inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej bytu 3+1, 69 m², Kralupy nad Vltavou, ul. sídl. Hůrka

Kategorie: Byty

Rodinný byt s dobrou dostupností do Prahy? Tak toto Vás určitě zaujme!
Máme pro vás světlý byt 3+1 69 m2 s lodžií 6 m2, který se nachází ve 4. patře v Kralupech nad Vltavou.
Nachází se zde tři oddělené prostorné pokoje se spoustou úložného prostoru + kuchyň, která je vybavena spotřebiči – kuchyňská linka, lednice a trouba. V obytných místnostech je kombinace plovoucí podlahy a keramické dlažby, dále k bytu náleží sklepní kóje. Koupelna je vybavena vanou, pračkou a nábytkem.
Parkování před domem na ulici.
V blízkosti je chráněné území Hostibejk, kde se nachází altánek, dětské hřiště a vyhlídka pro příjemné procházky, sport i relax celé rodiny.
Rádi Vás přivítáme na prohlídce a zajistíme případné financování. Financování hypotéčním úvěrem je stále výhodná varianta vzhledem k výši dnešní inflace.

Lokalita: sídl. Hůrka, Lobeč
Evidenční číslo: 825996
Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná
Prodej bytu 3+1, 69 m², Kralupy nad Vltavou, ul. sídl. Hůrka
Podobné inzeráty
Prodej bytu 3+1, 72 m2 - Kralupy nad Vltavou, sídl. Hůrka
Ev.č. 00126 Exklusivně nabízíme světlý a prostorný byt 3+1, o celkové výměře 72 m2 se zasklenou lodžií 6 m2, Kralupy nad Vltavou, sídl. Hůrka. Dispozice: chodba, komora, dva neprůchozí pokoje, obývací pokoj, kuchyň, koupelna a toaleta. Byt je v původním stavu, vhodný k rekonstrukci dle vlastních představ. Byt se nachází v 5 patře s novým výtahem. Okna plastová se žaluziemi, na podlahách linoleum a dlažba. Koupelna je se sprchovým koutem, umyvadlem a samostatná toaleta s bidetem. Na patře bytu je ještě jedna vlastní komora 1m2 a sklepní koje v přízemí domu. Panelový dům je kompletně zateplen včetně střechy. Bytová jednotka je družstevní, byt je možné převést do osobního vlastnictví. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem. Parkovat lze před domem nebo v přilehlém okolí. V docházkové vzdálenosti zdravotní středisko, lékárna, ZŠ, MŠ, SŠ, obchody, restaurace, BUS, PID. Dobré spojení do Prahy vlakem nebo autobusem, zastávka 10 min chůze. Doporučuji prohlídku. Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvýhodnější nabídce. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně provize RK.
prodej bytu 2+kk, 39,5 m2, sídl. Hůrka, Kralupy nad Vltavou,
cena včetně provize a právního servisu, Vám zprostředkuje prodej bytové jednotky 2+kk s lodžií, o výměře 39,5 m² na sídlišti Hůrka v Kralupech nad Vltavou. Byt je v osobním vlastnictví, prošel celkovou rekonstrukcí a změnou dispozice. Nachází se ve 2.patře panelového domu. V bytě je nová elektroinstalace a bodové osvětlení. Na podlahách je plovoucí podlaha. V kuchyňském koutě je sklokeramická varná deska, digestoř, vestavená myčka, elektrická trouba a mikrovlnka. V koupelně je vana a umývadlo se skříňkou. Pračka je schovaná ve vestavěné skříni na chodbě před koupelnou. Z ložnice je vstup na prostornou lodžii (+7m²), která je přes dva pokoje. Je z ní krásný výhled na revitalizované koryto Zákolanského potoka. Topení je zde ústřední dálkové s měřiči, teplá a studená voda je z řádu. K bytu patří uzamykatelná komora na chodbě vedle bytu a sklepní kóje. Panelový dům se nachází v klidnější části města. Byt doporučuji ke koupi jak na investici, tak k vlastnímu bydlení. Je pronajatý bezproblémové, soběstačné a platící nájemnici. Zálohy na FO jsou 790,- Kč. V případě zájmu o prohlídku kontaktujte makléřku nemovitosti. Možnost financování přes naše hypoteční centrum. Ev. číslo: 640827. Energetický štítek: C (101 kWh/m2/rok).
Prodej Bytu 2+kk, 65 m2, Kralupy nad Vltavou, ev.č. 00167
Ev.č. 00167 Nabízíme Vám prodej bytu 2+kk o celkové výměře 65 m2 v Kralupech nad Vltavou, sídl. Hůrka. Byt je po kompletní rekonstrukci, plastová okna, vinylová podlaha, dlažba, nová výmalba. Vytápění domu je ústřední dálkové, elektřina je zavedena, k okamžitému nastěhování nic nebrání. Byt má tyto dispozice, tři místnosti, kuchyňka, chodba, WC a sprchový kout, v šatně je zabudovaná úložná skříň. Jedná se o skvělou lokalitu obklopenou zelení, stezkou a potokem. Veškerá občanská vybavenost (dětské hřiště, lékař, škola, školka, úřady, restaurace) v docházkové vzdálenosti 10 min. chůze od domu. MHD cca 50 m od bytového domu zaručuje plnohodnotné bydlení pro zájemce upřednostňující výše popsané přednosti bytové jednotky. Budova je po zásadní revitalizaci a byla provedena výměna oken. Dům je zateplen a má novou fasádu. Do prostoru se vchází bezbariérovým vchodem. Parkování je před domem. Tento byt má potencionál a stojí za povšimnutí. Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte mne kontaktovat. Vřele doporučuji. V současné době je zde kosmetický salon. V případě zájmu je možné některé vybavení odkoupit. Nebytový prostor je možné kolaudovat na bytovou jednotku, s tímto krokem jsme schopni Vám pomoci. Těšíme se na vás při osobní prohlídce. En. náročnost b.: C - Úsporná (101 kWh/m2 za rok) Cena: včetně provize RK.
Byt 2+kk, 47 m2, lodžie 6 m2, pozemek parkování, Kralupy n/V
Ev.č. 00172 Finem reality Vás zve na prohlídku bytu. Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji útulný byt 2+kk o celkové výměře 47 m2 včetně lodžie 6 m2, velké plus je podíl na oploceném pozemku 714 m2 s parkováním pro automobil a (malé dětské hřiště), v centru města Kralupy nad Vltavou ulice Havlíčkova. Dispozici bytu tvoří: předsíň, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a samostatná toaleta. K obývacímu pokoji s kuchyňským koutem je vstup na lodžii s pěkným výhledem a slunečním svitem po celý den. Dále se zde nachází ložnice se samostatným vstupem z předsíně. Obývací pokoj a ložnice nejsou vybaveny nábytkem tím vzniká prostor pro Vaši fantazii, jak si pokoje uspořádat. K bytu náleží, komora na chodbě, v přízemí je sklepní koje 2 m2 a společná kolárna. Byt je po kompletní rekonstrukci, plastová okna, kuchyňská linka včetně lednice s mrazákem, digestoří a plynovým sporákem, byla provedena výměna podlahových krytin položena dlažba a PVC. Vytápěni bytu je dálkové ústřední, do domu je bezbariérový přistup, výtah je nový. Dům je po revitalizaci včetně vchodů a zateplení budovy a rekonstrukce střechy. Jelikož se byt nachází v centru města nedaleko nádraží, je v minutové vzdálenosti – občanská vybavenost, lékař, školka, základní škola, kulturní i sportovní vyžití. Dopravní obslužnost do Prahy, vlak, autobus, dálnice D8. Městem Kralupy nad Vltavou protéká řeka Vltava na obou jejích březích vedou cyklotrasy směr Praha nebo na Mělník. Financování je možné hypotékou, kterou jsme schopni vyjednat přes našeho hypotečního poradce. Byt je ihned volný, a nic nebráni k okamžitému nastěhování. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat, domluvíme si osobní prohlídku domu. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně provize.
Prodej bytu 3+kk, 54 m², Kralupy nad Vltavou
Světlý, útulný byt s opravdu nízkými náklady na energie v nejžádanější lokalitě Kralup nad Vltavou - Lobeček. To je nová nabídka bydlení v novostavbě, která byla po rozsáhlé rekonstrukci zkolaudována v roce 2019. Byt má logicky uspořádaný půdorys, kde ze všech tří obytných pokojů se vchází na slunné lodžie. Pohodlí domova Vám zajistí moderní a opravdu prakticky uspořádaná kuchyň na míru a také prostorná šatna v ložnici. K bytu náleží sklepní kóje v přízemní části domu. Bytový dům disponuje výtahem, kamerovým systémem, v suterénu se nachází kočárkárna s kolárnou a technická místnost s parovodním výměníkem - dálkový teplovod. K bytu náleží jedno parkovací místo přímo u domu. Město Kralupy nad Vltavou je velmi oblíbenou destinací hlavně pro skvělou dostupnost do Prahy a to hlavně vlakem, kdy jste za 20 minut v samotném srdci Prahy. Ve městě najdete veškerou občanskou vybavenost jako je škola, školka, pošta, banka, lékař, obchody a velkou rozmanitost sportovního vyžití. Lokalita: Cesta brigádníků, Lobeček Evidenční číslo: 825456 Energetická náročnost : Třída B - Úsporná
PRODEJ PANELOVÉHO BYTU 4+1 S LODŽIÍ, TÝN NAD VLTAVOU
Prodej panelového bytu 4+1 s lodžií v družstevním vlastnictví, v ulici Hlinecká ve městě Týn nad Vltavou. Bytová jednotka o celkové ploše 82 m2 je velmi prostorná a nachází ve čtvrtém podlaží panelového domu s výtahem. V bytě se nachází předsíň, koupelna s vanou, samostatné WC, centrální hala, obývací pokoj, kuchyně, 2x dětský pokoj, ložnice a lodžie. Dále k bytu náleží sklepní kóje umístěná v přízemí domu. Dům prošel z větší části revitalizací (fasáda, nové vchodové dveře, balkony, schránky a zvonky, plastová okna, nová střecha, nové stoupačky atd.). Dále v domě kolárna a sušárna. U domu dobré parkování, v blízkosti veškerá občanská vybavenost (škola, školka, lékař, pošta, obchody). Doporučujeme osobní prohlídku. PENB – G. ★ Operace: Prodej ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: České Budějovice ★ Adresa: Týn nad Vltavou, Týn nad Vltavou, Hlinecká ★ Podlaží: 4 ★ Plocha užitná: 82 m2 ★ Druh objektu: panelová ★ Vybavení: Lodžie ★ Stav objektu: Velmi dobrý ★ Infrastruktura: Škola, Školka, Nákupní centrum, Pošta, Lékař ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádne nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.