inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej 4+kk Rodinného domu, 136 m2 + 330 m2, 3x parkovací s

Kategorie: Domy

Ev.č. 00123
Hledáte krásné, klidné bydlení v rodinném domě v přírodě s MHD v Plzni ? Potřebujete hypotéku na nákup této nemovitosti - je možné ji mít za cca 1,89% úrok P.A. !!! Pak tedy čtěte do konce.
Nabízíme k prodeji novostavbu rodinného domu v oblíbené části Plzně - v Lhotě u Plzně. Tento dům, 8 let po kolaudaci, je součástí nové menší čtvrti, zasazené do přírodní části Lhoty u lesa, s přítokem Borské přehrady, nedaleko je Stará náves, fotbalové hřiště s halou a novou restaurací a konečná MHD 8 minut. Udělali jsme pro vás všechny možnosti vizualizace, doporučujeme hlavně dron a matterport vnitřní prohlídku.
Cihlová stavba patrového RD má předzahrádku, 2 parkovací místa jsou na ulici a tři na vlastním pozemku před a vedle domu (cca 142 m2) . Z předsíně se vchází do hlavní místnosti, jejíž součástí je kuchyně, jídelní a obývací část, předsíň, WC (50,86 m2 podlahové plochy) a vchod na venkovní terasu. V 1. patře se nachází tři pokoje (11,25 m2, 12,79 m2, 15,84 m2) a koupelna s vanou a sprchovým koutem (8,39 m2). Vytápění a ohřev teplé vody řeší plynový kotel. Podlahy v celém domě jsou z vysoce odolné LPP Balterio Vitality, obklady SK Via Veneto. Obslužností domu je obecní vodovod a kanalizace. Z kryté venkovní terasy (21 m2) je krásný výhled na udržovanou slunnou zahradu (188 m2) s dřevěným zahradním domkem a nadzemním bazénem. RD se prodává vybavený, včetně kuchyně na míru a s vestavnými spotřebiči, vše ostatní je na vzájemné dohodě.
Lhota nabízí klidné bydlení v přírodě v dosahu MHD i s nočními spoji a nájezd na dálnici je D5, přes Valchu a Borskou přehradu cca 10 km.
Hypotéku, nebo úvěr Vám spočítají naši finančníci do 24 hodin, takže Vám nezbývá nic jiného, než se přijít podívat.
En. náročnost b.: C - Úsporná (138.1 kWh/m2 za rok)
Cena: včetně odměny RK, advokátních smluv a bankovní úschovy peněz., včetně právního servisu.
Prodej 4+kk Rodinného domu,  136 m2 + 330 m2, 3x parkovací s
Podobné inzeráty
Prodej rodinného domu 5+kk, 136 m2, pozemek 424 m2, Říčany u
Prodej výjimečného rodinného domu umístěného na rohové parcele ve vyhledávané lokalitě Říčany u Prahy. Jde o velice klidné místo na okraji zástavby v těsném sousedství tenisového areálu Oáza. Parcela o velikosti 424m2 zajišťuje majitelům dostatečné soukromí a zahrada je velice vkusně navržena. Jsou zde několikaleté keře a stromy, zpevněné plochy kde je možné grilovat a dřevěná terasa vybavena zahradním nábytkem. Na zahradě je postaven zahradní domek. Dispozičně je dům řešen jako 5+kk s rozsáhlým zázemím, balkonem a terasou. Dům byl postaven v roce 2008 a vzhledem k důmyslné dispozici zajišťuje majitelům velice příjemné bydlení. Dominantou domu je velký obývací pokoj s jídelnou, kuchyní a vybavenou kuchyňskou linkou. Z obývacího pokoje je vstup na terasu a na zahradu. V přízemí domu za hlavním vchodem je vstup do pracovny a technického zázemí domu. Dále je zde vstupní hala a samostatná toaleta. V prvním patře se nachází dětský pokoj se vstupem na balkón, druhý dětský pokoj s výhledem do zahrady, prostorná koupelna s vanou, toaletou a sprchovým koutem a ložnice, ze které je výhled také do zahrady. Celkově působí obytné části domu prosvětleně a velice útulně . Vytápění domu je řešeno plynovým kotlem. Veškerá občanská vybavenost je v docházkové vzdálenosti. Hned před domem je zastávka městské linky provozované městem Říčany. V okolí domu se nachází sportovní areál Oáza s tenisovými kurty, bazénem a hřištěm pro děti, přírodní koupaliště Marvánek s restaurací a minigolfem a dětským hřištěm. Cyklostezky a pěší stezky, 10 min. do říčanského lesa. Centrum města je vzdálené 7 min. chůze Na náměstí naleznete obchody, kavárničky, banky, a také se zde pravidelně konají farmářské trhy. V Říčanech jsou častá vlaková (25 min. na hlavní nádraží Praha) a autobusová spojení na Prahu. Dostupnost autem do Prahy 20 minut, autobusové spojení ve směru Jevany. Obchodní řetězce, nemocnice, poliklinika, odborné ambulance, lékárny, státní i soukromé základní školy, mateřské školky, gymnázia, přírodní koupaliště Jureček, historická památka - zřícenina říčanského hradu, kulturní středisko, mnoho restaurací, kaváren, nespočet sportovních oddílů (na vysoké úrovni) a kroužků pro děti, mládež i dospělé. ev.č.: 16 třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. poloha objektu: řadový druh objektu: smíšená stav objektu: velmi dobrý umístění objektu: centrum obce typ domu: patrový velikost: 5 a více pokojů zastavěná plocha (m2): 121 užitná plocha (m2): 136 plocha parcely (m2): 424 počet podlaží objektu: 2
PRODEJ RODINNÉHO DOMU 4+KK SE ZAHRADOU
PRODEJ RODINNÉHO DOMU 4+KK SE ZAHRADOU Nabízím Vám prodej rodinného domu 4+KK nacházející se v obci Brusná u Tišnova (par. č. 88 a 89) v okr. Brno-venkov. Nemovitost o celkové rozloze 1068 m2 je složena z: • zastavěné plochy a nádvoří– rozloha 639 m2, • zahrady – rozloha 429 m2. Rodinný dům postavený z pálených cihel na konci 60. let se skládá z přízemí a půdy s částečnou půdní vestavbou. Přízemí o rozloze 136 m2 je rozvrženo na 11 místností zastupující kompletní bytovou jednotku. Přízemí je ze ¾ podsklepeno a přistup je realizován v rámci objektu jedné z chodeb. Podsklepení se skládá ze 4 místnosti využívaně pro technické účely (kotelna, prádelna…). Nad přízemím se nachází půda o rozloze 141 m2 s částečnou půdní vestavbou o rozloze 25 m2 (v podobě jedné místnosti). Na půdě do budoucna lze zrealizovat kompletní půdní vestavbu a získat tak další bytovou jednotku. Součástí domu je i garáž, která umožnuje volný přístup na celou zahradu/pozemek. Na rovinaté zahradě jsou umístěny dvě samostatně stojící stavby (dřevník a hospodářské stavení) Rodiny dům má vybudované ústředním vytápěním s kotlem na tuhá paliva. Jako záložní zdroj vytápění slouží elektrický kotel. V domě je navíc možnost připojit krb. Dům je napojen na obecní vodovod. Plynofikace obce provedena 2006. Zahrada není, dle aktuálního územního plánu, určena k zástavbě. Pozemek se nachází ve velmi klidné lokalitě. Veškerou občanskou vybavenost naleznete v obci Lomnici u Tišnova, která je vzdálená 2 kilometry. Parametry rodinného domu: • poloha objektu: samostatný, • budova: cihlová, • stav objektu: možnost k okamžitému bydlení, • umístění objektu: klidná část obce, • počet podlaží objektu: přízemí + půda (částečná půdní vestavba), • velikost: 4 a více pokojů, • sklep: ze ¾ zastavěné plochy domu, • garáž: ANO s volným průjezdem na celý pozemek, • parkovací místo: v garáži, na vjezdu do garáže a před domem. Prosím volat. REALITKY PROSÍM NEOZÝVAT SE!!!
Prodej novostavby rodinného domu v zajímavé lokalitě, pozeme
, Reality 11 Vám zprostředkují koupi novostavby velmi úsporného rodinného domu o dispozici 5+kk v obci Šimonovice, Liberec. Výstavba nízkoenergetické dřevostavby rodinného domu probíhala v letech 2018 a 2019, v témž roce proběhla kolaudace a od té doby je užíván k trvalému bydlení. Rodinný dům je stále v záruce a je možné při zjištění nedostatků využít reklamace. Celková plocha pozemku je 807m² (z toho 67m² zastavěná plocha domem a 740m² zahrada). Celková podlahová plocha domu je 114m² a má toto dispoziční členění: 1.NP - vstupní chodba, chodba, koupelna a WC (sprchový kout, umyvadlo, bojler, připojení pro pračku), pokoj I., obývací pokoj s kuchyňským koutem, terasa, komora, schodiště; 2.NP - schodiště, chodba, koupelna s WC (vana, umyvadlo) pokoj II., pokoj III., ložnice, šatna. Na pozemku se dále nachází stavba zahradního domku určeného ke skladování dřeva, zahradních potřeb a nářadí. Z inženýrských sítí je do domu zavedena elektřina, obecní vodovod, odpad je řešen vlastní ČOV umístěnou na pozemku, vytápění domu je řešeno úsporným podlahovým topením - elektrické rohože, dále se k vytápění domu využívají krbová kamna umístěná v obývacím pokoji, ohřev teplé vody je řešen elektrickým bojlerem. Novostavba rodinného domu je umístěna na okraji nové zástavby rodinných domů, v sousedství pozemku s listnatými stromy. K dispozici pro Vás máme 3D virtuální prohlídku od společnosti 3Dvirtualcz, kde si rodinný dům můžete projít z pohodlí svého domova a v případě zájmu si domluvit osobní prohlídku, odkaz Vám zašleme na vyžádání. Samozřejmostí jsou půdorysy celého domu. V případě zájmu o více informací, zaslání 3Dvirtuální prohlídky, půdorysů, případně si rovnou domluvit osobní prohlídku, volejte makléře společnosti. Ev. číslo: 24771. Energetický štítek: B (116 kWh/m2/rok).
Pronájem rodinného domu o velikosti 150 m2
Dovolujeme si Vám nabídnout možnost dlouhodobého pronájmu rodinného domu v ulici Malobřevnovská, jedná se o zděný dům, který prošel v minulosti celkovou rekonstrukcí a nachází se na vlastním pozemku o velikosti 330 m2. Pravá polovina dvojdomu je dispozičně řešena jako 5+kk, polovina domu je podsklepena. Dům je vytápěn plynovým kotlem, na krásné a útulné zahradě je venkovní posezení, které poskytuje dostatek soukromí, k dispozici je také přímo na pozemku garáž a jedno parkovací stání na pozemku. Po vstupu do domu se hned po levé straně nachází toaleta, vpravo je vstup do sklepa. Následně se chodbou vpřed ocitnete v jídelně s dřevěnou kuchyní, po levé straně je umístěn uprostřed místnosti krb, který navozuje tu pravou atmosféru bydlení. Za kuchyní je další "černá" kuchyně k přípravě jídla a nebo k očištění potravin před samotným zpracováním. Odsud je také možný výstup na zadní část zahrady. V přízemí domu je dále samostatná například místnost pro hosty, ložnice nebo pracovna odsud je krásný výhled do zahrady. Následně se po schodech dostaneme do podkroví domu, kde jsou další tři ložnice, jedna s vlastní koupelnou a toaletou, dále další samostatná koupelna a toaleta. V místě je kompletní občanská vybavenost, vstup do obory hvězda vzdálen 800 metrů od domu. V blízkosti domu dále najdete park Ladronka, FN Motol, Nemocnici Na Homolce, napojení na Pražský okruh, dálnici D5 směrem na Plzeň a výborná dostupnost na Letiště Václava Havla. Provize realitní kanceláře je jeden měsíční nájem plus DPH, skládá se kauce dva měsíční nájmy, případně dle dohody. Pro více informací a prohlídky mě neváhejte kdykoliv kontaktovat. ★ Operace: Pronájem ★ Typ nemovitosti: Dům, vila ★ Okres: Hlavní město Praha ★ Adresa: Praha, Břevnov, Malobřevnovská ★ Celkem podlaží: 2 ★ Plocha podlahová: 150 m2 ★ Plocha užitná: 250 m2 ★ Plocha vlastního pozemku: 330 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Vybavení: Kuchyňská linka, Lednice, Nábytek, Pračka, Sporák, Sprchový kout, Televize, Krb, Zděné jádro, Kabelová televize, Sklep, Telefonní přípojka, Terasa, Zahrada, Garáž, Venkovní stání, Internet, Myčka, Vana ★ Stav objektu: Dobrý ★ Dostupnost: MHD, Auto, Dálnice ★ Infrastruktura: Škola, Školka, Nákupní centrum, Restaurace, Pošta, Obecní úřad, Lékař, Kulturní zařízení, Koupaliště ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádne nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Prodej, domy/rodinný, 150 m2, Jince, Příbram [ID 39498]
Prodej, domy/rodinný, 150 m2, Jince, Příbram [ID 39498] K prodeji novostavba rodinného domu, která bude dokončena dle výběru materiálů klienta a o to bude cena vyšší, nebo dojde k prodeji v této fázi stavby. Nyní probíhá úprava terénu a dodělání venkovní izolace domu. Vše k jednání. Dokončeno: Hrubá stavba, střecha s izolacemi po celém exteriéru domu, 3skla okna aj. Dvě nadzemní podlaží o 150,59 m2 užitné plochy a dispozici 5+KK se zahradou na Jih. Kupující převezme zkolaudovaný dům a veškeré interiéry si nyní může ještě vybrat. Plánovaná barva fasády domu je bílá. Pozemek bude oplocen. Nový asfaltový povrch na příjezdové cestě. Vytápění domu bude řešeno tepelným čerpadlem a celkové náklady na chod domu budou velmi nízké. Stání pro 2 auta, terasa plus parkování před domem pro 2 auta se zpevněným povrchem zámkovou dlažbou. Chodníky kolem domu, srovnaný terén terasy. Úpravy dle klienta. Inženýrské sítě: veřejná kanalizace, vodovodní řád a elektřina. 1. NP: Hala - Zádveří 12,4 m2 Wc - 1,76 m2 Technická místnost 4 - ,73 m2 Kuchyně s jídelnou - 15,32 m2 Obývací pokoj - 22,69 m2 Parkovací stání s dlažbou - 51 m2 Celkem - 56,9 m2 (mimo parkovacího stání) 2. NP: Hala - 12,94 m2 Komora - 2,96 Šatna - 9,21 Koupelna s Wc - 7,26 m2 Ložnice - 18,63 m2 Pokoj - 17,41 m2 Pokoj - 18,42 m2 Koupelna s WC - 6,86 m2 Celkem: 93,69 m2 Výhled na Brdské lesy. Městys Jince nabízí veškerou občanskou vybavenost a vy můžete bydlet na jejím kraji. Klidné bydlení s krásným výhledem, to vám zaručí tato zděná stavba domu. Domluvte si termín prohlídky. Cena: 8 000 000 Kč včetně provize RK Možnost hypotéky: Ano Typ domu: patrový Velikost domu: 5 a více pokojů Budova: Cihlová Energetický štítek: B Stav objektu: Ve výstavbě Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: klidná část obce Okolní zástavba: rekreační Poloha objektu: samostatný Plocha pozemku: 1452 Plocha zastavěná: 136 Užitná plocha: 150 Voda: dálkový vodovod Topení: ústŕední elektrické Kanalizace: veřejná kanalizace Komunikace: asfaltová Zařízený: ne Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: Ne Garáž: Ne Parkovací místo: 4 Datum nastěhování: 01.12.2022 Rok výstavby: 2022 Rok kolaudace: 2022 Elektřina: 230V, 400V Sítě: telefon, internet Doprava: vlak, silnice, autobus
Prodej, domy/rodinný, 77 m2, U Potoka, Neplachovice, Opava [
Prodej rodinného domu Neplachovice, ul. U PotokaHledáte bydlení v dobré dostupnosti od města Opavy? Pokud ano, tak právě tato nabídka je určena přímo pro Vás. Nově nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Neplachovice na ulici U Potoka. Plocha pozemku včetně zastavěné plochy domu je 652 m2. Dům prošel rekonstrukcí v roce 2015. Nově je udělaná kompletně konstrukce střechy a přízemní část rodinného domu. Střešní krytinou je ekoeternit. Podkrovní část je v současné době nevyužívána (pouze úložný prostor), ale je připravena pro vybudování minimálně tří pokojů v podkrovní části domu. V přízemní části rodinného domu se nachází předsíň, tři pokoje, kuchyně, koupelna a samostatné wc. Vytápění rodinného domu je prostřednictvím plynového kotle a také krbem, který se nachází v prostoru mezi jídelnou a obývacím pokojem. Kuchyně je standartního provedení. V koupelně se nachází jak sprchový kout tak i vana. Současně je v koupelně také prostor na pračku. Dům je rovněž i částečně podsklepen. Velikost sklepu je cca 10 m2. Na rodinný dům dále navazuje garáž (sklad) a pergola. Zahrada je rovinatá a zatravněná s množstvím ovocných stromů. Dům je napojen na veškeré inženýrský sítě - elektřina, plyn, voda. Před pár lety byla v obci vybudována ČOV a odpadní vody jsou odváděny do veřejné kanalizace. K nastěhování je nemovitost na podzim letošního roku. Financování zajistíme v rámci našich služeb zdarma. Těšíme se na prohlídce. Cena: 3 900 000 Kč včetně provize RK Náklady na bydlení: 5700 Poznámka k ceně: Včetně provize Možnost hypotéky: Ano Typ domu: přízemní Velikost domu: 3 pokoje Budova: Cihlová Energetický štítek: G Stav objektu: Dobrý Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: centrum obce Okolní zástavba: obytná Poloha objektu: samostatný Podlaží celkem: 1 Plocha pozemku: 652 Plocha zastavěná: 158 Užitná plocha: 77 Voda: dálkový vodovod Plyn: plynovod Kanalizace: veřejná kanalizace Komunikace: dlážděná Bezbarierový: Ne Půdní vestavba: Ano Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: 10m2 Garáž: Ano Parkovací místo: Ano Výtah: Ne Datum nastěhování: 01.11.2023 Rok výstavby: 1892 Rok rekonstrukce: 2015 Elektřina: 230V Doprava: vlak, silnice, autobus