inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej, Apartmány, 90 m2 - Praha - Černý Most, ev.č. VS161

Kategorie: Hotely, penziony, restaurace

Ev.č. VS161
Uvažujete o koupi investičních bytů právě za účelem pronájmu?

Dovolujeme si Vám nabídnout výbornou investiční příležitost – soubor pěti apartmánů, který je již hotovým komerčním projektem.

Tato nemovitost se nachází v klidném sídlišti městské čtvrti Černý Most v severovýchodní části Prahy. Projekt nabízí pět plně vybavených apartmánů s dispozicemi 1+kk, které se společnou chodbou a technickou místností tvoří jednu bytovou jednotku o výměře zhruba 90 m2 a s lodžií o velikosti 12 m2.

Každý apartmán má vlastní okno s dostatkem světla, ve dvou z nich se nachází lodžie. Apartmány jsou plně zařízené a každý je s vlastním kuchyňským koutem koupelnou a WC, každý má vlastní vodoměr a elektroměr. Stojí za zmínku, že daná nemovitost prošla plně legální rekonstrukcí s vydaným stavebním povolením.

V technické místnosti, která se nachází přímo v bytě, jsou umístěny elektroměry všech pěti apartmánů. K dispozici je také společná pračka a sušička. Pro nájemníky, kteří nemají vlastní, jsou k dispozici žehlící deska a žehlička.

V blízkosti naleznete veškerou občanskou vybavenost: zdravotnické zařízení, školy, obchody a rekreační zóny. Nedaleko se nachází nákupní Centrum Černý Most a obchodní dům Ikea. Metro je vzdálené několik minut chůze (stanice Rajská zahrady, linka B) a autobusová zastávka. Od stanice Černý Most je rychlé napojení na dálnici na Mladou Boleslav, Hradec Králové a na městský okruh.

Majetek zdarma spravuje makléř, který se specializuje přímo na danou kategorii nemovitostí a jejich klientelu, jako jsou studenti, pracující české a zahraniční osoby.

Projekt představuje výbornou investiční příležitost. V současné době všechny pět apartmánů je dlouhodobě pronajaté. Výnosnost při koupi nemovitosti: 7,4 % p.a..

Použité fotografie apartmánů jsou pouze ilustrační. Kompletní informace včetně projektové dokumentace vám rádi poskytneme na osobní schůzce po podpisu NDA.

Pro více informací a sjednání prohlídky neváhejte nás kontaktovat. Rádi se Vám budeme věnovat.
En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná
Cena: včetně právního servisu.
Prodej, Apartmány,  90 m2 - Praha - Černý Most, ev.č. VS161
Podobné inzeráty
Apartmany Bandolero Velky Meder Celoročne
Len 2 minútky v župane od kúpaliska!!! Novopostavené Apartmány Bandolero sa nachádzajú v atraktívnej lokalite kúpeľného mestečka Veľký Meder len 2 minútky v "župane" od vstupu do areálu kúpaliska Thermal Corvinus s blahodárnou liečivou termálnou vodou. Výborná poloha apartmánov v kombinácii s ich moderným vybavením je zárukou vysnívanej dovolenky pre celú rodinu, a to ktorýkoľvek deň v roku či už v lete a či v zime. Apartmány Bandolero, to sú dva plne zariadené dvojizbové apartmány so samostatným vchodom. V každom z apartmánov nájdete dve samostatné spálne s televízorom, jednu 2-lôžkovú s manželskou posteľou a s možnosťou dodatočnej prístelky a jednu 2-lôžkovú spálňu s oddelenými posteľami. Oba apartmány disponujú vlastnou vybavenou kuchyňou (elektrická dvojplatnička, varič, chladnička, mikrovlnná rúra, stôl so stoličkami). K výbave apartmánov patrí tiež vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom, umývadlom a toaletou. Našim hosťom sa snažíme poskytnúť pohodlie domova. Celková ubytovacia kapacita je až 10 osôb. Obrovskou výhodou sú aj bezplatné parkovacie miesta priamo pred našim objektom, takže svoje autíčko máte vždy pred očami. V neďalekej blízkosti sa nachádza wellness centrum, pešia zóna s obchodíkmi a potravinami, kaviareň a reštaurácia aby ste ani náhodou neostali hladný. Veríme, že naša ponuka Vás zaujala a o príjemnom prostredí našich útulných apartmánov sa prídete presvedčiť na vlastné oči. V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať, sme tu pre Vás každý deň v týždni! Inf:+421908888118,info@ Srdečne Vás očakávame :)
Pronájem nových apartmánů na Svaté Hoře
NABÍZÍME VÁM MOŽNOST LUXUSNÍHO UBYTOVÁNÍ NA SVATÉ HOŘE Máte možnost prožít nezapomenutelné chvíle na Svaté Hoře - nejnavštěvovanějším poutním místě v Čechách. K tomu můžete využít ubytování v nových luxusních apartmánech přímo v areálu Svaté Hory. Apartmány jsou určeny pro 2 až 4 osoby. V případě potřeby je množné oba apartmány propojit v jeden celek. K dispozici je vyhrazené parkovací místo přímo před apartmánem. Apartmány jsou koncipovány jako mezonetové. V přízemí se nachází předsíňka, chodba, WC, obývací pokoj, kuchyňská linka s velkým jídelním stolem a rozkládací pohovka s konferenčním stolkem. V patře se nachází velká ložnice s manželskou postelí, křesly a posezením, LCD TV, WC se sprchovým koutem a balkón s výhledem na barokní perlu – Svatou Horu a vedle stojící kalvárií. Vybavení: 1x velká manželská dvou postel, 1x rozkládací pohovka. Plně vybavená kuchyně (indukční deska, digestoř, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, kávovar, toastovač, myčka na nádobí, lednice s mrazákem). Apartmány mají 2 oddělená WC, velký sprchový kout, automatickou pračku, LCD TV, WiFi. Apartmány jsou výhradně nekuřácké a není možnost zde mít domácí mazlíčky. UBYTOVÁNÍ NA SVATÉ HOŘE Svatá Hora 665 261 01 Příbram II +420 info@
Prodej, komerční/ubytování, 698 m2, Čimická, Mariánská, Jách
Prodej horské chaty, JáchymovHledáte rodinný dům v krásné lokalitě Krušných hor či apartmánový dům k sezónnímu pronájmu? Nebo obojí dohromady? Pak pro Vás máme ideální řešení. Prodej výjimečné investiční nemovitosti v krásné turistické lokalitě Krušných hor v obci Jáchymov - Mariánská. Horská chata (či apartmánový dům) je tvořena dvěma samostatnými obytnými domy propojenými ve středu restaurací se společenským prostorem a krbem. Užitná plocha celého objektu je 698 m2. Plocha pozemků je celkem 1.849 m2. Osobní vlastnictví. • Levá část je tvořena v přízemí dvěma jednotkami 2+1 a 3+1, v 1. patře jsou pak situovány další dva apartmány, oba o dispozici 3+1. Apartmány mají každý svoji kuchyňku, WC a koupelnu, každý má také komoru pro uložení lyží či letního sportovního vybavení. Dolní apartmány jsou po rekonstrukci a částečně vybavené nábytkem. • Pravý dům vyžaduje rekonstrukci vnitřních prostor, která je započata. Dispozičně jsou jednotky v přízemí 4+1 a 2+1, v patře pak obě 3+1. • Oba domy mohou fungovat zcela samostatně (včetně odděleného topení či elektřiny), např. také jeden jako rodinný dům a druhý jako penzion či apartmány k pronájmu. Prostřední část využitelná jako restaurace či společenský prostor má také samostatný vchod přímo z ulice. • Společenská část prostřední části objektu může fungovat jako restaurace nebo bar, je však třeba oficiálně dořešit s úřady. Možné by bylo vybudovat slunečnou terasu orientovanou na jižní stranu. Orientace pokojů i společenské části do údolí na jižní slunnou stranu. Objekt má celkem 3 podlaží, sklepy v podzemní slouží k odvětrání objektu. Konstrukce zděná, dřevěná a betonová. Kolaudováno jako stavba pro rodinnou rekreaci. Pozemek není oplocený. Inženýrské sítě: • elektřina 230V, 400V • dálkový vodovod • veřejná kanalizace • přípojka plynu u domu (aktuálně nepřipojeno) • telekomunikace (internet, satelit TV) Technický stav domu: • postaveno 1952, rekonstrukce 2000, částečná rekonstrukce 2021 • centrální elektřina v mědi, ve dvou jednotkách elektřina nová, v ostatních zatím původní • střecha rekonstruovaná 2008 • topení a ohřev teplé vody: ústřední, dva elektro kotle pro každý dům samostatně • zatepleno, fasáda k úpravě • střecha plechová v dobrém stavu • okna plastová, dvojsklo, v dobrém stavu PENB aktuálně není známo, proto uvádíme energetickou náročnost ve třídě G. Nízkým nákladům může výrazně pomoci také instalace solárních panelů na střechu objektu či tepelného čerpadla. Parkování na pozemku vedle domu. Kompletní občanská vybavenost v lázeňském městě Jáchymov, vzdáleném pouze 5 min autem či 20 min busem. Nemocnice vzdálená 18 km v Ostrově. Další v okresním městě Karlovy Vary vzdáleném 25 min autem (25 km). Lokalita: panenská příroda Krušných hor nabízející turistiku, cykloturistiku, sport a rekreaci v letních měsících, naopak v zimě perfektní podmínky pro lyžování či běžkování. Skiareál Klínovec 10 km, nejbližší sjezdovka 3 km. Kultura a památky -
Prodej penzionu, horské chaty v Stříbrné, okres Sokolov
Nabízíme na prodej horskou chatu v obci Stříbrná, se třemi apartmány, které lze rozdělit na samostatné byty, nebo lze pokračovat v již zaběhlém provozu (možnost přenechání know-how, web. stránek, atd.). Apartmány zde byly vybudovány před třemi lety. Vytápění v domě je řešeno jak plynovým kotlem, tak elektrickým či kotlem na tuhá paliva. Samozřejmostí je také veřejný odpad, vodovod a možnost využití kopané studny na pozemku. Dům je z části podsklepen. Vlastní pozemek o velikosti 424 m2 a v současnosti také možnost přenechání pronájmu pozemku u domu o velikosti 19139 m2, s následnou možností přímého odkupu. Pozemek za domem je svažitý a nabízí se zde vybudovat například vlastní lyžařskou sjezdovou trať. Obec Stříbrná je velmi vyhledávanou turistickou oblastí nejen v zimních a letních období. Apartmány jsou téměř celoročně obsazené. Město Kraslice je vzdálené 5 km, německý Klingenthal 10 km. Pro více informací či sjednání termínu prohlídky kontaktujte makléře. Lokalita: Stříbrná Evidenční číslo: 810564 Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná
Komplex - Hotel Radonić, apartmány - Šibenik - Okolica, 3.07
Ev.č. 14934388 Nádherná usedlost v blízkosti národního parku Krk - ráj pro opravdové milovníky přírody! Pouhých 9 km od tohoto krásného panství je možné prozkoumat nevyhnutelnou Krku s desítkami malebných cest a vyhlídek. Kaňon řeky Čikola podél promenády i výlet do kaňonu Čikola na ferratě je ideální pro milovníky aktivní dovolené a rekreace, začátečníky i dobrodruhy, pro zábavu s rodinou a přáteli. Zážitek je nevšední, když procházíte chráněnou přírodní krajinou, kde nejsou davy lidí a opravdu si užijete přírodní klid. V bezprostřední blízkosti agroturistiky se také nachází malebná promenáda Visovac-Roški Slap, ideální pro milovníky procházek a aktivní dovolené. Od jezera Visovački do Roški Slap se můžete vydat také po stezce Stinice - Roški Slap - Oziđana Pećina. Stezka je plná biologických a geologických jevů a je dlouhá osm kilometrů. Nabízíme několik různých ubytovacích jednotek - samostatně stojící kamenný dům pro dovolenou, rodinné apartmány nebo dvoulůžkové pokoje pro hosty na cestách. Odměnou za vaši pohodu vám bude chvilka samoty v sauně s následnou sklenkou místního vína s oblíbeným čtením v teplé lázni. Tato neuvěřitelná nemovitost nabízí kromě obytného prostoru také obchodní prostory, restauraci, posilovnu, dětské hřiště atd. - Všechny jednotky mají vlastní sociální zařízení, které se skládá ze sprchového koutu, umyvadla a umyvadla. - Všechny pokoje a apartmány mají balkon nebo terasu. - Každá jednotka má klimatizaci, všechny klimatizace jsou A++ - Budova má středomořskou zahradu, která je pečlivě udržovaná, a v centrální části je umělý potok, jehož zurčení umožňuje hostům vychutnat si atmosféru samotné snídaně, která se odehrává v altánku vedle zahrady. Na první budově je objekt se smíšeným využitím a má předinstalované podlahové vytápění, které lze spustit instalací kotelen v suterénu. Na střeše jsou solární panely, které plně pokrývají spotřebu teplé vody a 300l bojler. Na stejném pozemku je bazén a kotelna. Objekt se smíšeným využitím se skládá z: - tři rodinné pokoje 40m2, dva pokoje každý má dvě toalety a koupelny, jeden má jednu toaletu/koupelnu, z toho dva rodinné pokoje lze využít jako samostatné dvoulůžkové pokoje, kde místo dvou rodinných pokojů pro 4 osoby získáme 4 dvoulůžkové pokoje (kapacita pro každý z pokojů - 4, celkem 12) - dva dvoulůžkové pokoje, z nichž jeden má 14 m2, druhý 18 m2 (kapacita 2 osoby na pokoj). Všechny pokoje jsou kategorizovány jako 4*, s výjimkou malého dvoulůžkového pokoje, který může být také registrován jako jednolůžkový, pokud jsou splněny požadavky 4*. - menší místnost cca 4 m2, která slouží jako sklad Druhá budova - obytná budova o celkové ploše 103 m2: Zařízení má také solární systém vytápění a 200l bojler, který pokryje všechny potřeby! Bytové jednotky: - Apartmán s jedním dvoulůžkovým pokojem, jedním WC a koupelnou, napojený na ústřední topení, který se nachází v domě, má 45m2 (kapacita 2+2) - dvo
Pordej domu, restaurace, apartmány, byty
K prodeji třípodlažní podsklepená nemovitost, v přízemí s větší restaurací, výčepem a kuchyní. Dále v přízemí salonky a prostory se zázemím k uvedené činnosti - kanceláře, sklady. Součástí nemovitosti jsou ve II. podlaží apartmány a byty k nájemnímu bydlení trvale, nebo k využití jako penzion. V části nemovitosti je ještě III. podlaží s dalšími byty a apartmány. Nemovitost může být využita i jako nadstandardní rodinný dům - je bez závazků. Bližší informace pouze na osobním jednání. RK prosím ne, kontakt jen přes e mail. Děkuji.