inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej elektrické tříkolky

Kategorie: Tříkolky

Dobrý den,

prodám výkonný elektrický vozík pro seniory LPN Vesur T15-3 v záruce, včetně nabíječky a baterie (80 Ah). Vozíček je v podstatě nový, ještě nezajetý (max 5km), garážovaný a nebouraný. Byl zakoupen 21.3.2021 a max. dvakrát vyvezen do terénu. Veškeré parametry najdete na webu LPN mobility. Vážnému zájemci je možné poskytnout podrobnější podklady o vozidle.


Prodej elektrické tříkolky
Podobné inzeráty
Elektrická tříkolka nejen pro seniory VT3 NOVÁ , 0,- Km
Prodám úplně novou nikdy nepoužitou elektrickou tříkolku VT3. * Motor 250 W * Max rychlost. 25 Km/hod * Max dojezd na jedno nabití: 40 km * Baterie gelové V.R.L.A. 48 V 14 Ah * Pneu: 14-2,50 * Hmotnost stroje 45 kg Cena úplně nové tříkolky 16.999,- Kč Volejte Možnost zajištění přepravy.
Elektro tříkolky pro seniory Msenior 1000W TOP kvalita
MSENIOR 1000 W Economy Model Economy je náš cenově nejdostupnější stroj vůbec. Jedná se o elegantní elektrickou tříkolku, která je vhodná zejména na zpevněné cesty. Je vybavena zamykatelným úložným boxem v její zadní části a stane se tak výborným part’ákem třeba na nákupy. Díky vhodným rozměrům se nemusíte bát, že neprojedete dveřmi. Vzhledem k typu vestavěné baterie bychom model Economy doporučili uživatelům, kteří budou jezdit méně a nepotřebují tak delší výdrž baterie. barevné varianty: modrá, červená, hnědá, bílá, černá b1 USB nabíječka na telefon Bubnové brdy Velký úložný prostor pod sedačkou Kufr Zadní diferenciál Kvalitní 1000W motor Baterie: 60 V a 20 Ah Dobíjení: běžná zásuvka 230 V Doba dobíjení: 6 – 8 h Cena 39900Kč MSENIOR 1000 W Premium Vylepšený stroj MSenior 1000w Premium oproti klasickému typu disponuje lithiovou baterií, která slibuje 8x až 10x delší výdrž a životnost. A dále kotoučovou brzdou, která zaručuje výborný brzdný účinek. Díky lithiové baterii se tento stroj stává ideálním vozidlem pro aktivnější jedince, kteří si chtějí užívat častějšího maximálního dojezdu naplno. barevné varianty: modrá, červená, hnědá, bílá, černá b1 USB nabíječka na telefon Přední hydraulické kotoučové brzdy Malý úložný prostor pod sedačkou kufr Zadní diferenciál kvalitní 1000W motor Baterie: 60 V a 20 Ah / Lithiová – až 8x – 10 x delší životnost Dobíjení: běžná zásuvka 230 V Doba dobíjení: 6 – 8 h Cena 49900,-Kč
Rewaco RF1 LT Unigue
Prodávám z důvodu ukončení výroby modelu LT2 a nelze použít jako předváděcí model. Unikátní série s certifikátem jediného vyrobeného kusu v tomto provedení. LED přední světla, elektronický tempomat, navigace, sedadla z pravé kůže, vyhřívání sedadel, odklápěcí sedadlo řidiče, ABS, couvací senzory, bezklíčkový start, zavazadlový prostor na dálkové ovládání, tažné zařízení 280/550kg, otočné řazení, displejová přístrojová deska, třídílná disky kol: zadní 19″ přední 17″, R-edition brzdy. Extra výbava: kompresor se zásobníkem vzduchu na Tureckou píšťalu, držáky vlaječek, stroboskop třetího brzdového světla. Stav nové tříkolky ještě v záruce. Barva: červená metalíza Mazda a bílá metalíza Audi. Objem motoru 1,5l 130kW/177PS Rok výroby 11/2021 Najeto 3500Km
Trikolky
Prodám Selvo tříkolku nové baterie celková údržba při rychlém jednání výrazná sleva. Tel. cena 28.000 tisíc
Elektrický vozík, tříkolový elektro skútr pro seniory
Prodám elektro tříkolku vhodnou nejen pro seniory. Toto vozítko je značky Excel, je velmi spolehlivé a komfortní. Řízení je přesné a jednoduché. Tyto invalidní skútry (tříkolky) mají oproti čtyřkolkám výbornou schopnost vytočit se i v menším prostoru. Má nastavitelné sedadlo i řídítka. Na řídícím panelu jsou tlačítka pro ovládání např. světel a klaksonu, je tam také ukazatel toho, jak jsou nabité baterie. V případě potřeby umím zajistit dopravu po celé ČR zdarma. Pokud vás napadnou nějaké dotazy, klidně mi zavolejte.
Náprava s brzdovými bubny
Dobrý den, prodám nápravu ze zrušené doma dělané tříkolky s brzdovými bubny a rozetou,důvod zrušení,děcka již vyrostli.