inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej garáž Brno - Slatina

Kategorie: Garáže

Prodáme garáž v osobním vlastnictví, okr. Brno - město, Brno - Slatina, ulice Hviezdoslavova.
Jedná se o suchou, vyklizenou garáž o celkové rozloze 22 m2. Garáž je cihlová, řadová. Umístěna je na vlastním pozemku. Pozemek před garáží je obecní, roční nájemné je 87 Kč. Garáž je v dobrém stavu a má nově vybudovaný vjezd a novou střechu. Garáž je s elektřinou 220/380V, má tedy vlastní podružný elektroměr. Garáž je volná dohodou ihned.
CENA dohodou: 1.350.000 Kč + provize RK.
Kontakt K-REAL tel.
Prodej garáž Brno - Slatina
Podobné inzeráty
prodej garáže, 19m², v městské části Brno – Veveří.
cena včetně sepisu smluvní dokumentace, včetně advokátní úschovy, včetně provize , prodej garáže, 19m², v městské části Brno – Veveří. Garáž je v osobním vlastnictví, pozemek pod garáží je ve vlastnictví města Brna. Roční nájemné za pozemek ve výši 1.140,-Kč, nájem na dobu neurčitou. Garáž je bez č.p / č.ev., je však řádně zapsaná v katastru nemovitostí. Jedná se o řadovou, suchou, zděnou garáž s betonovou podlahou. Střecha je opravena (pískovaná IPA). Garáž je suchá, čerstvě vymalovaná, natřeny jsou i dvoukřídlé ocelové dveře. Ty jsou opatřeny dvěma zámky, FAB zámkem a visacím zámkem s ocelovou petlicí. V garáži není zavedena elektřina. Rozměry: hloubka 517cm, šířka 300cm, šířka vjezdu 235cm, výška vjezdu 187cm, vnitřní výška 200cm. Příjezdová komunikace je dlážděná. Garáž je vhodná nejen k parkování automobilu, ale i jako skladovací prostor a v neposlední řadě jako investice. Garáž se nachází přímo naproti baseballovému hřišti Techniky Brno, v těsné blízkosti Hospůdky za homerunem. Pro další informace navštivte webovou stránku: Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvýhodnější nabídkou. Pro další informace volejte makléře. Ev. číslo: 642483.
Prodej garáže, 28 m², Brno
Prodej prostorné řadové garáže o výměře 28 m2 v lokalitě Brno-Slatina. Garáž je zděná, dvojkřídlová plechová vrata s výškou vjezdu 2.2 m a šířkou 3 m. Stojí na vlastním pozemku, vlastní přípojka elektřiny na 220V i 380V. Střecha je asfaltová, rekonstruovaná 2020. Garáž je vhodná nejen pro parkování automobilu, ale také může být využita jako skladovací prostor. Příjezd je zajištěn po asfaltové obecní komunikaci. Kupní cena nezahrnuje provizi realitní kanceláře. Pro sjednání termínů prohlídek kontaktujte makléře. Lokalita: Slatina Evidenční číslo: 816657
Pronájem, Garáže,  14 m2 - Zlín - Příluky, ev.č. 01192
Ev.č. 01192 Explicit Reality & Dalibor Stříbný Vám nabízí k pronájmu garáž, která je nově kompletně zrekonstruovaná, respektive postavená garáž v městské části Zlína - Obeciny Garáž prošla demolicí obvodových zdí a střechy a postavená nová garáž, dle stávajících a moderních standardů dnešní doby. Při příjezdu ke garáži Vám bude sloužit venkovní osvětlení na fotobuňku. Garáž má nové ocelové vrata obložené dřevem s bezpečnostním zámkem. Podlaha je z velkoformátových dlaždic o tloušťce 20mm, aby odolala vjezdu těžších vozidel. Na nových zdech o tloušťce 20 cm je vyvedeno několik zásuvek na 230V. Strop, který je kompletně zateplený a obložený OSB deskou disponuje dvěma stropními svítidly. Garáž je zabezpečena zvukovým alarmem a osvětlením pro případ nežádoucích návštěvníků garáží. Rozměry garáže: Šířka: 2,7 m Délka: 5 m Výška stropu 2 m Vjezdové vrata: Výška: 1,9 m Šířka: 2,2 m Garáž může sloužit pro parkování automobilu, nebo také jako sklad materiálu, či jiných věcí. Ceny za garáž: Nájemné činí 3.000,- + energie Kauce činí 6.000,- Odměna RK: 5.000,- Nenechte si ujít pronájem této garáže. Budu se na Vás těšit na osobní prohlídce. Dalibor & Stříbný Explicit Reality Cena: + energie, + provize RK, včetně právního servisu.
Prodej garáže 18 m² - Brno-Slatina
Nabízíme na prodej řadovou zděnou garáž v osobním vlastnictví o výměře 18 m² v Brně – Slatině v komplexu garáží na ulici Vlnitá. Garáž je zapsaná v katastru nemovitostí a má své číslo evidenční. Šířka garáže je cca 3,1 m a délka 5,8 m, výška ve vjezdu vrat je 2 m. Stavba stojí na pozemku města Brna, který je možné odkoupit za cca 40 tis. Kč. Roční nájemné městu činí 500,-Kč. Před garáží je možnost parkování druhého auta. Do garáže je zavedena elektřina s podružným elektroměrem, je zde osvětlení a vyvedené zásuvky. Byla provedena oprava střechy a garáž je vymalovaná. Podlaha garáže je zhotovena z betonu a na něm je položená dlažba. Magistrát města Brna opravil parkovací stání před garážemi a vybudoval novou příjezdovou komunikaci. Teď je do garáže pohodlný vjezd. V současné době je garáž pronajatá. Pokud by zájemce měl zájem o spolehlivého nájemce, je možné převést Nájemní smlouvu. Doporučujeme prohlídku této zajímavé nemovitosti. Cena nemovitosti je 690.000,-Kč, včetně provize, včetně právního servisu.
Garáž Slatina u Kauflandu
Dobrý den.Prodam garáž celková plocha 21m2 k.u.Slatina u n.c.Kaufland! Pozemek a garáž je v osobním vlastnictví! lepenka na střeše,220V
Prodej, Garáže,  24 m2 - Brno - Řečkovice, ev.č. 01002
Ev.č. 01002 Nabízíme Vám k prodeji prostornou garáž na adrese Řečkovice č.e. 481. Garáž nabízí štědrých 24 m2 k zaparkování vozu nebo uskladnění věcí. Garáž se nachází v garážové kolonii v městské čtvrti Řečkovice. Je velice dobře dopravně dostupná. V těsné blízkosti je nájezd na Svitavskou radiálu a Městský okruh Brno. Areál kolonie je chráněn zamykatelnou branou s betonovým nádvořím, samotná garáž má potom kvalitní kovová vrata se dvěma zámky. Garáž je napojena na elektřinu a je ve velice dobrém stavu. Garáž je v osobním vlastnictví a stojí na vlastním pozemku. Hledáte-li bezpečné parkování pro Váš vůz, uskladnění Vašeho majetku nebo investiční příležitost, neváhejte zavolat a domluvit si osobní prohlídku.