inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej a.s. (ZK 2.000.000,-) 44.900,- vč. sídla (AKČNÍ CENA)

Kategorie: Účetnictví, poradenství

Prodej akciových společností. Splacený základní kapitál 2.000.000 Kč. Společnosti bez ekonomické činnosti. Ke každé společnosti potvrzení o bezdlužnosti.

Podnikejte do 24 hodin!

V ceně zahrnuto sídlo na 1 rok a příprava veškerých dokumentů.

Cena 44.900 Kč



(Veškeré údaje obsažené v této inzerci mají pouze informativní charakter. Nejsou návrhem na uzavření smlouvy dle § 1731 a § 1732 NOZ, tak ani veřejným příslibem dle § 1733 NOZ. Touto inzercí nevzniká nárok na uzavření smlouvy, zejména se vylučuje aplikace § 1732 odst. 2 NOZ).
Prodej a.s. (ZK 2.000.000,-) 44.900,- vč. sídla (AKČNÍ CENA)
Podobné inzeráty
Prodej s.r.o. (kvartál. plátce DPH) 99.900,- AKČNÍ CENY
Prodej ready made společností, ale i společností s historií. Společnosti registrované k DPH - kvartální plátci. Ke každé společnosti potvrzení o bezdlužnosti. Podnikejte do 24 hodin! V ceně příprava veškerých dokumentů + sídlo na 1 rok ZDARMA. Cena 99.900 Kč. (Veškeré údaje obsažené v této inzerci mají pouze informativní charakter. Nejsou návrhem na uzavření smlouvy dle § 1731 a § 1732 NOZ, tak ani veřejným příslibem dle § 1733 NOZ. Touto inzercí nevzniká nárok na uzavření smlouvy, zejména se vylučuje aplikace § 1732 odst. 2 NOZ).
Převzetí a likvidace zadlužených firem
Zajistíme Vám investora, zabývajího se krizovým řízením společností za paušální cenu 25 000,- Kč. Zajistíme veškerý právní servis, nová sídla, logistiku. Vstupní konzultace zdarma, právní poradenství v této oblasti pak za cenu 2 500,- Kč/hod. Zbavte se problémů ještě dnes. Působíme po celé ČR
Prodám polskou s.r.o. ( Sp. z o.o.), plátce DPH
Nabízíme zakládání a prodej polských společností, prodáváme ready-made polské společnosti - především Sp. z o.o., plátce DPH, neplátce DPH, zajišťujeme sídla pro firmy a společnosti v Polsku, můžeme Vám doporučit vedení účetnictví, a případně poskytneme další potřebné poradenství při podnikání v Polsku. Také jsme schopni najít vhodnou společnost k nákupu, pokud chcete koupit v Polsku už fungující společnost nebo firmu. Máme také k dispozici polské fungující společnosti k prodeji. Sídlo společnosti v Polsku Vám můžeme zajistit především v těchto městech: Katowice, Wroclaw, Krakov, Varšava, Lodz, Poznaň a další. Více info také na
Účetnictví / daňová evidence pro OSVČ a firmy
Nabírám klienty pro vedení účetnictví a daňové evidence pro menší firmy a podnikatele. Praxi v oblasti účetnictví a daní mám přes 6 let a vystudovaný Ing. titul z Financí&Účetnictvi. Po dohodě lze zpracovávat i vše on-line. Není problém se také domluvit na občasném dojíždění do sídla firmy či na osobních setkáních. Zprávy, dotazy a konzultace pište na e-mail: moncatrierova@ Můžeme vše probrat spolu osobně i telefonicky.
Účetní a mzdové poradenství
Nabízím externí zpracování účetnictví a daňové evidence pro klienty z Brna a blízkého okolí, on-line lze i celá Česká republika. Samozřejmostí je také zpracování mzdových agend, zpracování účetních závěrek, zastoupení před úřady atd. Pracuji ve vlastním účetním programu Money S3. V rámci Jihomoravského kraje není problém se domluvit na občasném dojíždění do sídla firmy. tel: +420 e-mail: info@
Pořiďte si nové s.r.o. od 3.900 Kč ELITE CZECHIA
Rychle a odborně zakládáme firmy na klíč již za dotovanou cenu od 3.900 Kč. Chcete začít rychle podnikat? Chcete sídlo pro firmu v Praze? Chcete mít dnes novou funkční firmu? Pokud spěcháte, nabízíme k okamžitému odběru cca 50 založených hotových tzv. ready-made společností s.r.o., s téměř 80 povolenými činnostmi k podnikání. S novou firmou od nás lze začít podnikat okamžitě. Nyní navíc k nové firmě atraktivní telefonní číslo nebo webová vizitka zdarma. ELITE CZECHIA účetní a daňová kancelář - společnosti na míru, prodej ready-made s.r.o., sídlo pro firmu v Praze. Na výběr jsou i firmy z let 2014 a 2015, které za tak senzační cenu jen tak snadno jinde nekoupíte.