inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám Westernové sedlo FRINTA

Kategorie: Koně - potřeby

Prodám Westernové sedlo A.Frinta dřevěná kostra,sedlo má běžné známky opotřebení. Sedlo je po servisu sedlařem,dokoupene bucking rolss. Hluboke posedli 16.Vhodné na delší koně,s nizsim kohoutkem. Zkouška možná oproti plné výši,osobní převzetí výhodou. .
Tp UL.
Prodám Westernové sedlo FRINTA
Podobné inzeráty
Reiningové westernové sedlo Frinta
Prodám reiningové sedlo Frinta, posedlí měkčené 15,5, délka sedla měřeno v nejdelším místě 69 cm. Možno na kratšího koně díky zkoseným sukním. Výborně sedí na mladé americké koně. Fendry mírně poškrábané od zipu. Častým mazáním ztmavne. Jinak krásný stav. Velice pohodlné westernové sedlo. Neposílám na zkoušku jen při osobním předání a domluvě. Pokud bude zájem mám i uzdečku Frinta jako set.
Westernové sedlo Frinta
Prodám westernové sedlo Frinta. Velikost posedlí 16. Délka 70 cm . Mezi končas 19-20cm. Značení -FQH. Sedlo v top stavu. Bližší informace na tel: . Upřednostňuji zavolání. Při rychlém jednání sleva.
Prodám westernové sedlo A. Frinta
Westernové sedlo FQH. A. Frinta
Westernove sedlo Frinta FQH
Prodám sedlo včetně beránka(beránek je na míru). Na prodej nespěchám, dělám si sedlo na míru, sedlo nám už nám nesedí, jinak bych se ho nezbavovala. Pravidelně mazáné, na dlouhé vyjížďky pohodlné. Sedlo je zkontrolováno sedlářem, umyté a namazané. Rozměry viz foto. Na zkoušku možno jen osobní převzetí 27000,- oproti ceně, bez zkoušky 25500,- Westernové sedlo z dílny A. Frinty. Velikost posedlí 16”, komora full Qh. Osobně Ptice/Nučice/ Rudná u Prahy.
Westernové sedlo A.Frinta
Prodám nové sedlo Frinta. Velikost 17",QH vhodné pro arabské koně a některé typy plnokrevníků s vyšším kohoutkem a úzkým hřbetem. Sedlo je prakticky nepoužité ,roky leželo v sedlovně. Včetně zadního podbřišníku.Cena k jednání 25000,-
Westernové sedlo FRINTA
Prodám westernové sedlo od A. Frinty. Sedlo bylo šité na teplokrevníka, tudíž vhodné pro koně s kohoutkem. Na sedle byla měněná kůže na posedlí, sedlo je pravidelně mazané. Posedlí- 16