inzerce, prodej, prodám, bazar

prodej

Kategorie: Strunné nástroje

prodan kytarove kombo fender champion 100xl 100w kytaru gio ibanez,efekt joyo metalfuz caline,pedalova ladicka nuf+2x klipova,napajec efektu,bezdratovy system,3x nastojovy kabel,nastrojove propojovaci kabely+konektory,fotoswitch prepinac kanalu,mikrofon+struny,stojan na kytaru,obal na kytaru+popruh na kytaru,vse v perfektnim stavu max 20x hrano.puvodni cena cta 23000 tisic. nyni za 14500 tel.
prodej
Podobné inzeráty
Mandolína Prodej
Prodej Mandolína
Kytara-Musima-Marma archtop
Na prodej-kytara Marma archtop kytara ve skvělém stavu. Technicky to ve skutečnosti není archtop, protože vrchol je spíše plochý. Konstrukce je mnohem více podobná cikánské swingové kytaře Maccaferri. - Měřítko: 640 mm, Matice: 43,5 mm Korpu?? Zadní strana a boky a vrchní deska z masivního smrku. Vše duté. 15,75 palce (40 cm) široké tělo, 2,63 palce hloubka (6,7 cm) Krk: rovný krk; pražce jsou na 8/10 stavu. Žádná příhradová tyč.Rychlé jednání menší sleva.
3/4 kontrabas
Krásný zvuk, kvalitní zpracování, Prodej včetně obalu a náhradních strun
Roland G-707 GR-700
Dobrý den, prodávám Kytaru Roland g-707 gr 700. Kytara má par oděrek, ale jinak je ve 100% stavu s tím, že teď pár let jen ležela v pouzdru a nic se s ní nedělalo. Chybí Roland GR 700 guitar synthesizerm který jde sehnat, ale musí se objednávat ze zahraničí. Kytaru prodávám, protože jsem ji před pár lety dostal od strýce a nehrál jsem na ni, tak je lepší ji posunout dál k někomu kdo ji využije. (domluva na ceně je možná, ale pokud vím, tak v české republice není jiný kus na prodej, takže si myslím, že cena je docela adekvátní, vzhledem k tomu, že až na pár drobných oděrek je v pěkném stavu a bylo o ni dobře postaráno)
Kytarový lampový zesilovač (hlava) HUGHES & KETTNER WARP X
Nabízím k prodeji tuto legendární těžkotonážní bestii. Rarita. MADE IN GERMANY. Celolampová kytarová hlava s dvěma kanály a výkonem 120W. Čistý kanál s nastavením Volume, Bass, Mid, Treble, Presence. Warp kanál s nastavením Master, Gain, Bass, Mid, Treble, Presence. Efektová smyčka. Funkce Lube a Sub pro hutnější středy a basy. Podpisy by měli být od kapely ARAKAIN. Na prodej s napájením do zásuvky 220 V, podomácku vyrobeným casem, originálním obalem a footswitchem (není na foto). Plně funkční. Předvedu. Možno dovézt nebo zaslat.
Kytara Yamaha
Na prodej vintage španělka kytara Yamaha G-240 ll z 80. let. Brazilský palisandr. Velmi zachovalý stav. Cena 4900,- Mrkněte i na mé další inzeráty.