inzerce, prodej, prodám, bazar

PRODEJ BYTU 3+1 BRUNTÁL K REKONSTRUKCI, PENB B velmi úsporný

Kategorie: Byty

PRODEJ BYTU 3+1, BRUNTÁL K REKONSTRUKCI, DRUŽSTEVNÍ
Byt je na dobré adrese Jiráskova 3, Bruntál. Prostorný byt s plochou 70 m2, se nachází ve 2NP panelového situovaný na východ a tím slunný a teplý, takže ušetříte náklady na vytápění.Energetická nákladovost domu je B to je velmi úsporný.

Byt je k rekonstrukci (jádro,elektřina, stropy, omítky … ) Původní jádro je již zbouráno, nové jádro je pravděpodobně nekvalitně uděláno = postavit znovu. Výhodou je, že si tímto můžete dotvořit byt dle vlastních potřeb a představ. Máte tak možnost zvolit si větší kuchyň, koupelnu nebo chodbu. Na již prostornou chodbu o šířce 1,6 m umístíte vestavěné skříně, vybudujete šatnu a tím si ušetříte místo v pokojích.

Vzhledem k nezdařilé rekonstrukci doporučuji si vzít sebou na prohlídku svého řemeslníka, stavaře. Více fotek o nezdařilé rekonstrukci obdržíte u makléře.

Dispozice bytu 3+1, viz půdorysy s m2. Z obýváku se vchází na krásný zasklený balkon s plochou 4,2 m2, se širokým parapetem na pěstování zeleniny i květin. Okna jsou na víc do klidové zóny, bude se vám zde hezky odpočívat.

Panelový dům je kompletně rekonstruován. A opět výhoda a tou je bezbariérový vchod do domu i přímo do bytu a to hned s výtahem u vstupu do domu. Tímto je byt ideální i pro vozíčkáře.

Výhodná lokalita domu do centra ca. 4 minuty a přitom 6 minut do přírody. V blízkosti je kompletní občanská vybavenost (zastávka Seliko i MHD, školka, škola, lékaři, cukrárna, obchody, pošta, sportovní hala, aguapark, zámek, divadlo ….) .

Technické údaje:
Vlastnictví: družstevní = nelze převést do osobního vlastnictví
Dům: panel
Okna: plastová
Vchod: bezbariérový
Výtah: nový, osobní hned u vstupu do domu
Plocha bytu : 70 m2
Balkon: zasklený 4,2 m2 se širokým parapetem
Plyn: přípojka v šachtě
Elektřina: ano
Vytápění: dálkové centrální
Podlahy: lino, soc. zař. a balkon má dlažbu
PENB : B úsporný (jeden z mála domů v Bruntále

VÝHODNÁ INVESTICE vzhledem k nízkým nákladům.
Pro více informací na tel. .
PRODEJ BYTU 3+1 BRUNTÁL K REKONSTRUKCI, PENB B velmi úsporný
Podobné inzeráty
Prodej, byty/3+1, 68 m2, Smetanova, 79201 Bruntál, Bruntál [
Prodej, byty/3+1, 68 m2, Smetanova, 79201 Bruntál, Bruntál [ID 45133] Chcete v klidu v bytě žít, přesto kousek centrum mít... máme pro Vás skvělý tip, v Bruntále je pěkný byt! Byt 3+1 v osobním vlastnictví s užitnou plochou 68 m2 se nachází v 1. patře cihlového domu v klidné části města Bruntál. Prosluněný byt v původním stavu má nízké náklady na energie, k dispozici jsou dvě sklepní kóje a před domem je dostatek parkovacích míst. Součástí prodeje je jeho financování. Přijďte se přesvědčit. Cena: 1 796 800 Kč včetně provize RK Náklady na bydlení: 3935 Budova: Cihlová Energetický štítek: G Stav objektu: Velmi dobrý Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: klidná část obce Poloha objektu: samostatný Podlaží: 2 Užitná plocha: 68 Půdní vestavba: Ne Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: 6m2 Garáž: Ne Parkovací místo: Ano Výtah: Ne Datum nastěhování: 01.12.2022 Elektřina: 230V Sítě: internet
PRODEJ BYTU 3+1 BRUNTÁL, VHODNÝ K INESTICI , PENB C ÚSPORNÁ
Prodej bytu 3+1 s energetickou náročností třída „C“ což má málo paneláků v Bruntále. Při počtu 3 osob činila platba 3 915 Kč za měsíc + elektřina a plyn. Přeplatek za služby domu za rok 2021 činil 12 393 Kč. Byt je v OV, 3 + 1 na ulici Pionýrská 12. Vyhledávaná adresa téměř v centru města a přitom v zeleni a jen pár kroků do přírody. Byt je ideální pro rodiny s dětmi. V místě 2 školy i školka, sportoviště. Nachází se na okraji sídliště a na okraji zástavby rodinných domů v klidné lokalitě. Byt 64 m² je rekonstruován. Stejně tak i dům a tak díky Třídě energetické náročnosti „C“, ušetříte na nákladech na energiích. Byt má nová okna, jádro, kuchyni i koupelnu. Je teplý a slunný, okna má na severovýchod. Nachází se v 1 patře. Rozměry bytu jsou uvedeny v půdorysu. Výhodou je prostorný 4,2 m² zasklený balkon. Výhodná lokalita ca. 5 min. od centra a 10 minut do přírody. Parkování v blízkosti domu. Další výhodou je jednosměrný provoz na ulici Pionýrská. V místě je zastávka autobusů i MHD, prodejny, pekárna, cukrárna, restaurace, lékaři, hřiště i park. Ve městě veškerá infrastruktura ( úřady, lékaři, pošta, divadlo a zámek, LIdl, Kaufland, Kik, Pepco, Welnes centrum, …… ) Byt vhodný k INVESTICI. PENB C úsporný. Volejte .
Byt 2+1 se zahradou v Rybitví
Nabízíme na prodej jedinečný byt 2+1 se zahradou v žádané obci Rybitví, v ulici Havlíčkova. Byt o rozměrech 71m2 se nachází v 1. patře cihlového dvoupodlažního domu, ke kterému náleží také společná zahrada o rozměrech 566m2 (majitel nemovitosti vlastní její polovinu) a dále také prostorné společné sklepy o rozměrech 28m2. Dispozice bytu: vstupní chodba, koupelna, samostatné WC, prostorná kuchyň, obývací pokoj, ložnice. Byt je v dobrém a udržovaném stavu a prošel částečnou rekonstrukcí (nová koupelna a WC, plastová okna, výmalba, snížení stropů) a je ihned volný k nastěhovaní. Výhody bytu: - okamžitá možnost bydlení, - velmi nízké náklady na bydlení, - byt se nachází v první nadzemním patře domu, nad kterým je pouze jeden menší byt, - v případě rekonstrukce, příznivé podmínky na úpravu bytu, - byt je situován na dvě světové strany, proto je velmi světlý a slunný, - parkování u domu, okolo domu hodně zeleně, - byt je v osobním vlastnictví bez právních vad, zástav, věcných břemen nebo dalších omezení, koupě bytu lze snadno financovat hypotečním úvěrem, - součástí je prostorná zahrada, která nabízí mnoho využití, - prostorné sklepní prostory, které lze předělat nebo využít i pro jiné účely, - 5 min. od bytu se nachází zastávka MHD, ale také cyklostezka, - obec je v přímé blízkosti města Pardubice, které nabízí širokou občanskou vybavenost, - byt díky své poloze nabízí potřebný klid a soukromí. Velkou předností je, že byt můžete případně zájmu dále rekonstruovat dle svých představ. Případnou rekonstrukci Vám pomůžeme zajistit. Při prohlídce bytu budete mile překvapeni s možností ohledně koupě i případné rekonstrukce bytu. Energetický štítek zatím nebyl dodán, proto je ze zákona uváděna nejméně ekonomická třída. Rekonstrukci a nákup bytu lze financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi zajistíme za velmi lukrativních podmínek. Více informací a možností při prohlídce nemovitosti na kterou Vás srdečně zveme. ★ Operace: Prodej ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Pardubice ★ Adresa: Rybitví, Rybitví, Havlíčkova ★ Podlaží: 1 ★ Celkem podlaží: 1 ★ Plocha podlahová: 71 m2 ★ Plocha užitná: 71 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Vybavení: Kuchyňská linka, Sporák, Sklep, Zahrada, Vana ★ Stav objektu: Velmi dobrý ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Prodej, byty/2+kk, 66 m2, 46833 Jenišovice, Jablonec nad Nis
Zajímavá investiční příležitost, cena za prostor pro vybudování velmi pěkného bytu 2+kk o výměře 66 m2.Zajímavá investiční příležitost, cena za prostor pro vybudování velmi pěkného bytu 2+kk o výměře 66 m2. Za uvedenou cenu nabízíme úžasné půdní prostory včetně připravených plánů a detailních rozpočtů pro realizaci jednoho bytu v celkové užitné ploše 66 m2. Projekt počítá s další plochou pro společnou chodbu a přístupem z patra a vybudování dalších 2 bytů. Rozdělení jednotek se již připravuje. V případě koupě dvou či tří bytů bude poskytnuta sleva. Celkově je projekt je připraven takto: 1. mezonetový 2+kk o výměře 50 m2 2. 3+kk o výměře 55 m2 3. luxusní 2+kk o výměře 66 m2 s ložním prostorem na vyvýšeném patře Velmi vhodné pro záměr využití bytů k pronájmu, lokalita je velmi příznivá a návratnost investice vychází i s náklady na výstavbu velmi dobře. Odhad pro vybudování jednotlivého bytu se pohybuje mezi 700.000 – 1.000.000,- Kč, kontakt na zkušenou stavební firmu, která by v případě Vašeho zájmu mohla provést realizaci, rádi předáme. Plány a návrh bytů připravoval jejich architekt, můžeme Vám poskytnout k nahlédnutí jejich již dokončené velmi pěkné realizace. Dům se nachází v centru Jenišovic, přímo u zastávky autobusu, s veškerou občanskou vybaveností v místě, 5 min od Turnova, 15 min od Liberc či Jablonce, 20 min od Mladé Boleslavi. Je umístěn na hranici Českého ráje, v blízkosti přírody a krásných skalních útvarů Frýdštejna a Malé Skály, kde řeka Jizera nabízí možnost koupání a dalších vodních sportů, cyklisté mají tuto část republiky také v oblibě. Na osobní prohlídce Vám vše podrobně vysvětlíme a představíme, včetně podrobného rozpočtu jak výstavby bytů, tak kalkulace výnosnosti a návratnosti. Těšíme se na Vás. Cena: 970 000 Kč včetně provize RK Poznámka k ceně: cena za prostor pro vybudování 3 bytů Možnost hypotéky: Ano Budova: Cihlová Energetický štítek: G Stav objektu: Před rekonstrukcí Vlastnictví: Osobní Podlaží: 4 Podlaží celkem: 4 Užitná plocha: 66 Voda: dálkový vodovod Plyn: plynovod Kanalizace: veřejná kanalizace Půdní vestavba: Ano Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: Ne Garáž: Ne Parkovací místo: Ne Datum nastěhování: 01.04.2023 Elektřina: 230V
Prodej zrekonstruovaného bytu 3+kk 126 m2 v centru Znojma
Ev.č. 154-11-140 Ve výhradním zastoupení majitelů Vám nabízíme na prodej krásný zrekonstruovaný byt 3+kk 126 m2 s terasou 11,5 m2 na ulici Jana Palacha ve Znojmě. V minulém roce zde byla dokončena kompletní rekonstrukce bytu, který se nachází v 1.patře bytového domu. V bytě je nyní NOVĚ nainstalováno tepelné čerpadlo značky Vaillant. Čerpadlo zabezpečuje vytápění celého bytu, ohřev vody a v létě i chlazení a zaručuje velmi nízké provozní náklady. Topení v celém bytu je el. teplovodní podlahové. Dispozice bytu jsou následující: z předsíně 6,80 m2 vejdeme do koupelny se sprchovým koutem a vanou 7,70 m2 a dále na toaletu 1,20 m2. Dominantou bytu je obývací pokoj s kuchyní 54 m2, která je vkusně a moderně řešena včetně spotřebičů z řady Bosch (2 ledničky, el. trouba, parní trouba, myčka, indukční varná deska s odsavačem, mikrovlnná trouba, kráječ aj.). Obytná část pokoje je doplněna relaxačními pohovkami, ze kterých můžete sledovat pořady či filmy přes dataprojektor na promítacím plátně. Z kuchyně dále vejdeme na terasu 11,5 m2, kde je prostor příjemně posedět. Druhou polovinu bytu tvoří šatna 6,20 m2 - která slouží rovněž jako technická místnost, dále ložnice 17,80 m2 a dětský pokoj 30 m2 s okny orientovanými do ulice Jana Palacha. Wifi je v každém pokoji přes router. PENB se nyní zpracovává. Ukazatel energetické náročnosti G - mimořádně nehospodárná. Údaje budou průběžně aktualizovány. Rekonstrukce bytového domu byla dokončena v minulém roce (nová fasáda, nová střecha, oplechování, plastová okna). V letošním roce dále nová vchodová vrata (viz fotografie). Obyvatelé bytového domu mají také k dispozici dvůr, na který vidíte přímo z terasy bytu. K bytu náleží také sklep o velikosti 14,5 m2. Lokalita patří k TOP a vyhledávaným lokalitám ve Znojmě, kde máte vše v pěší vzdálenosti a na dosah. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: info v RK, včetně provize, včetně právního servisu.
Prodej bytu v osobním vlastnictví 3+1, Mladá Boleslav - Čeje
Ve výhradním zastoupení zprostředkuji prodej bytu v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 a podlahové ploše 64,8 m2 ve zděném domě v Mladé Boleslavi Čejetičky, v ulici Nádražní. Byt se nachází v prvním patře a je po částečné rekonstrukci. Po vstupu do bytu se ocitneme v prostorné chodbě s vestavnými skříněmi. Z chodby je vstup do všech 3 pokojů, kuchyně, koupelny i na toaletu. Žádný z pokojů není průchozí. Výhodou bytu je i možnost změny dispozice z 3+1 na 4+1. Obývací pokoj má totiž 3 okna a dostatečnou rozlohu, aby ho bylo možné rozdělit příčkou na 2 samostatné pokoje, čímž by vznikl další pokoj se vstupem z chodby a do zmenšeného obývacího pokoje by byl vstup přes kuchyň. Případně by bylo možné kuchyň s obývacím pokojem propojit částečným odstraněním příčky mezi pokoji a vznikl by tak větší prosluněný společný prostor. V bytě jsou plastová okna s žaluziemi orientovaná na východ a částečně na sever. Pokoje na spaní mají okna otočená od hlavního nádraží na mlékárnu, která již má pouze dvousměnný provoz a v noci je v areálu klid. Vytápění je řešeno vlastním plynovým kotlem s rozvody do ústředního topení, který slouží zároveň pro ohřev vody. K bytu náleží sklep o rozloze 1,87 m2. Dále je možné využívat společné prostory kolárny (kočárkárny). Předností bytu je i možnost využívat společný dvorek (zahrádku) o rozloze 97 m2, kde se dá v pěkném počasí posedět pod pergolou a například grilovat. Měsíční poplatky spojené s bytem (fond oprav, služby, voda, elektřina a plyn) jsou 4.422,- Kč měsíčně. Další výhodou bytu je, že naproti domu se nachází parkoviště, na kterém bez problémů vždy zaparkujete, což je na většině míst v Mladé Boleslavi problém. Pokud využíváte hromadnou dopravu, 50 a 250 metrů od domu se nachází 2 autobusové zastávky, ze kterých jezdí různé spoje do centra města i okolních obcí a 300 metrů od domu je hlavní vlakové nádraží, odkud jezdí mimo jiné přímé spoje do Prahy. Z důvodu nepředložení PENB ze strany vlastníka před zahájením inzerce je tato nemovitost v souladu s platným zákonem dočasně do předložení průkazu zařazena do energetické třídy G. Byt je v osobním vlastnictví a je tedy možné koupi bytu financovat hypotečním úvěrem, se kterým vám ráda zdarma pomohu. V případě zájmu o prohlídku (po dohodě možné i o víkendu) nebo zodpovězení jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kdykoliv kontaktovat. Doporučuji prohlídku, protože se jedná o cenově dostupný byt poskytující dostatek prostoru pro rodinu. Cena včetně provize a právního servisu Třída energetické náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná (dle vyhláška č. 264/2020 Sb.) Cena: 3 190 000 Kč