inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej bytu 3+1, 73m² Olomouc-Neředín, ul. Zelená RK nevolat

Kategorie: Byty

Nabízím k prodeji svůj byt v Olomouci na ul. Zelená, 3+1, 73m², 3.NP s výtahem, všechny pokoje jsou neprůchozí (12m²+lodžie, 15m² a 17m²), k nejmenšímu pokoji náleží 6m² velká zasklená lodžie.
Na konci r.2015 proběhla celková rekonstrukce, v pokojích plovoucí podlahy, jinak dlažba. Aktuálně je na bytě zbývající hypotéka lehce pod milion Kč, úrok 2,74% s fixací do 08/2025, kterou lze převést na budoucího majitele bez změny úroku, přesné vyčíslení provede banka ke konkrétnímu datu.
V bytě jsou spolehlivé nájemnice, které by rády zůstaly, ale není to podmínka. Chtěla bych byt prodat se vším tak jak je: lednice, pračka, myčka, sušička, v každém pokoji dvojpostel, skříň, stůl. Cena: 3.490.000 Kč + převzetí hypotéky nebo 4.490.000 Kč.
Prodej z důvodu dofinancování stavby našeho RD.
Prodej bytu 3+1, 73m² Olomouc-Neředín, ul. Zelená RK nevolat
Podobné inzeráty
Prodej bytu 3+kk, 71 m², Olomouc, ul. Zelená
Hledáte atraktivní rodinné bydlení v žádané lokalitě města Olomouce a chcete si užívat krásný výhled na Olomouc z prostorné zasklené lodžie? Právě pro Vás máme v nabídce byt o dispozici 3+kk na ulici Zelená v Olomouci. Celková výměra činí 77 m2, z toho lodžie 6 m2, která je jednou z velkých předností této nemovitosti. Byt v osobním vlastnictví se nachází v 5. patře revitalizovaného panelového domu s výtahem a skládá se ze vstupní chodby se skladovací komorou a vestavěnými skříněmi, koupelny s zrekonstruovaným zděným jádrem s velkým sprchovým koutem i vanou, samostatné toalety, kuchyně s kuchyňskou linkou, obývacího pokoje, ložnice se vstupem na lodžii a neprůchozího dětského pokoje. K bytu náleží sklepní kóje. Dalším bonusem je poloha domu, v těsné blízkosti naleznete veškerou občanskou vybavenost (základní i mateřská škola, pošta, lékař, obchod, zastávka MHD) i park Malého prince, který je skvělým místem pro odpočinek. Pro více informací nebo prohlídku kontaktujte makléře nabídky. Lokalita: Zelená, Neředín Info o ceně v RK Evidenční číslo: 826641 Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná
Pronájem bytu 5+kk, 150 m², Olomouc, ul. Družstevní
Ve výhradním zastoupení nabízíme pronájem 5+kk /přízemí + první patro/ ve dvougeneračním domě se zahradou, který se nachází v klidné neprůjezdné ulici v lukrativní městské části Neředín. V přízemí je prostorná obývací část s jídelnou, kuchyní, koupelna se sprchovým koutem a wc. Z obývacího pokoje je vstup na terasu a zahradu s bazénem. V prvním patře jsou 4 ložnice, wc, koupelna s vanou a sprchovým koutem. Průchozí schodiště vede do druhého obytného patra domu. Nyní je dům plně vybavený s možností další domluvy. Nabízený prostor je vhodný pro 4-6 nájemníků, zejména pro firemní zaměstnance, studenty, nebo mladé spolubydlící. K dispozici, po domluvě, možno užívat bazén a garáž. Zastávka MHD je pouhých 5 minut pěší chůze. Cena za pronájem činí 24 tisíc za měsíc, provize RK je jeden nájem, vratná kauce je 24 tisíc. S nájmem se platí zálohově energie, které budou nastaveny podle počtu osob v domě. O více informací a o prohlídku volejte makléři. Lokalita: Družstevní, Neředín Evidenční číslo: 826415 Energetická náročnost : Třída D - Nevyhovující
Pronájem zařízeného bytu 2+1 Frágnerova, Olomouc
Pronájem bytu 2+1 Frágnerova, Olomouc Pronájem panelového bytu 2+1 v Olomouci na ulici Frágnerova, lokalita Neředín. Byt má rozlohu cca 50 m2 a nachází se v přízemí bytového domu. Byt se bude pronajímat zařízený. V kuchyni je pěkná kuch. linka s vest. plyn. deskou, vest. el. troubou a stolem s židlemi. V koupelně je sprch. kout, umyvadlo, dlažba, obklady a toaleta. V obývacím pokoji je obývací stěna, rohová sedací souprava a konferenční stolek. V ložnici je manželská postel s nočními stolky a komoda. Předsíň má po celé délce prostornou šatní skříň se zrcadlem. Podlahy v bytě jsou kvalitní dřevěné parkety a dlažba, topení je dálkové, ústřední a centrální ohřev vody. Uvedená cena je bez zálohy na inkaso cca 3.500,-Kč. V případě zájmu se platí kauce 15.000,-Kč a provize pro realitní kancelář za zprostředkování. PENB tř. G. Volný od 1.7.2023. Prohlídky jsou možné ihned.
Pronájem bytu 2+1 Frágnerova, Olomouc
Pronájem bytu 2+1 Frágnerova, Olomouc Pronájem panelového bytu 2+1 v Olomouci na ulici Frágnerova, lokalita Neředín. Byt má rozlohu cca 50 m2 a nachází se v přízemí bytového domu. Byt se bude pronajímat zařízený. V kuchyni je pěkná kuch. linka s vest. plyn. deskou, vest. el. troubou a stolem s židlemi. V koupelně je sprch. kout, umyvadlo, dlažba, obklady a toaleta. V obývacím pokoji je obývací stěna, rohová sedací souprava a konferenční stolek. V ložnici je manželská postel s nočními stolky a komoda. Předsíň má po celé délce prostornou šatní skříň se zrcadlem. Podlahy v bytě jsou kvalitní dřevěné parkety a dlažba, topení je dálkové, ústřední a centrální ohřev vody. Uvedená cena je bez zálohy na inkaso. V případě zájmu se platí kauce 15.000,-Kč a provize pro realitní kancelář za zprostředkování. PENB tř. G. Volný od 1.7.2023. Prohlídky jsou možné ihned.
Prodej bytu 3+1, 73m2, Olomouc-Neředín
Exkluzivně Vám nabízíme byt v osobním vlastnictví o celkové dispozici 3+1 s šatnou, balkónem, sklepem i nově vybudovaným výtahem a schodištěm. Čtyřpatrová budova se nachází na lukrativním místě, zcela zateplená, nová plastová okna vyměněná v r. 2021. Byt v prvním patře je částečně zrekonstruovaný s kuchyňskou linkou, v koupelně vana, WC oddělené, vestavěné skříně ve dvou pokojích a šatně. K tomu bezpočet úložných prostor a nízké náklady na provoz bytu. Celý byt se prodává částečně vybavený. Tento jedinečný byt se zděným jádrem v Olomouci má opravdu velký potenciál, klidné a čisté prostředí s výhledem do zeleně. Je velmi dobře dispozičně řešený třemi prostornými pokoji, šatnou, kuchyňkou, chodbou, koupelnou, toaletou. Byt je ideální jak pro rodinu, tak jednotlivce, kteří mají rádi prostor kolem sebe. Možnost ihned k nastěhování, v případě zájmu zajistíme i výhodné financování. Možnost parkování přímo z boku domu, bezplatně. Veškerá občanská vybavenost je v docházkové vzdálenosti. V kupní ceně je již zahrnuta provize za zprostředkování, právní servis. Velice ráda vás bytem provedu, abyste si dokázali představit možnosti tohoto bytu a jeho případný potenciál, kterým byt zcela jistě disponuje.
Pronájem krásného prostorného bytu 3+1, velikost bytu 97,06,
Pronájem krásného prostorného bytu 3+1, celková velikost bytu 97,06 m2, Václavské náměstí 807/64, Praha 1. Okna bytu jsou do tiché zahrady domu. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí (první nadzemní podlaží) pěkného klidného domu, okna bytu jsou 1,7 m nad zemí a mají shrnovací bezpečnostní mříže. Dispozice bytu: prostorný obývací pokoj (28,12 m2), dvě ložnice (17,19 a 16,13 m2) jedna z ložnic má i vlastní předsíň, velká kuchyně s jídelnou (kuchyňská linka, elektrický sporák a digestoř), vstupní hala, koupelna (vana, umyvadlo, plynový kotel), samostatné WC. Plánek bytu je u inzerátu ve fotogalerii. Okna bytu jsou situována na jihovýchod. Teplou vodu a topení zajišťuje plynový kotel, který je pouze pro tento byt. Byt má parketové a plovoucí podlahy, dlažba v bytě je vyhřívaná. V bytě je internet od O2 Telefónica (Cetin). V bytě je domácí telefon – vrátný. Vchodové dveře do bytu – bezpečnostní. K bytu není k dispozici sklepní kóje. V domě není kočárkárna, sušárna nebo prádelna. Nájemníci mají k dispozici zahradu a mohou na zahradě i sušit prádlo. V lokalitě jsou parkovací zóny, nájemci bude povolena změna bydliště a může si proto požádat o rezidenční kartu na parkování. Byt je volný ihned. Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií. Jsme tu pro Vás 7 dní v týdnu. Poznámka k ceně: + poplatky, kauce a provize RK ID nabídky: N63983