inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám, vyměním

Kategorie: Sony

Dobrý den prodam Sony Xperia X compact 3G ram, vodeodolny, odolný proti pádu, android 6.. Popřípadě vyměním s menším doplatkem za jiný stejných parametrů.
Prodám, vyměním
Podobné inzeráty
Sony Ericsson w850i
Prodám nebo vyměním za jiné Elektro. Bez krabičky. Dám nabíječku a sluchátka (original) Představa o ceně? Není žádná vyhrává nejvyšší nabídka a hlavně nejrychlejší. Vše jede jak má. Poštou zašlu pouze v případě poštovného předem + záloha (tj. V případě poštovného 300.- předem)
Prodám vysouvací mobilní telefon Sony Ericsson T303
Prodám vysouvací mobilní telefon Sony Ericsson T303. Je plně funkční, trochu více opotřebený běžným používáním, vhodný například pro děti nebo jako pracovní telefon, včetně originální baterie a je možné k němu dodat nabíječku. Mobil je neblokovaný, odzkoušený se SIM kartou T-Mobile. Cena je 350 Kč, mírná dohoda možná. Na případné dotazy rád odpovím. Nejlépe osobní převzetí - Ostrava Dubina.
Prodám Sony Xperia 5 iii v záruce do října 2023
Prodám Sony Xperia 5 iii v pěkném stavu. Na displeji v levo dole lehká prasklinka, nemá vliv na dotyk - je na černém podkladu, displej funguje bez problémů. Záda telefonu nesou známky běžného používání - viz foto. Telefon šlape výborně. Využíval ochranu baterie, tak, že se nabíjel jen do 90%. Telefon je v záruce viz foto, ale prodávám jej bez sluchátek, které jsem k tomu tenkrát dostal. Prodávám přesně jak je na fotce - mobil, nabíječka, kabel, krabička Mohu zaslat přes zásilkovnu.
Prodám Sony Ericsson T630
Prodám Sonyericsson v horším stavu.Mobil jde zapnout,ale dále nezkoušen.Bez záruky.S baterii u které není testována kapacita a s nabíječkou.V mobilu nezkoušena sim karta a tím pádem nedokáži zaručit,že je odblokovaný na všechny sítě.
Prodám mobilní telefon Sony Ericsson K850i
Prodám mobilní telefon s Xenonovým bleskem Sony Ericsson K850i. Je plně funkční, trochu více opotřebený běžným používáním, vhodný například pro děti nebo jako pracovní telefon, včetně originální baterie a je možné k němu dodat nabíječku. Mobil je neblokovaný, odzkoušený se SIM kartou T-Mobile. Cena je 800 Kč, mírná dohoda možná. Na případné dotazy rád odpovím. Nejlépe osobní převzetí - Ostrava Dubina.
Prodám SONY XPERIA ST23i - funkční - prasklé sklo
Prodám funkční SONY XPERIA ST23i - prasklé sklo cena 250,-