inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej bytu 2+kk, Slavkov u Brna

Kategorie: Byty

(včetně provize RK), Vám zprostředkuje prodej velmi hezkého bytu 2+kk s balkónem o celkové výměře 57,6m² ( plocha bytu 53,7m², plocha balkónu 3,9m²), z balkónu je výhled přímo do klidného vnitrobloku se zelení.

Byt se nachází v 1.NP bytového domu na ul. Čelakovského ve Slavkově. Bytový dům byl dokončen v roce 2021, jedná se o byt developerského projektu Rezidence Slovanská.

Dispozice: vstupní chodba, koupelna se sprchovým koutem a wc, šatna, ložnice, kuchyňký kout s obývacím pokojem a vstupem na balkón. Dispozice je blíže znázorněna v přiloženém půdoryse ve fotogalerii.

Byt je velmi hezký a je moderně zařízen. V pokojcíh, chodbě i šatně jsou plovoucí podlah, v koupelně pak dlažba.

Slavkov u Brna nabízí příjemné a klidné bydlení s veškerou občanskou vybaveností (pošta, zdravotní středisko, lékarna, škola, školka, banka). Dostupnost do Brna po dálnici je cca 15-20 min.

V případě zájmu o více informací, případně sjednání prohlídky kontaktujte přímo realitní kancelář. Uvedená cena je konečná včetně provize RK. Ev. číslo: 641206. Energetický štítek: B
Prodej bytu 2+kk, Slavkov u Brna
Podobné inzeráty
PRODEJ BYTU 2+KK ZELNICE II, SLAVKOV, CP 115 M², TERASA, VÝT
Se souhlasem majitele Vám nabízíme zprostředkování prodeje velmi pěkné novostavby cihlového bytu 2+kk s terasou, který se nachází ve Slavkově u Brna, na ulici Zelnice. Nachází se ve 4. a posledním nadzemním podlaží s výtahem. Orientace bytu je jih, jihovýchod a sever. Jedná se o byt, kde je podlahová plocha 52,3 m2. K bytu patří velmi prostorná, výjimečná terasa o rozloze 63 m2, která je po celém obvodu bytu a je přístupná jak z obývacího pokoje s kuchyní, tak z druhé místnosti, ložnice. Byt disponuje francouzskými okny s venkovními žaluziemi. Dispozice bytu: kuchyň včetně spotřebičů: myčka, lednička a mrazící box, kuchyňský ostrůvek s indukční varnou deskou a troubou. V koupelně je vana a WC. V chodbě je prostorná vestavěná skříň, dělaná na míru, kde je dosti úložného prostoru. K bytu náleží i sklep. Náklady na bydlení 3.000 Kč/měsíčně. Tenhle byt je jedinečný, momentálně pronajatý. Proto se vyzývá k investici. Energetická náročnost budovy PENB: B - velmi úsporná. Slavkov u Brna je město v okrese Vyškov v Jihomoravském kraji, 20 km východně od Brna s veškerou občanskou vybaveností. Největší pozornost přitahuje barokní zámek se zahradou, do níž zasahuje golfové hřiště, ale najdete tu také pěkné náměstí plné obchodů, cukráren a restaurací a zajímavé židovské památky. Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám nemovitost předvedu.
Krásný byt 2+kk, celková výměra 56,5m², Slavkov u Brna
Nabízíme exkluzivně prodej bytu 2+kk s velkou lodžií ve Slavkově u Brna. Obytná plocha činí 56,5 m². K bytu náleží sklepní kóje a společní kočárkárna. Za domem je posezení a dětské hřiště. Parkování je možné přímo před domem. Slavkov u Brna patří mezi nejlepší místo pro život a v celorepublikovém srovnání skončil na šestém místě. Ve městě se nachází spousty restaurací, obchody, městské koupaliště, spousta zeleně a krásný zámek. Je zde kompletní občanská vybavenost. Nachází se tu ještě vlakové i autobusové nádraží a lze se rychle dostat do Brna. Byt je k dispozici od října. Prohlídky jsou možné kdykoliv po domluvě s makléřem. Hypotéku Vám rád zařídí náš hypoteční specialista. Neváhejte a rezervujte si prohlídku. Cena je včetně provize RK. ev.č.: 15033 třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.148/2007 Sb. vlastnictví: osobní druh objektu: smíšená stav objektu: velmi dobrý umístění objektu: centrum obce číslo podlaží v objektu: 4 počet podlaží objektu: 5 celková podlahová plocha (m2): 56.5
Prodej bytu 2kk Hrušovany u Brna
Realitní kancelář ŠTUMPA Reality nabízí prodej bytu o dispozici 2kk v OV ve 4.NP (3. patro) bytového domu v obci Hrušovany u Brna na ulici Vodní. Cihlový bytový dům byl vystavěn v roce 2009 v klidné jižní části obce. K bytu náleží sklepní kóje a vyhrazené parkovací stání před bytovým domem. Dům má celkem 4 nadzemních podlaží bez výtahu plus neobývané podkroví a suterén. Po vstupu do bytu se ocitnete v předsíní. Z předsíně je přístup jak do koupelny, tak do obývacího pokoje s vybavenou kuchyňskou linkou. Z obývacího pokoje je dále vstup na balkón s krásným výhledem do okolní krajiny. Samostatný neprůchozí pokoj je taktéž přístupný z obývacího pokoje. Koupelna disponuje vanou, WC, umyvadlem, vlastním plynovým kotlem a prostorem pro pračku a sušičku. Kuchyňský kout v obývacím pokoji je plně vybavený s vestavěnou lednicí, granitovým dřezem, plynovým sporákem, troubou a digestoří. SVJ nebrání ve vybudování klimatizační jednotky. Obec Hrušovany u Brna se 4 000 obyvateli je v těsné blízkosti města Židlochovice s dobrým napojením na dálnici D2 a D 52. Zároveň obcí prochází železniční koridor Břeclav – Děčín. Autem se dostanete do Brna do 30 minut. Přímo v Hrušovanech, kde svého času bydlel i T. G. Masaryk, naleznete veškerou občanskou vybavenost jako jsou lékárna, obvodní doktor, gynekolog, dětský doktor a stomatolog. Dále mateřskou a základní školu, sportovní areál místní TJ Sokol, fotbalový stadion, knihovnu, obchodem se smíšeným zbožím a restauraci. Hrušovany u Brna svým obyvatelům nabízí příjemné procházky kolem rybníku Šejba. Za zmínku jistě stojí i Bauerova vila či dominanta původního cukrovaru. Oba objekty pochází z pera významného funkcionalistického architekta Adolfa Loose. Milovníky výletů zaujme v blízkosti přírodní park Výhon s rozhlednou Akátová věž, Dolní Kounice se zříceninou kláštera Rosa coeli, nádrž Nové Mlýny nebo Pálava. Zaujala Vás tato nabídka? Kontaktujte makléře. Těším se na Vás! ev.č.: 14582 Včetně provize RK a právních služeb třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.148/2007 Sb. vlastnictví: osobní druh objektu: cihlová stav objektu: velmi dobrý umístění objektu: klidná část obce číslo podlaží v objektu: 3 počet podlaží objektu: 4 celková podlahová plocha (m2): 53.8
Prodej bytu 2+kk, 117m2 - Zelnice II Slavkov u Brna
Ev.č. 00967 Nabízíme Vám k prodeji velice nadstandardní byt o dispozici 2+kk ve Slavkově u Brna, v klidné části města. Nachází se ve 4. a posledním nadzemním podlaží cihlové budovy s výtahem. Samotná podlahová plocha bytu činí 54 m2. K bytu náleží také více než prostorná terasa o rozloze 63 m2, která se táhne po celém obvodu bytu a je přístupná jak z obývacího pokoje s kuchyňskou linkou, tak i z ložnice. Byt také disponuje francouzskými okny s venkovními žaluziemi, což jednoznačně přidává na jeho výjimečnosti. Orientace na jih, jihovýchod a sever. Byt se nabízí částečně zařízen. Kuchyň včetně spotřebičů: myčka, lednička a mrazící box, kuchyňský ostrůvek s indukční varnou deskou a troubou. V koupelně vana a WC. V chodbě vestavěná skříň o rozměru 280x55x260 cm, která je velice dobře řešená a je zde mnoho úložného prostoru. K bytu samozřejmě náleží i sklep. Energetická náročnost budovy PENB: B - velmi úsporná Náklady na bydlení přibližně 3.000 Kč/měs. Byt je momentálně pronajatý a v případě koupě bytu za účelem investice je možné v pronajímání současným nájemníkům pokračovat. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. En. náročnost b.: B - Velmi úsporná (101 kWh/m2 za rok) Cena: včetně právního servisu.
Prodej, byty/2+1, 72.5 m2, Merhautova 988/114, Černá Pole, 6
Prodej, byty/2+1, 72.5 m2, Merhautova 988/114, Černá Pole, 61300 Brno, Brno-město [ID 47705] V krásné a žádané lokalitě nedaleko centra Brna, nabízíme prostorný byt 2+1 s vlastním PARKOVACÍM MÍSTEM v lokalitě Černá Pole. Byt se nachází ve 2. patře velmi dobře udržovaného nízkopodlažního cihlového domu v ulici Merhautova. Ložnice a obývací pokoj jsou prostorné pokoje orientované do vedlejší ulice. Okna v obývací pokoji jsou orientována na jih, v ložnici na jihovýchod. V obývacím pokoji je navíc vestavěná velká knihovna s úložným prostorem. Kuchyně v kombinaci tmavé kuchyňské linky s dřevěnými skřínkami je vybavena všemi potřebnými spotřebiči. Z kuchyně se vstupuje na balkón. Byt se skládá z předsíně (6,90 m2), obývacího pokoje (21 m2), ložnice (20 m2), kuchyně (11,3 m2) a koupelny s toaletou (5 m2). Balkón má 2,80 m2 a sklepní kóje je velká 5,5 m2. Plocha bytu je 64,2 m2, celková výměra včetně balkónu a sklepa je 72,5 m2. Výhody nemovitosti: VLASTNÍ PARKOVÁNÍ Dispozice 2 + 1 + balkón Prostorný zděný sklep Bydlení v klidné ulici Rychlá dostupnost do centra Brna Veškeré služby a obchody v dosahu Klidný, udržovaný dům. Městská čtvrť Černá Pole se nachází severně od centra Brna. Je velice žádanou lokalitou, protože rezidenti bydlí v klidném prostředí, a zároveň mají centrum Brna na dosah ruky díky dostupné MHD (zastávka Zdráhalova pár metrů od bytu). Parkování je zajištěno ve dvoře u domu, kde bude mít majitel bytu své parkovací místo. Veškerá občanská vybavenost se nachází v docházkové vzdálenosti od bytu - obchody, školky, školy i univerzity (Mendelova univerzita), restaurace, kavárny a další služby. Hned za domem je v těsné blízkosti park Tišnovka, dále pak Schreberovy zahrádky. Veškeré informace včetně půdorysu a velkého počtu fotografií bytu jsou k dispozici na webu makléře . Rádi Vám poskytneme detailní informace na prohlídce, neváhejte nám zavolat a nenechte si ujít tuhle mimořádnou příležitost. Těšíme se na Vás. Cena: 6 490 000 Kč včetně provize RK Náklady na bydlení: 2070 Budova: Cihlová Energetický štítek: G Stav objektu: Velmi dobrý Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: klidná část obce Okolní zástavba: obytná Poloha objektu: řadový Podlaží: 2 Podlaží celkem: 4 Užitná plocha: 72.5 Plyn: individuální Kanalizace: veřejná kanalizace Komunikace: asfaltová Zařízený: částečně Půdní vestavba: Ne Balkón: 3m2 Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: 5m2 Garáž: Ne Parkovací místo: Ano Výtah: Ne Datum nastěhování: 01.04.2023 Sítě: internet Doprava: silnice, MHD, autobus
Prodej bytu 3+1 s lodžií, celková výměra 78,1 m2, Střelice u
Ev.č. 00089 Nabízím k prodeji zděný byt o velikosti 3+1 s lodžií na ulici Nebovidská, v obci Střelice u Brna, okres Brno venkov. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží bytového domu s celkovou podlahovou plochou včetně lodžie 78,1m2. Popis dispozice bytu: Vnitřní podlahová plocha bytu činí 71,30 m2. První naše kroky vedou do předsíně (7,1 m2), ze které postupně vstoupíme do všech částí bytu. Hned od vstupních dveří nalevo vedou dveře do prostorného pokoje ( 21,8 m2) se vstupem na lodžií ( 6,8 m2 ), na kterou vede vstup i z druhého samostatného sousedícího pokoje ( 14,8 m2 ). Pár kroků napravo od vstupních dveří se nachází vstup do kuchyně ( 10,50 m2 ) s jídelním pultem a otevřeným vstupem do třetí obytné části ( 10,30 m2 ) nabízené bytové jednotky. Všechny tři pokoje jsou velice prostorné s dostatkem denního světla. V neposlední řadě vcházíme do koupelny ( 3,10 m2 ) se sprchovým koutem a na samostatné WC ( 1,10 m2 ). Byt je připravený k okamžitému nastěhování, bílé stěny v kombinaci se světlými dekory dřeva působí vzdušně a příjemně. Povrchy podlah tvoří laminátová podlaha a keramická dlažba. Pro uskladnění sezónních potřeb můžete využít vlastní uzamykatelnou sklepní kóji ( 2,6 m2) , která má samostatný vstup přímo z parkoviště. Vlastnící nemovitosti nabízí k prodeji i zděnou garáž, ve které pohodlně zaparkujete i velkým osobním automobilem ( SUV ). Garáž není součástí nabídkové ceny bytové jednotky. V případě zájmu koupě bytové jednotky i s garáží je cena garáže zvýhodněna. Toužíte po bydlení s dobrou dostupností do centra Brna, ale v menší obci s veškerou občanskou vybaveností? Nabízený byt 3+1 s lodžií a garáží Vám Vaše touhy naplní, Obec Střelice nabízí jak sportovní tak kulturní vyžití pro všechny věkové kategorie. Skvělá dopravní dostupnost a občanská vybavenost s přírodou na dosah, staví Střelice u Brna mezi vyhledávané lokality pro bydlení. Základní informace: Lokalita : Střelice u Brna Typ : byt v osobním vlastnictví Dispozice : 3+1 s lodžií Podlahová plocha : 78,1 m2 (včetně lodžie) Podíl na společných částech budovy : 7130/35620 Podlahová krytina: laminátová podlaha , keramická dlažba Sklep: ano Garáž: ano, možnost zakoupit Podklady k bytové jednotce: Měsíční náklady: Zálohy na správu a provoz: 2.040,- Kč Elektrická energie: 949,- Kč Plyn: 289, Kč Celkem: 3.278,- Kč V nabídce je použita virtuální vizualizace vybavení bytové jednotky, která ukazuje možnosti úprav bytu a jeho využití. Byt je volný ihned. Právní servis zajištěn včetně vkladu do katastru nemovitostí. Více informací v RK. En. náročnost b.: C - Úsporná (121 kWh/m2 za rok) Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.