inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej bytu 3+1 na Měštanské v Hodoníně s pozemkem pro teras

Kategorie: Byty

Hledáte byt, do kterého se můžete hned nastěhovat, nebo si ho časem přizpůsobit podle svých představ? V domě, kde je klidno? Takový byt k prodeji vám nabízíme ve výhradním zastoupení jeho majitele a kromě toho, že se nachází v klidné části Hodonína, vás určitě potěší, že jde o bytovku, kde jsou celkem jen čtyři bytové jednotky.
Jak vidíte na fotografiích, byt je světlý, prostorný, s velkými pokoji, novými okny a udržovaný. Pokud potřebujete okamžitě řešit svoji bytovou otázku, je možné v něm začít hned bydlet. Byt je vyklizen a v případě zájmu ho můžeme velmi rychle předat novému majiteli.
Jak je byt řešen dispozičně?
Za vstupními dveřmi se nachází chodba, ze které se dostanete do všech místností kromě ložnice. Do té se vstupuje přes obývací pokoj. Dětský pokoj a ložnice jsou neprůchozí, zaručují tedy dostatek soukromí i klidu. Vytápění bytu je aktuálně řešeno ústředním topením, plynový kotel je umístěn v koupelně s vanou.
Bytová jednotka má dva sklepy o rozloze 13 m2. K bytu náleží jako společný prostor také 1/4 půdy. Velkým benefitem tohoto bytu je vlastní pozemek u domu, zahrádka, která je přímo pod okny dětského pokoje a ložnice. Tento pozemek je v osobním vlastnictví majitelů a je možno jej oplotit, případně na něm zbudovat terasu. Výměra pozemku je 56 m.
Další pozemek za domem o výměře 35m2 může sloužit pro stání vozidla.
S bytem se prodávají také podíl na společných pozemcích a hospodářských budovách, které jsou v okolí bytového domu.
Jak vypadá dům a jeho okolí?
Byt se nachází v bytovém domě na adrese Měšťanská 146 v Hodoníně za Černým mostem. Před domem je zeleň a parkovací stání. Za domem je zahrádka a hospodářská stavení. Dům leží v těsné blízkosti nemocnice a lázní.
Z inženýrských sítí zde najdeme elektřinu, vodovod i plyn. Kanalizace je svedena do septiku.
Pohledem a slovy Martina Šišky, realitního makléře:
„Jsem přesvědčen, že takový byt může mít v hledáčku například mladá rodina, která chce klidné bydlení a venkovní prostor, kde budou moci trávit čas s dětmi. Byt ale vyhoví každému, kdo si chce bydlení přizpůsobit podle svého. Zde se mu otevírá velké spektrum možností během rekonstrukce. V případě zájmu mě prosím kontaktujte a řešíte-li financování bytu, jsme tu pro vás.

ev.č.: 16247
třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná
dle vyhlášky č.148/2007 Sb.
vlastnictví: osobní
druh objektu: smíšená
stav objektu: dobrý
umístění objektu: klidná část obce
užitná plocha (m2): 94
číslo podlaží v objektu: 1
počet podlaží objektu: 3
celková podlahová plocha (m2): 74
Prodej bytu 3+1 na Měštanské v Hodoníně s pozemkem pro teras
Podobné inzeráty
Prodej bytu 4+1, Blansko, Sadová, 128m2, garáž, terasa, zahr
Nabízíme vám k prodeji opět ekluzivně jednen byt s duší. Jedná se zděný byt v OV, 4+1, CP je 128m2 , UP-85,1m2, s garáží a zahradou, v klidné lokalitě Blanska, s krásným výhledem na Hořické kopce. Byt se nachází v přízemí. Výhoda: v domě pouze 2.byty- jednotky, vymezené za zákona jako samost. byt. jednotky. K bytu náleží podíl na spol. částech domu a pozemku id. 1/2 a podíl id 1/2 na zahradě u domu 269m2. Dům po rekonstrukcí a přístavbě ( nová střešní krytina, přístavba garáže nad ní pokoje a teras, plastová okna a dveře a nová vstupní bytové chodby u bytů). V domě zachovány komíny pro případ osazení krbových kamen atp. Dispozice cca (v m2): Ob. pokoj - 19,5; Pokoj (pracovna)-17,2; Pokoj-13,5; Ložnice-11,6; Kuchyň -12,1 se spížkou, Koupelna -2,3 s vanou; WC-1,3; Terasa-17,1 s krásným výhledem na západ, výhoda: další rozvojová plocha k bytu. Byt má dále: garáž 14; zahradu 135; k bytu náleží velký sklep 25; - ideální místo pro vířivku, saunu, vlastní bar, záložní stanoviště Alfa, ale vy jistě najdete nejvhodnější využití. Na zahradě domek na nářadí. Dům je podsklepen, IS- vše. Byt má vlastní ohřev vody pl bojlerem. Vytápění je plyn. kotlem. Měsíční náklady 4.435Kč/měs. Možné i vyklizení bytu. V Blansku je plná občanská vybavenost a velké byty nejsou. Pro zajištění financování jsme připraveni rychle prodat příkladně i vaši stávající nemovitost. Při rychlém jednání sleva. Zvažte včasnou prohlídku uvedené nemovitosti. Zlevněno již o 9%, původní cena 5,6mil Kč. A ještě srovnání s okolními cenami obbobných bytů, ať vám šetřím čas: V okruhu 2 km od zadané adresy je z 14 nemovitostí průměrná cena za byty 4+1 je 7. 209 905 Kč. Nejnižší doporučená cena je 5. 767 924 Kč a nejvyšší 8. 651 886 Kč. ev.č.: 14914 Slevněnil jsem pro vás již o 9% včetně poplatků a provize třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. energetická náročnost budovy: 617 kWh/m2 za rok vlastnictví: osobní druh objektu: cihlová stav objektu: dobrý umístění objektu: centrum obce užitná plocha (m2): 128 číslo podlaží v objektu: 1 počet podlaží objektu: 2 celková podlahová plocha (m2): 128
Pronájem novostavby bytu 2+kk v projektu TŘIDOMY.
Nabízíme exkluzivně k pronájmu byt 2+kk v nově postaveném bytovém domě na sídlišti v Mařaticích – v novostavbách projektu TŘIDOMY. Byt se nachází ve 3NP cihlového bytového domu s bezbariérovým přístupem a výtahem. Plocha bytu činí 70,25 m2. Dispozice bytu: prostorná vstupní chodba – zádveří s botníkem šatní skříní, koupelna s velkým sprchovým koutem a společným WC /součástí koupelny je i zrcadlo nad umývadlem/, pokoj s kuchyní a jídelnou. Vybavení kuchyně: /lednice s mrazákem, sklokeramická deska, elektrická trouba, digestoř, prostor na připojení myčky na nádobí a mikrovlnou troubu/. V jídelně je umístěn stůl se 4 židlemi. Z pokoje je vstup na prostornou terasu, ložnice se vstupem na terasu. Plocha balkonu činí 8,6 m2. V obývacím pokoji je umístěno připojení k internetu optickým kabelem a zásuvka na TV. K bytu náleží prostorný zděný sklep. V blízkosti bytového domu se nachází, škola, školka, obchod, dětská hřiště, pošta, autobusové zastávky, lékárna. Uvedený nájem je bez záloh na energie - inkaso. Tato záloha činí 4.300,- Kč a je složena / 1.300,- Kč zálohy na elektřinu, 3.000,- zálohy na služby spojené s provozem bytu/. K bytu je možno pronajmout venkovní parkovací stání. Prohlídky bytu jsou možné okamžitě po vzájemné dohodě. Byt je volný ihned. Buďte první, kdo bude v bytě bydlet. ID zakázky: 681046 Dispozice: 2+kk Podlaží: 3 Počet podlaží v domě: 5 Celková podlahová plocha: 79 m2 Užitná plocha: 70 m2 Druh objektu: cihlový Stav objektu: novostavba Vlastnictví: osobní Druh bytu: v bytovém domě (družstevní nebo společenství vlastníků) Umístění objektu: sídliště Bytové jádro: zděné Plocha teras: 8 m2 Vybavení domu: výtah, parkoviště Telekomunikace: internet Sítě: ostatní rozvody Topení: ústřední dálkové Dopravní dostupnost: vlak, silnice, MHD nebo IDS Elektřina: 230 V Voda: dálkový vodovod Odpad: kanalizace Občanská vybavenost: škola, školka, zdravotnické zařízení, pošta, supermarket, kompletní síť obchodů a služeb Bezbariérový přístup: bezbariérový byt Energetická náročnost budovy: B - Úsporná Energetická náročnost podle vyhlášky: 78/2013 Sb
Prodej bytu 2+1 v Hodoníně, 58 m2
Nabízím prodej pěkného bytu 2+1 v Hodoníně, ul. Janáčkova. Byt se nachází v klidné části města, dům je klidný a čistý s výhledem na zeleň. Dispoziční řešení bytu: vstupní chodba, kuchyň, obývací pokoj, ložnice, koupelna, samostatné wc, spíž. Součástí pronájmu je také sklepní kóje (4,5 m). Možno využívat i balkon v mezipatře a místnost pro kola (u vstupních dveří do domu). Parkování je možné v okolí domu. Je zde pěkný výhled na park s dětským hřištěm. Do centra města se chůzí dostanete asi za 10 minut. Hodonín je město s bohatou občanskou vybaveností. Je tu několik ZŠ, MŠ, nemocnice, poliklinika, několik shopping center, restaurací, koupaliště, kino a všechny potřebné úřady státní správy. Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. Cena je uvedena bez provize RK. Máte další dotazy? Chcete byt vidět? Volejte, pište….ráda vám vše zodpovím. ★ Operace: Prodej ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Hodonín ★ Adresa: Hodonín, Hodonín, Janáčkova ★ Podlaží: 3 ★ Plocha užitná: 58 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Vybavení: Kuchyňská linka, Sklep, U domu (veřejné) ★ Stav objektu: Dobrý ★ Dostupnost: MHD, Auto, Vlak ★ Infrastruktura: Škola, Školka, Nákupní centrum, Restaurace, Pošta, Obecní úřad, Lékař, Kulturní zařízení, Koupaliště ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádne nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Prodej, byty/2+kk, 66 m2, 46833 Jenišovice, Jablonec nad Nis
Zajímavá investiční příležitost, cena za prostor pro vybudování velmi pěkného bytu 2+kk o výměře 66 m2.Zajímavá investiční příležitost, cena za prostor pro vybudování velmi pěkného bytu 2+kk o výměře 66 m2. Za uvedenou cenu nabízíme úžasné půdní prostory včetně připravených plánů a detailních rozpočtů pro realizaci jednoho bytu v celkové užitné ploše 66 m2. Projekt počítá s další plochou pro společnou chodbu a přístupem z patra a vybudování dalších 2 bytů. Rozdělení jednotek se již připravuje. V případě koupě dvou či tří bytů bude poskytnuta sleva. Celkově je projekt je připraven takto: 1. mezonetový 2+kk o výměře 50 m2 2. 3+kk o výměře 55 m2 3. luxusní 2+kk o výměře 66 m2 s ložním prostorem na vyvýšeném patře Velmi vhodné pro záměr využití bytů k pronájmu, lokalita je velmi příznivá a návratnost investice vychází i s náklady na výstavbu velmi dobře. Odhad pro vybudování jednotlivého bytu se pohybuje mezi 700.000 – 1.000.000,- Kč, kontakt na zkušenou stavební firmu, která by v případě Vašeho zájmu mohla provést realizaci, rádi předáme. Plány a návrh bytů připravoval jejich architekt, můžeme Vám poskytnout k nahlédnutí jejich již dokončené velmi pěkné realizace. Dům se nachází v centru Jenišovic, přímo u zastávky autobusu, s veškerou občanskou vybaveností v místě, 5 min od Turnova, 15 min od Liberc či Jablonce, 20 min od Mladé Boleslavi. Je umístěn na hranici Českého ráje, v blízkosti přírody a krásných skalních útvarů Frýdštejna a Malé Skály, kde řeka Jizera nabízí možnost koupání a dalších vodních sportů, cyklisté mají tuto část republiky také v oblibě. Na osobní prohlídce Vám vše podrobně vysvětlíme a představíme, včetně podrobného rozpočtu jak výstavby bytů, tak kalkulace výnosnosti a návratnosti. Těšíme se na Vás. Cena: 970 000 Kč včetně provize RK Poznámka k ceně: cena za prostor pro vybudování 3 bytů Možnost hypotéky: Ano Budova: Cihlová Energetický štítek: G Stav objektu: Před rekonstrukcí Vlastnictví: Osobní Podlaží: 4 Podlaží celkem: 4 Užitná plocha: 66 Voda: dálkový vodovod Plyn: plynovod Kanalizace: veřejná kanalizace Půdní vestavba: Ano Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: Ne Garáž: Ne Parkovací místo: Ne Datum nastěhování: 01.04.2023 Elektřina: 230V
Prodej bytu 1+1 se zasklenou lodžií v Hodoníně, 126768
Exkluzivně Vám nabízíme prostornou bytovou jednotku ve vyhledávané lokalitě na ulici Brandlova v Hodoníně. Byt disponuje kuchyní s jídelnou, velkým pokojem, ze kterého můžeme vstoupit na zasklenou lodžii, kde máme krásný výhled na lázeňský park. Dispozice bytu je tvořena vstupní chodbou, pokojem, kuchyní, koupelnou se sprchovýn koutem, samostatným WC a lodžií Byt je vhodný jako investice na pronájem nebo k vlastnímu bydlení. Vytápění bytu je centrální. Do konce ledna 2023 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 5,99 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce. Číslo zakázky: 126768 Užitná plocha: 41 m2 Dispozice bytu: 1+1 Bezbariérový byt: Ano Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná Balkón: Ne Garáž: Ne Lodžie: Ano Terasa: Ne Sklep: Ano Typ budovy: panelová Podlaží: 1 Počet podlaží objektu: 7 Celková plocha: 41 m2 Stav objektu: velmi dobrý Vlastnictví: osobní vlast. Vybavenost domu: výtah, parkoviště
Pronájem krásného prostorného bytu 3+1, velikost bytu 97,06,
Pronájem krásného prostorného bytu 3+1, celková velikost bytu 97,06 m2, Václavské náměstí 807/64, Praha 1. Okna bytu jsou do tiché zahrady domu. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí (první nadzemní podlaží) pěkného klidného domu, okna bytu jsou 1,7 m nad zemí a mají shrnovací bezpečnostní mříže. Dispozice bytu: prostorný obývací pokoj (28,12 m2), dvě ložnice (17,19 a 16,13 m2) jedna z ložnic má i vlastní předsíň, velká kuchyně s jídelnou (kuchyňská linka, elektrický sporák a digestoř), vstupní hala, koupelna (vana, umyvadlo, plynový kotel), samostatné WC. Plánek bytu je u inzerátu ve fotogalerii. Okna bytu jsou situována na jihovýchod. Teplou vodu a topení zajišťuje plynový kotel, který je pouze pro tento byt. Byt má parketové a plovoucí podlahy, dlažba v bytě je vyhřívaná. V bytě je internet od O2 Telefónica (Cetin). V bytě je domácí telefon – vrátný. Vchodové dveře do bytu – bezpečnostní. K bytu není k dispozici sklepní kóje. V domě není kočárkárna, sušárna nebo prádelna. Nájemníci mají k dispozici zahradu a mohou na zahradě i sušit prádlo. V lokalitě jsou parkovací zóny, nájemci bude povolena změna bydliště a může si proto požádat o rezidenční kartu na parkování. Byt je volný ihned. Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií. Jsme tu pro Vás 7 dní v týdnu. Poznámka k ceně: + poplatky, kauce a provize RK ID nabídky: N63983