inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej, apartmánový dům, 1089 m2, Červená Voda, ev.č. 00713

Kategorie: Hotely, penziony, restaurace

Ev.č. 00713
Dům v této vyhledávané lokalitě skrývá velký potenciál v možnosti přebudování na komerční bydlení. Pro svou dispozici, která je rozložena do čtyř podlaží, lze dům přestavět hned na několik apartmánových bytů, o něž je v této lokalitě velký zájem.

Dům také umožňuje okamžité nastěhování s možností postupné rekonstrukce. Další výhodou domu je to, že lze přebudovat také na vícegenerační bydlení či na bytové jednotky k trvalému bydlení. Celková plocha pozemku je 1089 m2 se zahradou, domem, kůlnou a místem pro parkování.

Budova se skládá ze suterénu, který je současně využíván jako garáž, skladovací prostor a technické zázemí s kotlem na tuhá paliva, dále pak z obyvatelného 1. patra o dispozici 4+1, částečně obyvatelného 2. patra s momentálně obyvatelnými dvěma pokoji a z půdy, kterou lze přebudovat na podkrovní bydlení.

Celková užitná plocha domu je zhruba 452 m2 s možností rozšíření obytných pokojů o půdní vestavbu, jejíž šířka, v 2,1 m ideální výšky, je 5,3 m a délka 17 m. Předností suterénu jsou nádherné vysoké klenuté stropy a 1. patro zase okouzlí svými místnostmi o velikosti 39 m2 a 32 m2 a současně i stropy s výškou 3,2 m.

Konstrukce domu je cihlová, na střeše je azbestová taška a krov je v zachovalém stavu. Dům je napojen na veřejný vodovod, kanalizaci, elektřinu a plynová přípojka a optika je dovedena na hranici pozemku. V roce 2020 byla vyměněna část oken za plastová. Větší rekonstrukce domu proběhla zhruba v 70. letech, kdy byla udělána v domě nová elektřina, podlahy a okna. Výstavba domu proběhla někdy v letech 1920-1930.

Červená Voda je turisticky vyhledávanou oblastí nejen pro své půvabné okolí, které lze krásně pozorovat třeba z rozhledny Křížová Hora, ale i pro svou krátkou vzdálenost do Horského Resortu Buková Hora (od domu 8 min) nebo do Resortu Dolní Morava (od domu 20 min), které jsou vyhledávaným turistickým cílem ve všech ročních obdobích.

Využijte tuhle příležitost a splňte si své sny ať už jsou jakékoliv. Jedna z možností je vybudování apartmánů a tím pádem ideální investiční příležitost v této turisti oblíbené lokalitě.

WEB NEMOVITOSTI

En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná
Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Prodej, apartmánový dům, 1089 m2, Červená Voda, ev.č. 00713
Podobné inzeráty
Prodej, komerční/ubytování, 698 m2, Čimická, Mariánská, Jách
Prodej horské chaty, JáchymovHledáte rodinný dům v krásné lokalitě Krušných hor či apartmánový dům k sezónnímu pronájmu? Nebo obojí dohromady? Pak pro Vás máme ideální řešení. Prodej výjimečné investiční nemovitosti v krásné turistické lokalitě Krušných hor v obci Jáchymov - Mariánská. Horská chata (či apartmánový dům) je tvořena dvěma samostatnými obytnými domy propojenými ve středu restaurací se společenským prostorem a krbem. Užitná plocha celého objektu je 698 m2. Plocha pozemků je celkem 1.849 m2. Osobní vlastnictví. • Levá část je tvořena v přízemí dvěma jednotkami 2+1 a 3+1, v 1. patře jsou pak situovány další dva apartmány, oba o dispozici 3+1. Apartmány mají každý svoji kuchyňku, WC a koupelnu, každý má také komoru pro uložení lyží či letního sportovního vybavení. Dolní apartmány jsou po rekonstrukci a částečně vybavené nábytkem. • Pravý dům vyžaduje rekonstrukci vnitřních prostor, která je započata. Dispozičně jsou jednotky v přízemí 4+1 a 2+1, v patře pak obě 3+1. • Oba domy mohou fungovat zcela samostatně (včetně odděleného topení či elektřiny), např. také jeden jako rodinný dům a druhý jako penzion či apartmány k pronájmu. Prostřední část využitelná jako restaurace či společenský prostor má také samostatný vchod přímo z ulice. • Společenská část prostřední části objektu může fungovat jako restaurace nebo bar, je však třeba oficiálně dořešit s úřady. Možné by bylo vybudovat slunečnou terasu orientovanou na jižní stranu. Orientace pokojů i společenské části do údolí na jižní slunnou stranu. Objekt má celkem 3 podlaží, sklepy v podzemní slouží k odvětrání objektu. Konstrukce zděná, dřevěná a betonová. Kolaudováno jako stavba pro rodinnou rekreaci. Pozemek není oplocený. Inženýrské sítě: • elektřina 230V, 400V • dálkový vodovod • veřejná kanalizace • přípojka plynu u domu (aktuálně nepřipojeno) • telekomunikace (internet, satelit TV) Technický stav domu: • postaveno 1952, rekonstrukce 2000, částečná rekonstrukce 2021 • centrální elektřina v mědi, ve dvou jednotkách elektřina nová, v ostatních zatím původní • střecha rekonstruovaná 2008 • topení a ohřev teplé vody: ústřední, dva elektro kotle pro každý dům samostatně • zatepleno, fasáda k úpravě • střecha plechová v dobrém stavu • okna plastová, dvojsklo, v dobrém stavu PENB aktuálně není známo, proto uvádíme energetickou náročnost ve třídě G. Nízkým nákladům může výrazně pomoci také instalace solárních panelů na střechu objektu či tepelného čerpadla. Parkování na pozemku vedle domu. Kompletní občanská vybavenost v lázeňském městě Jáchymov, vzdáleném pouze 5 min autem či 20 min busem. Nemocnice vzdálená 18 km v Ostrově. Další v okresním městě Karlovy Vary vzdáleném 25 min autem (25 km). Lokalita: panenská příroda Krušných hor nabízející turistiku, cykloturistiku, sport a rekreaci v letních měsících, naopak v zimě perfektní podmínky pro lyžování či běžkování. Skiareál Klínovec 10 km, nejbližší sjezdovka 3 km. Kultura a památky -
Prodej, apartmánový dům, Albrechtice v Jizerských horách
Nabízíme k prodeji rodinný dům v Albrechticích v Jizerských horách s pozemky o celkové výměře 509 m2. Nemovitost je na lukrativním místě přímo u sedačkové lanovky na Špičák a je vhodná k přebudování na apartmánový dům. V přízemí je v současné době společenská místnost s koupelnou, garáž a dílna. V patře se pak nachází bytová jednotka 4+1 s balkonem a výlez na půdu, kde je mnoho prostoru na další bydlení. V celém objektu by mohlo vzniknout 6 - 8 horských apartmánů, dostatek parkovacích míst pojme zahrada za domem. Voda je řešena studnou, nicméně na hranici pozemku vede veřejný vodovod, plyn a kanalizace. Odpad je sveden do septiku s přepadem. Ideální koupě pro developera, vhodné i pro větší rodinu k trvalému bydlení nebo rekreaci. Lokalita: Albrechtice v Jizerských horách Evidenční číslo: 816104 Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná
Prodej ubytovacího zařízení 3 573 m2 Velké Losiny
Ev.č. 00687 Do prodeje přichází zavedený ubytovací areál, který se nachází v oblasti lázeňského městečka s termálním koupalištěm v podhůří Jeseníků. V okolí areálu je spousta lákavých cyklo i pěších tras. Dominantou obce Velké Losiny je nejstarší ruční papírna ve střední evropě, zámek a termální lázně. A nesmím zapomenout na CHKO Jeseníky v dojezdové vzdálenosti do 10 km. V létě vyrazíte na horské tůry a v zimě na běžky / lyže / nebo skialpy. Součástí prodeje je penzion, který je celoročně pronajímán a skládá se celkem ze šesti apartmánů o různých velikostech, jedné bytové jednotky pro správce o dispozici 3+1 a půdy. Samostatně stojící stodola, kterou lze přebudovat na apartmánový dům a autokemp se sociálním zařízením. Základní informace: - užitná plocha 802 m2 - plocha pozemku 2 657 m2 - celková ubytovací kapacita penzionu je 18 osob - součástí autokempu jsou také ubytovací kapacity pro 18 osob - dva obytné přívěsy, 2 maringotky a 1 chatka - stodolu lze přestavět na apartmánový dům s parkovacím stáním a samostatným vjezdem dle navržené studie - poslední rekonstrukce proběhla v roce 2018 a její součástí bylo: nová střecha, výměna dřevěných oken a izolace Serióznímu zájemci nechá stávající majitel nahlédnout do účetní knihy, kde zájemce uvidí jak si celý areál vede z pohledu vytížení a návratnosti investice. Celý areál je velmi pečlivě udržován a pokud nový majitel bude chtít zachovat stávající \"turistickou\" úroveň ubytování, nejsou zde potřeba žádné větší investice, s výjimkou běžné údržby samozřejmě. Neváhejte mě kontaktovat pro více informací. Autokemp je jedinečná investiční příležitost. Našim klientům pomůžeme s výhodným financováním této nemovitosti. Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvyšší nabídce. Váš realitní makléř, Josef Andrle. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: volejte makléři, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Restaurace Beskyd (Žumpa)
včetně právního servisu a odměny pro RK, Zprostředkujeme Vám koupi zavedené prosperující restaurace v centru vyhlášeného Lázeňského městečka Jáchymov na úpatí Krušných hor, kousek od nástupiště na lanovku skiareálu Klínovec. Majitel se chce přestěhovat a jít do důchodu. Restauraci navštěvují celoročně lázeňští hosté, kteří jsou ubytovaní v okolních hotelech a penzionech, ale také návštěvníci skiareálu Klínovec (4 min autem k lanovce), který je také navštěvován celoročně (v zimě lyžaři a v létě díky Trail parku cyklisté, bikeři a rodiny s dětmi). Je to nejbližší restaurace od tohoto nástupiště lanovky. V Jáchymově a okololí je mnoho dalších turisticky zajímavých cílů např. Aquacentrum Agricola, různé prohlídky hornických štol a muzeí hornictví (těžilo se zde stříbro a uran), Královská mincovna (zde v Jáchymově vzniknul Tolar-později Dolar), Šlikův hrad, rozhledny, kostely a kaple a mnoho dalšího. Nyní se vedle restaurace dokončuje apartmánový komplex, který pravděpodobně ještě zvýší počet zákazníků restaurace. Kapacita restaurace je 50-60 míst a je možné zřídit ještě druhý salonek ze současné kanceláře. Kapacita míst na zahrádce je cca 36 a lze také rozšířit. Pozemek, kde je provozována zahrádka je v pronájmu od města za dostupnou cenu. Od města lze pronajmout parkovací místa. Prostory restaurace jsou vytápěny vlastním plynovým kotlem. Dům má centrální plynový kotel, na který by bylo možné se také napojit. V restauraci je veškeré potřebné vybavení (Kuchyň i bar). V baru je jedno vlastní výčepní zařízení (3 kohouty) a 2 výčepní zař. od pivovaru (4 a 3 kohouty). Zatím dům nemá PENB a proto uvádímě třídu G. Dům je postaven ze škvárocementových dutých cihel. Dům je rozprodán do podílového spoluvlastnictví, tzn., že se prodává podíl na domě odpovídající velikosti nebytového prostoru restaurace. Nyní probíhá převod do osobního vlastnictví. Tento prostor je zkolaudován jako restaurace, ale je možné rekolaudovat i na byt/y nebo apartmán/y. Platba do FO a služeb je 7.000,-Kč/měs. K tomuto prostoru lze přikoupit i další prostor o patro výše, kterým by se dala kapacita restaurace ještě zvýšit, nebo zřídit ubytování pro majitele, zaměstnace nebo hosty. Rádi Vám také ukážeme. Ev. číslo: 30273. Energetický štítek: G
Prodej hotelu, penzionu, 437 m², Bublava
V nejzápadnějším výběžku Krušných hor, v obci Bublava, jsme si pro Vás připravili apartmánový dům o 3 bytech. 3 podlažní dům má užitnou plochu apartmánů 273 m2 + nebytovou plochu 164 m2 (z toho 119 m2 podkroví) + terasa 25 m2 + další terasa v přípravě. Dům prošel kompletní, zdařilou rekonstrukcí. V každém podlaží se nachází pouze 1 apartmán a tím poskytuje klientům dostatek soukromí. Apartmány mají dispozici 4+1, 3+1 a 3+1. K přízemnímu apartmánu náleží terasa. Terasa k apartmánu v 1. patře je v přípravě. Celková kapacita je 30 lůžek. Podkroví nabízí možnost vybudování dalšího bytu. Vytápění a ohřev vody v každém bytě zabezpečuje plynový kotel. Penzion disponuje vlastními parkovacími místy. V případě zájmu je možné přikoupit sousední pozemek určený k výstavbě o rozloze 2628 m2. Obec Bublava patří mezi nejznámější turistická střediska, disponuje moderním ski areálem a díky své poloze u hranic s Německem Vám zabezpečí převážně německou klientelu. Neváhejte si domluvit prohlídku. Lokalita: Bublava Evidenční číslo: 830083 Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná
Prodej chalupy, 320m²,Červená Voda
NEMOVITOST V REZERVACI Nabízíme k prodeji prostornou, zrekonstruovanou chalupu o užitné ploše 320m². Jedná se o velmi výhodnou investici, u které výnos při současné kapacitě činí přes 10% ročně, po navýšení kapacity lze předpokládat jeho značný nárůst. Nemovitost se nachází v malebné obci Červená Voda na pomezí Orlických hor a Jeseníků v blízkosti velkého lyžařského areálu Buková Hora a Dolní Morava. Chalupa je řešena jako dvoupodlažní. Z provozního a funkčního hlediska je rozdělena na společenskou a soukromou část. V přízemí naleznete plně vybavenou kuchyň s jídelnou, koupelnu se dvěma sprchovými kouty, dvěma umyvadly, vanou a toaletou. Centrum veškerého dění se však odehrává ve společenské místnosti. Nechybí zde stolní fotbálek, pingpongový stůl, elektronické šipky či vzdušný hokej. Druhé patro chalupy slouží jako klidová část. Mimo toaletu a koupelnu se zde nachází tři neprůchozí ložnice, které jsou koncipovány jako dva třílůžkové pokoje a jeden čtyřlůžkový pokoj. Chalupa tedy aktuálně pojme až deset osob. V aktuální chvíli probíhá dostavba dalších pokojů a od jara bude kapacita navýšena až na šestnáct osob. Budova je postavena ze smíšeného zdiva, má polovalbovou střechu s původní střešní krytinou. Stropy jsou trámové, krovy z modřínu. Okna jsou plastová, osazena trojskly. Vytápění zajišťují krbová kamna s výměníkem a elektrokotlem. Společenská místnost a spodní koupelna jsou vyhřívány teplovodním podlahovým topením. Plyn je na hranici pozemku, přípojka není realizována. Co se týče venkovních aktivit, objekt disponuje volejbalovým hřištěm, trampolínou a dětským hřištěm. Přidanou hodnotou je zcela jistě i pergola. Na své si zde také přijdou milovníci wellness, kteří zcela jistě ocení vířivku značky Wellis až pro pět osob. Pro ty aktivnější zde čeká krytý, venkovní bazén s tepelným čerpadlem, filtrací a osvětlením o velikosti 5x3 metrů. V obci se nachází základní a mateřská škola, potraviny, restaurace, pošta, lékárna a kino. Vyhlášena je především pro velké množství sjezdovek a ski areálů, mezi které patří např. skipark Červená Voda, ski areál Šanov a resort Dolní Morava. Cena nemovitosti je 8.500.000,- Kč a to včetně naší odměny a veškerého právního servisu. Pro více informací nebo sjednání prohlídky nás kontaktujte. ev.č.: 0327 třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. druh objektu: smíšená stav objektu: velmi dobrý typ domu: patrový zastavěná plocha (m2): 372 užitná plocha (m2): 320 plocha parcely (m2): 372 počet podlaží objektu: 2