inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej bytu 1+kk, 30 m2 - Brno - Starý Lískovec, ev.č. 01013

Kategorie: Byty

Ev.č. 01013
Se souhlasem majitele Vám k prodeji nabízíme tento hezky zrekonstruovaný byt o dispozici 1+KK. Nachází se v Brně - Starém Lískovci, v přízemí 7 patrového panelového domu s výtahem. Dům v roce 2018 prošel revitalizací.

Samotná podlahová plocha bytu činí 30 m2. K bytu náleží také zasklená lodžie o výměře 4,9 m2 a sklepní kóje s výměrou 1,75 m2. V bytě v roce 2018 proběhla rekonstrukce, při které bylo původní umakartové jádro přestavěno na zděné. Proběhly dispoziční úpravy v koupelně, vana byla pro větší pohodlí nahrazena sprchovým koutem. V roce 2022 se byt také dočkal nové kuchyňské linky.

Byt se nabízí částěčně zařízený. Koupelna vybavena sprchovým koutem, WC a koupelnovou skříňkou s umyvadlem. Kuchyňský kout vybaven zánovní elektrickou troubou, varnou deskou a digestoří. Ponechání lednice je na domluvě s majitelkou bytu.

U vstupu do domu se nachází plošina, která umožňuje komfortní přístup například mamince s kočárkem nebo osobě, která k životu potřebuje invalidní vozík. K samotnému vstupu do bytu se dostanete přes dvoje dveře na čip. Za prvními dveřmi se nachází schránky, za druhými poté vstupy do bytů.

Výborná občanská vybavenost.

Štítek energetické náročnosti PENB nebyl dodán, proto dle zákona musíme uvést tř.: G.
Náklady na bydlení přibližně 3.700 Kč/měs.

V ceně není zahrnuta provize RK.
Pro více informací nebo osobní prohlídku neváhejte kontaktovat realitního makléře.
En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná
Cena: včetně právního servisu.
Prodej bytu 1+kk, 30 m2 - Brno - Starý Lískovec, ev.č. 01013
Podobné inzeráty
Pronájem bytu 1+kk, Brno - Starý Lískovec
Pronájem bytu 1+kk v městské části Brno - Starý Lískovec, na ulici Irkutská. Celková výměra je 30 m2. Byt je v 1. NP, orientovaný na západ. Součástí je lodžie. Vratná kauce ve výši jednoho nájmu. Byt je vybaven pohovkou, postelí a skříní. Pro bližší informace kontaktujte realitní makléřku. ★ Operace: Pronájem ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Brno-město ★ Adresa: Brno, Starý Lískovec, Irkutská ★ Podlaží: 1 ★ Celkem podlaží: 8 ★ Plocha užitná: 30 m2 ★ Druh objektu: panelová ★ Vybavení: Kuchyňská linka, Lodžie, U domu (veřejné) ★ Stav objektu: Dobrý ★ Dostupnost: MHD, Auto, Dálnice ★ Infrastruktura: Škola, Školka, Nákupní centrum, Restaurace, Obecní úřad, Lékař, Koupaliště ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Pronájem bytu 2+1, 50 m², Brno, ul. U hřiště
Nabízíme pronájem bytu 2+1 v klidné části Brno - Starý Lískovec na ulici U Hřiště. Byt se nachází v 2. patře cihlového domu. Skládá se ze vstupní chodby, obývacího pokoje, kuchyně, ložnice a koupelny. Vhodné pro dvě osoby. Nájemné je bez inkasa a služeb. Volné ihned. Lokalita: U hřiště, Starý Lískovec Evidenční číslo: 828854 Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná
Prodej bytu 2+1, 48 m², Brno, ul. Kamínky
Prodej bytu dispozičně řešeného jako 2+1, o celkové ploše 48 m2. Byt se nachází v prvním patře revitalizovaného, čtyřpatrového panelového domu (zateplení, plastová okna, stoupačky), v brněnské městské části Nový Lískovec. Je orientovaný na východ a disponuje vstupní chodbou, ložnicí, kuchyní se spotřebiči, obývacím pokojem a koupelnou se samostatnou toaletou. K bytu náleží zvětšená lodžie a sklep, ze společných prostorů je k dispozici kolárna a dílna. Momentálně se v domě staví výtah, který bude uveden do provozu v červenci. Vytápění a teplá voda jsou řešeny dálkovým rozvodem, parkování na ulici. V okolí nemovitosti je veškerá občanská vybavenost, blízkost zastávky MHD, výborné napojení na D1, nákupní centrum Campus Square a FN Brno. Bonusem lokality je přírodní rezervace, s možností procházek do obory Holedná, najdeme zde i známou koniklecovou louku. Uvedená cena je za nemovitost. Pro více informací kontaktujte makléře. Lokalita: Kamínky, Nový Lískovec Evidenční číslo: 829388 Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná
Prodej bytu 2+KK s nadstandardní terasou, U Leskavy, Brno-St
Ev.č. 05431144 Hledáte ke koupi byt o menší dispozici, ale nechcete se spokojit se standardem? Rádi byste získali benefity, které s sebou přináší bydlení v domě s pozemkem, ale nechcete se starat o velkou zahradu? Pak jste možná právě teď našli tu pomyslnou jehlu v kupce sena. S radostí Vám můžeme nabídnout prodej bytu 2+KK, který bezchybně doplňuje padesátimetrová terasa. To všechno je umístěno v posledním patře cihlového bytového domu s výtahem, který byl dokončen v roce 2010, díky čemuž splňuje všechny současné standardy. Samotný bytový dům stojí na ulici U Leskavy v městské části Brno-Starý Lískovec. Byt nabízí plochu 45 m2 a dále k němu patří terasa s výměrou 50 m2 a uzamykatelná zděná sklepní kóje s plochou 2 m2, která je situována v přízemí domu. Byt je umístěn v pátém nadzemím podlaží z celkem pěti nadzemních podlaží domu s výtahem. Hlavní devízou bytu je bezesporu terasa s elektrickou markýzou a orientace na jih. Sluníčko si zde užijete opravdu po celý den. A až Vás všechno to slunění přestane bavit, postará se o Váš komfort klimatizace, kterou majitelé dodělali v roce 2019. Dispozice bytu se skládá ze vstupního prostoru, který je vybaven vestavnou šatní skříní na míru, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, odkud vede vstup na terasu, ložnice a koupelny s toaletou. Kuchyňský kout je vybaven všemi základními spotřebiči a nechybí ani myčka. Šikovně řešený barový pult navíc citlivě odděluje kuchyňskou část od té obývací. Koupelna je zařízena sprchovým koutem a zbývá zde dostatek místa také pro pračku a sušičku. Na podlahách je položena vinylová podlaha a keramická dlažba. Ve vyšším standardu jsou interiérové dveře a obložky. O topení a ohřev vody se stará domovní kotelna. Dům jako celek má nově nainstalovaný kamerový systém, bezpečnostní vstupní dveře a vstup na čip. Společenství vlastníků jednotek hospodaří v kladné bilanci a v tuhle chvíli shromažďuje prostředky na případné budoucí modernizace a údržbu. Měsíční náklady spojené s bytem činí 2.520 Kč záloha za elektřinu, 2.140 Kč za topení a ohřev TUV, 700 Kč za ostatní služby (výtah, spol. prostory, vodné stočné, …). Příspěvek do fondu oprav činí 460 Kč. Kompletní informace naleznete na webu nemovitosti. Prohlídky jsou možné ihned po předchozí telefonické dohodě. Budeme se na Vás těšit. En. náročnost b.: C - Úsporná (97 kWh/m2 za rok) Cena: + 260 000 Kč včetně DPH provize RK.
Pronájem bytu 3+kk, 98 m2, ul. Valčířská, Lískovec
Nabízíme pronájem velice prostorného bezbariérového bytu 3+kk o výměře 98 m2, ulice Valčířská, Lískovec u Frýdku-Místku. Byt s vlastním vchodem, parkovacím místem a vinným sklípkem se nachází v přízemí patrového cihlového domu. V zádveří domu je toaleta, vstup do sklípku a technické místnosti. Na konci chodby je dětský pokoj o výměře cca 15 m2, koupelna se sprchovým koutem a místem na pračku. Vybavená zánovní kuchyně je spojená s obývací místností, ložnice o výměře cca 22 m2. V místnostech jsou plovoucí podlahy na chodbě a v koupelně dlažba. Byt je nezařízený. Vytápění bytu a ohřev vody je řešeno plynovým kotlem. K bytu náleží také samostatné stavení kde je možno uložit kola apod. Zastávka autobusu přímo u domu, obchod a škola 3 min. chůze, parkoviště u domu. Měsíční náklady na bydlení: 13 000,- Kč nájemné + st. voda 700,- Kč + elektřina 1300,- Kč + plyn 2500,- Kč, kauce 15 000,- Kč + provize RK. Byt je ihned k nastěhování.
Pronájem bytu 1+1, Kamínky, Nový Lískovec, 11500 Kč/měs, 32
Prohlídky Pro registraci na prohlídku použijte prosím tento formulář: /byt-mdhxh K dlouhodobému podnájmu nabízíme příjemný byt o dispozici 1+1 v oblíbené lokalitě Brno - Nový Lískovec. Byt o celkové výměře 32 m2 se nachází ve čtvrtém patře panelového domu s výtahem. K bytu patří i balkón. Byt se nabízí částečně vybavený. Kuchyně disponuje lednicí, vařičem, úložnou spíží a jídelním stolem s židlemi. V pokoji najdeme pohovku, šatní skříň, postel a konferenční stolek. V zrekonstruované koupelně se nachází sprchový kout, umyvadlo a toaleta. V docházkové vzdálenosti jsou restaurace, dětská hřiště, základní škola, supermarket Albert. V blízkosti je také OC Campus Square (Tesco, lékářská fakulta MU, FN Bohunice apod.). Dopravní dostupnost je zajištěna zastávkou Petra Křivky, která je vzdálená deset minut chůze od domu. Byt je volný k nastěhování od 1.4. Majitel preferuje zájemce bez domácích mazlíčků. Uvedena energetická kategorie G, jelikož nemáme k dispozici PENB. Byt pronajímá Ideální nájemce - služba, se kterou budete bydlet bezstarostně a za férových podmínek. Když se něco přihodí, k dispozici jsou správci, kteří s vámi vše vyřeší. Pomůžeme s veškerou administrativou, s nastavením plateb a zajistíme vám speciální pojištění. Pojďte bydlet s námi! _____________ Najděte bydlení bezkontaktně díky virtuální prohlídce a elektronickým podpisům. Zavázali jsme se, že budeme z pronajímání dělat bezstarostnou záležitost, a svému slibu chceme dostát i v této nelehké situaci. Proto vám nabízíme možnost najít dlouhodobý pronájem bezpečně a bezkontaktně. Osobní či virtuální prohlídku bytu si u nás zarezervujete online a všechny dokumenty podepíšeme elektronicky. S jakýmkoliv dotazem vám pomůže naše posílené oddělení klientské podpory. Poznámka k ceně: vratná jistota 15 000 Kč, náklady na bydlení 3600 Kč, poplatek za podnájem ID nabídky: N2693