inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej ateliéru, Ateliér 2+kk, zahrada 61 m2 Brno - Komín

Kategorie: Byty

Ev.č. 00913
Nabízíme nadstandardní ateliér, která splňuje veškeré požadavky bytové jednotky o dispozici 2+kk. Jednotka má podlahovou plochu 51,9 m2. Současně k bytové jednotce 102 náleží terasa o velikosti 16 m2 a zahrádka o velikosti 61 m2. V ceně bytu je také sklad v 1.PP. Vybavení bytu je založeno na kvalitních materiálech a pohodlí pro jeho obyvatele. Jsou zde kvalitní a odolné vinylové podlahy a zabudované předokenní elektricky ovládané hliníkové žaluzie.
Byt se nachází ve velmi tiché a klidné lokalitě s velmi dobrou dostupností do centra města. V blízkosti se nachází také mnoho sportovního a rekreačního vyžití, jako například cyklostezka vedoucí až k Brněnské přehradě.
K bytu je možné dokoupit si parkovací stání. Nastěhování je možné od jara 2024.
En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná
Cena: + provize RK.
Prodej ateliéru, Ateliér 2+kk, zahrada 61 m2 Brno - Komín
Podobné inzeráty
Prodej ateliéru 1+KK, 23m2, ul. Poznaňská, Sázava
Jako přímý vlastník nabízím k prodeji jednotku kolaudovanou jako ateliér v osobní vlastnictví o dispozici 1+KK. Ateliér má podlahovou plochu necelých 23m2 a aktuálně prošel celkovou rekonstrukcí (nová plovoucí podlaha, zařízená kuchyňská linka, omítky a malby, koupelnové jádro). Ateliér se dispozičně nachází ve druhém nadzemním podlaží s výhledem na okolní přírodu. Jedná se o moderní bydlení v rekonstruovaném domě na břehu řeky Sázava v těsné blízkosti Sázavského ostrova. Necelou hodinu jízdy autem z centra Prahy. Ideální místo pro víkendové pobyty mimo Prahu. Celá budova prošla v roce 2010 kompletní rekonstrukcí včetně výměny oken, zateplení fasády, nových střech, rozvodů inženýrských sítí a proskleného výtahu. Vytápění je řešeno lokálně elektrickými přímotopy. Ateliér lze bez problému využívat k celoročnímu bydlení. K domu náleží více jak 10.000 m2 pozemku, který lze využívat pro různé sportovní či relaxační aktivity. Sázava nabízí celou řadu sportovních aktivit a na Sázavském ostrově je zajištěn celoroční provoz restaurace. Výhodou jsou nízké měsíční náklady na provoz jednotek, samotný fond oprav je cca 10,-Kč / m2. Jedná se o velmi zajímavou investiční nabídku vzhledem k rekreační lokalitě a dojezdové vzdálenosti do Prahy. Součástí koupě ateliéru je také nábytek zobrazený na fotografiích. Ateliér je možný financovat hypotečním úvěrem. K ateliéru je možné dokoupit sklepní kóji o výměře cca 2,5m2 za zvýhodněnou cenu.
Prodej ateliéru 3+kk 41 m² Vsetín
Krásný ateliér blízko centra Vsetína na ulici Pod Žamboškou 1608 o rozloze 41,3 m2. Dispozice ateliéru odpovídá bytu 3+kk se samostatnou pracovnou. Nedaleko je Penny market, nádraží a Smetanova obchodní galerie. Ateliér je po kompletní rekonstrukci (rozvody (elektřina, voda, topení, odpady), omítky, podlahy). V ateliéru je podlahové vytápění. V celém ateliéru jsou nové dveře, podlahové krytiny a koupelna je kompletně zařízená. Byt se prodává včetně nové kuchyňské linky, sporáku se sklokeramickou deskou a elektrickou troubou. O služby realitní kanceláře zájem nemám. Více info:
Prodej ateliéru 1+KK, 18m2, ul. Poznaňská, Sázava
Jako přímý vlastník nabízím k prodeji jednotku kolaudovanou jako ateliér v osobní vlastnictví o dispozici 1+KK. Ateliér má podlahovou plochu necelých 18m2 a aktuálně prošel celkovou rekonstrukcí (nová plovoucí podlaha, zařízená kuchyňská linka, omítky a malby, koupelnové jádro). Ateliér se dispozičně nachází ve druhém nadzemním podlaží s výhledem na okolní přírodu. Jedná se o moderní bydlení v rekonstruovaném domě na břehu řeky Sázava v těsné blízkosti Sázavského ostrova. Necelou hodinu jízdy autem z centra Prahy. Ideální místo pro víkendové pobyty mimo Prahu. Celá budova prošla v roce 2010 kompletní rekonstrukcí včetně výměny oken, zateplení fasády, nových střech, rozvodů inženýrských sítí a proskleného výtahu. Vytápění je řešeno lokálně elektrickými přímotopy. Ateliér lze bez problému využívat k celoročnímu bydlení. K domu náleží více jak 10.000 m2 pozemku, který lze využívat pro různé sportovní či relaxační aktivity. Sázava nabízí celou řadu sportovních aktivit a na Sázavském ostrově je zajištěn celoroční provoz restaurace. Výhodou jsou nízké měsíční náklady na provoz jednotek, samotný fond oprav je cca 10,-Kč / m2. Jedná se o velmi zajímavou investiční nabídku vzhledem k rekreační lokalitě a dojezdové vzdálenosti do Prahy. Ateliér je možný financovat hypotečním úvěrem. K ateliéru je možné dokoupit sklepní kóji o výměře cca 2,5m2 za zvýhodněnou cenu.
Prodej jednotky 2+kk, 41 m², ul. Šlikova (Praha 6 - Břevnov)
Jako přímý vlastník nabízím k prodeji jednotku kolaudovanou jako ateliér, která je v osobním vlastnictví. Dispozičně je ateliér řešený jako 2+KK o celkové výměře 41 m2 ve sníženém přízemí cihlového domu na pražském Břevnově v ulici Šlikova 1179/24. Ateliér má oba pokoje s oknem orientované do boční ulice Liborova. Samotný činžovní dům je ve velmi dobrém stavu po nákladnější rekonstrukci. Ateliér je ve starším udržovaném stavu, ale do budoucna je vhodný k celkové rekonstrukci dle vlastních představ. Ateliér se skládá ze vstupní chodby s menší komorou, dále dvou samostatných světlých pokojů, koupelny a samostatné toalety. Jedná se o čtyřpatrovou budovu, s možnostmi bezproblémového parkování přímo před domem na modré zóně a s výborným přístupem k veškeré občanské vybavenosti. Dům má skvělou výchozí pozici pro dojíždění kamkoli do Prahy, čtyři stanice tramvají ke stanici metra (stanice Malovanka, tramvaje č. 22, 23 a 25). Pěší vzdálenost ke hradu je 10 minut. V okolí je kompletní občanská vybavenost. V pěší dostupnosti je supermarket, malé obchody s večerním provozem, škola (5 min.), nemocnice (10 min.), sportovně-rekreační areál Ladronka (5 min., dětská hřiště, in-line stezky, sportovní hřiště, restaurace). Vzhledem k poloze je ateliér ideální pro vlastní bydlení, kancelář či investiční pronájem. Ateliér je možné financovat hypotečním úvěrem.
Prodej, bytu 3+kk (ateliér), zahrádka, v Říčanech
Nabízíme k prodeji krásný ateliér v 1. NP s okny na severozápad, o rozměrech 81 m² a dispozicí 3+kk v novostavbě bytového domu v Říčanech. Vstup do ateliéru je ze společné chodby domu. Ateliér tvoří velký obývací pokoj s kuchyňským koutem o rozloze 27 m², ložnice 14,5 m² a třetí pokoj 11 m². V ateliéru je dále prostorná předsíň, koupelna a samostatné WC. V ceně je sklep 1,7 m². K ateliéru je patří užívání zahrádky a je možné dokoupit parkovací stání. V blízkosti je škola, školka, obchody. Říčany jsou vyhledávaným místem pro bydlení díky kompletní občanské vybavenosti a vlakovému spojení, díky kterému můžete být pohodlně do 30 min. v centru Prahy bez stání v kolonách. Je zde mj. také plavecký bazén, kino, kavárny, restaurace, sportovní hala, zimní stadión, pestrý výběr volnočasových kroužků pro děti. Domluvte si prohlídku. Lokalita: Verdunská, Říčany u Prahy včetně DPH Evidenční číslo: 826783 Energetická náročnost : Třída C - Vyhovující
Prodej bytu 1+kk, 19 m², Praha, ul. Pplk. Sochora
Nabízíme prodej ateliéru bez okna o dispozici 1+kk, 19.4m2, který se nachází v suterénu(1.PP) ve velmi atraktivní lokalitě Praha 7 Letná. Dům, ve kterém se ateliér nachází, byl postavený prof. Hruškou ve funkcionalistickém slohu na konci 30.let 20.století. V současné době prošel rekonstrukcí snažící se o zachování původního génia loci, ovšem s použitím moderních prvků, které Vám zaručí top kvalitu bydlení(nová fasáda, chodba obložená mramorovými obklady a spousta dalšího). Ateliér je taktéž kvalitně zrekonstruovaný. Kvalitní materiály i sanita. Přívod čerstvého vzduchu je zajištěn. Ateliér je vhodný na krátkodobé pronajímání AirBnB a Booking a nemá zdroj přirozeného světla. Atraktivitu této nabídky umocňuje lokalita ateliéru, jelikož se nachází v oblíbené části Letná. Pouze 6 min tramvají od centra města. Lokalita: Pplk. Sochora, Holešovice Cena je včetně provize a právních služeb Evidenční číslo: 799895 Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná