inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám výčep

Kategorie: Ostatní

Prodám výčepní techniku za 25.000kč
Prodám výčep
Podobné inzeráty
Prodej  penzionu
Prodám penzión v krásném prostředí Holčovic, pozemek o výměře 2124m2. Vytápění je řešeno automatickým kotlem na tuhá paliva. Částečně podsklepeno. Penzion má kapacitu cca 30 lůžek, restauraci, výčep s posezením a terasu. Restaurace má průměrnou kapacitu 50 osob (stoly, židle, výčep je součástí prodeje). Nemovitost má 2 nadzemní podlaží, podkroví a půdu. Elektrické rozvody jsou ve větší části již měděné. V přízemí tedy najdeme: restaurace s posezením, terasou, zázemí, sklady, recepci, toalety (po rekonstrukci), kuchyně (bez vybavení), technické zázemí s bojlery na ohřev vody a 3 samostatné sklady, se vstupem z venku (nyní využíváno jako dřevník). Topení v celém areálu je v mědi, Kanalizace je řešena žumpou. V dalším patře pak nalezneme 8 pokojů, z toho má každý vlastní koupelnu a toaletu. V dalším patře se pak nachází apartmán s koupelnou a rohovou vanou, který byl využíván jako služební byt. Okolí je obklopeno zelení a horami. Vhodné pro provozování škol v přírodě a letních táborů.
Domácí malí výčep na pivo i s chlazením.
Výčep na pivo komplet s kompresorem i s chlazením.Akorát je straceno nasazení na soudek té kus.Tosedá ale sehnat, dokoupit.Nebo nějaký kutil sito dopojí.Vše jinak funkční kompresor jde ,chlazení jde.Vše jinak ok.Jeto na 5 litrové soudky.Cena 2500 kč PC 7800 kč
Odkapávací miska pod výčep
Vyrobeno na zakázku. Nabízím nerozevé odkapávací misky na výčep za 600 Kč. Skladové rozměry 218x405x22 mm Možnost vyrobit podle vašich představ. Miska je komplet z nerezové oceli. Poštovné přez zasilkovnu 80 kc
Pulitry,pivní sklenice.
Prodám 20ks skleněných pulitrů,různé značky.Máte sbírku.Děláte si v garáži malý výčep.Tak tady je sklo.Popřípadě do sbírky.Cena je za kus.Prodám i jednotlivě.Dokáži poslat i poštou.
Narážeče G-TYP + víčko ke kyvetě
Dobrý den, prodám: Narážeče Micromatic: 6x G-TYP (G-TYPE, typu G), na sudy Guinness 700Kč/ks Víčko ke kyvetě karbonizační 390Kč/ks Keg, vaření piva, výčep, chlazení, stánek, občerstvení, kyvety, sládek, pivovar Možnost osobního převzetí každý den v Českých Budějovicích a ve Vodňanech. Případně možnost zaslat na dobírku dle jejich ceníku. Balíkovna 80Kč, balík do ruky 150Kč.
Chlazení piva,výčep,chlaďák
Prodám domácky dělané výčepní zařízení piva s teploměrem stupňů pro sledování teploty piva bez nutnosti elektriky.Cena pevná 5000kč.Součástí není naražeč,který se dá pořídit za cca. 400kč. Na prodej mám nové 3 ks chlazení. Jen volat,na sms neodpovídám.Pokud zde inzerát vidíte,tak je stále aktuální.