inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej bytu 2+1, 55 m², Roudnice nad Labem, ul. Bořivojova

Kategorie: Byty

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost ke koupi družstevního světlého a vzdušného bytu o dispozici 2+1 s užitnou plochou 55 m2, který se nachází v 7. podlaží bytového domu v klidné části města Roudnice nad Labem. Byt má již splacenou anuitu. Součástí bytu je obývací pokoj, ložnice, koupelna s WC, komora a sklep o velikosti 2 m2. Bytový dům prošel zdařilou rekonstrukcí: nová střecha, plastová okna, fasáda, nové rozvody sítí, nový výtah. Okolí domu je možné využít k aktivnímu odpočinku a k procházkám v parcích. V docházkové vzdálenosti je kompletní občanská vybavenost, MŠ, ZŠ, střední odborná škola, dětská a sportovní hřiště, obchody, supermarkety a restaurace, MHD u domu. Výborná dostupnost do Prahy po dálnici D8. V případě zájmu o prohlídku neváhejte kontaktovat makléře.

Lokalita: Bořivojova, Roudnice nad Labem
Evidenční číslo: 829333
Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná
Prodej bytu 2+1, 55 m², Roudnice nad Labem, ul. Bořivojova
Podobné inzeráty
Prodej bytu 3+1 Roudnice nad Labem
Exkluzivní příležitost koupě pěkného bytu 3+1 v klidné lokalitě Roudnice nad Labem. Praktické uspořádání místností nabízí prostorný obývací pokoj s balkónem. Předsíň s vestavěnými skříněmi, koupelnu s wc a velkým sprchovým koutem. Samostatná kuchyně, prostorná ložnice a menší pokoj jsou situované na sever. Byt v osobním vlastnictví o celkové výměře 62 m2 se nachází ve druhém nadzemním podlaží čtyřpatrového bytového domu. Od roku 2014 prošel byt i celý dům postupně celkovou rekonstrukcí a modernizací. Bytový dům se nachází v klidné části Roudnice nad Labem, přímo u zámeckých zahrad. Dům je cca 10 minut od autobusového a vlakového nádraží. Můžete odsud vyrazit i na kole nebo pěšky do blízké přírody. Veškerá občanská vybavenost a skvělé dopravní spojení je samozřejmostí. Roudnici nad Labem naleznete pouhých 7 minut od dálnice D8, která vede z Prahy až do Ústí nad Labem. Nenechte si ujít tuto lákavou nabídku prodeje hezkého bytu 3+1 v klidné lokalitě Roudnice nad Labem Doporučuji rychlé jednání a včasnou rezervaci! “Veškeré informace uvedené zde v prezentaci byly poskytnuty buď vlastníkem nemovitosti nebo byly získány z veřejně dostupných zdrojů. Za správnost údajů neodpovídáme.” ★ Operace: Prodej ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Litoměřice ★ Adresa: Roudnice nad Labem, Roudnice nad Labem, Na Urbance ★ Podlaží: 1 ★ Celkem podlaží: 2 ★ Plocha užitná: 62 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Stav objektu: Velmi dobrý ★ Infrastruktura: Škola, Školka, Nákupní centrum, Restaurace, Pošta, Obecní úřad, Lékař, Kulturní zařízení, Koupaliště ★ Energetická náročnost budovy: C - Úsporná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Prodej bytu 3+1 Roudnice nad Labem 63m2
Exkluzivní příležitost koupě krásného bytu 3+1 s lodžií, který se nachází ve vyhledávané, ale zároveň klidné lokalitě Roudnice nad Labem Byt 3+1 o celkové výměře 63 m2. Dům prošel v posledních letech revitalizací, je zcela zateplen, nová plastová okna a má novou střechu. Z velké předsíně s vestavěnou skříní se dostanete do větší ložnice s lodžií, menšího pokoje či kuchyně. Z kuchyně vejdete do obývacího pokoje. Koupelna je přístupná z předsíně, toaleta samostatná. Lze vytvořit 2+1 s dvěma většími pokoji. Výhodou této nemovitosti jsou nízké měsíční náklady na provoz bydlení. Nenechte si ujít tuto lákavou nabídku prodeje bytu 3+1 s lodžií v oblíbené lokalitě Roudnice nad Labem. V místě je veškerá občanská vybavenost a dobré dopravní spojení. Doporučuji rychlé jednání a včasnou rezervaci! “Veškeré informace uvedené zde v prezentaci byly poskytnuty buď vlastníkem nemovitosti nebo byly získány z veřejně dostupných zdrojů. Za správnost údajů neodpovídáme.” ★ Operace: Prodej ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Litoměřice ★ Adresa: Roudnice nad Labem ★ Podlaží: 3 ★ Plocha užitná: 58 m2 ★ Druh objektu: panelová ★ Stav objektu: Velmi dobrý ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Prodej bytu 2+kk, 69 m², Praha 3, ul. Bořivojova
Hledáte bydlení ve městě s nádechem minimalismu? Máme pro Vás nabídku krásného, světlého bytu 2/3+kk o celkové ploše 69 m2.Tento krásný byt se nachází v památkové budově residence U Prokopa. Na atraktivitě projektu přidává jeho výhodná poloha blízko centra Prahy. Při vstupu do bytu vcházíme do chodby, kde se nachází šatní skříň. U kompletně nové kuchyňské linky propojené s obývacím pokojem, oceníte krásné velké okna s výhledem na Žižkovskou věž a také na kostel svatého Prokopa. Dále je k dispozici prostorná ložnice kde je možnost vybudovat šatnu. Určitě Vás také zaujme krásná světlá koupelna s dostatkem prostoru. Výhodou je udělané další patro na spaní s dostatkem místa a pohodlí. Pár kroků od domu se nachází autobusová a tramvajová zastávka Lipanská. Dále také mnoho obchodů, restaurací i míst k trávení volného času. Kousek od bytu můžete navštívit park Parukářku. Těšíme se na prohlídku kde se můžete sami přesvědčit o kvalitě této nemovitosti. Lokalita: Bořivojova, Žižkov Evidenční číslo: 826042 Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná
Prodej bytu 2+1, 61m2, Roudnice nad Labem, ev.č. 11331008
Ev.č. 11331008 Nabízíme k prodeji byt v cihlovém domě o velikosti 61m2 v Roudnici nad Labem. Bytová jednotka v osobním vlastnictví je situována ve třetím podlaží nově revitalizovaného bytového domu (2022 - nová fasáda, zateplení, střecha). Byt o dispozici 2+1 a užitné ploše 61 m2 má dva velké pokoje, kuchyň, chodbu, koupelnu, samostatné wc a komoru. V bytě jsou velká plastová okna se žaluziemi, nové parapety a na chodbě velká vestavěná skříň. Vytápění bytu je pomocí plynového topení vaf. Vzhledem k předpokládané rekonstrukci podle představ nového majitele je možné tento systém vyměnit za vlastní plynový nebo elektrický kotel, tak jako v ostatních bytech v domě. K bytu dále patří sklep. Parkování je možno přímo před domem. V Roudnici nad Labem naleznete veškerou občanskou vybavenost. V blízkosti domu je škola, školka, dětské hřiště atd.. Roudnice n.L. má výbornou dopravní dostupnost např. do Prahy po D8 (exit 29). Jedná se o velice zajímavou nabídku bytu ve vyhledávané lokalitě. En. náročnost b.: C - Úsporná (539 kWh/m2 za rok) Cena: včetně provize.
prodej bytu 1+1, 35 m2, Roudnice nad Labem
cena včetně provize a právního servisu, Vám zprostředkuje možný prodej bytové jednotky 1+1 o výměře 34,5 m² v ul. Bořivojova v Roudnici nad Labem. Bytová jednotka je v původním stavu, ke kompletní rekonstrukci dle Vašeho vkusu a možností. V kuchyni je linka stáří 5 let, je zde elektrický sporák a digestoř, v koupelně je malá vana, umývadlo a toaleta. Na podlahách je plovoucí podlaha. Topení je ústřední dálkové s měřiči, teplá a studená voda z řádu. K bytu lze využívat lodžii, která se nachází v mezipatře. K dispozici je i sklepní kóje. Panelový dům je po kompletní revitalizaci - zateplený, nová fasáda, střecha, vchodové dveře, plastová okna na společných chodbách, nové schránky a zvonky. Veškerá občanská vybavenost je v nejbližším okolí - supermarket, nemocnice, aut. zastávka, škola, školka, sportovní centrum. Byt je nákladově velmi vhodný na investici. Hradí se zde pouhých 2500,- Kč se všemi zálohami na topení, teplou i studenou vodu, výtah a spol. elektřinu. S financováním této nemovitosti Vám rádi pomůžeme. V případě zájmu o osobní prohlídku a bližší informace kontaktujte makléřku nemovitosti Zlatici Kožákovou. Ev. číslo: 640761. Energetický štítek: D (98 kWh/m2/rok).
Prodej bytu 3+1, 77 m² (117m²) Roudnice n.Lab, ul.Havlíčkova
V klidné části města Roudnice nad Labem nabízíme byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1, 77 m2 s možností dostavby na 117 m2 ve 3.NP cihlového domu. Bytová jednotka prošla celkovou rekonstrukcí. Má nová plastová okna s trojskly, která brání hluku z blízké železniční trati. Orientovaná jsou na západní a severní stranu. Vytápění i ohřev vody zajišťuje vlastní plynový kotel. Podlahovou krytinou je vinyl a v koupelně dlažba. Dispozice: zádveří, obývací pokoj, kuchyň, koupelna s vanou a toaletou a další dva pokoje, sloužící jako dětský pokoj a ložnice. Nad těmito pokoji lze využít mezonetový prostor a zbudovat další obytnou místnost či šatnu o ploše cca 40 m2. K bytu náleží podíl na společném dvoře, jenž je oddělený od komunikace kamennou zdí, zaručující obyvatelům domu soukromí. Celkově je byt velmi pěkný, slunný s výhledem na řeku. Stejně tak se jedná o dům se slušnými obyvateli. Parkovací místa jsou před domem či na nedalekém parkovišti. Veškerá občanská vybavenost je v dosahu. Lokalita: Havlíčkova, Roudnice nad Labem Cena je včetně provize RK Evidenční číslo: 806501 Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná