inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej bytu 3+1, 75 m², Tachov, ul. Jana Ziky

Kategorie: Byty

Nabízíme na prodej byt 3+1 o velikosti 75 m² včetně sklepa a lodžie, který se nachází v ulici Jana Zíky v Tachově. Jednotka je umístěna ve 2. nadzemním podlaží panelového bytového domu po revitalizaci. Při vstupu do bytu je prostorná chodba a z ní je vstup do obývacího pokoje s lodžií, který je průchozí do ložnice, dále je z chodby vstup kuchyně a dalšího pokoje. Vytápění a ohřev teplé vody je zajištěn dálkově. Parkování je možné u domu a v místě je veškerá občanská vybavenost. V blízkosti domu je dětské hřiště, pošta a obchod. Doporučujeme prohlídku.

Lokalita: Jana Ziky, Tachov
info v RK
Evidenční číslo: 828108
Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná
Prodej bytu 3+1, 75 m², Tachov, ul. Jana Ziky
Podobné inzeráty
Prodej, byt 3+1+B, 74m2, ul. Jana Ziky, Tachov
Exkluzivně si Vám dovoluji nabídnout ke koupi byt o velikosti 3+1+balkon, ul. Jana Ziky, Tachov. Bytová jednotka je v osobním vlastnictví a nachází se v 1.patře zrekonstruovaného panelového domu - zateplení, nová fasáda, střecha, výtah, stoupačky. Je velice vzdušný, prostorný a slunný. Samotný byt má výměru 74,36m2 včetně sklepní kóje 2,88m2 nacházející se v suterénu domu, kde je také i společná sušárna a kočárkárna. Byt je po částečné rekonstrukci - plastová okna včetně žaluzií, kuchyně, podlahy. Jinak je v původním udržovaném stavu. Po vstupu se ocitneme v prostorné předsíni, kde jsou prostorné vestavěné skříně. Je zde také ihned vstup na samostatnou toaletu a do koupelny. Následuje chodba po levé straně, kde je vstup do kuchyně s jídelním koutem a neprůchozího pokoje. Rovně z předsíně je prostorný obývací pokoj s balkonem a za ním další neprůchozí pokoj. Byt je vytápěn centrálním dálkovým topením (velice výhodný tarif zajištěn do roku 2024). V Tachově se nachází Mateřská škola, Základní škola, Gymnázium, Základní umělecká škola, městský Úřad, Poliklinika, Lékárna, obchody, Obchodní centrum, restaurace, sportovní hala, plavecký bazén, zimní stadion, fotbalové hřiště, parky a další. Více informací či domluvení osobní prohlídky na níže uvedeném tel. čísle. Byt lze financovat pomocí úvěru, se kterým Vám rádi pomůžeme.
Pronájem bytu 2+1, Ostrava - Poruba, ul. Jana Ziky
Nabízíme k pronájmu byt 2+1 o výměře 62 m2, nacházející se v klidné lokalitě porubského VIII. obvodu. Dům je revitalizován, plastová okna, fasáda, zateplení, rozvody vody a odpadu v plastu. Byt ve 2.NP prošel rekonstrukcí, elektroinstalace v mědi (kuchyň, chodba a koupelna), zděné jádro, dlažba, podlahy PVC, koupelna se sprchovým koutem a místem na pračku. Pokoje jsou neprůchozí, přičemž v obývacím pokoji je vstup na balkón orientovaný do vnitrobloku, byt dále disponuje šatnou, okna orientována na dvě strany. Lokalita: Jana Ziky, Poruba-sever + provize RK, kauce 2 nájmy Evidenční číslo: 830392 Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná
Pronájem, byt 1+1, Jana Ziky, Ostrava-Poruba
Nabízíme k pronájmu bytovou jednotku 40 m2, umístěnou ve 2.NP nízkopodlažního domu v klidné a poptávané části obce na ulici Jana Ziky v Ostravě-Porubě. Byt prošel vkusnou rekonstrukcí, v prostorné kuchyni nová kuchyňská linka na míru s dostatkem úložných i potravinových skříněk, zabudovanou elektrickou a mikrovlnnou troubou, indukční deskou, digestoří. Vyzděné bytové jádro, koupelna s keramickými obklady, sprchovým koutem a toaletou, nová podlaha. V předsíni je místo pro šatní skříň. Dům je po revitalizaci, veškerá občanská vybavenost v blízkosti, parkování u domu. Nemovitost je ihned k dispozici. Měsíční nájem 8.000,- Kč + zálohy na služby 3.000,-Kč a elektřinu, vratná kauce 22.000,-Kč, provize RK. Pro více informací a termín prohlídky volejte makléře.
Prodej bytu 1+1, 42 m², Tachov, ul. Želivského
K prodeji nabízíme byt v osobním vlastnictví o dispozici 1+1 a podlahové ploše 42 m² ve 2. patře panelového domu ve městě Tachov. Byt byl v roce 2018 rekonstruován. Dispozice: vstupní chodba kde se nachází vstup do koupelny s vanou a umyvadlem, samostatné WC, dále kuchyně s jídelnou a další místnost sloužící jako obývací pokoj či ložnice. Zdroj tepla a teplou vodu zajištuje dálkový rozvod. K bytu náleží sklepní kóje. Vhodné pro jednu až dvě osoby, nebo jako investiční příležitost pro nízké provozní náklady. Veškerá občanská vybavenost v místě. Tachov leží 54 km západně od Plzně, 20 km jižně od Mariánských Lázní a 11 km východně od hranice s Německem, na řece Mži, v Tachovské brázdě. Prohlídku či bližší informace Vám poskytne makléřka. Lokalita: Želivského, Tachov Evidenční číslo: 829043 Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná
Prodej zrekonstruovaného bytu 3+kk 126 m2 v centru Znojma
Ev.č. 154-11-140 Ve výhradním zastoupení majitelů Vám nabízíme na prodej krásný zrekonstruovaný byt 3+kk 126 m2 s terasou 11,5 m2 na ulici Jana Palacha ve Znojmě. V minulém roce zde byla dokončena kompletní rekonstrukce bytu, který se nachází v 1.patře bytového domu. V bytě je nyní NOVĚ nainstalováno tepelné čerpadlo značky Vaillant. Čerpadlo zabezpečuje vytápění celého bytu, ohřev vody a v létě i chlazení a zaručuje velmi nízké provozní náklady. Topení v celém bytu je el. teplovodní podlahové. Dispozice bytu jsou následující: z předsíně 6,80 m2 vejdeme do koupelny se sprchovým koutem a vanou 7,70 m2 a dále na toaletu 1,20 m2. Dominantou bytu je obývací pokoj s kuchyní 54 m2, která je vkusně a moderně řešena včetně spotřebičů z řady Bosch (2 ledničky, el. trouba, parní trouba, myčka, indukční varná deska s odsavačem, mikrovlnná trouba, kráječ aj.). Obytná část pokoje je doplněna relaxačními pohovkami, ze kterých můžete sledovat pořady či filmy přes dataprojektor na promítacím plátně. Z kuchyně dále vejdeme na terasu 11,5 m2, kde je prostor příjemně posedět. Druhou polovinu bytu tvoří šatna 6,20 m2 - která slouží rovněž jako technická místnost, dále ložnice 17,80 m2 a dětský pokoj 30 m2 s okny orientovanými do ulice Jana Palacha. Wifi je v každém pokoji přes router. PENB se nyní zpracovává. Ukazatel energetické náročnosti G - mimořádně nehospodárná. Údaje budou průběžně aktualizovány. Rekonstrukce bytového domu byla dokončena v minulém roce (nová fasáda, nová střecha, oplechování, plastová okna). V letošním roce dále nová vchodová vrata (viz fotografie). Obyvatelé bytového domu mají také k dispozici dvůr, na který vidíte přímo z terasy bytu. K bytu náleží také sklep o velikosti 14,5 m2. Lokalita patří k TOP a vyhledávaným lokalitám ve Znojmě, kde máte vše v pěší vzdálenosti a na dosah. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: info v RK, včetně provize, včetně právního servisu.
Prodej bytu, 3+1, 73 m², Tachov
Prodej prostorného bytu o dispozici 3+1 s balkonem, který se nachází ve městě Tachov v ul. Táborská. Bytová jednotka je v osobním vlastnictví a je situována ve 2. NP (celkově ze 4 NP) klidného a dobře udržovaného panelového bytového domu. Podlahová plocha bytu činí 68 m2. K bytu náleží dvě sklepní kóje. Celková užitná plocha prodávané nemovitosti tak má velikost 73 m2. Byt je po rekonstrukci se zděným jádrem a tvoří ho: vstupní prostorná chodba, komora, koupelna, samostatné WC, obývací pokoj, dvě ložnice a kuchyň. V ceně je zahrnuta kuchyňská linka včetně spotřebičů a další vybavení (nábytek) bytu, který je na fotografiích. Vytápění bytu je zajištěno dálkově. V okolí domu nalezneme kompletní občankou vybavenost i dopravní dostupnost - MŠ, ZŠ, obchody, restaurace, dětské hřiště, poštu, polikliniku, autobusovou i vlakovou dopravu apod. a další služby a vyžití. Byt je připraven k okamžitému nastěhování. Koupi bytu lze realizovat pomocí hypotečního úvěru. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.