inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej cihlového bytu 2+1 Vsetín

Kategorie: Byty

Nabízíme k prodeji byt 2+1 (54 m²) v osobním vlastnictví. Nemovitost je situována v exkluzivní klidné lokalitě blízko centra města (Vsetín Rybníky). V blízkosti je veškerá občanská vybavenost. Byt se nachází ve 3. podlaží cihlového domu. K bytu náleží prostorný sklep. Dům je po revitalizaci (nová střecha, zateplení, fasáda) a je vybaven vlastní kotelnou. Byt je k dispozici ihned. Necháváme částečně vybavený (i lednice, pračka). RK apod. nevolat!!!
Prodej cihlového bytu 2+1 Vsetín
Podobné inzeráty
Prodej cihlového bytu 2+1 ve městě Vsetín, ul. Josefa Soused
Realitka Green ® vám zprostředkuje prodej bytu 2+1 ve městě Vsetín, ulice Josefa Sousedíka. Celková plocha bytu je 60m2, včetně zděné sklepní kóje. Bytový dům se nachází na konci velmi žádané a vyhledávané ulice. Před domem je dostatek parkovacích míst. Za domem je pěkný klidný park. Dům byl v roce 2018 revitalizován. Byt se nachází v 1.NP (vyvýšené přízemí) z pokojů je výhled situován směrem do klidného parku. V bytě proběhla rekonstrukce. Okna plastová, podlahy-dřevěné parkety, dlažba. Nové rozvody odpadů, plynu. Elektřina je nová pouze v kuchyni a na chodbě, do ostatních místností je udělaná příprava pro dokončení. Kuchyně je vybavena elektrickou troubou s plynovým sporákem, digestoří. Koupelna s vanou, společná s WC. Dispozičně: vstupní chodba, obývací pokoj, ložnice, kuchyně s jídelním koutem, spižírna, koupelna s wc. Ve sklepě je možnost využití společných prostor (sušárna, kolárna). Průkaz energetické náročnosti: E - nehospodárná. Cena je uvedena bez provize RK. V případě zájmu zajistíme výhodné financování. ★ Operace: Prodej ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Vsetín ★ Adresa: Vsetín, Vsetín, Josefa Sousedíka ★ Podlaží: 1 ★ Plocha užitná: 60 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Stav objektu: Velmi dobrý ★ Infrastruktura: Škola, Školka, Nákupní centrum, Restaurace, Pošta, Obecní úřad, Lékař, Kulturní zařízení, Koupaliště ★ Energetická náročnost budovy: E - Nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Prodej bytu 2+1 Vsetín, Rokytnice, CP 46 m2
Realitka Green ® vám zprostředkuje prodej bytu 2+1 v osobním vlastnictví ve Vsetíně, Rokytnice. Nachází se ve velmi klidné lokalitě, v 1. podlaží cihlového domu. Revitalizace domu v plánu na jaře 2023. Na domě je nová střecha a komíny. Celková plocha je 46 m2. Byt je ve velmi dobrém stavu, po celkové rekonstrukci. Nové rozvody elektroinstalace, vody, topení. Okna plastová s žaluziemi, podlahy parkety, na kterých je pvc, dlažba. Nové dveře, zárubně a podhledy. Dispozičně: vstupní chodba s vestavěnou skříní, nová kuchyňská linka včetně spotřebičů (sklokeramická deska, horkovzdušná trouba, myčka, digestoř), obývací pokoj, ložnice. Koupelna s vanou společná s wc. Vytápění vlastním elektrickým kotlem, v chodbě, koupelně a kuchyni je podlahové vytápění. V obývacím pokoji se nachází litinová kamna na tuhá paliva. V bytě je elektrický kotel na ohřev vody. Součástí bytu jsou dva sklepy celkem o velikosti 8 m2. Možnost přenechání satelitu a internetu. Vybavení bytu je k dispozici po dohodě. Parkování před i za domem. V případě zájmu zajistíme výhodné financování. ★ Operace: Prodej ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Vsetín ★ Adresa: Vsetín, Rokytnice ★ Podlaží: 1 ★ Plocha užitná: 46 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Stav objektu: Velmi dobrý ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Pronájem bytu 1+1 Vsetín, Luh III., CP 39 m2
Realitka Green vám zprostředkuje pronájem bytu 1+1 ve Vsetíně, Luhu III. Byt se nachází v klidné části města v Luhu III., ve druhém podlaží zrevitalizovaného domu, bez výtahu. Celková plocha bytu je 39 m2. Byt je velmi hezky zrekonstruován, vstupní chodba s dlažbou a vestavěnými skříněmi, vstup do pokoje, kde je oddělená spací část, dále se jde do kuchyně, kde je nová kuchyňská linka s vestavěnou troubou, varnou plynovou deskou a myčkou. Koupelna je společně s WC, v koupelně se nachází rohová vana a pračka. Všechna okna jsou orientovaná na západ, před domem je nové dětské hřiště. Součástí pronájmu je sklepní kóje a možnost využívat kolárnu. K dispozici ihned. ★ Operace: Pronájem ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Vsetín ★ Adresa: Vsetín, Vsetín, Svornosti ★ Podlaží: 2 ★ Celkem podlaží: 4 ★ Plocha užitná: 39 m2 ★ Druh objektu: panelová ★ Vybavení: Kuchyňská linka, Pračka, Sporák, Zděné jádro, Balkón, Sklep, U domu (veřejné), Internet, Myčka, Vana ★ Stav objektu: Velmi dobrý ★ Dostupnost: MHD, Auto ★ Infrastruktura: Škola, Školka, Nákupní centrum, Restaurace, Pošta ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádne nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Prodej bytu 3+1, 74 m², Vsetín, ul. Matouše Václavka
Nabízíme k prodeji byt o dispozici 3+1 v osobním vlastnictví o velikosti 74 m2 v lokalitě Vsetín – Trávníky. Byt se nachází v 3. poschodí revitalizovaného cihlového domu, zateplená fasáda, nová střecha, vstup do domu na čip, plastová okna, orientace na východ a západ. Jednotka je v původním. K bytu náleží sklepní kóje, kočárkárna, prádelna a sušárna v půdních prostorách. Blízkosti se nachází centrum, nákupní středisko, MHD. Škola, školka a hřiště u domu. Doporučujeme prohlídku. Lokalita: Matouše Václavka, Vsetín V případě více zájemců může RK využít pro výběr kupujícího formu aukce. Evidenční číslo: 811029 Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná
Prodej cihlového bytu 3+kk v širším centru Plzně
, Vám zprostředkuje prodej cihlového bytu 3+kk (61 m²) v širším centru Plzně. Tento byt je ve 3. patře cihlového bytového domu bez výtahu. Před několika lety proběhla částečná rekonstrukce bytu - kuchyně, koupelna, snížené stropy..... Tento byt má vybavenou kuch. linku, samostatné wc, komoru a jeho součástí je samozřejmě sklep v 1.PP. Je zde prostorná předsíň s úložným prostorem a o vytápění bytu se starají kamna WAW. Společné prostory domu mají např. střešní terasu a také zahradu ve vnitrobloku. Parkování je možné u domu, případně na parkovišti naproti domu. V blízkosti je kompletní infrastruktura včetně školy, marketu LIDL, MHD před domem. Centrum města je 10 min. pěšky. Byt je ihned volný, stačí se jen nastěhovat................. Je zde možnost převzetí stávající výhodné hypotéky u České spořitelny a.s.. Ev. číslo: 641181. Energetický štítek: G (180 kWh/m2/rok).
Byt 2+1 se zahradou v Rybitví
Nabízíme na prodej jedinečný byt 2+1 se zahradou v žádané obci Rybitví, v ulici Havlíčkova. Byt o rozměrech 71m2 se nachází v 1. patře cihlového dvoupodlažního domu, ke kterému náleží také společná zahrada o rozměrech 566m2 (majitel nemovitosti vlastní její polovinu) a dále také prostorné společné sklepy o rozměrech 28m2. Dispozice bytu: vstupní chodba, koupelna, samostatné WC, prostorná kuchyň, obývací pokoj, ložnice. Byt je v dobrém a udržovaném stavu a prošel částečnou rekonstrukcí (nová koupelna a WC, plastová okna, výmalba, snížení stropů) a je ihned volný k nastěhovaní. Výhody bytu: - okamžitá možnost bydlení, - velmi nízké náklady na bydlení, - byt se nachází v první nadzemním patře domu, nad kterým je pouze jeden menší byt, - v případě rekonstrukce, příznivé podmínky na úpravu bytu, - byt je situován na dvě světové strany, proto je velmi světlý a slunný, - parkování u domu, okolo domu hodně zeleně, - byt je v osobním vlastnictví bez právních vad, zástav, věcných břemen nebo dalších omezení, koupě bytu lze snadno financovat hypotečním úvěrem, - součástí je prostorná zahrada, která nabízí mnoho využití, - prostorné sklepní prostory, které lze předělat nebo využít i pro jiné účely, - 5 min. od bytu se nachází zastávka MHD, ale také cyklostezka, - obec je v přímé blízkosti města Pardubice, které nabízí širokou občanskou vybavenost, - byt díky své poloze nabízí potřebný klid a soukromí. Velkou předností je, že byt můžete případně zájmu dále rekonstruovat dle svých představ. Případnou rekonstrukci Vám pomůžeme zajistit. Při prohlídce bytu budete mile překvapeni s možností ohledně koupě i případné rekonstrukce bytu. Energetický štítek zatím nebyl dodán, proto je ze zákona uváděna nejméně ekonomická třída. Rekonstrukci a nákup bytu lze financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi zajistíme za velmi lukrativních podmínek. Více informací a možností při prohlídce nemovitosti na kterou Vás srdečně zveme. ★ Operace: Prodej ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Pardubice ★ Adresa: Rybitví, Rybitví, Havlíčkova ★ Podlaží: 1 ★ Celkem podlaží: 1 ★ Plocha podlahová: 71 m2 ★ Plocha užitná: 71 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Vybavení: Kuchyňská linka, Sporák, Sklep, Zahrada, Vana ★ Stav objektu: Velmi dobrý ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.