inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej bytu 3kk v Novém Městě pod Smrkem

Kategorie: Byty

Nabízíme k prodeji byt v Novém Městě pod Smrkem, Jindřichovická 28/01.

Byt je dispozičně řešen jako 3kk s obytnou plochou 78 m2.

Byt je v dobrém stavu a skládá se z chodby, dvou pokojů, obývacího pokoje s kuchyní a koupelny s rohovou vanou. V bytě jsou plastová okna a nové kvalitní dveře. Topení je řešeno plynovým kotlem a sklokeramickými krbovými kamny na dřevo.

K bytu náleží větší nebytový prostor o velikosti cca 10 m2. Ten je nyní využívaný jako dětský pokoj a nachází se naproti bytu přes chodbu.

Dále k bytu náleží 3 menší komory, poměrná část půdních prostor, část zahrady a prostorný sklep.

V bytě dlouhodobě bydlí platící nájemník a výnos je 110.280 Kč/rok.

V Novém Městě pod Smrkem je veškerá občanská vybavenost. Do Liberce se dostanete zhruba za 40 min. a Frýdlant v Čechách je vzdálen jen 12 km.

Nové Město pod Smrkem je vyhledávanou lokalitou pro cyklisty. Singltrek pod Smrkem je ráj dynamických stezek pro horská kola. Čeká vás více jak 60 km stezek jak pro zkušené tak pro rodiny s malými cyklisty. V blízkém okolí se rozprostírá nádherná krajina vhodná pro pěší turistiku i pro milovníky houbaření. Třída energetické náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná (dle ) Cena: 1 990 000 Kč
Prodej bytu 3kk v Novém Městě pod Smrkem
Podobné inzeráty
Prodej bytu 3+kk s garáží a zahradou v Novém Městě pod Smrke
Nabízíme ke koupi byt 3+kk ve 2. nadzemním podlaží bytového domu v centru Nového Města pod Smrkem. K bytu o podlahové ploše 62 m2 dále náleží garáž 30 m2 až pro dva vozy, sklad přímo vedle garáže 10 m2, sklep 7 m2 a poměrná část půdy a zahrady za domem. V domě se nachází celkem 3 bytové jednotky. Byt samotný je určen k celkové rekonstrukci a aktuálně nedisponuje funkčním zdrojem vytápění, jímž byl plynový kotel a kamna s výměníkem s rozvodem to radiátorů. Dispozice viz 3D plán ve fotogalerii. V místě se nachází veškerá občanská vybavenost v pěší dostupnosti. Zastávka autobusu 100 m od domu, vlaku 400 m. Pro adrenalinové nadšence cyklistiky začínají cca 1 km od domu trasy známého Singltreku pod Smrkem a dále jíž lákají výstupem oblíbené Jizerky. K dispozici ihned. Financování koupě úvěrem zajistíme zdarma. V ceně je zahrnut veškerý realitní a právní servis, včetně správních poplatků. Z důvodu nedodání PENB před začátkem inzerce je nemovitost dočasně zařazena do energetické třídy G. včetně garáže 30 m2 Třída energetické náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná (dle vyhláška č. 264/2020 Sb.) Cena: 1 990 000 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Novém Městě pod Smrkem
Rádi byste trávili čas v horách? Právě pro Vás máme nabídku pěkného bytu s výhledem na hory v atraktivní lokalitě Singltreku. Slunný byt o dispozici 2+1 je umístěn v 6. podlaží, zatepleného panelového domu. Byt se nachází 15 km od lyžařského střediska Swieradów-Zdrój a 30 km od Liberce. V okolí krásné lesy k aktivnímu odpočinku a relaxaci. Běžecké tratě, singltrek, plavecký bazén-sauna, tenisové kurty a agroturistika. Přijďte se podívat a splňte si svůj sen. Zaujala Vás tato nabídka a chcete vidět a vědět více? Neváhejte si objednat prohlídku u odpovědného realitního makléře. Lokalita: Nádražní, Nové Město pod Smrkem elektřina/přepis, kauce ve výši 18 000,-Kč Evidenční číslo: 821749 Energetická náročnost : Třída C - Vyhovující
Nový byt 3kk u zámecké zahrady - Velké Hoštice
Nabízíme exkluzivně prodej posledních 3 nadstandardních nových bytů bytového domu se 6 bytovými jednotkami a zahradou v sousedství barokního zámku. Informace k lokalitě: Nemovitost se zahradou je v uzavřeném komplexu ve velmi klidné okrajové části obce Velké Hoštice. Sousedící stezkou se pěšky do 5 minut dostanete do barokního zámku a zámecké zahrady v blízkosti je rovněž škola, školka, dětské hřiště, restaurace, lanové centrum, cyklostezka, lesy. Dostupnost do Opavy je autem do 5 minut. Informace k bytu a ceně: Tato nabídka je zaměřena na moderně a vzdušně řešený byt s prostornou terasou o výměře 12,8m2 umístěný v 2NP o dispozici 3kk s neprůchozími pokoji o výměře 71m2. Vytápění bytu je nadstandardně řešeno vodním podlahovým vytápěním v celé jeho ploše včetně koupelny. Cena bytu je uvedena ve variantě základ. Kupující si může byt dodělat materiálově dle vlastních představ, ale může také využít možnosti investora, který zajistí dokončení bytu do varianty standard v hodnotě 400.000Kč. V této částce je položena kvalitní laminátová podlaha v dekoru dubového dřeva třídy AC5 (vinyl pak za příplatek 300 Kč vč DPH za m2), interiérové dveře slazené v barevném odstínu s podlahovou krytinou, vybavení prostorné koupelny se sprchovacím koutem 80x120cm s podomítkovou černou baterií s dešťovou hlavicí značky Hansgrohe, koupelna je kompletně zařízená, včetně na míru řešeného nábytku, zabudované niky osvětlené LED pásky a včetně oddělené komory, kde je elektrický bojler, příprava pro pračku a úložný prostor a v neposlední řadě do varianty standard patří také kuchyňská linka, která nabízí vestavnou kombinovanou lednici, indukční varnou desku, elektrickou troubu a myčku. Kuchyň je řešená pro maximální využití úložného prostoru spolu s komfortní pracovní plochou. Jsou zde použity kvalitní kování, bezúchytkové otevírání. Kuchyň je osvětlena LED pásky ve dvou úrovních - nad pracovní plochou a nad horními skříňkami. Ložnice nabízí dostatek prostoru pro manželskou postel 180 x 200 cm, toaletní stolek a velkou ložní skříň. Rovněž dětský pokoj je dostatečně prostorný. Všechna plastová okna jsou nová s izolačním trojsklem v barevném odstínu Antracit/Bílá. Okna na západní straně budovy jsou všechny osazeny elektrickými dálkově ovládanými venkovními žaluziemi. V ceně bytu je také zahrnut podíl na zahradě, kterou mohou využívat všichni vlastníci šesti bytových jednotek s rodinami. K bytu je možno dokoupit garáž za cenu 550.000Kč, která je umístěna na pozemku z boční strany domu. Garáž o výměře 24,5m2 je vybavena sekčními vraty. Vizualizace je pouze ilustrativní část fotografii v nabídce je nafocena v současném reálném provedení bytu ve variantě základ připraveného pro dokončení dle zvolených materiálů budoucího vlastníka. Pro více informací kontaktujte makléře. V balíčku služeb spojených s prodejem nemovitosti nabízíme i kompletní servis pro případ financování hypotékou.
Pronájem bytu 3KK na Smíchově, Praha 5
Pouze dlouhodobý nájem (min.1rok). Jako osobní realitní makléř si Vám dovoluji nabídnout pronájem velkého bytu v klidné části Prahy 5, a přesto v centru Prahy blízko Andělu, ul. Na Březince - Smíchov. Cihlový dům v klidné jednosměrné ulici blízko stadionu Nikolajka, Praha 5. Podkrovní byt 3kk se nachází ve 4-tém patře domu bez výtahu. Celková plocha bytu je 90m2. Do bytu se vchází velkou vstupní halou, ve které je vkusně umístěna předsíňová šatní otevřená zrcadlová skříň s policemi. Z haly je vstup do dvou ložnic, obývacího pokoje, komory, koupelny i samostatného WC. Obývací pokoj (47m2) s velkou kuch.linkou je částečně zařízený (je možné v případě zájmu některé zařízení vystěhovat na žádost budoucího nájemce). V pokoji jsou dvě okna s nádherným výhledem na část klidného, zeleného Smíchova a též na celou Prahu. Kuch.linka s vestavěnými spotřebiči (myčka, varná deska, trouba, lednice s mrazákem, varná konev a další kuch.potřeby talíře, sklo, příbory, vše je možné poskytnout budoucímu nájemci). První pokoj (12m2) je zařízen rozkládacím lůžkem a psacím stolem, policemi a vestavěnou šatní skříní (pokoj by mohl být pokojem pro jedno dítě). Druhý pokoj (13m2) má velkou manželskou postel a na míru vystavěnou skříň. Oba tyto pokoje mají střešní okna, na kterých jsou nově instalovány elektrické žaluzie pro zatemnění a pohodlné užívání bytu v letních měsících. Po rekonstrukci a nově je v bytě koupelna s velkým sprchovým koutem a vestavěnou skříní okolo umyvadla stejně tak je po rekonstrukci samostatné WC s umyvadlem. Dalším místem v bytě je komora se zásuvnými dveřmi, policemi a novou pračkou se sušičkou, luxem a dalšími potřebami k údržbě bytu. Podlahová krytina, nová dlažba a dřevěná podlaha. Půdní byt přesto jsou zde vysoké stropy, které dodávají bytu vzdušnost a světlost. Topení a teplá voda na vlastní plynový kotel. Dům stojí nedaleko od známých Ženských domovů kde je metro trasy B – Anděl, tato část Smíchova je oblíbenou lokalitou a centrem Prahy 5 – Smíchov kde se nachází mnoho příjemných restaurací s mezinárodní kuchyní, kavárny či vinárny a nedaleko je i OC Nový Smíchov. Velmi zajímavé bydlení v krásném bytě, s možností dlouhodobého nájmu a trvalého bydliště. PS: nenechte se odradit, že v domě není výtah, zajistíte si dobrou kondici a budete bydlet v nádherném moderním bytě s výhledem na Prahu. Pro zhodnocení kvality této nabídky doporučuji prohlídku. Volné od poloviny března. Finanční podmínky: Nájemné 27 000,-Kč + poplatky - 1 osoba 3700,-Kč,2 osoby 4000,-Kč,3 osoby 4300,-Kč + spotřeba el. a plynu bude převedena na nájemce. Dvě vratné kauce 54 000,-Kč. Provize 28 000,-Kč.
Výměna bytu 3KK Nový Jičín
Vyměním krásný byt v osobním vlastnictví 3KK 63m2 v Novém Jičíně za větší byt nebo RD v Novém Jičíně, Odrách, Hranicích s doplacením. - byt se nachází v lukrativní části Nového Jičína - po kompletní rekonstrukci před 3 lety - prostorný sklep - kolárna, kočárkárna - v 1. patře, pouze 9 schodů - cihlový byt, ve vchodě jen 6 bytů - nízké náklady na bydlení - veškerá občanská vybavenost v blízkém okolí, dochozí pěšky Prosím nabídky na zxero750@ RK kontaktovat jen s konkrétní nabídkou. Děkuji mnohokrát.
PRODEJ BYTU 2+KK 71 M2 SE ZAHRÁDKOU V NOVÉM MĚSTĚ N.MET.
Prodáme byt 2+kk v Novém Městě nad Metují po celkové rekonstrukci, v osobním vlastnictví, o celkové ploše 71 m2 v přízemí panelového domu. K bytu náleží vlastní zahrádka (29m2 – není zahrnuta v celkové ploše bytu), přístupná přímo z bytu. Ústřední vytápění a teplá voda – vlastní nová plynová kotelna v domě - nízké provozní náklady. Parkování na sousedícím parkovišti, či pronájem parkovacích míst u domu. Autobusová zastávka přímo před domem. Kompletní občanská vybavenost v dosahu. K bytu je také možno přikoupit technickou místnost sousedící s bytem o ploše 33m2. RK prosím nevolat!