inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej bytu 2+1, 43 m², Opava, ul. Janská

Kategorie: Byty

Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji byt 2+1 se zahradou. Byt má podlahovou plochu 43 m2 a je umístěn ve 3. NP bytového domu v žádané a klidné části Opavy. Součástí prodeje je příslušná část zahrady za domem o velikosti 85 m2. Samotný byt byl rekonstruován, jsou vyměněna plastová okna, vybudovány nové elektrické rozvody, v pokojích jsou položeny plovoucí podlahy. K vytápění slouží elektrické přímotopy, k ohřevu teplé vody bojler. K bytu náleží sklep. V bezprostřední blízkosti se nachází vlakové nádraží, základní škola a další občanská vybavenost. Nemovitost bude připravena k převedení od nového roku. Více informací Vám ochotně poskytne makléř.

Lokalita: Janská, Opava-Předměstí
Evidenční číslo: 813528
Energetická náročnost : Třída F - Velmi nehospodárná
Prodej bytu 2+1, 43 m², Opava, ul. Janská
Podobné inzeráty
Pronájem bytu 1+kk v centru Brna, ul. Jánská
Nabízíme pronájem nového bytu o velikosti 1+kk v centru města Brna na ul. Jánská. Byt je kompletně zařízený. Nachází v 6. patře nově rekonstruované budově s výtahem. Orientace bytu na jihozápad a situovaný do vnitrobloku. Celková plocha 25 m2. Vybavení bytu je kuchyňská linka s dřezem, varná deska, trouba, pračka a malá lednice. Koupelna je se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Zařízení bytu ( postel, šatní skříň, komoda, sedačka, stolek, jídelní stůl a židle). Dům má vlastní kotelnu. Internetové připojení. V případě zájmu je možno byt vybavit nábytkem. K dispozici ihned. Cena pronájmu činí 15.900,- Kč + 2.500,- Kč záloha na energie a služby. Vratná jistota. Provize RK.
Prodej bytu 4+kk 74 m2 se zahradou, ul. Jiráskova, Opava
Nabízíme prodej bytu 4+kk o velikosti 74 m2 s lodžií a zahradou, ul. Jiráskova, Opava. Byt je situován v přízemí cihlového domu, je v původním udržovaném stavu, byt má zděné jádro. V bytě se nachází předsíň, 3x pokoj, zasklená lodžie, obývací pokoj s kuchyní, komora, koupelna se sprchovacím koutem a samostatné WC. Vytápění bytu je kondenzačním plynovým kotlem napojen na radiátory. K bytu náleží 2x sklepní kóje. Byt je v osobním vlastnictví s nízkými náklady na bydlení. Před domem jsou parkovací místa pro auta. Za domem se nachází zahrada ve společném vlastnictví majitelů bytů. V blízkosti se nachází obchodní centrum Silesia, Tesco. Prodávající si vyhrazuje právo prodat nejvyšší cenové nabídce, v případě více zájemců o koupi. Zajišťujeme také výhodné financování nemovitosti. Zájemci o prohlídku dle domluvy s panem Hořínkem.. ★ Operace: Prodej ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Opava ★ Adresa: Opava, Předměstí, Jiráskova ★ Podlaží: 1 ★ Celkem podlaží: 3 ★ Plocha podlahová: 74 m2 ★ Plocha užitná: 74 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Vybavení: Kuchyňská linka, Lednice, Lodžie, Sklep, Zahrada ★ Stav objektu: Dobrý ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádne nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Pronájem bytu 1+1, 32 m², Prachatice, ul. Jánská
Pronájem bytu o dispozici 1+1 v 1. patře zděného bytového domu v centru města Prachatice. K bytu náleží sklepní komora a lze také využít společnou kolárnu a balkon. Nabízená nemovitost je vytápěná vlastním plynovým kotlem, který slouží též k ohřevu vody. Parkování je možné u domu. Měsíční nájemné bylo stanoveno na 8.000 Kč + energie. Při rezervaci se platí jednorázový rezervační poplatek 10.000 Kč a při podpisu nájemní smlouvy bude vyžadována vratná kauce 16.000 Kč. Pro více informací a domluvení prohlídky kontaktujte makléřku. Lokalita: Jánská, Prachatice Evidenční číslo: 826279 Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná
Prodej bytu 3+1 70 m2, ul. Šrámkova, Opava
Nabízíme prodej bytu 3+1 o velikosti 70 m2, ul. Šrámkova, Opava. Byt je situován v přízemí panelového domu s výtahem, je po částečné revitalizaci. V bytě se nachází předsíň, obývací pokoj, ložnice, dětský pokoj, kuchyně s kuchyňskou linkou, koupelna se sprchovacím koutem a samostatné WC. Vytápění bytu je centrálním ústředním topením. K bytu náleží sklepní kóje. Byt je v osobním vlastnictví s nízkými náklady na bydlení. Před domem jsou parkovací místa pro auta. V blízkosti se nachází základní škola, zdravotní středisko Katka a obchodní dům Katka. Prodávající si vyhrazuje právo prodat nejvyšší cenové nabídce, v případě více zájemců o koupi. Zajišťujeme také výhodné financování nemovitosti. Zájemci o prohlídku dle domluvy s panem Hořínkem. ★ Operace: Prodej ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Opava ★ Adresa: Opava, Kateřinky, Šrámkova ★ Podlaží: 1 ★ Plocha podlahová: 70 m2 ★ Plocha užitná: 70 m2 ★ Druh objektu: panelová ★ Stav objektu: Dobrý ★ Energetická náročnost budovy: C - Úsporná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Pronájem bytu 2+1 v centru Brna na ul. Jánská, UP 73m2
Ev.č. 312231002 Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k pronájmu velice prostorný byt 2+1 ve 2. patře činžovního domu bez výtahu v centru Brna ve spodní části ul. Jánská. Byt se skládá ze 2 prostorných pokojů s vlastními vstupy, které jsou navíc i vzájemně propojené. Dále pak kuchyně, koupelny s vanou, velké vstupní haly a samostatného WC. Vybavený je novou kuchyňskou linkou se sporákem a lednicí s mrazákem. Výška stropu je 3,2 m, což bytu dodává vzdušnost a světlost. Více informací v RK. ARTOSS realitní kancelář, s.r.o. je řádným členem Asociace realitních kanceláří ČR. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: + 3.500 Kč / měs. záloha na spotřebu plynu; + 2.000 Kč / měs. záloha na spotřebu elektřiny; + 300 Kč / měs. / os. záloha na spotřebu vody; + vratná kauce 1 měs. náklady, + provize RK.
Prodej bytu 4+1 s balkónem, Opava, ul. Mařádkova
Nabízíme prodej bytu 4+1 s balkónem v Opavě na ul. Mařádkova. Byt se nachází ve 3. patře cihlového domu bez výtahu. Byt je v dobře udržovaném stavu. V bytě jsou nové rozvody plynu a vody. Nová elektřina je zavedena do koupelny a kuchyně. Byt je vhodný pro toho, kdo chce rekonstruovat dle vlastních představ. Jsou zde 4 pokoje, kuchyň, ze které je vstup na balkón. Z předsíně se vchází do koupelny, wc a do komory. V obývacím pokoji je komín s možností napojení krbových kamen. Dům má vlastní kotelnu k vytápění bytu. K bytu náleží sklep. K bytu je možnost odkoupení garáže včetně vlastního pozemku a zavedené elektřiny za cenu 450.000,-kč. V blízkosti bytu je veškerá občanská vybavenost, školka, škola, MHD. Zájemci o prohlídku dle domluvy s paní Gratzovou. ★ Operace: Prodej ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Opava ★ Adresa: Opava, Předměstí, Mařádkova ★ Podlaží: 4 ★ Celkem podlaží: 4 ★ Plocha podlahová: 75 m2 ★ Plocha užitná: 75 m2 ★ Plocha balkonu: 3 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Vybavení: Kuchyňská linka, Sporák, Balkón, Sklep, Venkovní stání, Vana ★ Stav objektu: Velmi dobrý ★ Dostupnost: MHD, Auto ★ Infrastruktura: Škola, Školka, Nákupní centrum, Restaurace, Pošta, Obecní úřad ★ Energetická náročnost budovy: E - Nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.