 100 Kč Plus poštovné Minimální odběr dvě knihy. Při odběru více knih, dám slevu. Podívejte se na další moje inzeráty a knihy. Mám toho spoustu. Hlavně historické, válečné a dobrodružné. Jde o pozůstalost po otci. Případný osobní odběr Jičín a okolí nebo pošlu Poštou nebo Zásilkovnou. Tel:
ČTYŘI KNIHY O DĚJINÁCH ČESKA
Prodám čtyři tyto velmi pěkné a naučné knihy o historii a dějin Česka. Všechny tyto knihy jsou v absolutně bezvadném stavu. Prakticky nové knihy. Zřejmě i nečtené. Preferuji odběr všech čtyřech knih. Kniha DĚJINY ČESKA rok vydání 2019 úplně nová a nečtená kniha. Moc hezká! 349 stran. Cena 180 Kč - UŽ PRODÁNA. Kniha DĚJINY STRUČNÝ PŘEHLED nová nečtená kniha.130 stran, cena 100 Kč Kniha O SMYSLU ČESKÝCH DĚJIN rok vydání 2019. Úplně nová nečtená kniha.367 stran. Cena 100 Kč Kniha ČESKÉ DĚJINY STRUČNÝ PŘEHLED nová kniha. V top stavu. Rok vydání 2017. 157 stran. Cena 100 Kč. Plus poštovné Minimální odběr dvě knihy. Při odběru více knih, dám slevu. Podívejte se na další moje inzeráty a knihy. Mám toho spoustu. Hlavně historické, válečné a dobrodružné. Jde o pozůstalost po otci. Případný osobní odběr Jičín a okolí nebo pošlu Poštou nebo Zásilkovnou. Tel:
Prodám mix literatura pro ženy/ detektivky/dobrodružné
Prodám 2 knihy od D. Steel: Pozdní láska za 100,- Kč a Procitnutí za 115,- Kč obě nečtené, vynikající stav, možno koupit i samostatně, dále Judith Kranz Hřích, vášeň a brilianty za 135,- Kč opět vynikající stav (pouze u ní kvůli vyšší hmotnosti nutný osobní odběr v Trutnově nebo dražší způsob dodávky jako balíček), dále Frankensteinova nevěsta od Hilary Baley za 30,-Kč v dobrém stavu: všechny tyto knihy jsou i s přebaly a to ve vynikajícím či dobrém stavu, dále detektivku Vysoká hra od Petera Benjamina za 65,-Kč, zde jediná vada a to škrábance na zadní straně přebalu, dále sbírku povídek Umění vraždy, jenž napsalo více autorů mezi nimi i Donald E. Westlake, Lawrence Block a další za 35,Kč,- 1X čtená, super stav, hardback s laminovanými deskami, dále od Tamar Yellin - Záhada domu Šeferů za 100,-Kč - nečtená, skoro super stav, dále dobrodružná od Zane Greye - Tajemný jezdec za 40,-Kč bezvadný stav, laminované desky Knihy jsou ve výborném či dobrém stavu jako nečtené, dávám přednost menším zásilkám, posílám doporučeně přes ČP v bublinkové obálce. Na poštovném se musíme domluvit, případně na osobním předání v Trutnově - v tom případě bez poštovného. Poštovné záleží na aktuální ceně služby, v případě, že nepotřebujete knihu do 48 hod od odeslání, zasílám ekonomicky a pošta garantuje doručení cca. do 4 dní od podání, v tomto případě a jednalo-li by se o zásilku do půl kila by aktuálně činilo poštovné cca.60,-Kč. Nezasílám do zahraničí ani na Slovensko. Nutná platba předem není-li domluveno OP /osobní předání/. Měna Koruna česká. Kontaktovat mne můžete smskou na mnou uvedené číslo či e-mailem. Na sms odpovídám zpravidla po 13 hodině odpolední, mailovat můžete kdykoliv, budu se snažit odpovědět do 48 h od prvního kontaktu.
knížky, knihy, knížka, kniha
Prodám knihy, knížky. Autor Patricia Briggs, série Alfa a Omega, nové, nečtené: 3) Dvojí spravedlnost 200 Kč Autor Kalayna Price, série Alex Craftová, nové, nečtené: 1) Čarodějka stínů 180 Kč 2) Tanec stínů 180 Kč Při nákupu dvou knih 2 % sleva. Lze poslat poštou při platbě předem na účet. Poštovné za knihu Alfa & Omega 69 Kč. Poštovné za knihy Alex Craftová 63 Kč.
KNIHY II SVĚTOVÁ VÁLKA
Prodám tyto knihy z druhé světové války. DEN D 1944, 443 stran. Cena 80 Kč. Stav úplně nové knihy. BYLO JICH DESET, 390 stran. Cena 80 Kč. Stav úplně nové knihy. ČESKÝ LEV V BOJI, 346 stran. Cena 80 Kč. Knihy ARCHIV jsou po 30 Kč. Stav zachovalé. Minimální odběr dvě knihy. Plus poštovné. Při kompletním odběru knih dám slevu! Osobní odběr Jičín a okolí nebo pošlu Poštou nebo Zásilkovnou. Podívejte se na moje další inzeráty. Mám toho spousty: Knihy válečné, historické, naučné, sportovní, dobrodružné, filmové a další a další. Při větším odběru knih dám slevu!
Beletrie, romány, detektivky, atd.
Většinou velmi dobrý stav knih, viz popis, některé vůbec nečtené Možné zaslání za 85 Kč poštou, balíkovnou nebo zásilkovnou 30 Kč: B.Březovský - Železný strop (poválečný), posl.vyd.1986, kniha jako nová, přebal nepotrhaný, má na hřbetu nahoře a dole známky od vlhkosti Plávka - Obrácení Pavla, starší (fialová) kniha, vazba OK, jen na konci knihy 4 listy přehnuté, v plast.přebalu, razítko knihovny E.Queen - Záhada chirurgovej topánky, detektivní, slovensky, dobrý stav 40 Kč: T.H.Johansen - Jindra na stopě, detektivní román pro mládež (modrá stará kniha menších rozměrů), pěkný stav Eva Hauserová - Blues zmražené kočky, výborný stav, jako nová M. C. Beaton - Agatha Raisinová a vražedná setba, topstav, nečtená M. C. Beaton - Agatha Raisinová a výletníci z Dembley, topstav, nečtená K.Šimon - Prostopášníkův průvodce po světě, nečtená, 100% stav včetně přebalu N.Dubcová - Nepravidelný deník české rentiérky, 2011, stav nové knihy 60 Kč: G.Haefs - Meč z Kartága, detektivní historický román, výborný stav nové knihy, nečtená C.Roganová - Záchranný člun, strhující román o potopení lodi, výborný stav nové knihy, nečtená H.Coben - Cizinec, nová kniha 2019, velmi dobrý stav, nečtená, trochu ohnutí rohu obálky, na foto to ani není vidět 80 Kč: J.Leigh - Ještě to nebalím, vzkazuje babička, 2018, topstav. nečtená A.Tylerová - Běh času, rok 2019, výborný stav R.L.Mathewsonová - Hra s láskou, 2015, nová, nečtená K.Frost - Zdráhavý věštec, nová kniha 2019, nečtená, drobné poškození zadních desek, viz foto, už takto koupené