inzerce, prodej, prodám, bazar

prodej

Kategorie: Ptactvo

Prodám párek rýžovníků šedých lonských + lonské kanáry mladé končím s chovem
prodej
Podobné inzeráty
Prodej 3 chovnych paru velkých andulek pekne barvy
Prodam 3 chovné pary velkých andulek pekne barvy.Ostrava Poruba 70800 telefon Prodej z mojich zdravotnich duvodu.
Přírodní andulky 28. a 18. generace zdravý vitální chov
Prodám přírodní andulky 28. a 18. generace bez štěpení na jakékoliv mutace. 28. generace původ Rakousko. 18.generace je mix z Německa, Slovenska, Maďarska a české ZOO zahrady. Stáří je podle nejmladší linie, ale původ například ze ZOO je přes 20 let. Andulky jsou celoročně venku. Jsou plodné, zdravé a vitální. Vylítané z 12m dlouhé voliéry. Je krásný pohled na hejno andulek, kde je jedna jako druhá a všechny zelené jako v Austrálii. Prodej pouze po párech a o víkendu po předchozí domluvě. Prodej od března.
Prodam 3 chovne pary velkych andulek
Prodej 3 chovnych paru velkých andulek pekne barvy.Ostrava Poruba 70800 telefon Prodej ze zdravotnich duvodu.
Andulky
Dobrý den, nabízím prodej andulek "aktualizace 7.12." poslední nabídka andulek v roce 2022 (do 17.12.2022) - poté prodej na burze). Foto ilustrační z léta. Možnost domluvy dopravy na trase Olomouc - Šumperk - Jeseník.
VOLIÉRA - KLEC
Prodám velkou klec pro papouška v černé barvě a TOP stavu. Používaná rok. Pořizovací cena cca 9.000,-. Představovala bych si prodej za cenu 5.000,- Kč. Klec má standartně 2 dřevěná bidýlka. Já přidala ještě 2 velká "kamenná" v grafitové barvě na obrušování drápů.
Klec pro ptáky
Prodám úplně novou nikdy nepoužitou klec - Ferplast. Prodej z důvodu nevhodného dárku. Rozměry 39 x 26 x 37. klec včetně příslušenství.