inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej cihlového bytu 1+1, 127130

Kategorie: Byty

Nabízíme k prodeji velmi zajímavý a prostorný byt v cihlovém domě v centru Olomouce na tř. Svornosti. Dům je ve velmi dobrém stavu a je obklopen zahradou, která je ve vlastnictví SVJ domu a je k dispozici pro obyvatele domu.
Byt je v přízemí čtyřpatrového domu a je dispozičně řešen jako 1+1, s tím, že je zde vybudováno patro využívané jako pracovna. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou se spotřebiči zhotovenou na míru. Jsou zde zachovány některé původní prvky (dvoukřídlé dveře, osvětlení, dřevěné parkety, i dlažba ). Celková výměra bytu je 66,9 m2, přímo v bytě je prostorná šatna, dále k bytu patří dva sklepy o celkové velikosti 11,7 m2. Byt má velmi nízké provozní náklady.
V bytě proběhla výměna oken za stylová eurookna, ústřední topení s plynovým kotlem a elektřina.
Na podlahách je dlažba a v obývacím pokoji parkety. Výhled z bytu je do udržované zahrady.
V blízkosti jsou městské parky, do historického centra města je chůzí cca 5 minut.
Do konce března 2023 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 5,49 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Číslo zakázky: 127130
Užitná plocha: 67 m2
Dispozice bytu: 1+1
Bezbariérový byt: Ne
Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná
Balkón: Ne
Garáž: Ne
Lodžie: Ne
Terasa: Ne
Sklep: Ano
Typ budovy: cihlová
Podlaží: 1
Počet podlaží objektu: 4
Celková plocha: 78 m2
Stav objektu: velmi dobrý
Vlastnictví: osobní vlast.
Umístění objektu: centrum obce
Topení: ústřední - plynové
Elektřina: 380V
Voda: dálkový vodovod
Odpad: kanalizace
Občanská vybavenost: kompletní síť obchodů a služeb
Prodej cihlového bytu 1+1, 127130
Podobné inzeráty
Prodej cihlového bytu 3+kk v širším centru Plzně
, Vám zprostředkuje prodej cihlového bytu 3+kk (61 m²) v širším centru Plzně. Tento byt je ve 3. patře cihlového bytového domu bez výtahu. Před několika lety proběhla částečná rekonstrukce bytu - kuchyně, koupelna, snížené stropy..... Tento byt má vybavenou kuch. linku, samostatné wc, komoru a jeho součástí je samozřejmě sklep v 1.PP. Je zde prostorná předsíň s úložným prostorem a o vytápění bytu se starají kamna WAW. Společné prostory domu mají např. střešní terasu a také zahradu ve vnitrobloku. Parkování je možné u domu, případně na parkovišti naproti domu. V blízkosti je kompletní infrastruktura včetně školy, marketu LIDL, MHD před domem. Centrum města je 10 min. pěšky. Byt je ihned volný, stačí se jen nastěhovat................. Je zde možnost převzetí stávající výhodné hypotéky u České spořitelny a.s.. Ev. číslo: 641181. Energetický štítek: G (180 kWh/m2/rok).
Byt 2+1 se zahradou v Rybitví
Nabízíme na prodej jedinečný byt 2+1 se zahradou v žádané obci Rybitví, v ulici Havlíčkova. Byt o rozměrech 71m2 se nachází v 1. patře cihlového dvoupodlažního domu, ke kterému náleží také společná zahrada o rozměrech 566m2 (majitel nemovitosti vlastní její polovinu) a dále také prostorné společné sklepy o rozměrech 28m2. Dispozice bytu: vstupní chodba, koupelna, samostatné WC, prostorná kuchyň, obývací pokoj, ložnice. Byt je v dobrém a udržovaném stavu a prošel částečnou rekonstrukcí (nová koupelna a WC, plastová okna, výmalba, snížení stropů) a je ihned volný k nastěhovaní. Výhody bytu: - okamžitá možnost bydlení, - velmi nízké náklady na bydlení, - byt se nachází v první nadzemním patře domu, nad kterým je pouze jeden menší byt, - v případě rekonstrukce, příznivé podmínky na úpravu bytu, - byt je situován na dvě světové strany, proto je velmi světlý a slunný, - parkování u domu, okolo domu hodně zeleně, - byt je v osobním vlastnictví bez právních vad, zástav, věcných břemen nebo dalších omezení, koupě bytu lze snadno financovat hypotečním úvěrem, - součástí je prostorná zahrada, která nabízí mnoho využití, - prostorné sklepní prostory, které lze předělat nebo využít i pro jiné účely, - 5 min. od bytu se nachází zastávka MHD, ale také cyklostezka, - obec je v přímé blízkosti města Pardubice, které nabízí širokou občanskou vybavenost, - byt díky své poloze nabízí potřebný klid a soukromí. Velkou předností je, že byt můžete případně zájmu dále rekonstruovat dle svých představ. Případnou rekonstrukci Vám pomůžeme zajistit. Při prohlídce bytu budete mile překvapeni s možností ohledně koupě i případné rekonstrukce bytu. Energetický štítek zatím nebyl dodán, proto je ze zákona uváděna nejméně ekonomická třída. Rekonstrukci a nákup bytu lze financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi zajistíme za velmi lukrativních podmínek. Více informací a možností při prohlídce nemovitosti na kterou Vás srdečně zveme. ★ Operace: Prodej ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Pardubice ★ Adresa: Rybitví, Rybitví, Havlíčkova ★ Podlaží: 1 ★ Celkem podlaží: 1 ★ Plocha podlahová: 71 m2 ★ Plocha užitná: 71 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Vybavení: Kuchyňská linka, Sporák, Sklep, Zahrada, Vana ★ Stav objektu: Velmi dobrý ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Prodej bytu v OV, 3+kk s terasou, Moravská Třebová
Prodej zrekonstruovaného bytu 3+kk s terasou v osobním vlastnictví v Moravské Třebové – Boršově. Byt se nachází v 1. patře cihlového domu, ve kterém je 6 bytových jednotek, ke kterým patří společná zahrada, na které má každá bytová jednotka svůj spoluvlastnický podíl. Byt se sestává ze vstupní chodby, WC, koupelny, z pokoje s kuchyňským koutem, ložnice a obývacího pokoje, ze kterého je přístup na terasu. Terasa je prostorná a patří pouze k prodávanému bytu. Celková výměra bytu včetně sklepních prostor patřících k bytu činí 75 m2, podlahová plocha bytu činí 60 m2. K bytu patří 2 sklepy v suterénu domu, jeden je velký o výměře 12,06 m2, ve kterém se nachází kotel na tuhá paliva, el. bojler, malá dílna se zásuvkou na 220V i 380 a sklad paliva. Druhý sklep má výměru 2,95 m2 a je využívaný pro skladování potravin. Byt prošel v průběhu let 2010 až 2017 kompletní rekonstrukcí, má nová okna, kuchyňskou linku, podlahy, částečně zateplené stěny, nově vyštukované stěny a stropy, nové sociální zařízení, nové rozvody elektřiny, včetně zásuvek, vypínačů a jističů, topení, stoupačky. Zbývá dokončit pouze úpravu předsíně, a to podlahu s výmalbou. V bytě zůstane vestavěný nábytek (skříně). Vytápění bytu je ústřední kotlem na tuhá paliva, ohřev teplé vody je el. bojlerem. Pokud běží kotel na TP, ohřívá se zároveň teplá voda. Kotel a bojler se nachází ve sklepě pod bytem. Kotel na TP by mohl být nahrazen el. kotlem. Dům je rovněž po kompletní revitalizaci, je zateplený s novou omítkou, novými vstupními dveřmi, novou střešní krytinou. V domě se dále nachází kolárna, prádelna a sušárna. Dům se nachází v klidné lokalitě s možností parkování před domem. Financování případnou hypotékou zajistím.
Pronájem krásného prostorného bytu 3+1, velikost bytu 97,06,
Pronájem krásného prostorného bytu 3+1, celková velikost bytu 97,06 m2, Václavské náměstí 807/64, Praha 1. Okna bytu jsou do tiché zahrady domu. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí (první nadzemní podlaží) pěkného klidného domu, okna bytu jsou 1,7 m nad zemí a mají shrnovací bezpečnostní mříže. Dispozice bytu: prostorný obývací pokoj (28,12 m2), dvě ložnice (17,19 a 16,13 m2) jedna z ložnic má i vlastní předsíň, velká kuchyně s jídelnou (kuchyňská linka, elektrický sporák a digestoř), vstupní hala, koupelna (vana, umyvadlo, plynový kotel), samostatné WC. Plánek bytu je u inzerátu ve fotogalerii. Okna bytu jsou situována na jihovýchod. Teplou vodu a topení zajišťuje plynový kotel, který je pouze pro tento byt. Byt má parketové a plovoucí podlahy, dlažba v bytě je vyhřívaná. V bytě je internet od O2 Telefónica (Cetin). V bytě je domácí telefon – vrátný. Vchodové dveře do bytu – bezpečnostní. K bytu není k dispozici sklepní kóje. V domě není kočárkárna, sušárna nebo prádelna. Nájemníci mají k dispozici zahradu a mohou na zahradě i sušit prádlo. V lokalitě jsou parkovací zóny, nájemci bude povolena změna bydliště a může si proto požádat o rezidenční kartu na parkování. Byt je volný ihned. Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií. Jsme tu pro Vás 7 dní v týdnu. Poznámka k ceně: + poplatky, kauce a provize RK ID nabídky: N63983
Prodej zrekonstruovaného cihlového bytu 1+kk ve Zlíně, ulice
Prodej zrekonstruovaného cihlového bytu 1+kk ve Zlíně, ulice Mokrá II. Velmi zajímavá nabídka kompletně zrekonstruovaného cihlového bytu. Byt je prostorný, dispozice: vstupní chodba s úložným prostorem, pokoj spojený s kuchyní oddělený barovým pultem. Byt je po velmi zdařilé rekonstrukci, kuchyně včetně spotřebičů, koupelna se sprchovým koutem, wc. V bytě zůstává i vybavení jako je pračka, sušička, vestavěná postel atd. Vhodné jak na bydlení, tak i jako investice k pronájmu. Velmi pěkná lokalita v zeleni. Veškeré služby v blízkosti. Prohlídky jsou možné kdykoliv po předchozí domluvě. Vyřizujeme veškeré financování a kompletní realitní servis.
Prodej, byty/2+kk, 66 m2, 46833 Jenišovice, Jablonec nad Nis
Zajímavá investiční příležitost, cena za prostor pro vybudování velmi pěkného bytu 2+kk o výměře 66 m2.Zajímavá investiční příležitost, cena za prostor pro vybudování velmi pěkného bytu 2+kk o výměře 66 m2. Za uvedenou cenu nabízíme úžasné půdní prostory včetně připravených plánů a detailních rozpočtů pro realizaci jednoho bytu v celkové užitné ploše 66 m2. Projekt počítá s další plochou pro společnou chodbu a přístupem z patra a vybudování dalších 2 bytů. Rozdělení jednotek se již připravuje. V případě koupě dvou či tří bytů bude poskytnuta sleva. Celkově je projekt je připraven takto: 1. mezonetový 2+kk o výměře 50 m2 2. 3+kk o výměře 55 m2 3. luxusní 2+kk o výměře 66 m2 s ložním prostorem na vyvýšeném patře Velmi vhodné pro záměr využití bytů k pronájmu, lokalita je velmi příznivá a návratnost investice vychází i s náklady na výstavbu velmi dobře. Odhad pro vybudování jednotlivého bytu se pohybuje mezi 700.000 – 1.000.000,- Kč, kontakt na zkušenou stavební firmu, která by v případě Vašeho zájmu mohla provést realizaci, rádi předáme. Plány a návrh bytů připravoval jejich architekt, můžeme Vám poskytnout k nahlédnutí jejich již dokončené velmi pěkné realizace. Dům se nachází v centru Jenišovic, přímo u zastávky autobusu, s veškerou občanskou vybaveností v místě, 5 min od Turnova, 15 min od Liberc či Jablonce, 20 min od Mladé Boleslavi. Je umístěn na hranici Českého ráje, v blízkosti přírody a krásných skalních útvarů Frýdštejna a Malé Skály, kde řeka Jizera nabízí možnost koupání a dalších vodních sportů, cyklisté mají tuto část republiky také v oblibě. Na osobní prohlídce Vám vše podrobně vysvětlíme a představíme, včetně podrobného rozpočtu jak výstavby bytů, tak kalkulace výnosnosti a návratnosti. Těšíme se na Vás. Cena: 970 000 Kč včetně provize RK Poznámka k ceně: cena za prostor pro vybudování 3 bytů Možnost hypotéky: Ano Budova: Cihlová Energetický štítek: G Stav objektu: Před rekonstrukcí Vlastnictví: Osobní Podlaží: 4 Podlaží celkem: 4 Užitná plocha: 66 Voda: dálkový vodovod Plyn: plynovod Kanalizace: veřejná kanalizace Půdní vestavba: Ano Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: Ne Garáž: Ne Parkovací místo: Ne Datum nastěhování: 01.04.2023 Elektřina: 230V