inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám, vyměním

Kategorie: Drobní savci

Mám dvě samičky potkanů. Prodám nebo vyměním za myšky , mastomyši.
Nechají se pohladit, tmavá se nebojí vylézt z klece( ale nesnáší prudké pohyby) a bílá se nechá vytáhnout, ale není moc na mazlení.
Bohužel se jich musím vzdát. Jsou na sebe fixované! Pouze SMS
Prodám, vyměním
Podobné inzeráty
Morčátka
Vyměním morčátka za mrkev nebo něco pro králíky, kluky i holky, různých barev,třeba vidět
Prodám klec - téměř novou
Prodám klec (Superzoo) viz foto. Ilustrační. Mohu nafotit, ale je opravdu jako nová. Používám ji pouze 3 měsíce. Prodej kvůli přechodu na větší. Pro moje 4 potkanice je malá, vhodná pro dvě nebo piskomily, činčilu. Ke kleci vše tak jak na obrázku, bez známky použití. Osobní odběr z důvodu že klec nelze složit. Cena téměř nákupní. Ke kleci menší dárek. Uzaviratelny box na krmeni značky natureland. :) klec jsem původně koupila za 1 359.- nyní prodám za 700. Foto mohu zaslat na whatsapp, ať se přesvědčíte že je jako nová ???? odběr až možný 23.3 z důvodu že jedu pryč.
Prodám malé morčata
Prodám morčátka 7 týdnů stará. Rodiče samička, sameček hladkosrstý. Morčátka jsou zvyklá na děti. Prodám je na domácí mazlíčky Bližší informace na telefonu 0048577323587(Gorzyce v PLtam kde je Biedronka a bazén ) Dovezou do Bohumína a Ostravy
Chovný pár - činčily (možno i zvlášť)
Prodam chovný pár činčil s PP. Obě zvyklé na kontakt s člověkem (vezmou si ňamku, nechají se pohladit), ruch domácnosti i psy. Samec Violet Ebony BDC (nar. 2018), samice Tan AVC (nar. 2019). Prodám člověku, který ví co chov obnáší a bude se o ně náležitě starat. Prodám je i včetně voliery a chovatelské balíčku - granule, pamlsky, …
Prodám morčátka
Prodám morčátka 7 týdnů stará. Rodiče samička Rozeta, sameček hladkosrstý. Morčátka jsou zvyklá na děti. Prodám je, jen do dobrých rukou, na domácí mazlíčky pro děti anebo na chov. Bližší informace na telefonu:
Prodám klec pro hlodavce
Prodám klec po morčátku s rozměry: vnější 78x48, vnitřní 67x38, výška spodní části 16 cm. Na horním lemu spodní části jsou dvě prasklinky. Pouze osobní odběr.