inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej bytu 2+kk s terasou + 2 parkovací stání, 72 m2, U Kas

Kategorie: Byty

Ev.č. 00079
Nestačí vám balkón či lodžie? A co tak 25 m2 terasa?
Nabízíme vám ke koupi hezký byt v klidné lokalitě, v blízkosti přírody a zároveň s výbornou dostupností jak do centra Pardubic, tak i na rychlostní silnici R35. Pokud hledáte byt v novostavbě, bez potřeby vstupní investice, tak neváhejte a domluvte si prohlídku.
Byt o dispozici 2+kk a velikosti 43,40 m2 se nachází v 5. nadzemním podlaží bytového domu s výtahem. K bytu přináleží velká terasa, sklep a 2 parkovací stání hned u bytového domu.
Dispozice bytu: vstupní chodba se vstupem do koupelny s toaletou, ložnice, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a vstupem na terasu. V bytě byli použité kvalitní zařizovací předměty: vinylové podlahy ve všech obytných místnostech, keramická dlažba v koupelně, keramické obklady, protipožární vstupní dveře, interiérové dveře vč. obložek, plastová okna s trojsklem, rolety, sítě proti hmyzu, kuchyňská linka vč. spotřebičů. Byt je možné koupit i s vybavením.
Bytový dům se nachází v nově vznikající obytné části města. Dašice nabízí dobrou občanskou vybavenost: školka, škola, obchody, restaurace, sportovní hřiště. Ať autem či autobusovou dopravou (zastávka pár metrů od bytových domů) se za pár minut dostanete do samého centra Pardubic. Budoucí majitelé se můžou těšit na zrychlení dopravy mezi Dašicemi a Pardubicemi v podobě obchvatu obce Zminný, který výrazně zkrátí dobu jízdy do Pardubic. Další výhodou je přivaděč na silnici R35, která vás rychle a pohodlně spojí s Hradcem Králové i dálnici D11.
Byt je v osobním vlastnictví a jeho koupi lze financovat hypotečním úvěrem. Prodávající nabízí také možnost převzetí stávající hypotéky s výhodnou úrokovou sazbou 2,19%.
Pokud vás tento byt zaujal, tak nás neváhejte kontaktovat.
En. náročnost b.: B - Velmi úsporná (82 kWh/m2 za rok)
Cena: + provize 2%.
Prodej bytu 2+kk s terasou + 2 parkovací stání, 72 m2, U Kas
Podobné inzeráty
8 nových bytů s terasou, sklepem a parkovacím stáním
REZIDENCE HAVLÍČKOVA: Novostavba bytového domu – 8 nových bytových jednotek o velikosti 2+kk a 3+kk, s terasou, sklepní kójí a parkovacím stáním. Exkluzivní nabídka nových bytů do osobního vlastnictví: Ve druhé polovině roku 2023 bude v Břeclavi – Poštorné zahájena výstavba moderního bytového domu, jehož součástí bude 8 nových, energeticky úsporných, bytových jednotek: v 1. nadzemním podlaží: byt č.1 2+kk 37,87 m2 s terasou 13,05 m2 byt č.2 3+kk 63,84 m2 s terasou 18,43 m2 ve 2. nadzemním podlaží: byt č.3 2+kk 46,34 m2 s terasou 10,25 m2 REZERVOVÁNO byt č.4 2+kk 37,87 m2 s terasou 10,40 m2 byt č.5 3+kk 63,84 m2 s terasou 10,25 m2 ve 3. nadzemní podlaží: byt č.6 2+kk 46,34 m2 s terasou 10,25 m2 byt č.7 2+kk 37,87 m2 s terasou 10,40 m2 byt č.8 3+kk 63,84 m2 s terasou 10,25 m2 Příslušenstvím každé bytové jednotky bude terasa, sklepní kóje o velikosti 2 - 3 m2 a parkovací stání v dvorním traktu. Všechny byty budou mít hlavní obytnou část s prosklenými stěnami a terasami orientovanou na slunnou jihozápadní stranu – do klidové zóny zahrad okolních rodinných domů. Každý byt bude mít vlastní elektrické podlahové vytápění kombinované s tepelným čerpadlem. Předpokládaná třída energetické náročnosti: B Ceny bytů od 3.597.650,-Kč. Výhodou bude, že byty nebudou obsahovat finální podlahovou krytinu, vnitřní zárubně a dveře a kuchyňskou linku, které si každý budoucí vlastník zajistí podle svých představ a fantazie. Byty budou mít dokončenou koupelnu a WC. Byty budou vhodné jednak jako startovací pro mladé, tak i pro rodiny s dětmi, nebo i jako skvělá investiční příležitost s výnosem z dlouhodobého pronájmu. Nabízíme i vyřízení hypotečního úvěru za aktuálně nejvýhodnějších podmínek. Vše o projektu REZIDENCE HAVLÍČKOVA najdete na:
Prodej bytu 1+kk Pardubice Pod Vinicí
Dobrý den, vítám Vás na stránce s exkluzivní nabídkou bytu o dispozici 1+kk s balkónem, který se nachází v 11.NP novostavby bytového domu z roku 2019 v ulici Pod Vinicí.  Předmětem této nabídky je nadstandardní byt 1+kk s možností dokoupení parkovacího stání a sklepního prostoru. Toho, kdo si potrpí na dobré výhledy z oken určitě potěší krásné 11. nadzemním podlaží s dalekým výhledem na Kunětickou horu, ale i Orlické hory. Do tohoto podlaží Vás vyveze prosklený výtah. Na společných chodbách v domě Vás čekají koberce, dveře s nadstandardní výškou jak vchodové tak i interiérové. Prostě kdo zná projekt bytových domů U Vinice, tak ví, že se jedná o nadstandardní byty. Důležité je také podotknout, že byt byl připraven s klientskými změnami, které se týkaly hlavně koupelny. Obsahuje velký sprchový kout, který je dominantou. Byt působí vzdušně a světle. Orientovaný je na východní a severozápadní světovou stranu s dalekým výhledem. Tento výhled z něho činí jeden z nejzajímavějších malých bytů v ulici. K bytu je možné dokoupit parkovací stání pod domem, ale také i sklepní prostor. A upřímně řečeno, v této lokalitě nemít parkovací stání je opravdu pro zlost. Tento byt by se dal také nazvat jako nadstandardní startovní bydlení pro mladého člověka nebo naopak pro rozvedeného či singl žijícího náročného uživatele.   Byt je také zajímavou investicí, protože byty těchto kvalit se velmi dobře pronajímají, možnost dosažení čistého výnosu před zdaněním 13.500 Kč měsíčně v případě kompletu s garážovým stáním a sklepem. Součástí prodeje je samozřejmě kuchyňská linka včetně vestavěných spotřebičů, vestavěná skříň, botník, ale také lednička a pračka.     Doplňující informace: Plocha bytu: 34,8 m2 + 5 m2 balkón. Kryté garážové stání o výměře 13 m2 k němuž patří úložný prostor o výměře 3,2 m2, není součástí kupní ceny (možné dokoupit). Sklepní jednotka o výměře 4,3 m2 není součástí kupní ceny (možné dokoupit). Umístění bytu: 11.NP bytového domu s dalekým výhledem. Lokalita: ulice Pod Vinící, Pardubice. Fond oprav: 174,- Kč/ měsíčně. 5 důvodů proč uvažovat o koupi: 1. Investiční potenciál. Bezproblémový pronájem bytu. 2. Parkovací stání. Lokalita kde jiní nemohou zaparkovat, to se uživatelům toho bytu nemůže stát. 3. Dostupnost služeb. Služby, které má byt v docházkové vzdálenosti budou jeho uživatele těšit a hýčkat. 4. Zajímavý výhled. Byt disponuje balkónem, ze kterého je krásný výhled na Kunětickou horu a Orlické hory. 5. Jeden z nejzajímavějších bytů v aktuální nabídce Přesvědčte se sami. Byt čeká možná právě na Vás :-) Nebojte si namazat chléb z obou stran :-) Děkuji, Václav Růžička, realitní specialista. Prodávající si vyhrazuje právo na výběr kupujícího dle vlastní úvahy, tzv. prodej do dobrých rukou.   + 450.000 Kč garážové stání, 150.000 Kč sklepní jednotka Třída energetické náročnosti: B - velmi úsporná (dle V
Prodej novostavby bytu 2+kk s terasou a venkovním parkovacím
Nabízím Vám k prodeji novostavbu nadstandardního bytu 2+kk s parkovacím stáním a terasou v rezidenčním projektu Dvojčata ČB. K bytu lze dokoupit garážové stání za cenu 390.000,- Kč. Tento jedinečný developerský projekt je zárukou kvalitního bydlení s výbornou strategickou polohou. Byt se nachází v 5. NP pětipodlažního domu s výtahem. Byt má výměru 65,4 m2 a terasu o výměře 16,8 m2. Byt se skládá ze zádveří (5,9 m2), koupelny (5,1 m2), samostatného WC (2,8 m2), obývacího pokoje s kuchyňským koutem (32 m2), ložnice (19,6 m2) a terasy (16,8 m2). Jednotlivé místnosti bytu jsou smysluplně uspořádány a každá z nich je velice výhodně prostorově řešena. Podlahy v obytných místnostech jsou řešeny lepenou vinylovou podlahou, v koupelně je dlažba. Jednotlivé dekory a barvy, které jsou použity k vybavení bytu, navozují příjemnou a útulnou atmosféru. Do bytu je zavedena internetová přípojka. Topení zajišťuje elektrokotel napojený na podlahové vytápění. V bytě je rozvedena rekuperace vzduchu a je zde klimatizace. Voda je ohřívána elektrickým bojlerem. V chodbě a v koupelně je umístěný světlovod. Všechna okna jsou osazena elektrickými venkovními žaluziemi na dálkové ovládání. Na terase je dlažba a přívod vody s nezámrzným kohoutkem. Na toaletě je WC TECE ONE s integrovanou bidetovou sprchou. Kuchyňská linka je zn. NOBILIA s granitovým dřezem a se zabudovanými spotřebiči značek BOSCH a AEG (lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, elektrická trouba, indukční varná deska, digestoř a myčka). K bytu náleží venkovní parkovací stání. V uzavřeném objektu jsou dva bytové domy, parkovací stání a klidové zóny s posezením a dětským hřištěm. Třída energetické náročnosti domu je B – velmi úsporná. V Českém Brodě je veškerá občanská vybavenost: školy, školky, banky, pošta, obchody, zdravotnictví, restaurace, supermarkety, kulturní a sportovní vyžití, služby atd.. Je odtud výborné spojení do Prahy vlakem (35 min. na Masarykovo nádraží) nebo autem (do 20 min. po D11 na Černý Most). Nemovitost je možné hradit z hypotečního úvěru, který pro Vás rádi vyřídíme. Bližší informace naleznete na webových stránkách . V případě jakýchkoliv dotazů, případně sjednání osobní schůzky, mě prosím neváhejte kdykoliv kontaktovat.
Prodej zajímavého bytu 2+kk Pardubice
Dobrý den, vítám Vás na stránce s nabídkou zajímavého bytu o dispozici 2+kk s balkónem a lodžií, který se nachází v 10.NP bytového domu z roku 2021 (název developerského projektu Rezidence 1351) v ulici Na Spravedlnosti.  Předmětem této nabídky je zajímavý byt 2+kk s vnitřním parkovacím stáním, jehož majitel si potrpí na dobré výhledy z oken, a tak si v tomto projektu vybral byt v 10. nadzemním podlaží s výhledem na část města, ale také na Železné hory. Tento výhled je možné shlédnout z lodžie orientované na jižní světovou stranu. Byt je vzdušný a světlý s dostatkem úložných prostor (dvě velké vestavěné šatní skříně). V rámci klientských změn byly provedeny změny, při kterých došlo k umístění pračky do skříně a koupelna mohla být využita plně pro svůj účel. Obsahuje nadstandardní sprchový kout v celé šíři koupelny. Jiné dekory dlažby a obkladů než byly ve standardu.   Orientovaný je na východní a jižní světovou stranu. Nejen tento výhled z něho činí jeden z nejzajímavějších bytů v aktuální nabídce. K bytu patří parkovací stání pod domem a je součástí kupní ceny, takže o komfort suché nohy je postaráno. Dále je možné dokoupit velký sklep 5,8 m2 (v rámci klientských změn byly spojeny dva sklepy v jeden velký).    Nabídka je vhodná jako dlouhodobá investice nebo bydlení pro náročnější dvě osoby.   Aktuálně je obsazen nájemcem s nájemní smlouvou na dobu určitou za tržní nájemné. Je tedy zajímavou investicí, protože byty těchto kvalit se velmi dobře pronajímají. Součástí prodeje je samozřejmě kuchyňská linka včetně spotřebičů, vestavěné skříně, ale také pračka a lednička.     Doplňující informace: Plocha bytu: 61,4 m2 + 9,15 m2 balkón + 4,42 m2 lodžie. Kryté garážové stání o výměře 13,2 m2. Sklepní jednotka o výměře 5,8 m2 (možné dokoupit). Umístění bytu: 10.NP bytového domu s dalekým výhledem. Lokalita: ulice Na Spravedlnosti, Pardubice. Fond oprav: 352,- Kč/ měsíčně. Aktuální čistý výnos z nájmu před zdaněním činí 15.989,- Kč/ měsíčně. 5 důvodů proč uvažovat o koupi: 1. Investiční potenciál. Bezproblémový pronájem bytu. 2. Vlastní parkovací stání. Lokalita kde jiní nemohou zaparkovat, to se uživatelům toho bytu nemůže stát. 3. Dostupnost služeb. Služby, které má byt v docházkové vzdálenosti budou jeho uživatele těšit a hýčkat. 4. Daleký výhled. Byt disponuje výhledem na část města a Železné hory. 5. Jeden z nejzajímavějších bytů v aktuální nabídce Přesvědčte se sami. Byt čeká možná právě na Vás :-) Nebojte se být nároční :-) Děkuji, Václav Růžička, realitní specialista. Prodávající si vyhrazuje právo na výběr kupujícího dle vlastní úvahy, tzv. prodej do dobrých rukou. možnost dokoupení sklepní jednotky. Třída energetické náročnosti: B - velmi úsporná (dle Vyhláška č. 78/2013 Sb.) Cena: 4 990 000 Kč
prodej bytu 3+kk s terasou, 86,2m2, Vrchlabí
Včetně právního, realitního a kompletního servisu!, v přímém zastoupení developerské společnosti prodej moderního bytu 3+kk s terasou v novostavbě projektu "Pod Slunečným vrchem". Bytová jednotka pod označením A.4.27 o velikosti 86,2 m² s prostornou terasou 13,3 m² se nachází ve 4.NP nově vznikajícího projektu. Moderní byty v srdci Krkonoš jsou citlivě zasazené do okolního prostředí. Ve Vrchlabí pro vás vznikají moderní bytové domy spolu s komerčními prostory a velkým parkem uprostřed, které zaručují kvalitu bydlení a souznění s přírodou. Celý projekt bytů Pod Slunečným vrchem je vhodně začleněný do této části Vrchlabí. Domy jsou stavěny podle nejvyšších norem, u bytů je kladen důraz na pohodlné a vzdušné bydlení. Domy budou napojeny na vodní a fotovoltaické elektrárny, které vyrábí elektrickou energii. Vytápění a ohřev teplé vody v bytech má přípravu na tepelná čerpadla, plynový či elektro kotel. Samotné domy budou mít  zelené střechy, které fungují jako klimatizace, izolují proti zimě i proti teplu a hezky splynou s okolním prostředím. V projektu je navrženo celkem 147 prostorných bytů, jejich prodej je rozdělen do několika fází. V první fázi nabízíme k prodeji dva bytové domy označené A a B, dům A s 22 byty a dům B s 15 byty. V bytech jsou použity nejvyšší standardy - plovoucí vinylová podlaha Expona Clic 19 dB (možnost výběru ze 4 odstínů), velkoformátová moderní dlažba ABK Interno 9 s minimalistickým nádechem v betonovo-kovovém stylu (možnost výběru ze 4 odstínů), přesně ladí v kombinaci s dřevěnými prvky. Koupelnová sanita nejznámějších značek, kvalitně zpracované dveře, kování, vypínače a zásuvky. Kladen důraz na funkčnost a maximální využití prostoru. Do prostorných předsíní se vejdou vestavěné skříně, některé byty mají dokonce vlastní šatny s praktickým vstupem přímo z ložnice. Pokoje mají samostatné vstupy z chodby, aby bylo co nejvíce zachováno soukromí osob. K bytu si můžete zakoupit podzemní garážové stání a sklep. Nenechte si ujít příležitost investovat do vlastního bydlení. V prodeji jsou volné byty z první etapy s plánovanou kolaudací na jaro 2023. V případě zájmu Vám zdarma zajistíme nabídku financování hypotečním úvěrem za nejvýhodnějších podmínek na trhu. Neváhejte nás kdykoliv kontaktovat pro více informací, sjednání osobní schůzky a prohlídky nemovitosti i o víkendu. Nemovitost vhodná jak k trvalemu bydlení, rekreaci či krátkodobému pronájmu. Doporučujeme. Ev. číslo: 642376. Energetický štítek: B
prodej rezidečního bytu 3+kk s terasou, 101m2, Vrchlabí
Včetně právního, realitního a kompletního servisu!, v přímém zastoupení developerské společnosti prodej rezidenčního bytu 3+kk s terasou v novostavbě projektu "Pod Slunečným vrchem". Bytová jednotka pod označením A.4.26 o velikosti 101 m² s prostornou terasou 12,06 m² se nachází ve 4.NP nově vznikajícího projektu. Moderní byty v srdci Krkonoš jsou citlivě zasazené do okolního prostředí. Ve Vrchlabí pro vás vznikají moderní bytové domy spolu s komerčními prostory a velkým parkem uprostřed, které zaručují kvalitu bydlení a souznění s přírodou. Celý projekt bytů Pod Slunečným vrchem je vhodně začleněný do této části Vrchlabí. Domy jsou stavěny podle nejvyšších norem, u bytů je kladen důraz na pohodlné a vzdušné bydlení. Domy budou napojeny na vodní a fotovoltaické elektrárny, které vyrábí elektrickou energii. Vytápění a ohřev teplé vody v bytech má přípravu na tepelná čerpadla, plynový či elektro kotel. Samotné domy budou mít  zelené střechy, které fungují jako klimatizace, izolují proti zimě i proti teplu a hezky splynou s okolním prostředím. V projektu je navrženo celkem 147 prostorných bytů, jejich prodej je rozdělen do několika fází. V první fázi nabízíme k prodeji dva bytové domy označené A a B, dům A s 22 byty a dům B s 15 byty. V bytech jsou použity nejvyšší standardy - plovoucí vinylová podlaha Expona Clic 19 dB (možnost výběru ze 4 odstínů), velkoformátová moderní dlažba ABK Interno 9 s minimalistickým nádechem v betonovo-kovovém stylu (možnost výběru ze 4 odstínů), přesně ladí v kombinaci s dřevěnými prvky. Koupelnová sanita nejznámějších značek, kvalitně zpracované dveře, kování, vypínače a zásuvky. Kladen důraz na funkčnost a maximální využití prostoru. Do prostorných předsíní se vejdou vestavěné skříně, některé byty mají dokonce vlastní šatny s praktickým vstupem přímo z ložnice. Pokoje mají samostatné vstupy z chodby, aby bylo co nejvíce zachováno soukromí osob. K bytu si můžete zakoupit podzemní garážové stání a sklep. Nenechte si ujít příležitost investovat do vlastního bydlení. V prodeji jsou volné byty z první etapy s plánovanou kolaudací na jaro 2023. V případě zájmu Vám zdarma zajistíme nabídku financování hypotečním úvěrem za nejvýhodnějších podmínek na trhu. Neváhejte nás kdykoliv kontaktovat pro více informací, sjednání osobní schůzky a prohlídky nemovitosti i o víkendu. Nemovitost vhodná jak k trvalemu bydlení, rekreaci či krátkodobému pronájmu. Doporučujeme. Ev. číslo: 642378. Energetický štítek: B