inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej domu s velkou zahradou v Nedašově

Kategorie: Domy

V exkluzivním zastoupení klientů vám nabízíme k prodeji cihlový rodinný dům v Nedašově, obci, která se nachází v okrese Zlín ve Zlínském kraji. Dům, postavený v roce 1952, je v původním stavu, rekonstrukce proběhla pouze u oken (plastová), v domě jsou udělané nové rozvody elektriky. Dům o dispozici 3+1 je zčásti podsklepený. V přízemí se nachází veranda, chodba, kuchyň, obývací pokoj, prostorná ložnice, jeden samostatný pokoj, koupelna a samostatné wc. Podlahy jsou zčásti betonové, v některých pokojích je podlaha dřevěná. Je zde možnost rekonstrukce podkroví na jeden až dva pokoje. Topení je zajištěno elektrickými přímotopy, k dispozici je kotel na tuhá paliva. V domě se nachází dva komíny, na obou je nutné provést potřebnou opravu před použitím a revizi. Jediný zdroj vody je studna (samospád), je možnost připojení na obecní vodovod. Kanalizace obecní splašková. Součástí domu je přístavba, která je ve velmi špatném stavu a je určena k demolici. Za domem se nachází velká zahrada, cca 1 600m2 s ovocnými stromy, před domem předzahrádka. Dům se prodává včetně veškerého vybavení. Ve vzdálenosti cca 400m od domu se nachází praktický i zubní lékař, mateřská škola, základní škola, obchod se smíšeným zbožím a obecní úřad. Obec Nedašov má vybudované inženýrské sítě, vlastní vodovod a plynofikaci. Doporučuji prohlídku.

Cena: včetně provize

ID zakázky: ZL03061
Počet podlaží v domě: 1
Užitná plocha: 546 m2
Druh objektu: cihlový
Stav objektu: před rekonstrukcí
Poloha objektu: samostatný
Typ domu: patrový
Zastavěná plocha: 546 m2
Plocha parcely: 2208 m2
Vybavení: vybaveno
Topení: lokální na tuhá paliva, lokální elektrické
Dopravní dostupnost: silnice, autobus
Voda: studna nebo jiný vlastní zdroj
Odpad: kanalizace
Občanská vybavenost: škola, školka, zdravotnické zařízení, pošta, kompletní síť obchodů a služeb
Typ komunikace: asfaltová
Schodiště: dřevěné
Zeleň: stromy nebo keře
Dispoziční řešení domu: jednogenerační
Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná
Prodej domu s velkou zahradou v Nedašově
Podobné inzeráty
Prodej domu Nedašov
Hledáte pro sebe a svou rodinu klidný život na vesnici, spojený s pohodou, zdravým prostředím a čerstvým vzduchem? Prostorný rodinný dům z druhé poloviny 70. let je pro mnohé ideální volbou. Přijeďte se na něj podívat do Nedašova a třeba bude právě váš! Celopodsklepený, dvoupatrový RD na prodej s dispozicí 4+1 již prošel částečnou rekonstrukcí, zahrnující nové rozvody elektřiny, podlahové krytiny a instalaci plastových oken pro lepší hospodárnost. Přízemí je dispozičně řešeno jako tradiční 2+1 s koupelnou a WC. Další 2 dostatečně velké samostatné pokoje se nachází v patře s balkonem. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem a kotlem na tuhá paliva, umístěnými ve sklepě. Prodej domu 4+1 zahrnuje i pěknou garáž s automatickými vraty a dvojicí oken, umožňující větrání. Patříte mezi nadšené kutily? Pak se můžete těšit ještě na hospodářské stavení s dílnou, které už si snadno přizpůsobíte vlastním potřebám a aktivitám. Celková výměra stavební parcely, na které RD na prodej stojí, činí více než 900 m2. Lokalita hraje do karet prakticky každému – milovníkům přírody, ale i pokud jde o práci, studium, sport nebo třeba nakupování. Z praktického hlediska je totiž velkou výhodou Nedašova blízkost měst. Pouze 5 km od Nedašova leží městečko Brumov-Bylnice a 10 km je to do Valašských Klobouk. Větší města, jako například Vsetín, Luhačovice nebo Trenčín (SK), jsou v dosahu cca 40 km. Necelá hodina jízdy stačí na cestu do krajského města Zlín. Máte rádi vůni lesa a procházky vás jen tak neomrzí? Celou obec prakticky objímají okolní kopce. Blíží se jaro, a tak si již brzy můžete vyšlápnout na túru přímo z domu. Posilnit se navíc můžete v oblíbeném Hostinci u Ivánků, nad kterým se tyčí malebný kostelík. Zdatnější turisté se asi často ocitnou až na slovenské straně, kde na ně čeká kromě skal a krásných panoramat i nedaleká zřícenina hradu Vršatec. Přímo v Nedašově jsou hned dva obchody, restaurace, základní a mateřská škola, dětské hřiště, ale i ordinace lékaře. Fandové fotbalu o víkendech jistě zavítají na místní hřiště, kde se hraje krajský přebor. Chcete to vidět naživo? Na místě vám vše vysvětlím a ukážu. Na viděnou v Nedašově!
Prodej prvorepublikové vily 6+1/T/G/zahrada 1199m2 Hluboš Př
Prodej prvorepublikové vily 6+1 s terasou, garáží, zahradou 1199m2 v obci Hluboš u Příbrami. Tato překrásná dvougenerační vila se nachází v blízkosti zámku Hluboš, kde vznikal stát ČR a stavěl zde parlament T.G.Masaryk, byla vybudována v roce 1933 a dočkala se rekonstrukce v roce 2008 se zachováním podstatných prvků rázu domu, dveří, jsou zde i původní parkety, benátský štuk a nově kované prvky na míru. El.vrata vám otevřou na pozemek s 1199m2 se zámkovou dlažbou, udržovanou zahradou s osvětlenou fontánkou na dálkové ovládání, kde se budete cítit jako doma a díky kamerám i bezpečně. Najdete zde vše, co potřebujete. Nově dokončená garáž na 3 auta s DO, se zázemím i wc, dále terasu, altánek s grilováním a posezením, pergola pro relax s bazénem s vířivkou, dětský koutek, zázemí pro nářadí, zahrádku. Přes venkovní terasu zdobenou kováním se dostanete do ústřední místnosti celého domu a to překrásného prostorného obývacího pokoje. Je právem srdcem celého domu. Odtud se dostanete do všech dalších částí domu. Ranní slunce prostoupí tento dům původním kulatým okénkem a bude postupovat kolem celého domu a postupně zaplňovat všechny místnosti. Obývací pokoj má krb s horkovzduchy do místností v případě, že slunce nebude hřát. Starožitný nábytek zdobí obývací pokoj, kuchyň ve stylu retro i pohodnou, luxusně vybavenou ložnici. Rohová kuchyňská linka je ve stylu retro s ostrůvkem, indukcí, troubou a středovou digestoří, myčkou, lednicí retro s mrazákem, jídelní kout, starožitný nábytek. Přízemí má dispozice 2+1, dále 1x koupelna (vana, pračka, sušička), 1x wc, komora, vstup do domu, zádveří, vstup do suterénu, schodiště. V patře je nově dokončena rekonstrukce, která umožnila rozšíření komfortu domu o další místnosti. Je zde nyní k dispozici 4x pokoj, koupelna s masážním sprchovým koutem a hudbou, přípojkou na pračku, střešní okno, samostatné wc, komora, příprava na kuchyň a vstup na balkon domu. Střecha domu je nově zateplená moderní kanadskou technologií. Díky tomu jsou měsíční náklady domu minimální. Polovina domu je podsklepená, nyní využitá jako fitness, sauna, možno zde dobudovat další jednotku na bydlení. El. kotel 18kw s nočním proudem, 220W, 380W, krb s horkovzduchy do místností, kamery, veškeré ing sítě. Vybavení domu po dohodě. V obci je pošta, obchody, škola, školka, autobus a vlakové spojení Zdice Hořovice Příbram. Chcete-li být v blízkosti města ale i Brdských lesů s výhledem na Svatou horu, neváhejte se do romantického prostředí tohoto domu podívat s námi na prohlídku této skvostné vily. Právě zde může být totiž váš nový domov. ID nabídky: N4515
Prodej átriového rodinného domu 4+1 s velkou zahradou se vzr
Ev.č. 02122350 Rádi byste se stěhovali "již zítra?" Tento zařízený átriový nadstandardní zděný dům Vám Vaše přání může splnit. Tento bungalov (1 podlaží) s rozlehlou zahradou s mnoha krásnými vzrostlými stromy a výhledy do dáli se nachází v klidné lokalitě na kraji obce Tehov. Interiér celkem 208 m2, dispozici 4+1 s možností rozšíření na 5+1, pozemek 1.163 m2. Dům byl postaven v 2009, je stále ve velmi dobrém takřka nepoužívaném stavu, vyniká použitím vysoké kvality stavebních materiálů, byl během výstavby dozorován přímo majitelem, který v managmentu staveb podniká. Dominantou domu je velká vstupní hala spojená se vzdušným a světlým společenským prostorem s prosklenou jihozápadní stěnou a krásnými výhledy do zahrady. 4,5 m výška stropu, velkoformátové skleněné posuvné stěny s dřevěnými rámy, luxusní krb značky BODART & GONAY vytváří z obývacího pokoje opravdové srdce domu. Ve spodní části je pak hlavní ložnice s privátní šatnou a koupelnou, další dvě ložnice, druhá společná koupelna. Obě ložnice mají přímý vstup do atriové části zahrady. V severní části domu je pak druhý vstup do domu z prostoru krytého parkingu, technická část domu s prádelnou a spíží a plně vybavená kuchyň v dubovém masivu s žulovým topem se vstupem na zastřešenou terasu a opět vstup do zahrady. V případě potřeby lze tuto terasu snadno přeměnit na další pokoj, zateplená střecha, podhled i stěny hotovy. Předností domu je také velkoryse řešený zastřešený prostor předzahrady s dálkově ovládanou širokou bránou pro vjezd autem a reprezentativní vstup do domu pro pěší. Bezúdržbová titanzinková střecha včetně podhledů má přesahy interiéru půdorysu a díky tomu vytváří prostorné kryté stání pro dva vozy a další skladové prostory, na druhé straně domu pak krytou terasu u kuchyně, zastavěná plocha domu je tak o téměř 100 m2 větší (303 m2) než jeho užitná. Šatny, vestavěné skříně a veškeré dřevěné prvky v domě jsou z dubu včetně všech kazetových dveří. Vytápění v celém domě je zajištěno podlahovým vytápěním a plynovým kotlem BUDERUS, v každé místnosti jsou dále instalovány klimatizační jednotky SINCLAIR, které jsou napojené na tepelné čerpadlo. V případě potřeby je rovněž možné dům vytápět dřevem díky krbu BODART & GONAY, který lze také používat i jako otevřené ohniště. Z technického vybavení k domu náleží alarm, elektrická brána, automatické zavlažování, příprava na kamerový systém. V obci Tehov je veškerá základní občanská vybavenost, kompletní zázemí je pak možné najít ve 4,5 km vzdálených Říčanech. Výhodou je bezproblémová dostupnost dálnice D1 a základní napojení na vše potřebné. Doporučuji osobní prohlídku, při které nejlépe nacítíte příjemnou atmosféru bydlení, kterou tento dům nabízí. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: info v RK, včetně provize, včetně právního servisu.
Prodej domu 185 m², Ostrava
Prodej domu ul. Chalupníkova, Ostrava Možnost převzít aktuální hypotéční úvěr za velmi zajímavých podmínek !!! Hledáte klidné bydlení v rodinném domě v Ostravě? Chcete zároveň využívat všechny výhody bydlení ve městě? Potřebujete vedle rodinného domu také zahradu, kterou byste si rádi dotvořili podle svých představ a potřeb? Potom bych Vám rád představil rodinný dům na ulici Chalupníkova v Ostravě. Na rekonstrukce je možno využít dotace z programu nová zelená úsporám ve výši až 1,1 mil. Kč. Prohlídka zde: Jedná se o středně velký rodinný dům o dispozici 5+1. Dům je v dobrém a udržovaném stavu, je napojen na vodovod, plynovod, kanalizaci a elektřinu. Dům je podsklepený a kompletně vyklizený pro budoucího majitele. Jakmile vstoupíte do domu tak Vás ihned zaujme velmi hezké prosvětlené schodiště, které propojuje celý dům. V 1. NP se nachází kuchyň, dva samostatné neprůchozí pokoje, koupelna s vanou, chodba s praktickým zádveřím a samostatná toaleta. Ve 2. NP jsou další tři velké pokoje a na chodbě je opět praktická komora. Velkou výhodou je možnost realizace rekonstrukce dle svých představ včetně volby materiálů a povrchových ploch. Další velkou výhodu je možnost realizace dostavby v 2. NP a tím i rozšíření domu. Velmi lákavou možností je určitě propojení 1. NP přímo se zahradou se zahradou. Vytápění domu je plynovým kotlem. Zahrada pak nabízí příjemný prostor pro odpočinek, rodinné aktivity či zahradničení a nový majitel bude mít možnost realizace vlastních představ. Výhodou pozemku je jeho orientace, neboť se jedná o hezký slunný pozemek což nebývá vždy pravidlem. Dům se nachází v klidné a vyhledávané lokalitě. Určitě se jedná o velmi zajímavou investici. V okolí je kompletní občanská vybavenost, včetně HMD. V okolí jsou dětská hřiště, školy, školky, park, lékaři s ochody a restauracemi. Prohlídku domu můžete provést rovnou on-line, v případě dalšího zájmu Vás rád uvidím na prohlídce osobně. Financování Vám připravíme přímo na míru včetně kompletního vyřízení za Vás.
RD nadstandartní, dvougenerační, nedaleko centra Liberce
, Vám zprostředkuje prodej nadstandardně postaveného a zařízeného rodinného, dvougeneračního domu se zimní zahradou a wellness, Stráž nad Nisou (Liberec) . Atraktivní patrový dvougenerační rodinný dům, jihovýchodní orientace, umístěný ve výjimečné lokalitě zástavby rodinných domů s úžasným výhledem na Ještěd. Na pozemku vlastní studna – vnitřní domovní rozvod. Teplo a teplou vodu zajišťuje plynový kotel. Tepelnou pohodu dodává prostoru domu podlahové topení rozvedené po celém domě, vč. bytu a zimní zahrady. Bezproblémový vjezd na pozemek domu umožní vrata na dálkové ovládání. Nemalým bonusem jsou 3 garáže v suterénu domu. Před garážemi je velká parkovací plocha, kterou rádi využijí návštěvy. Tři samostatné vjezdy - dálkově ovládání sekčních vrat je samozřejmostí. V suterénní části domu se ještě nachází vinárna, prádelna, šatna a technické prostory. Odtud vyjdeme do jeho obytné části. V 1. NP domu. Dominantou obývací části hlavního prostoru v přízemí jsou krbová kamna. Atraktivní dvouúrovňové převýšení mezi jídelnou na kterou navazuje kuchyňská část se středovým pracovním pultem a praktickou odvětranou spíží. Kuchyňská linka je zhotovena na míru – dřevo masiv, včetně vestavěných spotřebičů AEG ( myčka, horkovzdušná trouba, indukční deska). Proti hlavní obytné části 1.NP pohodovou a přívětivou atmosféru bydlení zde umocňuje prostorné wellness (72 m²) s bazénem a navazující zimní zahradou (31 m²), kterou se prochází na slunnou terasu (64 m² s protiskluzovou dlažbou) s nádherným výhledem na Ještěd. 2. NP domu – 3x ložnice, šatna, koupelna (vana, 2x umyvadlo, wc + bidet), samostatný byt 2+kk. Luxusní prostorné koupelny jsou vybaveny dlažbou a sanitou zn. Villeroy & Boch – tradiční lucemburská firma nejvyšší kvalit. Koupelny disponují praktickými úložnými prostory na míru, rohovou vanou nebo sprchovými kouty, závěsnými wc a bidety, umyvadla jsou sloupcová. Světlost prostorám domu dodávají dřevěná eurookna s příčkami, která jsou opatřena žaluziemi a sítěmi proti hmyzu. Interiérové podlahy - parkety z masivu, dlažba, dřevěné interiérové dveře, masivní točité schodiště. Dům má, s ohledem na jeho velikost, nízké náklady. Výhradně je využívána vlastní studna (i když vodovodní řád je do domu zapojen) a tak se zde nehradí vodné a stočné. Rozlehlá udržovaná zahrada s vybudovanou okrasnou a ovocnou částí. Na za zahradě je prostorný kotec pro psa, který není v současné době využíván. Příjemné, klidné místo s celodenním sluníčkem a s rodinnou zástavbou v okolí. Nájezd na rychlostní silnici – Liberec (Praha) – Chrastava (hraniční přechod Hrádek ) 2 minuty autem. Kupní cena 14 500 000 Kč vč. RK. Ev. číslo: 640361. Energetický štítek: D
Prodej RD 5+kk se zahradou 376 m2, Brno - Modřice
Ev.č. 05422267 K prodeji nabízíme rodinný dům o dispozici 5+kk, disponuje také 2 koupelnami, balkonem, garáží, dalším parkovacím místem před domem a zahradou. Celková plocha je pozemku je 500 m2, z toho plocha zahrady 376 m2, zastavěná plocha domu 124 m2. Užitná plocha domu je 185 m2. Vybavení domu dle dohody. Zahrada je orientována východním směrem, taktéž balkon. příjezd k domu a garáž orientována na západ. Stavba tohoto domu byla dokončena v roce 2005, dům je postaven z tvárnic technologie supertherm. Dům je připojen na plyn a má centrální topení (kotel) a není podsklepen. Dům je díky tvárnicím poměrně dobře izolován, v celém domě jsou plastová okna a dveře. Přípojka vody řešena z veřejného řadu, dům je připojen na kanalizační síť. V 1.NP tohoto domu nalezneme chodbu s koupelnou, kuchyňský kout, velkou obývací místnost s výstupem na zahradu a další pokoj. Součástí 1.NP je také garáž pro jedno auto. Kuchyně je vybavena veškerými spotřebiči. Ve 2.NP nalezneme koupelnu, samostatnou šatnu a 3 pokoje, součástí jednoho z nich je prostorná šatna a balkon s výhledem na zahradu (východní strana). Na prostorné zahradě nalezneme prostor pro posezení, který je vytvořen zámkovou dlažbou. Modřice jsou město v okrese Brno-venkov v Jihomoravském kraji, bezprostředně sousedící se statutárním městem Brnem. Rozkládají se na okraji Dyjsko-svrateckého úvalu. Žije zde přibližně 5 300 obyvatel. Od domu přímo do centra města se dostanete za necelých 15 minut. Do 2 minut autem se můžete napojit na rychlostní silnici přímo do centra, nebo směrem Mikulov/Vídeň. V blízkosti domu se nachází 2 zastávky MHD, ze kterých se lze dostat do centra Brna za 20 minut. Pro více informací neváhejte kontaktovat makléře a uvidíme se na prohlídce. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná