inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám Velkou klec

Kategorie: Chovatelské potřeby

Prodám klec na zvířectvo :-) Nabídněte cenu :-)

Prodám Velkou klec
Podobné inzeráty
klec pro křepelky
Dobrý den prodám klec pro křepelky je široká 130cm, vysoká 50cm,hloubka 50cm.klec je plně vybavená obsahuje krmítko,napáječku,metr hadičky a trusnik součástí klece je popeliste(budka)kde se křepelky schovají a je jim tam teplo cena celé klece včetně popeliste(budky) je 2200kč bez budky je cena 2000kč,DO KLECE SE VLEZE 30KŘEPELEK.klece se daji umístit na sebe,klece mohu dovézt do Opavy,Ostravy,a okolí. VÝROBA A DODÁNÍ MAX TYDEN,REZERVUJTE SI PROSÍM KLEC PŘEDEM ,DĚKUJI KLEC TAKÉ POSÍLÁM POŠTOU ZA 400kč!!!!!!. Cena je za jeden kus !!Klec která je zadělána dřevotřískou kde je jen pletivo se předu tak je cena 2200kc..Dá se udělat i dvojitá klec (186x50x57)cena 4500kč(vleze se tam cca 50křepelek) ale tahle klec se nedá poslat poštou!!!
Klec FERPLAST Casita 120 pro králíky / morčata
Klec s otvírací střechou pro morčata a králíky. Klec FERPLAST Casita 120 pro králíky / morčata. Klec je vyrobena z robustního plastu s kovovou konstrukcí. Je vybavena plastovým domečkem, napáječkou. Velikost: 119 x 58 x 61 cm. Kvalitní klec s vybavením vhodná pro králíka a morčata vyrobená v Evropě z kvalitního, netoxického plastu. Zajímavý design klece s obloukovou střechou, díky které je klec prostornější a dává zvířatům větší možnost pohybu. Celá střecha je otvíratelná, což usnadňuje čištění klece a manipulaci se zvířetem. Z boku klece jsou zasunovací dvířka. Komfortní klec jak pro zvířata, tak pro chovatele. Zcela nová, nepoužitá. Dopravu zajistím.
Klec pro malé hlodavce
Dobrý den, k prodeji mám dva roky starou, používanou klec pro malé hlodavce, ideálně pro křečka. Klec je nepoškozená, vadou jsou pouze okousané mříže. Klec má dvířka z horní strany, na levé straně má ještě jedno patro navíc. Ke kleci dávám dvě dřevěné hračky, keramickou misku na potravu, drátek na pítko a větší balení pilin, které mi zbyly. Klec je čistá, vydezinfikovaná. Rozměry: 36 x 25x 23 cm. Klec je možné si vyzvednout na adrese v Brně, případně v centru Brna po dohodě. Posílat poštou nebudu, klec by se mohla poškodit.
Klec KINGS CAGES, L.P., Farmingdale, NY, USA
Prodám používanou klec ve velmi dobrém stavu. Vrchní díl klece "Napoleon" je možno shora otevřít. Barva klece je vysoce odolná, netoxická. Boční panely klece jsou vyplněny horizontální mříží, přední a zadní vertikální. Klec je doplněna výsuvným roštem a výsuvným šupletem pro snadnou údržbu. Lapač nečistot a zrní je součástí klece. Klec je doplněna 3 dvířky s nerezovými krmítky. Velké přední dveře jsou opatřeny patentovaným bezpečnostním zámkem. Klec stojí na podstavci se 4 kolečky. POZOR : Samotná klec je nerozebiratelná! Jde sundat pouze horní díl s "napoleonem". Rozměry bez lapače nečistot: 66 cm (šířka) x 51 cm (hloubka) x 100 cm (výška samotné klece) / 151 cm (výška celková) Rozměry s lapačem nečistot: 89 cm (šířka) x 74 cm (hloubka) x 100 cm / 151 cm Rozteč mezi dráty: 1,90 cm Průměr drátu: 4 mm Pouze osobní odběr Veltrusy.
Klec - voliéra
Prodám novou klec pro papoušky. Obrovská klec s odnímatelnou přepážkou pro všechny velké papoušky - naše největší! Tato klec papouška má centrální dělicí stěnu, kterou lze kdykoli odstranit. To vám umožní oddělit ptáky, například si zvyknout na nového partnera. Díky své velikosti má tato papouščí klec hrdou mrtvou hmotnost asi 150 kg. Ve spodní části má klec stále 2 trusy s mřížkou trusu nad ní, takže občasné čištění může probíhat bez problémů. odnímatelná přepážka s extra pojistkou uprostřed klece.Základna z masivní čtvercové oceli,4 nerezové misky s vnějšími podávacími dvířky,jedny dvířka hnízdní budky na každé straně,2 dřevěné bidla,dvoje samostatné dveře se zámky odolnými proti ptákům a dodatečnou ochranou proti otevření zevnitř.Velikost dveří každý 37x98cm (ŠxV).výsuvné zásuvky a podlahové mřížky (s přídavnými pojistkami) z kovu, žádné riziko úniku při odstranění podlahové mřížky,6 robustních válečkových patek pro snadné přemístění Vnitřní rozměry cca 198x98x175cm (ŠxHxV) Rozteč mřížky cca. 27 mm / tloušťka 5 mm Barevné kladivo foukat antracit / staré stříbro /extrémně vysoká celková hmotnost cca 150 KG!! Po domluvě možnost dovozu včetně montáže.
Klec 80x46x35
Pokud vadí, smažu. 18.2. jsem zakoupila v Super Zoo klec 80x46x35 za 1349kc. Byla pouzita 13 dni.Klec je naprosto v poradku,není poskrabana, lak na mrizich neni poškrábáný. Domeček 30cm stál 349kc. Můžu prodat jen klec nebo klec i Domeček. Důvod prodeje, zakoupená větší klec