inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej bytu 1+1, ul. Na Vyhaslém, Kladno

Kategorie: Byty

Nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví o výměře 43,4 m². Nachází se v 1. patře (2. podlaží) v zatepleném zděném bytovém domě na adrese Na Vyhaslém 3177, Kladno.

Byt je rozdělen na jeden samostatný pokoj a kuchyň. Z chodby je dostupné také samostatné WC a koupelna. Byt prošel v nedávné době kompletní rekonstrukcí (elektrické rozvody, kuchyň, obklady, samostatné WC, nová koupelna a další). Součástí bytu je částečně zrekonstruovaný zděný sklep o podlahové ploše 4,7 m². Rekonstrukcí také před 14 lety prošel bytový dům: zateplení, nová střecha a rekonstrukce stoupaček. Mezi společné prostory patří poměrně velká kočárkárna. Před bytovým domem je dostatek prostoru pro parkování. Vybavení bytu: bezpečnostní a dobře tepelně izolující dveře Sherlock, gauč, bojler pro ohřev teplé vody, skříně, kombinovaná pračka se sušičkou, nová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči - kombinovaná lednice, myčka, trouba se samočistící funkcí, indukční varní deska.

Byt představuje ideální kombinaci pro ty, kteří chtějí dobrou dostupnost do centra měst (Kladno, Praha) a zároveň blízkost přírody. Z bytu je velmi dobře dostupné jak celé Kladno (autobusová MHD stanice), tak Praha (automobil, případně do 10 minut chůze je vlaková stanice). Z vlakové stanice jsou pak v jednotlivých zastávkách dostupné všechny tři trasy metra (tj. A, B a C). Pracovní i nákupní příležitosti jsou tak dostupné i bez nutnosti vlastnit automobil.

Energetický provoz: celý bytový dům je zateplen, okna jsou plastová s dobrými izolačními vlastnostmi. Kompletně zateplen a odhlučněn je také strop celého bytu. Vytápění je centrální a po většinu topné sezóny stačí minimální provoz díky velice dobrému zateplení a skutečnosti, že obvodová je pouze jedna zeď bytu a strop i vchodové dveře jsou zatepleny. Orientace obvodové zdi je JV. Jedná se o velmi vhodnou orientaci pro solární zisky v jarních, podzimních i zimních měsících, což snižuje celkové energetické náklady na provoz bytu i celého bytového domu.

Doporučujeme prohlídku.

ev.č.: 2160
třída energetické náročnosti budovy: C - Úsporná
dle vyhlášky č.264/2020 Sb.
vlastnictví: osobní
druh objektu: cihlová
stav objektu: po rekonstrukci
umístění objektu: okraj obce
užitná plocha (m2): 43
číslo podlaží v objektu: 2
počet podlaží objektu: 4
celková podlahová plocha (m2): 43
Prodej bytu 1+1, ul. Na Vyhaslém, Kladno
Podobné inzeráty
Pronájem bytu 2+1, Kladno.
Pronajmu částečně zařízený byt 2+1 na ulici Unhošťská, Kladno Kročehlavy. Byt je vybavený novou lednicí, pračkou, myčkou nádobí a novými bezpečnostními dveřmi fy. NEXT. Pronájem je realizován bez realitních kanceláří. Vratná kauce je 50 000 Kč a bude použita pouze pro úhradu škod na vybavení bytu a na úhradu nezaplacených plateb za pronájem bytu. Nezaplacení úhrady za pronájem bytu je důvodem k okamžitému ukončení pronájmu bytu. Byt se nachází v blízkosti zastávky MHD (před domem), autobusu do Prahy (5 min) a vlakového nádraží (10 min). V okolí bytu je několik nákupních center (Kaufland, Lidl, Tesco, Albert). Byt je vhodný i pro dva studenty. Platba za pronájem bytu je 14 000 Kč/měsíc a 4 000 Kč záloha za spotřebu elektřiny, plynu, vody a vytápění. Smlouva o pronájmu bytu je samozřejmostí, tak jako vrácení přeplatků. Podmínkou pronájmu je nekuřák a bez zvířat. Byt je k dispozici ihned po dohodě. Kontakt, prosím, výhradně prostřednictvím formuláře pod inzerátem. ★ Operace: Pronájem ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Kladno ★ Adresa: Kladno, Kročehlavy, Unhošťská ★ Podlaží: 2 ★ Celkem podlaží: 3 ★ Plocha užitná: 60 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Vybavení: Kuchyňská linka, Lednice, Pračka, Myčka ★ Stav objektu: Velmi dobrý ★ Dostupnost: MHD, Příměstská doprava, Auto, Dálnice, Vlak, Letiště ★ Infrastruktura: Škola, Školka, Nákupní centrum, Restaurace, Pošta, Lékař ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádne nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Prodej bytu 2+kk,  52 m2 - Kladno - Kročehlavy
Ev.č. 14431145 Uvažujete o vlastním bydlení v dosahu hlavního města nebo o investici, která dokáže zajistit okamžitý výnos teď i v budoucnu? Zrekonstruovaný byt 2+kk v panelovém domě v oblíbené části Kladna je ideální volbou. Dominantou a srdcem bytu je nová moderní a plně vybavená kuchyně. Prostorná zděná koupelna s vanou a toaletou má okno, což je v panelových domech věc téměř nevídaná. Obývací prostor dělí od ložnice posuvné dveře, které šetří místo a jsou i stylovým doplňkem interiéru. Ložnice je vybavena robustní vestavěnou skříní, která pojme a uschová spoustu oblečení i věcí, které nemusíte mít denně na očích. Další úložné prostory je možné v předsíni, která k tomu má správný půdorys a všechny předpoklady. Svou polohou jde o atraktivní bydlení pro všechny věkové a zájmové kategorie, zejména pro singles, dvojice a samostatně žijící seniory. Váš spokojený nájemce může pracovat v Praze a díky rychlému železničnímu a autobusovému spojení bydlet v Kladně, kde ocení nejen nižší náklady na bydlení, ale i široké spektrum volnočasových možností. Krytý bazén v sousední ulici a další sportoviště ve městě (aquapark a letní koupaliště, fit parky, venkovní posilovny, inline dráha,minigolf, sportovní haly a hřiště nejrůznějších zaměření, tenisové kurty i jezdecký areál). Obchodní a zábavní centrum Central Kladno uspokojí i ty nejvášnivější shopoholiky a někomu bude stačit třeba jen Kaufland 500 metrů od domu. Další možná ocení i mateřskou a základní školu jen 100 metrů od domu. A Oblastní nemocnice Kladno je také pro každý případ v dosahu. Kladno pro svou ideální dostupnost z Prahy autem i veřejnou dopravou (25-35 minut vlakem či autobusem na metro -A- Nádraží Veleslavín) přitahuje v posledních letech pozornost jako ideální místo k rezidenčnímu bydlení. S přidanými hodnotami nabízeného bytu je téměř vyloučeno, že by někdy zůstal delší dobu prázdný. A hledáte-li bydlení pro sebe, můžete si všechny jmenované výhody začít užívat sami. Přijďte na prohlídku. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně provize, včetně právního servisu.
Pronájem krásného prostorného bytu 3+1, velikost bytu 97,06,
Pronájem krásného prostorného bytu 3+1, celková velikost bytu 97,06 m2, Václavské náměstí 807/64, Praha 1. Okna bytu jsou do tiché zahrady domu. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí (první nadzemní podlaží) pěkného klidného domu, okna bytu jsou 1,7 m nad zemí a mají shrnovací bezpečnostní mříže. Dispozice bytu: prostorný obývací pokoj (28,12 m2), dvě ložnice (17,19 a 16,13 m2) jedna z ložnic má i vlastní předsíň, velká kuchyně s jídelnou (kuchyňská linka, elektrický sporák a digestoř), vstupní hala, koupelna (vana, umyvadlo, plynový kotel), samostatné WC. Plánek bytu je u inzerátu ve fotogalerii. Okna bytu jsou situována na jihovýchod. Teplou vodu a topení zajišťuje plynový kotel, který je pouze pro tento byt. Byt má parketové a plovoucí podlahy, dlažba v bytě je vyhřívaná. V bytě je internet od O2 Telefónica (Cetin). V bytě je domácí telefon – vrátný. Vchodové dveře do bytu – bezpečnostní. K bytu není k dispozici sklepní kóje. V domě není kočárkárna, sušárna nebo prádelna. Nájemníci mají k dispozici zahradu a mohou na zahradě i sušit prádlo. V lokalitě jsou parkovací zóny, nájemci bude povolena změna bydliště a může si proto požádat o rezidenční kartu na parkování. Byt je volný ihned. Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií. Jsme tu pro Vás 7 dní v týdnu. Poznámka k ceně: + poplatky, kauce a provize RK ID nabídky: N63983
Prodej bytu 3+kk v osobním vlastnictví 80 m², Kladno
Nabízím na prodej rekonstruovaný byt o velikosti 3+kk v cihlovém domě v klidné městské části Kladno Rozdělov. Byt se nachází v prvním patře třípodlažního bytového domu bez výtahu. Dům prošel kompletní rekonstrukcí, je kvalitně zateplený, nová fasáda je z roku 2022. Dispozice bytu: - vstupní chodba, kde jsou umístěny vestavěné skříně - obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou - ložnice - pracovna - koupelna s vanou a sprchovým koutem - samostatné WC Orientace všech pokojů je jižním směrem, kuchyně a koupelna jsou orientovány na sever. K bytu náleží zděný sklep o výměře cca 6m². Bytová jednotka byla postupně zrekonstruována. Nejnovější je komfortní kuchyně s obývacím koutem navržená architektem a vyrobená na míru. Kuchyňská linka je vybavena značkovými spotřebiči s nejmodernějšími funkcemi a technologiemi – vestavěná parní trouba, indukční deska bezdrátově propojená s digestoří, myčka nádobí, drtič odpadu atd. Nové jsou také podlahy. Stropní podhledy s ambientním osvětlením a dalšími světelnými zdroji vytváří různé scénáře osvětlení. Vše můžete ovládat dotykovými vypínači i bezdrátově. Vytápění bytu je zajištěno plynovými VAF radiátory a podlahovým topením v koupelně. Hlavní topidla jsou řízena elektronicky. Součástí bytu je také klimatizační jednotka s možností chlazení i ohřevu vzduchu. Ohřev teplé vody vlastním bojlerem. Náklady na bydlení jsou díky masivnímu a kvalitnímu zateplení velmi nízké. Parkovací místo je hned před domem. K bytu je možné přikoupit garáž v docházkové vzdálenosti.
Prodej, byty/2+kk, 66 m2, 46833 Jenišovice, Jablonec nad Nis
Zajímavá investiční příležitost, cena za prostor pro vybudování velmi pěkného bytu 2+kk o výměře 66 m2.Zajímavá investiční příležitost, cena za prostor pro vybudování velmi pěkného bytu 2+kk o výměře 66 m2. Za uvedenou cenu nabízíme úžasné půdní prostory včetně připravených plánů a detailních rozpočtů pro realizaci jednoho bytu v celkové užitné ploše 66 m2. Projekt počítá s další plochou pro společnou chodbu a přístupem z patra a vybudování dalších 2 bytů. Rozdělení jednotek se již připravuje. V případě koupě dvou či tří bytů bude poskytnuta sleva. Celkově je projekt je připraven takto: 1. mezonetový 2+kk o výměře 50 m2 2. 3+kk o výměře 55 m2 3. luxusní 2+kk o výměře 66 m2 s ložním prostorem na vyvýšeném patře Velmi vhodné pro záměr využití bytů k pronájmu, lokalita je velmi příznivá a návratnost investice vychází i s náklady na výstavbu velmi dobře. Odhad pro vybudování jednotlivého bytu se pohybuje mezi 700.000 – 1.000.000,- Kč, kontakt na zkušenou stavební firmu, která by v případě Vašeho zájmu mohla provést realizaci, rádi předáme. Plány a návrh bytů připravoval jejich architekt, můžeme Vám poskytnout k nahlédnutí jejich již dokončené velmi pěkné realizace. Dům se nachází v centru Jenišovic, přímo u zastávky autobusu, s veškerou občanskou vybaveností v místě, 5 min od Turnova, 15 min od Liberc či Jablonce, 20 min od Mladé Boleslavi. Je umístěn na hranici Českého ráje, v blízkosti přírody a krásných skalních útvarů Frýdštejna a Malé Skály, kde řeka Jizera nabízí možnost koupání a dalších vodních sportů, cyklisté mají tuto část republiky také v oblibě. Na osobní prohlídce Vám vše podrobně vysvětlíme a představíme, včetně podrobného rozpočtu jak výstavby bytů, tak kalkulace výnosnosti a návratnosti. Těšíme se na Vás. Cena: 970 000 Kč včetně provize RK Poznámka k ceně: cena za prostor pro vybudování 3 bytů Možnost hypotéky: Ano Budova: Cihlová Energetický štítek: G Stav objektu: Před rekonstrukcí Vlastnictví: Osobní Podlaží: 4 Podlaží celkem: 4 Užitná plocha: 66 Voda: dálkový vodovod Plyn: plynovod Kanalizace: veřejná kanalizace Půdní vestavba: Ano Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: Ne Garáž: Ne Parkovací místo: Ne Datum nastěhování: 01.04.2023 Elektřina: 230V
Prodej, byty/3+kk, 68 m2, Vodárenská 2383, Kročehlavy, 21
Prodej, byty/3+kk, 68 m2, Vodárenská 2383, Kročehlavy, 21 Kladno, Kladno [ID 45772] V žádané části města Kladno pro Vás máme na prodej nově rekonstruovaný byt 3+kk o rozloze 68 m2. Nachází se v 5. patře bytového domu s výtahem, který prošel revitalizací. Součástí prodeje je i komora u bytu a dále je možné využívat společnou kolárnu a kočárkárnu. Byt prošel kompletní rekonstrukcí - změna dispozice a vyzděné příčky, nové rozvody, kuchyň a koupelna. Velkou devízou je umístění nemovitosti, kde je všechno potřebné na dosah. Parkování je možné zdarma přímo u domu a ve městě je veškerá občanská vybavenost, včetně MHD a vlakového nádraží. Z města Kladno je velice dobrá dostupnost do Prahy. K nastěhování ihned. Koupi je možné financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi zajistíme za těch nejvýhodnějších podmínek na trhu. Budeme se na Vás těšit na osobní prohlídce. Cena: 6 999 000 Kč včetně provize RK Možnost hypotéky: Ano Budova: Panelová Energetický štítek: G Stav objektu: Po rekonstrukci Vlastnictví: Osobní Podlaží: 5 Užitná plocha: 68 Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: Ano Garáž: Ne Parkovací místo: Ne Výtah: Ano Datum nastěhování: 01.01.2023