inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej bytu 1+1 34 m2 Maková, Ústí nad Labem

Kategorie: Byty

Hledáte byt 1+1, který si můžete upravit podle svého, kde nebudete muset kupovat představy někoho před Vámi? Největší předností bytu je pro Vás západní strana domu a hlavně klidné místo plné zeleně. Vítejte na Severní Terase v Ústí nad Labem. Na Severní Terase budete mít většinu toho, co potřebujete k životu doslova na dosah ruky. Byt se tak skvěle hodí pro startovní nebo seniorní bydlení, případně jako investice.

Byt s dispozicí 1+1 a užitnou plochou 34 m2 se nachází ve 2. podlaží zatepleného bytového domu. Byt je v tuto chvíli kompletně připravený na rekonstrukci. Byla odstraněna původní podlahová krytina, původní kuchyňská linka a nyní byt čeká na někoho s nápadem, jak ho upravit. Najdete zde obytnou kuchyni, pokoj a koupelnu s toaletou. Součástí bytu je také sklep o velikosti 2 m2.

Obě místnosti, pokoj i obytná kuchyně jsou situovány na západní stranu domu. Tím pádem tu budete mít dostatek světla a příjemné západní slunce. Budete se doslova dívat do prosluněné zeleně. Ze vstupní chodby se dostane do obytné kuchyně a koupelny s toaletou. Obytná kuchyně je propojena s pokojem o ploše 16 m2.

Během chvíle můžete být v klidném prostředí lesů a luk, které najdete nedaleko za domem. Případně se mrknout na Erbenovu vyhlídku, ze které uvidíte okolí Ústí nad Labem jako na dlani. Okolí nabízí možnost parkování před domem a nebo na parkovišti za domem.

Základní platby za byt je 2.300 Kč / měsíc + záloha za elektřinu a plyn.

V blízkosti domu najdete příjemný park, zastávku trolejbusů / autobusů, úřad městské části, nákupní centrum, krajskou nemocnici, školu a sportoviště.

Nabídková cena za posledních 30 dní byla ve výši 1499000 Kč.

Rád ukážu byt i Vám, tak si neváhejte zarezervovat prohlídku. Těším se na Vás, Radim Macháček. Třída energetické náročnosti: D - méně úsporná (dle ) Cena: 1 399 000 Kč
Prodej bytu 1+1 34 m2 Maková, Ústí nad Labem
Podobné inzeráty
Prodej bytu 2+1 v Ústí nad Labem, ul. Maková
Nabízíme Vám družstevní byt 2+1 v ul. Maková na Severní terase v Ústí nad Labem o celkové výměře 65 m2. Bytová jednotka se nachází ve druhém patře a je v původním, avšak udržovaném stavu po menší rekonstrukci - podlahy, kuchyňská linka a je tak připravena pro realizaci dle Vašich představ o bydlení. Dům prošel kompletní revitalizací - fasáda, zateplení, střecha, plastová okna a umístěn je na okraji města, odkud můžete vyrážet na pravidelné procházky do přírody, avšak do centra města to máte také kousek. Nedaleko se také nachází Centrální park se spoustou vyžití nejen pro rodiny s dětmi. Dále školka, škola a veškerá občanská vybavenost. Kontaktujte makléřku ohledně prohlídky a přijďte se osobně přesvědčit o výhodách tohoto bydlení v klidné části krajského města. Byt bude volný k nastěhování od 1.5.2023 Lokalita: Maková, Ústí nad Labem Evidenční číslo: 821909 Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná
Prodej bytu 3+1 Roudnice nad Labem
Exkluzivní příležitost koupě pěkného bytu 3+1 v klidné lokalitě Roudnice nad Labem. Praktické uspořádání místností nabízí prostorný obývací pokoj s balkónem. Předsíň s vestavěnými skříněmi, koupelnu s wc a velkým sprchovým koutem. Samostatná kuchyně, prostorná ložnice a menší pokoj jsou situované na sever. Byt v osobním vlastnictví o celkové výměře 62 m2 se nachází ve druhém nadzemním podlaží čtyřpatrového bytového domu. Od roku 2014 prošel byt i celý dům postupně celkovou rekonstrukcí a modernizací. Bytový dům se nachází v klidné části Roudnice nad Labem, přímo u zámeckých zahrad. Dům je cca 10 minut od autobusového a vlakového nádraží. Můžete odsud vyrazit i na kole nebo pěšky do blízké přírody. Veškerá občanská vybavenost a skvělé dopravní spojení je samozřejmostí. Roudnici nad Labem naleznete pouhých 7 minut od dálnice D8, která vede z Prahy až do Ústí nad Labem. Nenechte si ujít tuto lákavou nabídku prodeje hezkého bytu 3+1 v klidné lokalitě Roudnice nad Labem Doporučuji rychlé jednání a včasnou rezervaci! “Veškeré informace uvedené zde v prezentaci byly poskytnuty buď vlastníkem nemovitosti nebo byly získány z veřejně dostupných zdrojů. Za správnost údajů neodpovídáme.” ★ Operace: Prodej ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Litoměřice ★ Adresa: Roudnice nad Labem, Roudnice nad Labem, Na Urbance ★ Podlaží: 1 ★ Celkem podlaží: 2 ★ Plocha užitná: 62 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Stav objektu: Velmi dobrý ★ Infrastruktura: Škola, Školka, Nákupní centrum, Restaurace, Pošta, Obecní úřad, Lékař, Kulturní zařízení, Koupaliště ★ Energetická náročnost budovy: C - Úsporná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Prodej bytu 2+1 s lodžií v ul. Maková, Ústí nad Labem
V exkluzivním zastoupení Vám nabízíme ke koupi bytovou jednotku 2+1 se zasklenou lodžií v ul. Maková na vyhledávaném sídlišti Severní Terasa v Ústí nad Labem. Nutno hned na počátku vyzdvihnout bezpečnost a nízké náklady na bydlení. Do fondu oprav se zde platí 27,-Kč/1m2. Dům je monitorován 7/24. Je zateplený s novým výtahem a plastovými okny. Bytová jednotka, která se v současné době již vyklízí, sestává z předsíně, šatny, kuchyně s jídelním koutem, dvou pokojů, samostatné koupelny, WC toalety a zasklené lodžie. Byt je v původním udržovaném stavu a nachází se v posledním 7.patře zatepleného panelového domu. Bytové jádro je zde původní, umakartové. Výhodou je tedy možnost řešit rekonstrukci podle svých představ. Vstupní dveře do bytové jednotky jsou protipožární. Elektroinstalace je, až na umakartové jádro již v mědi. Byt je také vhodný s ohledem na jeho polohu jako investice. V domě bydlí samí slušní nájemníci. Dům je udržovaný s dobře fungujícím společenstvím vlastníků. K bytu dále náleží také jedna sklepní kóje v suterénu domu. Parkoviště i MHD jsou přímo za domem. Nedaleko je také lékař, škola, školka, supermarket i krajská nemocnice. Ohledně prohlídek nebo dalších informací neváhejte kontaktovat RK.
Prodej družstevního bytu 2+1, Polská, Ústí nad Orlicí
Sníte o bytě, který pro vás bude novým začátkem nové životní etapy? Chcete žít ve městě v podhůří Orlických hor? Klidně se zastavte, uvařte si kávu nebo čaj a už dále nehledejte. V klidu si prohlédněte fotky, půdorysy a hned mi zavolejte. Exkluzivně nabízíme prodej družstevního bytu 2+1, v 6.NP panelového domu, o CP 63 m2, v Ústí nad Orlicí, ulice Polská. Dispozice bytu: Kuchyně s jídelnou: 12 m2 Obývací pokoj: 19 m2 Ložnice: 12 m2 Koupelna: 3 m2 WC: 1 m2 Chodba: 5 m2 Komora v bytě: 2 m2 Byt je v původním, ale velmi udržovaném stavu s možností zrekonstruovat dle svých představ. V bytě plastová okna, stoupačky v plastu. Součástí bytové jednotky lodžie (3 m2 ) a sklepní kóje (1 m2). Bytová jednotka je v současné době podnajímána, je vhodná i jako zajímavá investiční příležitost. Dům prošel kompletní revitalizací včetně zateplené fasády, izolace a zateplení střechy, nové vstupní dveře, výtah a schránky . Ústí nad Orlicí je městem v kraji Podorlicka v půvabném údolí na soutoku řek Tiché Orlice a Třebovky. Leží v nadmořské výšce 350 m, 150 km východně od Prahy. Dnes zde žije 14 200 obyvatel. Počátky města spadají do druhé poloviny 13. století. Jeho historický střed s podloubími a typickými starými domy je od roku 1991 městskou památkovou zónou. V Ústí nad Orlicí se nachází velký sportovní areál s fotbalovým a atletickým stadionem, s umělým trávníkem, volejbalovými, basketbalovými a tenisovými kurty. Součástí areálu je v roce 2000 vybudovaný Aquapark. Ve městě je dále k dispozici krytý plavecký bazén, kluziště, kuželkářská dvoudráha a bowlingové centrum. Nedaleko centra města naleznete tábořiště a loděnici v Cakli. Ústí nad Orlicí je křižovatkou nových cyklostezek vybudovaných v letech 2007 – 2009. Na 40 km dlouhých unikátních cyklostezkách Vás čekají nevšední zážitky a bohaté sportovní vyžití. Vedou nádherným údolím řek Tiché Orlice a Třebovky do Chocně, Letohradu a České Třebové a jsou určeny pro cykloturistiku a in-line bruslení. Podobně pestrá je i nabídka rekreace v okolí. Navštívit můžete zříceniny hradů Lanšperk, Žampach, Potštejn či Litice nad Orlicí, nebo zvolit kratší trasu podél kapliček Křížové cesty vedoucí na Andrlův chlum. Veškerá občanská vybavenost je v těsné blízkosti bytu: základní škola (100 m), mateřská škola (200 m), dětské hřiště a obchodní centrum Nová Louže u domu, plavecký bazén ( 290 m), nemocnice (900m), Lidl (600 m), Albert (650 m). V docházkové vzdálenosti síť obchodů, restaurací a kaváren. Parkování u domu zdarma. Ústí nad Orlicí, ideální místo pro vaše nové bydlení. Rezervujte si svůj termín prohlídky. Více informací u makléře. ev.č.: 0923 (17052) třída energetické náročnosti budovy: C - Úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. vlastnictví: družstevní druh objektu: panelová stav objektu: dobrý umístění objektu: centrum obce užitná plocha (m2): 64 číslo podlaží v objektu: 6 počet podlaží objektu: 9 celková podlahová plocha (m2): 59
prodej družstevního bytu 2kk 35,5m2 Ústí nad Labem - Neštěmi
, prodej bytu v družstevním vlastnictví o velikosti 2kk, ploše 35,5m² v Ústí nad Labem - Neštěmice, ul. Na Výšině. Byt se nachází ve 3 NP revitalizovaného, klidného, panelového domu v těsné blízkosti přírody. K bytu náleží sklep 1,7m². Místnost s kuchyňskou linkou, plynovým sporákem a troubou, dále ložnice, chodba, koupelna s menší vanou a oddělenou toaletou. Nové vnitřní dveře, plastová okna. Nízké měsíční poplatky. Dům stojí v okrajové části Ústí nad Labem, v horní, klidné oblasti Neštěmic, obklopen udržovanou zelení s dalšími panelovými a rodinnými domy a v bezprostřední blízkosti přírody CHKO České středohoří vhodné pro relaxaci, pěší turistiku a cykloturistiku. Před domem možnost parkování. V blízkém okolí je veškerá občanská vybavenost, včetně zastávky MHD v docházkové vzdálenosti. Jízda MHD do centra města Ústí nad Labem trvá 15 až 20 minut. Od domu na hranice s Německem trvá jízda autem 25 minut a do Prahy po dálnici cca 60 minut. Klidná a pohodová lokalita, což dokazuje i četná výstavba rodinných domů přímo v okolí. Bytové družstvo neumožňuje převod do osobního vlastnictví. Byt je k dispozici ihned. Ev. číslo: 642573. Energetický štítek: G
Prodej krásného Bytu 3+1, 70m² - Ústí nad Labem - Neštěmice
K prodeji krásný velký byt s velkým potenciálem s původní dispozici 2+1, přepažen na 3+1 s lodžií, v družstevním vlastnictví, v šestém nadzemním podlaží panelového domu s osobním výtahem, který se nachází v Ústí nad Labem, ul. Seifertova. Dispoziční řešení bytu 3+1 nabízí velkou vstupní chodbu s vestavěnou skříní, prostorný obývací pokoj, ze kterého je vstup na lodžii, kuchyň, jídelnu, dětský pokoj a koupelnu se samostatnou toaletou. Nabízený byt prošel rozsáhlou a vkusnou rekonstrukcí celého bytu, má plastová okna se žaluziemi, nové rozvody vody a odpadů. Podlahovou krytinu tvoří plovoucí podlaha v kombinaci s keramickou dlažbou. Měsíční náklady lze získat na prohlídce. K bytu náleží sklepní kóje. V současné době je byt díky vyhledávané lokalitě a jednoduchou dostupností na dálnici D8, vhodný, jak pro vlastní bydlení, tak i pro investory. Zastávka MHD v těsné blízkosti před domem, do centra Ústí na Labem 10 min. Město Ústí nad Labem disponuje kompletní občanskou vybaveností včetně mateřské, základní, střední a vysoké školy, dětské hřiště, obchody, pošta, praktický lékař, nemocnice. Pokud Vás nabídka zaujala, kontaktujte náš ProsperityRE tým pro více informací a sjednání konkrétního termínu prohlídky. V případě více vážných zájemců bude nemovitost rezervována s klientem, který podá nejlepší nabídku. Případné financování Vám zařídíme vlastním specialistou z ProsperityFS.