inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej bytu 4+kk,118 m², Hradec Králové, Petra Jilemnického

Kategorie: Byty

Prodej unikátního, prostorného bytu 4+kk v Hradci Králové – část Plotiště nad Labem. Byt o celkové ploše 118 m2 prošel zdařilou modernizací a jelikož v ceně je i nová kuchyňská linka včetně všech spotřebičů, tak je připraven ihned k nastěhování. Velkou výhodou je vlastní parkovací místo na uzavřené zahradě za domem. Do centra města se pohodlně, Vy i Vaše děti, dostanete MHD, které staví přímo u domu. Pokud naopak potřebujete autem vyrazit mimo město, tak na dálnici D11 jste za cca 3 minuty. V místě naleznete MŠ, ZŠ, dětské hřiště, obchod a poštu.

Lokalita: Petra Jilemnického, Plotiště nad Labem
Evidenční číslo: 797956
Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná
Prodej bytu 4+kk,118 m², Hradec Králové, Petra Jilemnického
Podobné inzeráty
Pronájem, byty/2+kk, 61 m2, Petra Jilemnického 400/50, Ploti
Pronájem, byty/2+kk, 61 m2, Petra Jilemnického 400/50, Plotiště nad Labem, 50301 Hradec Králové, Hradec Králové [ID 48616] Nabízíme k pronájmu byt o dispozici 2+kk, v OV, v klidné části města Hradec Králové – Plotiště nad Labem. Byt je umístěn v 2NP cihlového domu, který je kompletně zateplený. Díky tomu jsou v bytě nízké náklady na energie - energetický štítek je typu C. V bytě se nachází kuchyně s vybavenou kuchyňskou linkou a spotřebiči, ke které náleží obývací pokoj. Dále je tu chodba s úložnými prostory, ložnice, koupelna a WC. K bytu je navíc sklep i půdní prostor nebo lze využít i společnou zahradu s ostatními obyvateli domu. V okolí se nachází kompletní občanská vybavenost jako je škola, školka, obchody, restaurace a jako dopravní spojení je sem možné využít MHD, které má zastávku nedaleko domu. V případě zájmu o byt nebo bližší informace nás neváhejte kontaktovat. Cena: 15 000 Kč + provize RK Náklady na bydlení: 2600 Budova: Cihlová Energetický štítek: G Stav objektu: Dobrý Vlastnictví: Osobní Podlaží: 2 Užitná plocha: 61 Voda: dálkový vodovod Kanalizace: veřejná kanalizace Půdní vestavba: Ano Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: 5m2 Garáž: Ne Parkovací místo: Ne Výtah: Ne Datum nastěhování: 01.05.2023 Rok výstavby: 1960 Rok rekonstrukce: 2012 Elektřina: 230V Sítě: internet, kabelové rozvody Doprava: silnice, MHD
Hradec Králové, Slezské předměstí, ul. Kubelíkova
Nabízíme k prodeji cihlový byt 2+1 s výměrou 60m² v žádané lokalitě města Hradec Králové, Slezské Předměstí, ul. Kubelíkova. Byt se nachází ve čtvrtém patře s výtahem. Dispozice bytu: vstupní chodba, koupelna s vanou, samostatné WC, ložnice, vzdušný obývací pokoj, samostatná kuchyň, která je průchozí s obývacím pokojem a chodbou. K bytu také náleží balkon, sklepní kóje a společná kolárna. Byt je v udržovaném stavu, ale má i potenciál na rekonstrukci přesně dle Vašich představ. Případnou rekonstrukci Vám rádi pomůžeme zajistit. Dům ve kterém se byt nachází prošel renovací střechy, zateplení, plastových oken a výtahu. V domě také proběhla rekonstrukce stoupaček, vody a odpadu. Výhody bytu: byt je světlý a vzdušný v případě rekonstrukce, příznivé podmínky na úpravu bytu parkování u domu byt je v osobním vlastnictví bez právních vad, zástav, věcných břemen nebo dalších omezení, koupě bytu lze snadno financovat hypotečním úvěrem byt je vhodný jak k vlastnímu bydlení nebo na investici, koupit a pak pronajmout (budoucího nájemníka rádi zajistíme) přátelské sousedské vztahy společná menší zahrada, možnost posezení a grilování V dochozí vzdálenosti veškerá občanská vybavenost: škola, školka, lékárna, obchody s potravinami, restaurace, dětské hřiště, kosmetické služby, divadlo, pošta, nemocnice, atd. Případnou rekonstrukci a nákup bytu lze financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi zajistíme za velmi lukrativních podmínek. Více informací a možností s Vámi rádi probereme při prohlídce nemovitosti na kterou Vás srdečně zveme. ★ Operace: Prodej ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Hradec Králové ★ Adresa: Hradec Králové, Slezské Předměstí, Kubelíkova ★ Podlaží: 4 ★ Plocha podlahová: 60 m2 ★ Plocha užitná: 60 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Vybavení: Kuchyňská linka, Sporák, Balkón, Sklep, Výtah, Zahrada, Satelit, Vana ★ Stav objektu: Velmi dobrý ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Prodej bytu 2+1, 54 m², Ostrava, ul. Jilemnického náměstí
Nabízíme k prodeji byt 2+1 54m2 v osobním vlastnictví, ve vyhledávané lokalitě Poruby poblíž soudu. Byt se nachází v 1.NP/6 plně revitalizovaného cihlového domu, výhodou je orientace bytu na dvě strany, díky čemuž je byt slunný po celý den. Bytu dominuje prostorný obývací pokoj (21m2), dále je zde kuchyň, která prošla částečnou rekonstrukcí (elektřina, kuchyňská linka) a ložnice (13,4m2), do které je možné vstupovat z kuchyně nebo z druhého pokoje. Je zde původní polozděné jádro. K bytu patří sklepní kóje. Obyvatelé domu mají k dispozici privátní dvůr s pískovištěm a posezením. Velkou výhodou je bohatá občanská vybavenost v bezprostřední blízkosti, a to i přesto, že se nemovitost nachází ve velmi klidné části města plné zeleně. Doporučujeme prohlídku. Lokalita: Jilemnického náměstí, Poruba cena je uvedena bez provize RK Evidenční číslo: 826962 Energetická náročnost : Třída C - Vyhovující
Prodej bytu 3+1 s balkónem, 78 m2, Jilemnického, Pardubice
Ev.č. 00068 Nabízíme vám k prodeji byt o dispozici 3+1 v ulici Jilemnického v Pardubicích (na Dukle). Bytová jednotka o výměře 78,45 m2 se nachází ve 2. patře zděného bytového domu s výtahem. Dispozice bytu: vstupní chodba se vstupem do koupelny s toaletou, komory, průchozí obývací pokoj, dva samostatné pokoje a balkón. K bytu přináleží sklep. Bytová jednotka byla kompletně rekonstruovaná: okna, zděné jádro, podlahy, obklady, dlažba, elektrické rozvody, kuchyňská linka vč. vestavěných spotřebičů, vestavěná skříň atd. Poloha bytového domu nabízí kompletní občanskou vybavenost na dosah ruky (školky, školy, obchody, dětské hřiště, zeleň, zastávky MHD apod.). Byt je v osobním vlastnictví a jeho koupi lze financovat hypotečním úvěrem, který vám v rámci našich služeb zařídíme dle vašich potřeb. Cena nemovitosti je vč. provize a právního servisu. Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: vč. provize a právního servisu.
Prodej bytu 3+kk, 78 m2, OV, Teplice, ul. Petra Jílemnického
Prodej bytu v osobním vlastnictví o rozloze 78 m2. Nachází se v prvním patře cihlového domu, bez výtahu. Byt prošel kompletní rekonstrukcí. Nové rozvody elektřiny. V kuchyni a obývacím pokoji je podlahové vytápění, položená dlažba. Ta je také v předsíni. Nová kuchyňská linka s vystavěnými spotřebiči. Koupelna je taktéž nová. Nový plynový kotel na ohřev vody a tepla. V pokojích je položená plovoucí podlaha. Nové interiérové dveře. Tento byt byl využívaný pouze dočasně majiteli, kteří zde obývali pár dní v roce. Nikdy nebyl pronajímán. Lednice, trouba a pračka jsou ve velmi zachovalém stavu. Čistá měsíční platba za byt je 2.005,-Kč. K bytu náleží sklep. Lze v domě využít i společné místnosti (sušárny). Vybavení bytu je součástí prodeje. K bytu lze od města pronajmou parkovací místo. Cesta k domu je pro vjezd vozidly opatřena závorou. Dům stojí ve vyhledávané lokalitě Šanov v Teplicích. V okolí je veškerá občanská vybavenost. Optimální financování zajistíme. RK Freedům reality.
Prodej zděného bytu 2 + 1 v OV na tř. SNP, Hradec Králové
Vám exkluzivně nabízejí prodej zděného bytu 2 + 1 v os. vlastnictví na třídě SNP v Hradci Králové, 4. patro s osobním výtahem, 60 m2, balkon (2 m2), kuchyňská linka s kombinovaným sporákem, koupelna s vanou, samostatné WC, na chodbě šatní skříň, podlahové krytiny PVC a koberce, nová plastová okna se žaluziemi, sklep (2 m2), kočárkárna, vytápění ústřední dálkové, STA, kabelová TV, internet, orientace bytu na JZ. Dům je ve výborném stavu po rekonstrukci - nová střecha, zateplená fasáda, plastová okna se žaluziemi, nový výtah. Velkou výhodou je také energetická nenáročnost (rychlé vytápění). Veškerá občanská vybavenost (poliklinika, lékárna, potraviny, cukrárna, aj.) a dopravní obslužnost (MHD cca 100 m), bezproblémové parkování u domu. Součástí domu je vnitroblok se dvorem a zelení. Při rychlém jednání možná dohoda. Byt je možné financovat HÚ, který Vám rádi a spolehlivě vyřídíme. Energetická třída G (ze zákona povinně uváděný neodpovídající údaj). ★ Operace: Prodej ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Hradec Králové ★ Adresa: Hradec Králové, Slezské Předměstí, třída SNP ★ Podlaží: 5 ★ Celkem podlaží: 6 ★ Plocha podlahová: 60 m2 ★ Plocha užitná: 60 m2 ★ Plocha balkonu: 2 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Vybavení: Kuchyňská linka, Sporák, Balkón, Kabelová televize, Sklep, Výtah, U domu (veřejné), Internet, Vana ★ Stav objektu: Dobrý ★ Dostupnost: MHD, Příměstská doprava, Auto, Dálnice, I. třída, Vlak ★ Infrastruktura: Škola, Školka, Nákupní centrum, Restaurace, Pošta, Obecní úřad, Lékař, Kulturní zařízení, Koupaliště ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádne nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.