inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej bytu 3+1, 61m2, Železný Brod - NOVÁ CENA

Kategorie: Byty

Exkluzivně Vám k prodeji nabízíme bytovou jednotku v osobním vlastnictví, s dispozicí 3+1 (původně 2+1), o užitné ploše 61m², umístěné v 5. nadzemním podlaží panelového domu. Poloha a orientace zajišťuje dostatek světla a slunce. Nachází se v širším centru města Železného Brodu, v ulici Jiráskovo nábřeží. Jedná se o příjemnou sídlištní revitalizovanou lokalitu.

Její dispozici tvoří prostorná vstupní chodba, komora, obývací pokoj, kuchyň, dětský pokoj, ložnice, dále koupelna se sprchovým koutem a toaleta. Sklepní kóje a společná kolárna samozřejmostí. Jednotka prošla částečnou modernizací a je částečně zařízena. Bytový dům je v dobré kondici, prochází průběžnou revitalizací (plastová okna, střecha, fasáda, stoupačky, vstupní dveře, rekonstrukce malého výtahu aj.). Průkaz energetické náročnosti budovy byl dodán (ukazatel třídy D – mírně úsporná). Parkování zajištěno přímo před domem.

Železný Brod leží v údolí řeky Jizery, na jihozápadě Krkonošského podhůří, poblíž Jizerských hor a je proslulý sklářskou historií. Tato malebná obec se nachází přímo v Českém ráji, který vyniká vysokou koncentrací přírodních i historických památek (za zmínku stojí např. Suché skály, které jsou dominantou blízkého Maloskalska). Nespočet krásných výletů a zážitků Vám zajistí památky jako např. skalní hrad Vranov/vyhlídka Pantheon, hrad Valdštejn, Trosky, Kost či zámky Sychrov, Hrubá Skála, zříceniny hradu Zbiroh, Frýdštejn, Valečov, rybníky Nebák, Věžák, Vidlák, Sedmihorky a další.

Občanská vybavenost ve velmi blízkém dosahu cca 500m – úřady, mateřské školky, obchody, restaurace, lékař, cca 1km základní školy, cca 900m nákupní středisko Lidl a Penny Market, cca 300m autobusové a vlakové nádraží. Dobrá dostupnost do Turnova, Mladé Boleslavi, Jablonce nad Nisou či Liberce. V lokalitě je možné využít pěkné a udržované koupaliště, fotbalový/atletický stadion, tenisové kurty, městskou sportovní halu, muzem, kino či knihovnu.

Byt je vhodný pro vlastní bydlení, zároveň i jako investiční příležitost.

V případě zájmu o prohlídku neváhejte kontaktovat makléře. Pokud řešíte, jak nemovitost zafinancovat, naši finanční profesionálové se o Vás rádi postarají. Díky nim bude pořízení nemovitosti rychlé a mnohem jednodušší.

Těšíme se na společné setkání.
Prodej bytu 3+1, 61m2, Železný Brod - NOVÁ CENA
Podobné inzeráty
dr.byt 2+1 s balkonem, Český Těšín - ul. Okružní, 61m2
Exkluzivně nabízíme k prodeji velkometrážní družstevní byt o velikosti 2+1 s lodžii, výměra bytu cca. 61m2, vyvýšené přízemí, Český Těšín - ul. Okružní. Byt prošel částečnou rekonstrukcí a změnou dispozice na 3+1 - zánovní kuchyňská linka; plovoucí podlahy v obývacím pokoji, předsíni a kuchyni; v ložnici a pokojíku zátěžový koberec; koupelna s vanou ( bytové jádro původní); WC samostatně; interiérové dveře; nová elektro instalace zásuvkové okruhy; omítky; podhledy; plastová okna a další vkusné úpravy. Dispozice bytu: z prostorné předsíně je vstup do kuchyně a obývacího pokoje. Z malé předsíňky jsou vstupy do ložnice, koupelny, WC a malého pokojíku, ze kterého se vchází na lodžii. Vytápění a ohřev vody je centrální. Orientace bytu je na 2 světové strany. Dům je po celkové revitalizaci. Veškerá občanská vybavenost v dosahu ( škola, školka, LIDL, MHD, zdravotní středisko ...). Parkovací prostor u domu. K bytu přináleží sklepní kóje. Nájemné ve výši cca. 4.500,-Kč/ 2 osoby ( v nájmu je zahrnuto vytápění bytu, teplá voda, studená voda, fond oprav...) + inkaso. Po dohodě je možno v ceně zanechat vybavení bytu. Energetická náročnost: Třída G - Mimořádně nehospodárná. Cena k jednání 1.150.000,- Kč. Sleva po dohodě jistá. Těšíme se na prohlídku s Vámi. Prohlídky a bližší informace na tel. .
dr.byt 2+1 s balkonem, Český Těšín - ul. Slezská, 61m2
Exkluzivně nabízíme k prodeji družstevní byt o velikosti 2+1+ komora s balkonem, výměra bytu cca. 61m2, 2NP/8, Český Těšín - ul. Slezská. Byt prošel rekonstrukcí - zánovní kuchyňská linka; nová elektro instalace; omítky; v celém bytě plovoucí podlahy; nové interiérové dveře; koupelna obklady, dlažba, sprchový kout, koupelnový nábytek ( bytové jádro je vyzděné + sádrokarton); WC samostatně; bezpečnostní vchodové dveře a další úpravy. Dispozice bytu - z předsíně je vstup do koupelny, WC, ložnice, kuchyně, komory a OP. Velkou výhodou bytu jsou neprůchozí pokoje. V bytě jsou plastová okna s orientaci na 2 světové strany a krásným výhledem do zeleně. Dům je po celkové revitalizaci. Byt se nachází ve vyhledávané lokalitě Českého Těšína s veškerou občanskou vybaveností v dosahu ( škola, školka, nemocnice, Divadlo, koupaliště, MHD ...). Parkovací prostor u domu. K bytu přináleží sklepní kóje. Nájemné ve výši cca. 3.900,-Kč/ 2 osoby ( v nájmu je zahrnuto vytápění bytu, úklid společných prostor, teplá voda, studená voda, fond oprav...) + inkaso. Energetická náročnost: Třída G - Mimořádně nehospodárná. Těšíme se na prohlídku s Vámi. Cena k jednání 1.650.000,- Kč. Prohlídky a bližší informace na tel. .
dr.byt 2+1 Český Těšín - ul. Slezská,  61m2
Exkluzivně nabízíme k prodeji družstevní byt o velikosti 2+1, výměra bytu cca. 61m2, 4NP/8, Český Těšín - ul. Slezská. Byt prošel rekonstrukcí - zánovní kuchyňská linka včetně - varné plynové desky, elektrické trouby, digestoře; nová elektro instalace; omítky; v celém bytě plovoucí podlahy; nové interiérové dveře; koupelna obklady, dlažba, vana, koupelnový nábytek ( bytové jádro je vyzděné); WC samostatně; bezpečnostní vchodové dveře a další úpravy. Dispozice bytu - z předsíně je vstup do koupelny, WC, ložnice, komory OP. Velkou výhodou bytu jsou neprůchozí pokoje. V bytě jsou plastová okna s orientaci na 1 světovou stranu a krásným výhledem do zeleně. Dům je po celkové revitalizaci. Byt se nachází ve vyhledávané lokalitě Českého Těšína s veškerou občanskou vybaveností v dosahu ( škola, školka, nemocnice, Divadlo, koupaliště, MHD ...). Parkovací prostor u domu. K bytu přináleží sklepní kóje. Nájemné ve výši cca. 4.500,-Kč/ 2 osoby ( v nájmu je zahrnuto vytápění bytu, úklid společných prostor, teplá voda, studená voda, fond oprav...) + inkaso. Energetická náročnost: Třída G - Mimořádně nehospodárná. Těšíme se na prohlídku s Vámi. Cena k jednání 1.540.000,- Kč. Prohlídky a bližší informace na tel. .
Prodej bytu 2+1, 61m2, Roudnice nad Labem, ev.č. 11331008
Ev.č. 11331008 Nabízíme k prodeji byt v cihlovém domě o velikosti 61m2 v Roudnici nad Labem. Bytová jednotka v osobním vlastnictví je situována ve třetím podlaží nově revitalizovaného bytového domu (2022 - nová fasáda, zateplení, střecha). Byt o dispozici 2+1 a užitné ploše 61 m2 má dva velké pokoje, kuchyň, chodbu, koupelnu, samostatné wc a komoru. V bytě jsou velká plastová okna se žaluziemi, nové parapety a na chodbě velká vestavěná skříň. Vytápění bytu je pomocí plynového topení vaf. Vzhledem k předpokládané rekonstrukci podle představ nového majitele je možné tento systém vyměnit za vlastní plynový nebo elektrický kotel, tak jako v ostatních bytech v domě. K bytu dále patří sklep. Parkování je možno přímo před domem. V Roudnici nad Labem naleznete veškerou občanskou vybavenost. V blízkosti domu je škola, školka, dětské hřiště atd.. Roudnice n.L. má výbornou dopravní dostupnost např. do Prahy po D8 (exit 29). Jedná se o velice zajímavou nabídku bytu ve vyhledávané lokalitě. En. náročnost b.: C - Úsporná (539 kWh/m2 za rok) Cena: včetně provize.
Prodej bytu 2+1, Smrková ulice, Plzeň Doubravka
Prodej bytu 2+1+L o celkové ploše 61m2, která je v původním, ale udržovaném stavu, bez jakéhokoliv břemene a zatížení. Tento byt se nachází ve 4. patře panelového domu. Dům je po kompletní revitalizaci (izolace a zateplení střechy, zateplení fasády, plastová okna, vchodové dveře, schránky, zvonky). Byt se nachází v městské části Doubravka. Pár kroků od domu je OC Doubravka, kde jsou potraviny COOP a kompletní síť ochodů. Škola i školka jsou pouze dvě minuty pěšky. Přímo za domem je také zastávka trolejbusu. Dispozice bytu s podlahovou plochou v m2: - obývací pokoj 21,00m2 - ložnice 17,13m2 - kuchyň do L 10,91m2 - koupelna s vanou 2,44m2 - wc 1,14m2 - předsíň 5,36m2 - balkon 3,00m2 K bytu také náleží zděný sklep 1,12 m2 v přízemí domu. K bytu je možno dokoupit i garáž 13,75 m2 , která se nachází cca 650 metrů od bytu, a to v družstevním garážovém komplexu s možností využití boxů pro ruční mytí auta a servisní rampy. Garáž má své světlo a zásuvku na 230V. Cena garáže na požádání. Garáž není podmínkou prodeje, zájemce o BYT 2+1 bude upřednostněn před ostatními zájemci. Velice nízké náklady na bydlení, nízký fond oprav. Kompletní vyúčtování za loňský rok, rozpis záloh na další období a energetický štítek D, bude k nahlédnutí vážnému zájemci. ev.č.: 202301 (21834) třída energetické náročnosti budovy: D - Méně úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. vlastnictví: osobní druh objektu: panelová stav objektu: dobrý umístění objektu: centrum obce číslo podlaží v objektu: 5 počet podlaží objektu: 7 celková podlahová plocha (m2): 61
Prodej bytu 3+1, 66m2, Železný Brod
Exkluzivně Vám k prodeji nabízíme bytovou jednotku v osobním vlastnictví, o dispozici 3+1 a podlahové ploše 66,2m² s balkonem, umístěné ve 4. nadzemním podlaží bytového cihlového domu. Nachází se v širším centru města Železného Brodu, v ulici Příčná. Jeho dispozici tvoří vstupní chodba, dětský pokoj, ložnice, kuchyň, koupelna se sprchovým koutem, toaleta a obývací místnost. Sklepní kóje samozřejmostí. Jednotka prošla v roce 2018 částečnou modernizací a je částečně zařízena. Bytový dům je v dobré kondici, prochází průběžnou revitalizací (plastová okna, střecha, fasáda, stoupačky, vstupní dveře, výmalba chodeb, elektroinstalace ve společných prostor aj.). Dům disponuje vlastní plynovou kotelnou. Průkaz energetické náročnosti budovy byl dodán (ukazatel třídy C – úsporná). Parkování zajištěno přímo před domem. Železný Brod leží v údolí řeky Jizery, na jihozápadě Krkonošského podhůří, poblíž Jizerských hor a je proslulý sklářskou historií. Milovníci přírody, sportu a turistického vyžití budou doslova v sedmém nebi. Nacházíme se přímo v Českém ráji, který vyniká vysokou koncentrací přírodních i historických památek (za zmínku stojí např. Suché skály, které jsou dominantou blízkého Maloskalska). Nespočet krásných výletů a zážitků Vám zajistí památky jako např. skalní hrad Vranov/vyhlídka Pantheon, hrad Valdštejn, Trosky, Kost či zámky Sychrov, Hrubá Skála, zříceniny hradu Zbiroh, Frýdštejn, Valečov, rybníky Nebák, Věžák, Vidlák, Sedmihorky a další. Občanská vybavenost v blízkém dosahu 1km – úřady, mateřské školky, obchody, restaurace, lékař, cca 2km základní školy, cca 150m nákupní středisko Lidl a Penny Market, cca 15Om zastávka autobusu, cca 800m autobusové nádraží, cca 1,5km vlakové nádraží. Dobrá dostupnost do Turnova, Mladé Boleslavi, Jablonce nad Nisou či Liberce. V lokalitě je možné využít pěkné a udržované koupaliště, fotbalový /atletický stadion, tenisové kurty či městskou sportovní halu. Byt je vhodný pro vlastní bydlení, zároveň i jako investiční příležitost. V případě zájmu o prohlídku neváhejte kontaktovat makléře. Pokud řešíte, jak nemovitost zafinancovat, naši finanční profesionálové se o Vás rádi postarají. Díky nim bude pořízení nemovitosti rychlé a mnohem jednodušší. Těšíme se na společné setkání.