inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám věci ze zahrady pro děti

Kategorie: Sportovní potřeby

Prodám vše co je na obrázku. Dětské auto chybí adaptér je pouze ovladač.V případě zájmu pište. Cena dohodou.
Prodám věci ze zahrady pro děti
Podobné inzeráty
Trampolína Marimex 366 cm + vnitřní ochranná síť + schůdky
Prodám použitou velkou trampolínu Marimex 366 cm s vnitřní ochrannou sítí a schůdky. Trampolínu nám převrátil vítr a zohýbal některé vrchní tyče, které drží ochrannou síť. Na první pohled to na fotkách není vidět, ale bude lepší je narovnat, popřípadě posvařovat. Z tohoto důvodu prodám za 2.990,- Kč. Původní cena byla 8.000,- Kč. Pouze osobní odběr. Trampolína pro bezpečné skákání je skvělým doplňkem každé zahrady. Dokonalou stabilitu zajišťují čtyři nohy ve tvaru písmene U. Vyrobená je z kvalitních materiálů, a nosnost je až 150 kg. Příslušenství: Součástí balení je trampolína, ochranná síť, žebřík a vše, co potřebujete pro instalaci. Vlastnosti trampolíny: Odrazová plocha: Materiál odrazové plochy patří k nejkvalitnějším na trhu. Plocha je vyrobena ze speciálního polypropylenu s ochranou proti UV záření, který zaručuje dlouhou životnost. Speciální neabrazivní (hladká) povrchová úprava zabrání odření kůže při dopadu. Vnitřní ochranná síť: Vnitřní ochranná síť je bezpečnější než vnější síť - brání přístupu skákajícího do části s pružinami. Vstupní prostor je zajištěn třemi přezkami a brání vypadnutí. Tyče jsou obaleny ochranným návlekem z měkčené pěny. Nohy trampolíny jsou samostatné a zvyšují stabilitu celé trampolíny. Spojení tyčí nohou trampolíny a sítě je jištěno speciálními sponami. Bezpečnost: Trampolíny jsou určené pro náročné pohybové aktivity, proto klademe důraz na jejich bezpečnost a spolehlivost. Použití kvalitních materiálů a moderních technologií při výrobě řadí naše trampolíny mezi nejbezpečnější a nejspolehlivější na českém trhu. Pro koho je trampolína vhodná? Trampolína se hodí na střední a větší zahrady, vzhledem ke své velikosti. Hodí se pro více dětí, a je vhodná i pro dospělé. Doplňující technické informace: Průměr trampolíny: 366 cm Průměr skákací plochy: 318 cm Výška skákací plochy: 80 cm Výška vč. sítě: 260 cm Nosnost: 150 kg Počet dvojitých nohou: 4 Počet pružin: 72 Počet tyčí: 8 Ochranná síť: ano Žebřík: ano
Spacák Husky Kids Magic -12 ° C zelený a červený 1399 za oba
3r staré, jako nové. Cena k jednání. Jen osobní předání OV, FM a okolí. Spacák Husky Kids Magic -12 °C - má vyšší tepelný komfort, který zajišťuje 4-kanálkové duté vlákno. Důmyslné řešení tohoto spacího pytle nabízí jeho využití pro děti od útlého věku až po dorost. Tuto možnost nabízí odepínatelná spodní část spacáku. Kratší verze je pro děti do výšky cca 130cm. Prodloužená varianta spacího pytle je určena pro děti okolo 160 cm. Komfort spaní zvyšuje velmi příjemný mikrofleece, který je ve vnitřní straně kapuce. Celkový dojem podtrhuje unikátní design typicky pro Husky. Je ideální pro děti až do výšky 160 cm na výlety do přírody, vodáckou turistiku, ale i treking od jara až do zimy. Teplotní určení: Extreme tested: -12 ° C Low comfort: -4 ° C High comfort: + 3 ° C Vlastnosti: - plněn čtyřkanálkovým dutým vláknem Hollowfibre - vnější vrstva tvořena Nylonem Taffeta, který působí vodoodpudivě - kompresní obal - koncepce pravého a levého zapínání, pro možnost spojení dvou spacáků - podélné zapínání spacáku - zateplovací límec - vnější kapsa na drobnosti - náplň: 2 x 190 g / m2 Hollowfibre, 4kanálikové - konstrukce: dvouvrstvá - vnitřní materiál: Polypongee, Microfleece - vnější materiál: 70D 190T Nylon Taffeta - příslušenství: kompresní obal, odepínací spodní část, použitelná také jako vak na nohy, reflexní prvky - hmotnost: 1470 g - doporučená maximální výška dítěte: 155/125 cm - rozměr sbalení: 40 x 20 cm - rozměr: 75 x 150/180 cm
Plavecký pás - DENA
DENA Plavecký pás (11 dílů/do 22 kg) Plavecký pás Agama SWIM se 13 dílky je určen pro děti do 26 kg a jedním z nejoblíbenejších pomůcek pro výuku plavání. Délka plaveckého pásu pro děti je variabilní. Jednotlivé dílky můžete pohodlně odebírat podle toho, jak si vaše díte v plavání povede. Zapínání popruhu je řešeno plastovou sponou. Tento plavecký ježek je skutečně neocenitelná pomůcka pro vaše děti při výuce plavání a seznámení se s vodou. Řada plaveckých škol pásy upřednostňuje před vestami, rukávky apod. Díky tomu, že je pás Agama SWIM univerzální a je možno dílky oddělávat či zase přidávat, je to skvělý společník po celou dobu výuky plavání. Klíčové vlastnosti: vhodné pro děti do 22 kg, délka popruhu: 100 cm, vyrobeno v ČR. Všechny pásy mají certifikaci. Výrobek není určen pro záchranářské účely a neslouží jako prevence před utonutím. Používejte pod dohledem dospělé osoby. Párkrát použitý, jako nový.
Plavací kruh na kr pro malé děti - Babypoint Baby ring
Plavací kruk kolem krku pro koupání malých dětí - Babypoint Baby ring 0-24m, zelená Používaný pouze ve vaně, asi 6x, pův.cena 340,- Baby Ring je unikátní produkt pro koupání dětí od 0–24 m (3–15 kg) Můžete ho použít jak pro koupání v domácím prostředí, tak v bazénu, ale pouze do hloubky max. 1 metr Velkou předností kruhu je možnost jeho použití pro děti ihned po narození Navléknutý kruh nezpůsobuje dítěti žádné nepohodlí, je to dáno především technologickým postupem při výrobě vnitřního švu, který dělá okraj kruhu kolem krčku měkkým na dotek Baby Ring – váš zábavný pomocník při koupání Rodiče – již žádná bolest v zádech Děťátko – radost z volného pohybu ve vodě Malý kruh od 0–24 m (3–15 kg)
Dětské Boby KHW snow flipper de Luxe
Dětské boby Výrobce KHW Německo Snow Flipper de Luxe Bob určený již pro nejmenší děti. Jedinečná konstrukce s inovativními myšlenkami a nápady. Zaoblený tvar bez ostrých hran, brzdy na obě ruce, zvýšený opěrák sedáku a zvýšené boky, protiskluzové drážky na sedáku a protiskluzové opěrky pro nohy, stejně jako zasouvací úchyt činí z tohoto bobu špičku ve své třídě. Nízko položený sedák je vynikající řešení zvláště pro nejmenší, avšak bob milují i starší děti. Dvě na sobě nezávisle působící brzdy mohou sloužit i jako prvek řízení směru. Tažné lanko s plastovou rukojetí a kuličkou na konci lze snadno vložit od připravených lůžek pro bezpečnou jízdu bez překážející šňůry. Snow Flipper je k dodání v několika barevných variantách. Technické parametry: Pro věk dítěte: od 3 let Nosnost (kg): 70 kg Rozměry (cm): délka 98,5 cm, šířka 51 cm, výška 30 cm Hmotnost (g): 2600 Vysoké boky zajišťují bezpečí i ochranu proti odletujícímu sněhu. Vysoká záda jsou zárukou bezpečného sezení. Vylisovaný otvor je určen pro vložení kuličky a zajištění vodicí šňůry. Celkově oblý tvar je předpokladem bezpečí i pro ostatní účastníky provozu na zasněžených svazích. V přední části bobu je vylisovaná komůrka pro uložení úchopu vodicí šňůry. Nikdy tak nemusí šňůra a úchop za jízdy překážet. Sedák je mírně prohlouben pro pevné sezení, je však zároveň vyvýšen proti dnu tak, aby nedocházelo k napadání sněhu na sedák. Dítě tak může státe sedět v suchu. Flipper je opatřen plastovými brzdami, které nejenom umožní bob ovládat, ale dítěti vytvoří pocit bezpečí při jízdě. Pevný plastový úchop. V místě chodidel jsou drážkované nášlapy. Ty zajistí dítěti pevné zapření nohama. Snow Flipper de Luxe je vybaven důmyslným, přesto jednoduchým systémem uchycení tažné šňůry s úchopem. Plastový úchop je za jízdy vložen do lůžka na čele bobu, šňůra je natažena pod tělem bobu a zajištěna koncovou kuličkou v prohlubni na zadní straně. Tak je zajištěno, že se šňůra s úchopem nikdy nemusí plést do jízdy! Bob je skvěle ergonomicky řešen, disponuje řadou bezpečnostních prvků a pro malé děti je tak ideální.
PLOVACÍ VESTA AGAMA DĚTSKÁ 3-6 (18-30 KG)
Neoprenová vesta k výuce plavání slouží jako pomůcka pro bezpečné koupání. Umožní plavání na bříšku i na zádech. Vesta Agama navíc disponuje několika upínacími řemínky a přezkami s dětskou pojistkou. Díky těmto nastavitelným popruhům můžete vždy vše nastavit pro maximální komfort vašich dětí. Na zadní straně je vesta do vody vybavena úchytem pro snadnou změnu polohy malého plováčka rodičem či instruktorem. Mezinožní popruh na vestě pro děti disponuje pojistnou přezkou, aby si vaše dítko vestu nemohlo ve vodě samo rozepnout. Vestička do vody je navržena podle vesty Michael Phelps, ale nejedná se o její kopii. Jedná se o český výrobek, který jsme vyrobili v našich podínkách s dostupnou technologií tak, aby konečná cena byla pro zákazníka přijatelná. Věk uvádíme pouze jako orientační, prosíme, abyste plavecké pomůcky pro své děti vybírali vždy dle váhy vašeho dítěte. Plovací vesta není záchranným prostředkem. Slouží pouze jako pomůcka pro výuku plavání. Zároveň je dětská plavecká vesta Agama certifikována jako plavecká pomůcka určená k výuce plavání. Technická data: - velikost: 3-6 let (18-30 kg) Osobní předání Praha a okolí.