inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodávám housle Stentor 4/4

Kategorie: Strunné nástroje

Prodávám housle jako nové nepoužité značka housle Stentor 4/4 nové
Prodávám housle Stentor 4/4
Podobné inzeráty
Housle Johann homolka 1877
Prodám Housle Johann homolka 1877 v Původní stavů odhad na 150 tisíc Rychle jednani sleva
Digitální kytarová ladička, nová
--Ovládání jedním tlačítkem, snadné ovládání. --Klasický klipsový design, velký LCD displej, dvoubarevné podsvícení. -- Režim ladění - 12 stejných temperamentů, kytara, basa, ukulele, housle. --Čistý digitální LCD displej s dobrým podsvícením, snadno čitelný. - Pomocí otočné spony o 360 stupňů můžete upravit úhel, který potřebujete. --Rozměr produktu: 32x47x50mm. Popis: Název produktu: Položky ladění tuneru: Dobře temperovaný klavír, kytara, basa, housle, ukulele. Frekvence A4: 440HZ Chyba ladění: ±0,5 centů Baterie: knoflíková baterie CR2032 (3V) (není součástí dodávky) Velikost produktu: 32x47x50mm Čistá hmotnost: 23g
Roland G-707 GR-700
Dobrý den, prodávám Kytaru Roland g-707 gr 700. Kytara má par oděrek, ale jinak je ve 100% stavu s tím, že teď pár let jen ležela v pouzdru a nic se s ní nedělalo. Chybí Roland GR 700 guitar synthesizerm který jde sehnat, ale musí se objednávat ze zahraničí. Kytaru prodávám, protože jsem ji před pár lety dostal od strýce a nehrál jsem na ni, tak je lepší ji posunout dál k někomu kdo ji využije. (domluva na ceně je možná, ale pokud vím, tak v české republice není jiný kus na prodej, takže si myslím, že cena je docela adekvátní, vzhledem k tomu, že až na pár drobných oděrek je v pěkném stavu a bylo o ni dobře postaráno)
ukulele MAHULO UFV1
Použité ukulele.Parametry a stav jsem se snažil co nejlépe nafotit.Prodávám to co je na fotce.Prodávám více věcí,tak koukněte at ušetříte za poštovné.
Baskytara - Yamaha TRBX304 - V ZÁRUCE
- Baskytara je rozbalená, ale nebylo na ni hráno. - Stále jsou na ní nataženy originální struny. - Zakoupená byla 30. 1. 2023, prodávám včetně faktury. - Možné je pouze osobní předání v Liberci nebo v Praze. - Prodávám i s popruhem MONO Warsaw v hodnotě 1155 Kč.
Kytara
Prodávám klasickou kytaru ruční výroby od pána Richarda Hruše. Prodávám jelikož se mi změnily plány na život a už tolik nehraju. Nepoškozená. Pri rychlém jednání na ceně možno domluvit. Dekuji