inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej bytu 3+1 s balkonem 65 m2 - Dačice

Kategorie: Byty

Dovoluji si nabídnout ke koupi družstevní byt 3+1 s balkonem v Dačicích v Jiráskově ulici. Výborná lokalita, blízko centra města vzdáleného chůzí 10 min., stejně jako na autobusové nádraží, do základní či mateřské školy nebo na gymnázium. Nedaleko bytového domu je obchodní centrum. I přes blízkost centra je byt umístěn v klidné části.

Byt o výměře 65 m2, směřovaný na jihozápad, se nachází v 7. patře bytového domu s výtahem. Je v původním, ale zachovalém stavu. Zároveň je ideální pro rekonstrukci, na jejíž realizaci velmi ráda doporučím po dlouhodobé a ověřené spolupráci velmi zkušenou architektku, nabízející komplexní služby od konzultací, přes zpracování návrhů až po samotnou realizaci.

Bytový dům je zateplen, plastová okna ve společných prostorech, nový výtah, nové balkóny.
Napojeno na kanalizaci i vodovod. Zavedená elektřina, vytápění a dodávka teplé vody dálkově.
K bytu náleží sklep o velikosti 2,55 m.

Město Dačice jsou jedním z nejstarších měst Českomoravské vrchoviny se zajímavou historií. Zároveň patří do České Kanady, jakož to jedné z nejvyhledávanějších turistických lokalit. Byt lze tedy využít nejen k vlastnímu bydlení, ale i jako investici.

V blízkosti bytu je dostupná nejen veškerá občanská vybavenost, ale město má i své kulturní památky a sportovní vyžití ( Státní zámek Dačice, sportovní hala, koupaliště a další).

Doporučuji osobní prohlídku.

I družstevní byt lze financovat hypotečním úvěrem. S financováním nemovitosti Vám ráda pomohu.

★ Operace: Prodej
★ Typ nemovitosti: Byt
★ Okres: Jindřichův Hradec
★ Adresa: Dačice, Dačice V, Jiráskova
★ Podlaží: 7
★ Celkem podlaží: 8
★ Plocha užitná: 65 m2
★ Druh objektu: panelová
★ Stav objektu: Dobrý
★ Infrastruktura: Škola, Školka, Nákupní centrum, Restaurace, Pošta, Obecní úřad, Lékař, Kulturní zařízení, Koupaliště
★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádne nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Prodej bytu 3+1 s balkonem 65 m2 - Dačice
Podobné inzeráty
Prodej krásného cihlového bytu 1+1 s balkonem, Dačice
Ev.č. 01634 Zprostředkujeme Vám prodej krásného cihlového bytu o dispozici 1+1, 39 m2 v obci Dačice, okres Jindřichův Hradec v Jihočeském kraji. Nejbližší větší město Jindřichův Hradec 36 km, Jihlava 44 km. Byt se nachází v 1.NP/3. bytového domu s výtahem, který byl postaven v roce 2015 z dutých broušených cihel POROTHERM. K bytu náleží balkón a sklepní kóje. V bytě je k dispozici kuchyňská linka včetně spotřebičů a 2 vestavěné skříně. K bytu je možné si pronajmout parkovací stání v uzavřeném dvoře, případně je možné i zakoupení buď zastřešeného parkovacího stání nebo nekrytého rezidenčního parkovacího stání. Přímo naproti bytovému domu je obchodní centrum, kde je lékárna, Billa, Tabák, Elektro, Zverimex, Pepco a hračkárna. Ve městě se nachází základní škola ,mateřská škola, gymnázium i střední škola. Měsíční náklady na bydlení činí 3.500 Kč včetně fondu oprav. Vhodné jako startovací byt nebo k investici k pronajímání. S financováním Vám rádi pomůžeme. Zájemci o prohlídku volejte realitnímu makléři. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: Včetně provize RK a právních služeb.
Prodej bytu 1+kk Pardubice Pod Vinicí
Dobrý den, vítám Vás na stránce s exkluzivní nabídkou bytu o dispozici 1+kk s balkónem, který se nachází v 11.NP novostavby bytového domu z roku 2019 v ulici Pod Vinicí.  Předmětem této nabídky je nadstandardní byt 1+kk s možností dokoupení parkovacího stání a sklepního prostoru. Toho, kdo si potrpí na dobré výhledy z oken určitě potěší krásné 11. nadzemním podlaží s dalekým výhledem na Kunětickou horu, ale i Orlické hory. Do tohoto podlaží Vás vyveze prosklený výtah. Na společných chodbách v domě Vás čekají koberce, dveře s nadstandardní výškou jak vchodové tak i interiérové. Prostě kdo zná projekt bytových domů U Vinice, tak ví, že se jedná o nadstandardní byty. Důležité je také podotknout, že byt byl připraven s klientskými změnami, které se týkaly hlavně koupelny. Obsahuje velký sprchový kout, který je dominantou. Byt působí vzdušně a světle. Orientovaný je na východní a severozápadní světovou stranu s dalekým výhledem. Tento výhled z něho činí jeden z nejzajímavějších malých bytů v ulici. K bytu je možné dokoupit parkovací stání pod domem, ale také i sklepní prostor. A upřímně řečeno, v této lokalitě nemít parkovací stání je opravdu pro zlost. Tento byt by se dal také nazvat jako nadstandardní startovní bydlení pro mladého člověka nebo naopak pro rozvedeného či singl žijícího náročného uživatele.   Byt je také zajímavou investicí, protože byty těchto kvalit se velmi dobře pronajímají, možnost dosažení čistého výnosu před zdaněním 13.500 Kč měsíčně v případě kompletu s garážovým stáním a sklepem. Součástí prodeje je samozřejmě kuchyňská linka včetně vestavěných spotřebičů, vestavěná skříň, botník, ale také lednička a pračka.     Doplňující informace: Plocha bytu: 34,8 m2 + 5 m2 balkón. Kryté garážové stání o výměře 13 m2 k němuž patří úložný prostor o výměře 3,2 m2, není součástí kupní ceny (možné dokoupit). Sklepní jednotka o výměře 4,3 m2 není součástí kupní ceny (možné dokoupit). Umístění bytu: 11.NP bytového domu s dalekým výhledem. Lokalita: ulice Pod Vinící, Pardubice. Fond oprav: 174,- Kč/ měsíčně. 5 důvodů proč uvažovat o koupi: 1. Investiční potenciál. Bezproblémový pronájem bytu. 2. Parkovací stání. Lokalita kde jiní nemohou zaparkovat, to se uživatelům toho bytu nemůže stát. 3. Dostupnost služeb. Služby, které má byt v docházkové vzdálenosti budou jeho uživatele těšit a hýčkat. 4. Zajímavý výhled. Byt disponuje balkónem, ze kterého je krásný výhled na Kunětickou horu a Orlické hory. 5. Jeden z nejzajímavějších bytů v aktuální nabídce Přesvědčte se sami. Byt čeká možná právě na Vás :-) Nebojte si namazat chléb z obou stran :-) Děkuji, Václav Růžička, realitní specialista. Prodávající si vyhrazuje právo na výběr kupujícího dle vlastní úvahy, tzv. prodej do dobrých rukou.   + 450.000 Kč garážové stání, 150.000 Kč sklepní jednotka Třída energetické náročnosti: B - velmi úsporná (dle V
Prodej krásného bytu 2+1 s vlastním balkonem po úplné rek.
Hledáte byt, kde jednoduše nemusíte nic rekonstruovat ? a chcete žít na Slovanech, protože Slovany jsou prostě srdcová záležitost? Mám tu pro Vás ojedinělou, exkluzivní nabídku prodeje bytu ve vrchní části plzeňských Slovan, ulice Koterovská. Byt o dispozici 2+1 o výměře 53m2 s vlastním balkonem po precizní, moderní a zcela kompletní rekonstrukci, která právě finišuje, se nachází v 1.patře revitalizovaného, panelového domu s výtahem. Do bytu vcházíme světlou chodbou s prostorem pro vestavěnou skříň. Po pravé straně se nachází samostatná koupelna vybavena prakticky umístěným sprchovým koutem a umyvadlem se všemi komponenty, dále je zde umístěna toaleta s bidetovou sprškou. Rovně vstupujeme do prostornějšího obývacího pokoje s balkonem, kde oceníte i důmyslný prostor například pro pracovnu. Z obývacího pokoje můžeme vstoupit do světlého samostatného pokoje s okny do klidného, zeleného vnitrobloku. Vstupy do všech místností jsou i samostatné. Kuchyň s výhledem do zeleně osazena stylovou kuchyňskou linkou v neutrálních tónech vybavenou všemi spotřebiči. Nové podlahy, nové krytiny, nové elektroinstalace, ohřev vody novým, úsporným bojlerem, nové dveře i obložky, zaveden vysokorychlostní internet, vytápění bytu dálkové - detailní podrobnosti a souhrn prací Vám ráda zašlu obratem na Váš email. Lokalita Slovan je dobře známá svou absolutní občanskou vybaveností ( sportovní vyžití, dětská hřiště, bazén, kavárny, restaurace, procházky k řece kousek odsud, pestrý Božkovský ostrov, Lobezský park, fitness v Galerii Dvořák, výlety na Radyni, MHD přímo u domu a další nepřeberné možnosti). V tomto bytu je možné se rychle zabydlet, nemovitost připravena k okamžitému převodu, k bytu náleží vlastní sklep. Nyní je byt již ve fázi finálního dokončování, tudíž Vás tímto zvu na přednostní, osobní prohlídku. Tohle jsou jednoduše pravé poctivé Slovany. Přijďte se zabydlet jako první! ( Fotografie bytu nejdříve v dalším týdnu, osobní prohlídka už nyní! )
Prodej bytu s lodžií, a balkonem, sklepem Praha - Michle.
Prodej bytu s lodžií a balkonem. Jako osobní realitní makléř si vám dovoluji nabídnout prodej bytu v ul. V Dolině Praha 10 – Michle. K nabídce je možné přikoupit jedno parkovací místo (cena 350 000,-Kč). V ceně je uzavřená zděná sklepní kóje (3,13m2), v 2PP obytného domu s recepcí. Nabízíme komfortní bydlení v krásném světlém bytě s dispozicí 2+kk se zaskleným balkonem (7,25m2) a menší lodžií (1,27m2) a o ploše bytu 55,88m2, celková plocha k užívání je tedy 64,4m2. Byt se nachází v 8NP výškové budovy se dvěma výtahy. Velký obývací pokoj (30,92m2) s rohovým kuch.koutem, bílá nová moderní kuch.linka s vestavěnými spotřebiči, vchod na lodžii i na zasklený balkon s krásným výhledem na velkou část Prahy. Pokoj velmi světlý s více okny (žaluzie). Ložnice (12,52m2) má též vchod na zasklený zateplený balkon, můžeme vyjít tedy na balkon jak z obývacího pokoje, tak i z ložnice, používán celý rok, možnost zimní zateplené zahrady. Ve vstupní hale (6,68m2) vchod do koupelny (2,77m2) s vanou a pračkou, dále pak je v hale vchod na samostatné WC (1,06m) a samostatné komory (1,93m2) s vestavěnou skříní. Součástí vybavení haly jsou vestavěné skříně se zrcadlem. Podlahová krytina – plovoucí podlaha a dlažba. Celkové měsíční náklady kolem cca 5 000,-Kč i s elektřinou. Po domluvě je možné v bytě nechat některé bytové zařízení. Orientace bytu severovýchod. Dům umístěn na skvělém místě blízko od domu je Kaufland a Baumax, v dosahu OC Eden, sportovní hala SK Slavia, tramvajová zastávka Chodovská, MHD, včetně nočních linek. Veškerá občanská vybavenost v místě. U domu udržovaná zelená plocha. Pro větší pohodlí a bezpečnost v bydlení je recepce (24/7) v přízemí hlavního vchodu.
Prodej bytu 2+1 s balkonem a šatnou, Náměšť nad Oslavou
Ev.č. 01669 Zprostředkujeme Vám prodej pěkného cihlového bytu 2+1 s novým velkým balkonem orientovaným na jih a praktickou šatnou v okrajové části města Náměšť nad Oslavou. Byt je připraven ke koupi a to jak pro vlastní bydlení, tak i jako investice k pronajímání, jako místní makléřka Vám ráda najdu nájemce dle Vašich kritérií. Nyní je na bytě dokončena částečná rekonstrukce: nová výmalba celého bytu, nově položena plovoucí podlaha v obývacím pokoji, ložnici a šatně, nové interiérové dveře. Dispozice bytu: z obdélníkové předsíně (6,3 m2) je vstup do všech místností - vlevo na samostatné WC (1,1 m2), na konci chodby do šatny, dále nalevo do kuchyně s kuchyňskou linkou (7,3 m2), odkud se dostaneme do koupelny s vanou a umyvadlem a oknem (4,5 m2). Dále napravo do prostorného obývacího pokoje (21,1 m2) se vstupem na balkon a naproti do ložnice nebo dětského pokoje (15,3 m2). Kuchyň a ložnice je orientována na sever do ulice a obývací pokoj s balkonem na jih do vnitrobloku s krásným výhledem. Byt je umístěný v 1. patře ze 4. cihlového bytového domu po kompletní revitalizaci z roku 2021 - zateplení včetně vnějších omítek, výměna vstupních dveří, nové provedení balkonů, střechy, rozvodů inženýrských sítí, nové zvonky, otevírání vstupních dveří na čip, nové schránky. K bytu náleží 2 sklepy 6,6 m2 a 2 m2 umístěné v suterénu bytového domu - přístupné i zadním vchodem. Ze společných prostor je možné využívat kočárkárnu a sušárnu. Vytápění ústřední dálkové. V Náměšti nad Oslavou je veškerá občanská vybavenost: základní školy, mateřské školky, služby, obchody, pošta, poliklinika, dětské hřiště, fotbalové hřiště, zimní stadion, benzinová stanice, restaurace a kavárny. PENB je v třídě energetické náročnosti D. Budu se na Vás těšit na prohlídce. En. náročnost b.: D - Méně úsporná (115.7 kWh/m2 za rok) Cena: dohodou.
Prodej zajímavého bytu 2+kk Pardubice
Dobrý den, vítám Vás na stránce s nabídkou zajímavého bytu o dispozici 2+kk s balkónem a lodžií, který se nachází v 10.NP bytového domu z roku 2021 (název developerského projektu Rezidence 1351) v ulici Na Spravedlnosti.  Předmětem této nabídky je zajímavý byt 2+kk s vnitřním parkovacím stáním, jehož majitel si potrpí na dobré výhledy z oken, a tak si v tomto projektu vybral byt v 10. nadzemním podlaží s výhledem na část města, ale také na Železné hory. Tento výhled je možné shlédnout z lodžie orientované na jižní světovou stranu. Byt je vzdušný a světlý s dostatkem úložných prostor (dvě velké vestavěné šatní skříně). V rámci klientských změn byly provedeny změny, při kterých došlo k umístění pračky do skříně a koupelna mohla být využita plně pro svůj účel. Obsahuje nadstandardní sprchový kout v celé šíři koupelny. Jiné dekory dlažby a obkladů než byly ve standardu.   Orientovaný je na východní a jižní světovou stranu. Nejen tento výhled z něho činí jeden z nejzajímavějších bytů v aktuální nabídce. K bytu patří parkovací stání pod domem a je součástí kupní ceny, takže o komfort suché nohy je postaráno. Dále je možné dokoupit velký sklep 5,8 m2 (v rámci klientských změn byly spojeny dva sklepy v jeden velký).    Nabídka je vhodná jako dlouhodobá investice nebo bydlení pro náročnější dvě osoby.   Aktuálně je obsazen nájemcem s nájemní smlouvou na dobu určitou za tržní nájemné. Je tedy zajímavou investicí, protože byty těchto kvalit se velmi dobře pronajímají. Součástí prodeje je samozřejmě kuchyňská linka včetně spotřebičů, vestavěné skříně, ale také pračka a lednička.     Doplňující informace: Plocha bytu: 61,4 m2 + 9,15 m2 balkón + 4,42 m2 lodžie. Kryté garážové stání o výměře 13,2 m2. Sklepní jednotka o výměře 5,8 m2 (možné dokoupit). Umístění bytu: 10.NP bytového domu s dalekým výhledem. Lokalita: ulice Na Spravedlnosti, Pardubice. Fond oprav: 352,- Kč/ měsíčně. Aktuální čistý výnos z nájmu před zdaněním činí 15.989,- Kč/ měsíčně. 5 důvodů proč uvažovat o koupi: 1. Investiční potenciál. Bezproblémový pronájem bytu. 2. Vlastní parkovací stání. Lokalita kde jiní nemohou zaparkovat, to se uživatelům toho bytu nemůže stát. 3. Dostupnost služeb. Služby, které má byt v docházkové vzdálenosti budou jeho uživatele těšit a hýčkat. 4. Daleký výhled. Byt disponuje výhledem na část města a Železné hory. 5. Jeden z nejzajímavějších bytů v aktuální nabídce Přesvědčte se sami. Byt čeká možná právě na Vás :-) Nebojte se být nároční :-) Děkuji, Václav Růžička, realitní specialista. Prodávající si vyhrazuje právo na výběr kupujícího dle vlastní úvahy, tzv. prodej do dobrých rukou. možnost dokoupení sklepní jednotky. Třída energetické náročnosti: B - velmi úsporná (dle Vyhláška č. 78/2013 Sb.) Cena: 4 990 000 Kč