inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodat HP tiskárnu sken

Kategorie: Kopírovací stroje

Ken dokoupit tonery
Prodat HP tiskárnu sken
Podobné inzeráty
Canon PIXMA MG2555
Canon Pixma MG2555 je multifunkční zařízení, které obsahuje tiskárnu, skener a kopírku. Jedná se o barevnou inkoustovou tiskárnu s rozlišením tisku 4800 x 600 dpi.Výborný stav,žádné poškození. Součástí je kabel USB a napájecí síťový kabel Preferuji osobní předání nebo předem peníze na účet.V ceně není zahrnuto poštovné.
Prodám tiskárnu
Prodám tiskárnu zn. Canon. Levně. Prosím pouze sms.
Canon MF8230Cn
Nabízím barevnou laserovou kopírku a tiskárnu Canon MF 8230Cn. Stroj je po kontrole a v pořádku, má jen prasklý plast na podavači originálů, neomezuje v provozu. Vytištěno cca 5000 barevných a cca 5000 černobílých výtisků. Bude třeba vyměnit černý a žlutý toner, po dohodě mohu zajistit. Barevný síťový tisk, kopírování a skenování Vestavěné síťové rozhraní Apple AirPrint™ a Google Cloud Print Tisk rychlostí 14 str./min černobíle a barevně Tlačítka řešení pro snadné skenování a ekologické kopírování Displej LCD se 7 řádky Skenování do sítě a na paměťové zařízení USB Úsporný provoz
Tiskárna HP B 110 wireles
Prodám na náhradní díly tiskárnu HP B 110 nefunguje podávání papíru jinak vše funkční. K tomu přidám náplně sada barevné + 4 kusy černé. Vše za 500 kč. Dohoda možná.
Prodám
PRODÁM barevnou tiskárnu HP designjet 111
prodam tiskarnu Canon TS3151
Tiskarna Canon - wifi, copy, scan.