inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej bytu 2+1 s balkonem a šatnou, Náměšť nad Oslavou

Kategorie: Byty

Ev.č. 01669
Zprostředkujeme Vám prodej pěkného cihlového bytu 2+1 s novým velkým balkonem orientovaným na jih a praktickou šatnou v okrajové části města Náměšť nad Oslavou. Byt je připraven ke koupi a to jak pro vlastní bydlení, tak i jako investice k pronajímání, jako místní makléřka Vám ráda najdu nájemce dle Vašich kritérií.

Nyní je na bytě dokončena částečná rekonstrukce: nová výmalba celého bytu, nově položena plovoucí podlaha v obývacím pokoji, ložnici a šatně, nové interiérové dveře.

Dispozice bytu: z obdélníkové předsíně (6,3 m2) je vstup do všech místností - vlevo na samostatné WC (1,1 m2), na konci chodby do šatny, dále nalevo do kuchyně s kuchyňskou linkou (7,3 m2), odkud se dostaneme do koupelny s vanou a umyvadlem a oknem (4,5 m2). Dále napravo do prostorného obývacího pokoje (21,1 m2) se vstupem na balkon a naproti do ložnice nebo dětského pokoje (15,3 m2).
Kuchyň a ložnice je orientována na sever do ulice a obývací pokoj s balkonem na jih do vnitrobloku s krásným výhledem.

Byt je umístěný v 1. patře ze 4. cihlového bytového domu po kompletní revitalizaci z roku 2021 - zateplení včetně vnějších omítek, výměna vstupních dveří, nové provedení balkonů, střechy, rozvodů inženýrských sítí, nové zvonky, otevírání vstupních dveří na čip, nové schránky.
K bytu náleží 2 sklepy 6,6 m2 a 2 m2 umístěné v suterénu bytového domu - přístupné i zadním vchodem. Ze společných prostor je možné využívat kočárkárnu a sušárnu. Vytápění ústřední dálkové.

V Náměšti nad Oslavou je veškerá občanská vybavenost: základní školy, mateřské školky, služby, obchody, pošta, poliklinika, dětské hřiště, fotbalové hřiště, zimní stadion, benzinová stanice, restaurace a kavárny.
PENB je v třídě energetické náročnosti D.
Budu se na Vás těšit na prohlídce.
En. náročnost b.: D - Méně úsporná (115.7 kWh/m2 za rok)
Cena: dohodou.
Prodej bytu 2+1 s balkonem a šatnou, Náměšť nad Oslavou
Podobné inzeráty
Prodej bytu 2+1 55 m2 Nad Příhořím, Náměšť nad Oslavou
Představuji Vám zajímavou nemovitost, která se nachází na ulici Nad Příhořím v Náměšti nad Oslavou. Jedná se o byt 2+1 o podlahové ploše 56 m2, v 2. nadzemním podlaží cihlového domu s novou lodžií a s výtahem. Jednotka je velmi dobře dispozičně řešena a disponuje chodbou s úložným prostorem, ze které se dostanete na samostatné WC a do koupelny, dále do kuchyně a obývacího pokoje. Z obývacího pokoje se dostanete do vedlejší ložnice a také je z něj přístup na lodžii. Pro lepší orientaci je přiložen půdorys. V kuchyni a chodbě je linoleum, v koupelně a na WC keramická dlažba a v ostatních pokojích jsou parkety. Dům prošel rozsáhlou revitalizací a je ve výborné kondici. Dům je nově zateplen, proběhla revitalizace lodžie, která je zasklená, byla vsazena nová plastová okna s vnitřními žaluziemi a obnovy se dočkaly i stoupačky. Náklady pro užívání bytu jsou poměrně nízké. Topí se pomocí ústředního topení nebo můžete využít klimatizaci v obývacím pokoji, která se může přepnout do režimu topení anebo dalším zdrojem je topná deska. V blízkosti domu se nachází dostatek parkovacích míst, takže svůj vůz pohodlně zaparkujete. Město Náměšť nad Oslavou se nachází 20 km východně od Třebíče na řece Oslavě a 40 km od Brna. Město disponuje veškerou občanskou vybaveností. Nachází se zde městský úřad, pošta, mateřská škola, základní škola, umělecká škola, supermarket, zimní stadion. Historické jádro je městskou památkovou zónou. Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti. Těším se na osobní setkání s Vámi na prohlídce! I present to you an interesting property located on Nad Příhořím street in Náměšt nad Oslavou. Take a look on a 2+1 apartment with an overall floor area of 56 m2, located on second floor of a brick-based building with a new loggia and an elevator. The unit is very well laid out and has practical storage space. Central corridor from which you can reach the separate toilet and bathroom, as well as the kitchen and living room. From the living room you can reach the next bedroom and from it there is also access to the loggia. A floor plan is attached for better orientation. Linoleum floors in the kitchen and hallway, ceramic tiles in the bathroom and toilet, and parquet floors in the other rooms. The house has undergone extensive revitalization and is in excellent condition including fresh insulation, the loggia is fully glazed and has been also revitalized, plastic windows with internal blinds have been installed which furthers heat insolation and makes the flat more efficient. Risers have also been renovated. Třída energetické náročnosti: D - méně úsporná (dle ) Cena: 2 800 000 Kč
Prodej bytu 2+1 57 m2 Husova, Náměšť nad Oslavou
Exkluzivně Vám nabízíme byt v osobním vlastnictví na ulici Husova v klidné čtvrti města Náměště nad Oslavou. Byt o dispozici 2+1 a užitnou plochou 56,5 m2 se nachází ve druhém podlaží cihlového domu. Okna jsou na jedné straně orientována na jih a na druhé straně na sever s výhledem do parku. Prostorné pokoje (16,8 m2 a 15,6 m2), samostatná kuchyně s linkou, koupelna a samostatné wc nabízí bydlení dle vlastních představ. K tomuto bytu náleží sklepní kóje v podzemním podlaží o výměře 5,7 m2. Město Náměšť nad Oslavou disponuje veškerou občanskou vybaveností. Je také oblíbené díky své historii a zámku. Dostupnost do regionálních center je výborná. Díky 10 km vzdálenému nájezdu na dálnici D1 se do Brna dostanete za 45 minut. Náměšť nad Oslavou leží na vlakové trase Třebíč Brno, takže za stejnou dobu, jako autem, se do metropole dostanete také rychlíkem. Pro ty z vás, kteří tolik nepospíchají, budou k dispozici osobní vlaky nebo autobusy. Milovníci přírody a procházek ocení oboru Kralice a mnohé vodní plochy v okolí včetně rybníka Rathan s travnatými plážemi. Aktivnější z Vás budou zajímat sportovní hřiště, zimní stadion, nebo četné cyklistické stezky, kde Vaším cílem může být třeba pivovar Dalešice. Bytový dům prochází v současné době finišující rekonstrukcí a vnějším zateplením. *Jelikož je bytový dům nyní obestavěný lešením, je úvodní fotka inzerátu pouze ilustrativní s náhledem jak dům bude vypadat. Fincentrum and Swiss Life Select a.s. Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti. V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou. Třída energetické náročnosti: C - úsporná (dle )
Pronájem bytu 2+kk s balkonem, 72 m2, Náměšť nad Oslavou
Ev.č. 01683 Zprostředkujeme Vám pronájem bytu 2+kk s balkonem, 72 m2 v centru města Náměšť nad Oslavou. Byt je umístěný ve 2. NP cihlového domu bez výtahu. Byt je nabízen částečně zařízený: kuchyňská linka se sporákem, jídelní stůl + 4 židle, obývací stěna, v pokoji dvě postele a skříně, v předsíni šatní skříň. Dispozice bytu: z předsíně je nalevo vstup do koupelny s vanou a WC, napravo do velkého obývacího pokoje s kuchyňským koutem, dále do ložnice se vstupem na menší balkon. Měsíční nájem činí 12.070,- Kč/měsíc + zálohy na energie 5.000,- Kč/měsíc (voda, vytápění, revize, správa domu,…). Měsíční nájem včetně záloh na energie činí 17.070,- Kč. Při podpisu nájemní smlouvy se elektřina přepisuje přímo na nájemce. Služby paušál-úklid společných prostor: 400,- Kč/měsíc. V případě zájmu možnost pronajmout si sklep: 300,- Kč/měsíc. Jistota ve výši 3 x nájem včetně záloh na energie a jednorázová provize RK ve výši 15.000 Kč včetně DPH. V Náměšti nad Oslavou je veškerá občanská vybavenost: mateřské školky, základní školy, obchody, lékárny, pošta, úřady, restaurace, kavárny, kulturní i sportovní vyžití. Dobré autobusové i vlakové spojení jak do Brna, tak i do Třebíče, nájezd na dálnici D1 cca 15 min. Prohlídky možné po domluvě. Byt je ihned volný. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: + zálohy na energie.
Pronájem bytu 2+1 s šatnou a balkonem, Náměšť nad Oslavou
Ev.č. 01735 Zprostředkujeme Vám pronájem slunného bytu 2+1 s šatnou a balkonem v Náměšti nad Oslavou, ulice Petra Křičky. Byt o výměře 54,1 m2 je umístěný v 1. patře zděného bytového domu po kompletní revitalizaci. Dispozice: podélná vstupní chodba se vstupem do kuchyně, která je nalevo průchozí do koupelny se sprchovým koutem, prostorem na pračku a napravo do obývacího pokoje se vstupem na balkon. Byt je vybaven pouze částečně: kuchyňská linka s myčkou na nádobí, sklokeramická deska, elektrická trouba, digestoř, vestavěná lednice s mrazákem, stůl, dvě židle, bojler na ohřev vody v koupelně, předsíňová stěna s botníkem, skříně a police v šatně K bytu náleží dva sklepy. Ze společných prostor je možné využít sušárnu a kolárnu v suterénu bytového domu.-přístupná zadním vchodem. Měsíční nájem činí 11.000 Kč + inkaso 2.000 Kč (elektřina 1.300 Kč, voda 700 Kč) - může se zvýšit dle počtu osob), tj. celkem 13.000 Kč/měsíčně. Majitel požaduje vratnou kauci ve výši 25.000 Kč-možné rozdělit do dvou plateb. Provize RK činí 13.000 Kč - hradí nájemník. Hezké bydlení pro jednotlivce, slušný pracující pár nebo i rodinu s dětmi. V Náměšti je veškerá občanská vybavenost: mateřská školka, základní škola, obchody, lékárna, lékaři, poliklinika, pošta, úřady, restaurace, kavárny. Majitel si vyhrazuje právo si vybrat nájemníka dle vlastních kritérií. Volný od 1. dubna nebo i dříve. Budu se na Vás těšit na prohlídce. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: + zálohy na energie.
Prodej, Byt 3+kk, 97 m2 - Náměšť nad Oslavou, ev.č. 00405
Ev.č. 00405 Hledáte bydlení v Náměšťi nad Oslavou? Máme pro vás nádherný mezonetový byt 3+kk o podlahové ploše 97 m2 na ulici Husova. Dispozice bytu: z prostorné předsíně (7,5 m2) je vstup do koupelny (3,7 m2), WC (1,3 m2) a prostorného obývacího pokoje s kuchyní (29 m2). Kuchyň má velké množství úložného prostoru, je vybavena elektrickou troubou s plynovou varnou deskou, mikrovlnou troubou, myčkou a kombinovanou lednicí. Z obývacího pokoje je vstup do ložnice (17 m2) a na točité schodiště, které vede do horního patra. Zde se nachází hala (18 m2) ze které je vstup do dětského pokoje (20,5 m2). Byt má vlastní plynový kotel, který zajišťuje jak ohřev vody, tak i vytápění. K bytu náleží dvě sklepní kóje a společná kočárkárna. V bytě zůstává veškerý nábytek a spotřebiče, které jsou vidět na fotografiích. Náměšť nad Oslavou je město na Moravě v okrese Třebíč v Kraji Vysočina, 20 km východně od Třebíče a 40 km od Brna. Ve městě je veškerá občanská vybavenost. Je zde řada památek včetně zámku. Byt je možno financovat úvěrem ze stavebního spoření nebo hypotékou. Zajistíme, nezávazné konzultace s naším finančním specialistou - zdarma. Také můžeme zprostředkovat financování pro klienty, kteří nedostanou hypotéku v bance. En. náročnost b.: D - Méně úsporná (350 kWh/m2 za rok) Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Prodej bytu 1+1 - Náměšť nad Oslavou
Nabízím k prodeji přízemní bezbariérový byt 1+1 (32m2) v klidné lokalitě v Náměšti nad Oslavou. V bytě se nachází velký obývací pokoj, předsíň, kuchyň s menším pokojem, který lze v případě potřeby přepažit. Součástí bytu je WC a koupelna se sprchovým koutem po částečné rekonstrukci. Byt je ve velmi zachovalém stavu, dle domluvy ihned k nastěhování (možnost nájemního bydlení, než se vyřídí právní záležitosti ohledně koupě bytu). Byt je díky své poloze v přízemí a bezbariérovosti vhodný pro seniory, OZP, vhodné také jako investiční příležitost. V této lokalitě je velmi málo přízemních bezbariérových bytů. Po domluvě možnost přenechat částečně vybavené. Čisté LV, bez zástav, nízké měsíční náklady na energie. Panelový dům prošel celkovou revitalizací, zateplení, nová fasáda, plastová okna. lodžie. Součástí bytu je menší sklepní prostor v přízemí v blízkosti bytu. Úklid panelového domu zajišťuje externí úklidová firma. V bezprostřední blízkosti bytu příroda, dětské hřiště, obchod, škola a další služby. Cena na vyžádání. RK nevolat!