inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodáme cyklistickou helmu.Lední puky kus za 10kč

Kategorie: Vše ostatní

Je to sice vel.M/L,ale je i pro děti cca od 10 let....vzadu je regulace objemu hlavy a vepředu u brady pásky na uvolnění,nebo utažení.Helma je v dobrém stavu.NEVYUŽIJEME.Prodáme za 100kč..A dětské digitální hodinky plně funkční!!!Koupené v obchodě klenotnictví za 850kč..Prodáme za 100kč. Nevyužijeme..Lední puky kus 10kč.Předání v Moravské Třebové,nebo i ve Svitavách A nebo možno i v Brně...A nebo přes zásilkovnu .
Prodáme cyklistickou helmu.Lední puky kus za 10kč
Podobné inzeráty
Dětské šlapadlo PUKY F550
2x použité!! Dětská šlapací motokára, vhodná pro děti od 4 let a 105cm výšky! Jedná se absolutně nekompromisní designově odladěnou káru pro děti. Již ta představa je jednoduše dech beroucí, tahle kára není jen tak obyčejné šlapací autíčko, ale nefalšovaná tylová záležitost kterou prostě musí mít každé dítě doma PUKY přichází s fantastickou a realistickou variantu, jednoduše bytelný model pro děti, které mají sílu a výdrž a chtějí si ji užít. Všechny šlapací motokáry GO CART Vás přesvědčí především dobrými jízdními vlastnostmi, vysokou bezpečností a dětem přizpůsobenou ergonomií. Hlavní přednosti: - Šlapání dopředu s volnoběhem, po zabrždění automatické přepnutí na jizdu vzad - Vyložiskovaná kola - Ruční brzda - Řetězový napínač s rychlým nastavením - Tři různé polohy sedadla dle výšky dítěte - Tvarované pohodlné sedadlo s držadlem pro snadnou manipulaci - Spoiler - Závodní volant - Sportovní vzhled - Kvalitní lak Certifikát: TÜV Krátce o značce Puky: Německá značka PUKY již více než padesát let symbolizuje vysokou a nekompromisní kvalitu, bezpečnost a spolehlivost všech svých výrobků. Celý sortiment kol, odrážedel a koloběžek se vyrábí v Německu s visačkou nejvyšší kvality "Made in Germany". Aktuální sortiment pohybových hraček značky PUKY je výsledkem více jak 50-letých zkušeností a neustálé inovace produktů. Přísná kontrola kvality je základem úspěchu a neustálého zájmu zákazníků celého světa o tyto úspěšné produkty. Použití pouze kvalitních materiálů a speciálního práškového laku garantuje dlouhou životnost všech výrobků! Doporučený věk: 4+ Výška jezdce: od 105 cm Nosnost: 60 kg Hmotnost: 16,4 kg Brzdy: ano Rám: ocel Velikost kol: kvalitní gumová nenafukovací Celková délka: 111 cm osobní odběr
Snowboardové boty, Rukavice na lední hokej, lední brusle
Prodám: Email: Richard.popelka@ Rukavice na lední hokej 150Kč (dětská velikost) Snowboardové boty Burton Vel. 37,5 šedé 600Kč Lyžařské boty Rossignol Cx 1100 Vel. 38 fialové 100Kč Lední brusle Xfact Vel. 40 bílé 200Kč Lední brusle Tempish Eemonton černé cena 700Kč
Dívčí lední brusle Nils Extreme - nastavitelné vel. 26-29
Prodám dětské lední brusle 1x použité - jako nové. Popis výrobce: Nils Extreme NF 701 A - dětské dívčí lední brusle s nastavitelnou velikostí boty. Jejich vysoká kvalita zaručuje dlouhou životnost a je jistou volbou na dlouhý čas. Model NF701A Nils Extreme byl také vybaven třístupňovým nastavením velikosti boty, kdy je možné ji nastavit dle potřeb uživatele. Je to způsob, jak ušetřit čas i peníze. Takové řešení prodlužuje jejich životnost a navíc umožňuje, aby byly používány více než jednou osobou. Velikost EU: XS (26-29) Rozměr vložky (mm) 165-190 Specifikace: Nůž brusle: kvalitní nerezová ocel Bota: poloměkká Vnitřní materiál: polypropylen Ventilace Podešev: mrazuvzdorná Zapínání: dvousekční přezka, pásek na suchý zip, šněrování Upřednostňuji osobní převzetí v Moravské Nové Vsi (okr. Břeclav).
Hokejové puky
Prodám hokejové puky.
dívčí lední brusle vel. 31
zánovní dívčí lední brusle vel. 31, zn. Crowned LUXURY JR, měkká bota s velmi hřejivým kožíškem z počesaného polyesteru, polstrování kotníků pro vyšší pohodlí,krasobruslařský nůž z nerezové oceli se zoubky. PC 899 Kč. Obuto párkrát. Osobní předání Brno, nebo Zásilkovna.
lední brusle
Nabizim pánské lední brusle BOTAS velikost č.40