inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej bytu 4+1 Nová Paka, 94m2.

Kategorie: Byty

Prodej bytu 4+1 na sídlišti v Nové Pace. Byt se nachází ve 4.patře je v osobním vlastnictví. Rozloha 94m2. K bytu náleží lodžie a sklep. V minulosti prošel rekonstrukcí koupelny a WC a má vyměněné jedno plastové okno. Topení a ohřev teplé vody je dálkově přiveden z místní teplárny. Odečty jsou prováděny dálkově. V domě je funkční výtah. V domě je funkční výtah. K parkování složí velké parkoviště před domem. Byt je vhodný pro rodinné bydlení s krásným výhledem na Krkonoše nebo přírodu směr Studénka.
★ Operace: Prodej
★ Typ nemovitosti: Byt
★ Okres: Jičín
★ Adresa: Nová Paka, Nová Paka, K Hájku
★ Podlaží: 5
★ Celkem podlaží: 9
★ Plocha podlahová: 91 m2
★ Plocha užitná: 91 m2
★ Druh objektu: panelová
★ Vybavení: Kuchyňská linka, Zděné jádro, Sklep, Telefonní přípojka, Výtah, Internet, Vana
★ Stav objektu: Dobrý
★ Staří objektu: 37
★ Dostupnost: MHD, Auto, Vlak
★ Infrastruktura: Škola, Školka, Nákupní centrum, Restaurace, Pošta, Obecní úřad, Lékař, Kulturní zařízení, Koupaliště
★ Energetická náročnost budovy: E - Nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Prodej bytu 4+1 Nová Paka, 94m2.
Podobné inzeráty
Nová Paka, K Hájku
Nabízíme k prodeji panelový byt 2+1 s výměrou 58m² v žádané lokalitě města Nová Paka, K Hájku. Byt se nachází v sedmém patře s výtahem. Dispozice bytu: Prostorná vstupní chodba, koupelna s vanou, samostatné WC, ložnice, vzdušný obývací pokoj, samostatná kuchyň, která je průchozí. K bytu také náleží balkon, sklepní kóje a společná kolárna i prádelna. Byt je ve velmi dobrém, udržovaném stavu, ale má i potenciál na rekonstrukci přesně dle Vašich představ. Případnou rekonstrukci Vám rádi pomůžeme zajistit. V bytě proběhla rekonstrukce elektřiny, vody a odpadu. Rekonstrukce střechy a zateplení domu je momentálně v řešení. Výhody bytu: byt je světlý a vzdušný nádherný výhled z okna v případě rekonstrukce, příznivé podmínky na úpravu bytu parkování u domu byt je v osobním vlastnictví bez právních vad, zástav, věcných břemen nebo dalších omezení, koupě bytu lze snadno financovat hypotečním úvěrem byt je vhodný jak k vlastnímu bydlení nebo na investici, koupit a pak pronajmout (budoucího nájemníka rádi zajistíme) přátelské sousedské vztahy díky umístění bytu potřebný klid a soukromí V dochozí vzdálenosti veškerá občanská vybavenost: škola, školka, domov mládeže, lékárna, obchody s potravinami, bazén, posilovna, restaurace, dětské hřiště, kosmetické služby, tenisové kurty, fotbalové hřiště, drogerie, květinka, atd. Případnou rekonstrukci a nákup bytu lze financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi zajistíme za velmi lukrativních podmínek. Více informací a možností s Vámi rádi probereme při prohlídce nemovitosti na kterou Vás srdečně zveme. ★ Operace: Prodej ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Jičín ★ Adresa: Nová Paka, Nová Paka, K Hájku ★ Podlaží: 7 ★ Plocha podlahová: 58 m2 ★ Plocha užitná: 58 m2 ★ Plocha balkonu: 3 m2 ★ Druh objektu: panelová ★ Stav objektu: Velmi dobrý ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Prodej bytu 4+1 s lodžií 94m2, OV, Levského, Praha 4 Modřany
Prodej prostorného bytu 4+1 (celková užitná plocha 94m2) s lodžií a sklepem v osobním vlastnictví, v panelovém domě v klidné rezidenční lokalitě Prahy 12-Modřany v ulici Levského, kousek od přírody lesoparku Komořanského háje, exkluzivní místo. Byt se nachází v jedné z velmi vyhledávaných čtvrtí Prahy s veškerou občanskou vybaveností a dostupností. Byt je uživatelsky příjemný a velmi dobře dispozičně řešený. Je tak ideální pro rodinu s dětmi, vedle domu je hned k dispozici dětské hřiště. V okolí je kompletní občanská vybavenost: do 5 minut chůze najdete školku, školy a sportoviště. Do 5 minut autem najdete obchodní středisko s poliklinikou, restaurace, obchody, poštu, banku a další služby. Byt se nachází v dobré dopravní dostupnosti (bus nebo tramvaj 5 min. chůze, za pár minut jízdy autem jste na D1). Interiér bytu má dobře řešenou dispozici 4+1 s lodžií. Patro 4. bez výtahu. Byt se skládá ze vstupní předsíně, prostorné chodby do tvaru L, obývacího pokoje se vstupem na lodžii, ložnicí, dětského pokoje, další pokoje (pracovny), prostorná kuchyně, zděná koupelna a samostatné WC. Byt prošel v minulosti cca před 2roky rekonstrukcí, v bytě je nová elektřina, podlahy, dveře atd…, keramické obklady a dlažba v koupelně a WC, jádro je zděné. Plánuje se zateplení lodžie a celého domu. Orientace bytu je z jedné části na jih a z druhé části na sever. Náklady na bydlení 5800 Kč (za 4 osoby) + energie dle spotřeby (SV, TV, EI, Plyn). RK nevolat. !!! PŘI VÁŽNÉM ZÁJMU A RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA !!!
Prodej, nový byt 3+kk,  94m2 - Mariánské Lázně, ev.č. 00097
Ev.č. 00097 Připravujeme prodej bytů či družstevních podílů v REZIDENCI PYRAMIDA. Při prodeji družstevního podílu složíte 20% ceny bytu ve výši 86.612 € ihned, zbytek ve výši 346.450 € splácení formou účasti v BD po dobu 35 let s nízkým úrokem v € (předpoklad pod 2% ročně, nyní tedy pod 1.148 € měsíčně). Není nutné prokazovat příjmy a jiná omezení spojená s hypotékou!!! Výše uvedený byt lze považovat za jeden z největších v celém bytovém domě. Jedná se o byt 3+kk o výměře 94m2, ke kterému patří 82m2 terasy. Byt je nový, nezařízený a nepoužívaný. V bytovém domě se nachází celkem 49 parkovacích stání ve dvou podlažích. Parkovací stání lze přikoupit za 500.000,- Kč. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: Postačí složit pouze 20% ceny.
Prodej bytu 3+1 94m2 -, ev.č. 00595
Ev.č. 00595 Dobrý den! Dovoluji si Vám nabídnout velmi dobře dispozičně řešený byt 3+1 s balkonem a lodžií. Vítejte v Dašicích! Byt se nachází ve druhém patře zrevitalizovaného panelového domu. Původní, avšak udržovaný stav bytu, umožňuje úpravy přesně podle Vašich potřeb. Praktickou výhodou bytu je jeho dispoziční řešení, kdy střed bytu tvoří pomyslný čtverec, po kterém lze byt projít kolem dokola, na jehož obvodě se nacházejí jednotlivé místnosti. Součastí bytu je velká spíž a technická místnost. O teplo v bytě se stará plynový kotel. Ohřev vody zajištuje bojler. K bytu patří dva sklepy. V domě lze rovněž užívat společně prostory. Nízké měsíční náklady na bydlení. Na videnou na prohlídce ! K BYTU LZE DOKOUPIT GARÁŽ, KTERÁ SE NACHÁZÍ NEDALEKO DOMU ZA CENU 180 000,-Kč. Pro více informací mne neváhejte kontaktovat. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně provize.
Prodej, byt 4+1, 94m2, Brožíkova, Hradec Králové
Nabízíme k prodeji prostorný byt o dispozici 4+1 a celkové užitné ploše 94m2. Byt je v družstevním vlastnictví, převod do OV možný za 4 roky. V bytě proběhla menší revitalizace - na chodbě, v kuchyni a ve dvou pokojích je nově položené linoleum. V koupelně je nový sprchový kout + rozvody vody a odpadů. Novější kuchyňská linka. Jinak je byt v původním, ale udržovaném stavu. K bytu náleží lodžie + sklep. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí. Aktuálně v domě probíhá rekonstrukce výtahu. V příštím roce se budou měnit stoupačky. Měsíční náklady cca. 5.500 Kč. V místě bydlení je veškerá občanská vybavenost. Doporučuji prohlídku. Třída energetické náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná (dle vyhláška č. 264/2020 Sb.) Cena: 4 900 000 Kč
Prodej bytu 4+KK v Ivančicích - Hrubšicích
Láká vás život na vesnici, ale město byste rádi měli po ruce? Chcete si svůj nový domov uzpůsobit na míru? Tak právě na vás čeká v Ivančicích - Hrubšicích tahle nemovitost. Nabízím vám patrovou bytovou jednotku v novostavbě rodinného domu o dispozici 4+KK + garáž s užitnou plochou 136m2 na pozemku o ploše 376m2, v nové zástavbě, v obci Ivančice - Hrubšice. Jedná se o rodinný dům o dvou bytových jednotkách. Každá jednotka má svou zahradu a samostatný vstup přímo z ulice, takže je byt dispozičně jako plnohodnotný rodinný dům. Dispozice 1.NP (užitná plocha 67,88m2): Zádveří (4,9m2), obývací pokoj + kuchyňský kout (30,36m2), komora (3,63m2), WC + technické zázemí (7,94m2), garáž (21,05m2). Dispozice 2.NP (užitná plocha 68,30m2): Chodba (8,46m2), pokoj č.1 (13,45m2), pokoj č.2 (13,94m2), WC (1,44m2), koupelna (9,54m2), ložnice (11,46m2), šatna (6,25m2), schodiště (3,76m2). Vytápění jednotky bude zajišťovat teplovodní podlahové topení - tepelné čerpadlo. RD je napojen na vodovod, splaškovou kanalizaci, elektřinu a internet. Zdrojem teplé vody bude el. bojler umístěný v technické části koupelny v 1.NP. Okna a dveře jsou plastová, zasklená izolačním trojsklem a se sedmikomorovým systémem. Cena za tuto nemovitost je bez kuchyně, koupelny a jiných zařizovacích předmětů - lze dokončit na klíč. V okolí je veškerá občanská vybavenost: Integrovaný dopravní systém, nemocnice, doktoři, zubaři, obchodní domy, škola, školka. Nemovitost splňuje energetickou třídu B (PENB). V případě zájmu Vám zprostředkujeme právní servis, vyřízení úvěru a úschovu finančních prostředků. Cena je uvedena vč. provize RK. Pro více informací kontaktujte realitního makléře Tomáše Pospíšila.