inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej, dům s možností podnikání, 701m2, Opava, ul. Bíloveck

Kategorie: Domy

Včetně provize RK!, Vám zprostředkuje prodej domu 2+kk po rekonstrukci s možností podnikání. Jedná se o dvě jednopodlažní zděné budovy s celkovou zastavěnou plochou 300m². Pozemky, jež jsou součástí prodeje mají rozlohu 701m².
Dům k bydlení je umístěn v zadní části a jeho zastavěná plocha je 53m², budova doposud sloužící jako restauračním zařízení o zastavěné ploše cca 253m² je situována u hlavní silnice. Oba domy prošly rozsáhlou rekonstrukcí v letech 2019-2021.
Zadní budova slouží jako soukromý dům s bytem o dispozici 2+kk a užitné ploše cca 50m². U domu je rovněž terasa a vstup na malou zahrádku. V domě podlahové topení, odpady svedeny do kanalizace.
Uspořádání přízemní části restauračního zařízení disponuje hlavní plochou s barem a posezením. Terasa nabízí další možnost posezení pro hosty. Zcela nová kuchyň je vybavena nerezovým vybavením a je vhodná pro přípravu teplých i studených pokrmů. Dále objekt nabízí skladovací prostory, úklidovou místnost a samozřejmě sociální zařízení. Nechybí zázemí pro zaměstnance. Dispoziční řešení budovy nabízí možnost vybudování další bytové jednotky v půdním prostoru nad restaurací. Budova je zcela podsklepena, vytápění a ohřev vody zajištěn plynovým kotlem.
Objekt je vhodný nejen pro podnikání v oblasti gastronomie. Budoucímu majiteli se zde nabízí možnost realizace nejrůznějších podnikatelských záměrů od provozování zařízení pro stravování, firemní vzorkovnu, prodejnu různého druhu zboží a pod.
Více informací rádi sdělíme, ať už telefonicky, nebo osobně na prohlídce nemovitosti. Doporučujeme prohlídku!
Možnosti financování nemovitosti lze bez poplatku konzultovat s naším hypotečním partnerem. V případě zájmu o více informací nebo prohlídku nemovitosti neváhejte kontaktovat makléře. Ev. číslo: 641273. Energetický štítek: G
Prodej, dům s možností podnikání, 701m2, Opava, ul. Bíloveck
Podobné inzeráty
Prodej vícegeneračního dvojdomu 4+kk, 4+kk, 2+1 Komárov u Ml
Máme pro vás nemovitost v Komárově u Mladějovic na Olomoucku s velmi zajímavým potenciálem. Jedná se o dva samostatné domy 4+kk a 4+kk se společnou předsíní. Každý dům má vlastní číslo popisné i vlastní boční vchod, můžete tedy koupit každý dům samostatně nebo nemovitost využít jako velký dům pro 2 - 3 rodiny. Na pozemku je další samostatně stojící stavba, evidovaná jako hospodářská stavba, s možností využití k bydlení (byt 2+1 se sociálním zařízením) nebo k podnikání. Plocha pozemků je 1235 m2. Je možné koupit i sousední pozemek o ploše 716m2. Nejprve vás pozvu do domu 4+kk po rekonstrukci z roku 2008. Ze společné předsíně jsou vchody do obou domů. Další samostatnou malou předsíní přejdeme do obývacího pokoje s kuchyňským a jídelním koutem, jehož atmosféru zpříjemňuje hořící krb. Z krbu jsou průduchy do téměř celého domu, takže na jaře a na podzim lze dům vytápět jen krbem. Kuchyňský kout je od obývacího pokoje oddělen zajímavě řešenou částečnou příčkou, která umožňuje být rodině stále pospolu. V přízemí je dále koupelna, WC a rozestavěný pokoj ve fázi hrubé stavby, plánovaný jako ložnice se šatnou. V patře je ložnice, WC a sprcha, dětský pokoj a menší hala, ze které je možné jednoduchým zásahem vytvořit další pokoj. Relaxaci vám zpříjemní dva balkony. Tento dům je tak trošku nafukovací. V současné době má 3 pokoje a kuchyňský kout, ale jednoduše a rychle jej můžete rozšířit na 5 pokojů. Jak? Na to se přijďte podívat. Dům je vytápěn elektrokotlem, vodu ohřívá bojler. K domu patří zastřešené venkovní posezení a udržovaná zahrada, rozdělená vzrostlými živými ploty na část relaxační a užitkovou s možností zahrádkaření. S nemovitostí sousedí užitková zahrada (716 m2) s možností prodeje. Samostatně stojí vedlejší domek se zastavěnou plochou 80 m2, původně evidovaný jako hospodářská stavba, je přestavěn na byt 2+1 s koupelnou, samostatným WC a garáží, která by šla přestavět na další pokoj. Přestavba není zkolaudovaná. Domek je vytápěn plynovým kotlem, má vlastní vodoměr i elektroměr. Objekt je přístupný přes dřevěnou předsíň ze zahrady, lze zřídit vchod přímo od silnice, čímž by se stal nezávislým na rodinném domě. Nemovitost lze využít i k podnikání. Druhý dům o dispozici 4+kk byl postavený v roce 1975, vstoupíme do něho ze společné předsíně přes další samostatnou předsíň. V přízemí je velký obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna a samostatné WC, v patře nalezneme ložnici, 2 pokoje a druhé WC. K domu patří garáž, vytápěn je elektrokotlem. Dům poskytuje velké množství úložných a hospodářských prostor, které uvidíte při osobní prohlídce. Zahrada poskytuje prostor pro relaxaci i drobné zahradničení. Komárov nabízí v okolí několik příležitostí ke koupání, houbaření, je zde síť cyklostezek a mnoho přírodních krás i vyžití pro děti. V dosahu jsou i lyžařské vleky. Vlakem, autem i autobusem, jste za 5 minut ve Šternberku a za 20 min v Olomouci. Veškerá občanská vybavenost je v sousedních Mladějovicích, Šternberku a Uničově. ev.č.:
Prodej rodinného domu 6+1 se zahradou, Opava, Rybářská ul.
Nabízíme k prodeji rodinný dům 6+1 se zahradou v obci Opava, Rybářská ul. V přízemí rodinného domu (1.NP) se nachází vstupní předsíň, chodba, kuchyň, obývací pokoj, ložnice, dětský pokoj, koupelna s vanou a sprchovacím koutem, samostatné WC. V podkroví domu II.NP se nachází vstupní schodiště, velký obývací pokoj, ložnice a dětský pokoj. Dům je z ¼ podsklepen a zde se nachází 1 sklepní místnost. Dům je napojen na vodovodní řád, plyn a elektrickou energii. Celý dům prošel v posledních letech celkovou rekonstrukcí a vrchní podkroví je potřeba ještě dodělat. Dům má také vyměněné. Vytápění domu novým kondenzačním plynovým kotlem se zásobníkem na vodu. Na zahradě domu se nachází garáž. Celý pozemek je oplocen. Celková výměra pozemků činí 444 m2. Zajišťujeme také výhodné financování nemovitosti. Zájemci o prohlídku dle domluvy s panem Hořínkem. ★ Operace: Prodej ★ Typ nemovitosti: Dům, vila ★ Okres: Opava ★ Adresa: Opava, Předměstí, Rybářská ★ Celkem podlaží: 2 ★ Plocha podlahová: 168 m2 ★ Plocha užitná: 168 m2 ★ Plocha zastavěná: 152 m2 ★ Plocha vlastního pozemku: 444 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Vybavení: Kuchyňská linka, Sprchový kout, Zahrada, Garáž, Vana ★ Stav objektu: Dobrý ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádne nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Prodej nádherného rodinného domu, Smržice.
Nabízíme k prodeji výjimečný rodinný dům ležící na pozemku o výměře 1.009 m2 ve Smržicích u Prostějova s bazénem a parkovacím stáním. Stylový dům vesnického typu nabízí svým obyvatelům velkorysé bydlení, dům je vzdušný, slunný a prostorný. Dům prošel kompletní, zdařilou a vkusnou rekonstrukcí za citlivého použití moderních a přírodním materiálů, kdy byla zachovaná původní atmosféra domu. Díky této rekonstrukci je dům také energeticky úsporný. Přízemí domu vévodí velkorysý obývací prostor s krbovými kamny a se slunnou jídelnou. Je zde kuchyně se vchodem na terasu a s úžasným výhledem do zahrady. Dále pokoj sloužící jako pracovna, šatna, koupelna s WC a větší technická místnost. Dřevěné schody do prvního patra dodávají obývacímu pokoji zajímavý ráz. V prvním patře jsou 4 krásné světlé ložnice, úžasná koupelna s vanou, sprchovým koutem a WC. Dále dva pokoje, které jsou nachystané ke konečné úpravě a mohou složit jako obytné místnosti. Dům je vytápěn kondenzačním plynovým kotlem ústředně, v přízemí je podlahové vytápění. Dům je napojen na elektřinu, plyn, obecní vodovod a kanalizaci. V domě jsou dřevěná eurookna s termoregulací. K domu patří krásná uzavřená zahrada s krytým bazénem a vjezdem s elektrickou bránou. Zahrada je citlivě udržovaná, osázená květinami a ovocnými stromy. Na zahradě je kopaná studna užívaná k zalévání. U domu je vedlejší stavba, se zahradní kuchyní a prostory vhodné jako dílna nebo sklad. Dům je ideálně situovaný v klidné části obce, s dobrou dostupností do nákupní zóny v Prostějově a nájezdu na dálnici. Dům je napojen na zabezpečovací zařízení. Dům plně odpovídá moderním požadavkům současného standardu, splňuje veškeré nároky klientů na komfortní a zároveň pohodlné bydlení. Dům poskytuje svým obyvatelů soukromí. Dům je vhodný pro rodinné bydlení s možností využití vedlejších staveb k podnikání. ev.č.: 12424 (15761) Cena je včetně provize a právních služeb. třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. poloha objektu: samostatný druh objektu: cihlová stav objektu: po rekonstrukci umístění objektu: klidná část obce typ domu: patrový velikost: 5 a více pokojů zastavěná plocha (m2): 400 užitná plocha (m2): 400 plocha parcely (m2): 1009 počet podlaží objektu: 2
Prodej rodin. domu 6+2 – 210m2, zahr.– m2  v Brumovicích
Ve výhradním zastoupení Vám zprostředkujeme prodej zajímavého domu a pozemku v Brumovicích. Dům a pozemek se prodávají každý zvlášť. Pokud hledáte zajímavou investiční příležitost s možností výstavby rodinného domu, penzionu či apartmánů pro podnikatelský záměr nebo vícegenerační bydlení v malebné vinařské lokalitě s nízkými náklady a soběstačností, tak je tento rodinný dům nebo případně pozemek vhodný právě pro Vás. Pokud hledáte dům se zahradou, garáží s montážní jámou, sklepem, balkony, terasami, dílnou, dvorem a s vlastní studnou, dům, který po menších úpravách lze využít jako apartmán či apartmány ve známé vinařské oblasti nebo chcete využít možnosti na přilehlém stavebním pozemku vystavět rodinný dům či další ubytovací zařízení , pak jsme připraveni Vám tento dům ukázat. Bydlení je v dostupnosti od Brna – 40 km, od Břeclavi – 30 km, od města Hustopeče – 18 km, nachází se ve známé vinařské oblasti (Brumovice jsou součástí Velkopavlovické vinařské podoblasti). Dvougenerační dům je rozdělen na 2 bytové jednotky. V přízemí je dispozice 2+1 (obývací pokoj - 18 m2, ložnice – 16 m2, kuchyň s jídelnou – 19 m2, koupelna, samostatné WC, spíž, terasa – 24 m2, garáž – 23 m2 a vstupní hala.) Pomocí dřevěného schodiště je vstup do prvního patra, kde je byt o dispozici 3+1, přičemž je zde před dokončením další místnost . Bytová jednotka tak bude o dispozici 4+1 (obývací pokoj – 24 m2, ložnice – 18 m2, pokoj – 23 m2, pokoj – 14 m2, kuchyň s jídelnou – 19 m2, koupelna, samostatné WC, balkon – 6 m2, chodba – 16 m2. Dům je zateplený, má plastová okna, vlastní studnu. Voda ze studny je využívána jako užitková (koupelny, WC), je rozvedena v celém domě. V kuchyních je využívána voda z obecního řadu. Vytápění je řešeno kotlem na tuhá paliva, dále plynovým kotlem. Odpady jsou aktuálně řešeny jímkou s možností napojení na veřejnou kanalizaci. Majitelé rovněž prodávají i přilehlý stavební pozemek o velikosti 1 000 m2, který má inženýrské sítě na hranicích pozemku a přístup je zajištěn z veřejné komunikace. Odkaz na prodej tohoto pozemku: V okolí je možnost se realizovat v pěstování vinné révy, ať formou podnikání nebo relaxace a zábavy. Těšíme se na společné prohlídky rodinného domu. Virtuální prohlídka nemovitosti (1. patro): Při financování koupě nemovitosti jsme schopni zajistit až 100% investičního záměru (bez 20% vlastních zdrojů) , popř. rekonstrukci RD a lze financovat koupi i na prohlášené příjmy. Cena: 5 900 000,- - cena k jednání V případě koupě RD a současně i pozemku - SLEVA Adresa: Brumovice (Jihomoravský kraj)
Prodej rodinného domu 4+kk s další stavbou 2+1 Komárov u Mla
Přijďte na prohlídku domu 4+kk s možností rozšíření na 5+kk v Komárově u Mladějovic na Olomoucku. Dům je po rekonstrukci z roku 2008. Na pozemku je další samostatně stojící stavba, evidovaná jako hospodářská stavba, s možností využití k bydlení nebo k podnikání. S nemovitostí lze přikoupit sousední pozemek o ploše 716 m2. Dům má společnou předsíň se sousedním domem, bylo by možné ji rozdělit, každý z domů má i možnost vlastního bočního vchodu. Další samostatnou malou předsíní přejdeme do obývacího pokoje s kuchyňským a jídelním koutem, jehož atmosféru zpříjemňuje hořící krb. Z krbu jsou průduchy do téměř celého domu, takže na jaře a na podzim lze dům vytápět jen krbem. Kuchyňský kout je od obývacího pokoje oddělen zajímavě řešenou částečnou příčkou, která umožňuje být rodině stále pospolu. V přízemí je dále koupelna, WC a pokoj ve fázi hrubé stavby, plánovaný jako ložnice se šatnou. V patře je ložnice, druhé WC a sprcha, dětský pokoj a menší hala, ze které je možné jednoduchým zásahem vytvořit další pokoj. Relaxaci vám zpříjemní dva balkony. Tento dům je tak trošku "nafukovací". V současné době má 3 pokoje a kuchyňský kout, ale jednoduše a rychle jej můžete rozšířit na 5 pokojů. Jak? Na to se přijďte podívat. Dům je vytápěn elektrokotlem, vodu ohřívá bojler. K domu patří zastřešené venkovní posezení a rozlehlá udržovaná zahrada o ploše 1248 m2, rozdělená vzrostlými živými ploty na část relaxační a užitkovou s možností zahrádkaření. Dům poskytuje velké množství úložných a hospodářských prostor, které uvidíte při osobní prohlídce. Samostatně stojí vedlejší domek se zastavěnou plochou 80 m2, původně evidovaný jako hospodářská stavba, je přestavěn na byt 2+1 s koupelnou, samostatným WC a garáží, která by šla přestavět na další pokoj. Přestavba není zkolaudovaná. Domek je vytápěný plynovým kotlem, má vlastní vodoměr i elektroměr. Objekt je přístupný přes dřevěnou předsíň ze zahrady, bylo by však možné zřídit vchod přímo od silnice, čímž by se stal nezávislým na rodinném domě. Nemovitost lze využít i k podnikání. Nemovitost můžete koupit samostatně, v prodeji je i vedlejší dům 4+kk. Komárov nabízí v okolí několik příležitostí ke koupání, houbaření, je zde síť cyklostezek a mnoho přírodních krás i vyžití pro děti. V dosahu jsou i lyžařské vleky. Vlakem, autem i autobusem, jste za 5 minut ve Šternberku a za 20 min v Olomouci. Veškerá občanská vybavenost je v sousedních Mladějovicích, Šternberku a Uničově. ev.č.: 13159 cena u makléře třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.148/2007 Sb. poloha objektu: řadový druh objektu: smíšená stav objektu: velmi dobrý umístění objektu: centrum obce typ domu: patrový velikost: 5 a více pokojů zastavěná plocha (m2): 100 užitná plocha (m2): 180 plocha parcely (m2): 712 počet podlaží objektu: 2
RD 184 m2, 6+2 a komerční část 715 m2, Znojmo - Přímětice
Nabízíme velmi zajímavou nemovitost s možností bydlení, podnikání nebo pro nový stavební záměr - stavba dalšího patra s několika byty. Komfortně vybavený dům se zastavěnou plochou 184 m2, z roku 2009 je moderní, vzdušný, má podlahové vytápění, centrální vysavač, el. ovládání žaluzií a prodává se vč. na míru vyrobených a uchycených doplňků. Dům navazuje na udržovanou komerční část, nad kterou je půda vhodná pro půdní vestavbu. RD má celkem šest pokojů se dvěma kuchyněmi, přičemž byt 2 + kk má samostatný vchod. Součástí domu je prostorná garáž a velké obytné podkroví. Komerční část zahrnuje zavedenou, vkusně vybavenou kavárnu, restauraci a multifunkční sál. Tento dům nabízí široké možnosti rozvoje vlastního podnikání ať už jde o fitness, taneční studio, atelier, ordinace, centrum služeb, administrativa, ubytování nebo obchodní prostor. Umístění nemovitost nahrává podnikání v turistickém ruchu: nachází se ve známé vinařské oblasti, s možností cykloturistiky, pěší turistiky, vodních sportů i relaxace v krásném prostředí Národního parku Podyjí. Centrum Znojma je 5 min autem, Brno cca 60 minut, Vranovská přehrada cca 30 minut jízdy. Domluvte si s námi schůzku a přijďte si toto úžasné místo pro život i podnikání prohlédnout. Majitel si vyhrazuje právo, prodat nemovitost nejvyšší nabídce, při využití FND řešení je možná zajímavá sleva.