inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej garáže v Litvínově u Kauflandu

Kategorie: Garáže

Prodám řadovou garáž v osobním vlastnictví situovanou u Kauflandu v Litvínově (ul. Vinohradská). První kontakt e-mailem – ne realitky prosím.
Prodej garáže v Litvínově u Kauflandu
Podobné inzeráty
Prodám garáž v Poděbradech , 19m2,  s elektřinou
Nabízím na prodej v tuto chvíli jediné dvě garáže v Poděbradech - prodej jednotlivě. V nabídce teď žádné nenajdete. Garáže se nachází v klidné části Poděbrad - Za Bažantnicí. Garáže se zastavěnou plochou 22m2 se nachází na vlastním pozemku s obecní příjezdovou cestou. Elektřina zavedena do zásuvek i osvětlení pouze v jedné z garáži. Vjezdová vrata dvoukřídlá, plechová a na druhé pouze vrata dřevěná. Vnitřní plocha 19m2, podlaha beton. Délka garáže 4,55m, šířka 3m. Výška vjezdu 1,91m a šířka 2,4m. Umístění v řadě je zde i možnost pohodlného parkování vozidla před garáží. Garáže jsou rozměrově totožné jen s rozdílem elektřiny. Cena garáže s elektřinou je 512.000,- Kč a cena garáže bez elektřiny 412.000,- Kč. Volné ihned. Vhodné jako dílna či sklad (garáže jsou suché, zděné - žádné plísně). Okolo garáží jezdí několikrát denně policie a garáže hlídá - klidná lokalita.
pronájem řadových garáží v Týnci nad Sázavou
Nabízíme k pronájmu celkem 4 řadové garáže. Vždy 2 garáže stojí vedle sebe. Dvě garáže jsou komplet nově postavené, cca do 1 roku do nich bude přivedena elektřina (vyřizuje se žádost na ČEZ). Cena za pronájem 1 nové garáže 2 000 Kč. K dispozici od března 2023. Další dvě garáže jsou ve starší zástavbě, po rekonstrukci s novou střechou. Cena za pronájem 1 garáže 1 850 Kč. K dispozici od dubna 2023. Každá garáž má velikost 21 m². Garáže lze pronajmou jako celek nebo každou samostatně. Parkování je možné přímo před každou garáží. Máme zájem o dlouhodobý pronájem s nájemní smlouvou na 1 rok s možností dalšího prodlužování. Neplatí se žádná provize realitní kanceláři, jsme přímí majitelé a veškerý právní servis zajištěn. Prosím jen vážní zájemci.
Prodej garáže, 44 m², OV, Litvínov, ul. Nad Potokem
Nabízíme Vám k prodeji dvě garáže v osobním vlastnictví s výměrou celkem 44 m2, které se nacházejí v ulici Nad Potokem v Litvínově. Garáže jsou ve velmi dobrém stavu s vlastním elektroměrem. Máte zde možnost spojení garáží vnitřním průchodem. Prodáváme obě garáže společně a samostatný prodej není možný. Pro více informací volejte makléře. Lokalita: Nad Potokem, Janov u Litvínova Evidenční číslo: 829586
Prodej garáže Česká Lípa - Slovanka,
prodej garáže Česká Lípa - Slovanka, Zděná , řadová garáž v osobním vlastnictví, výměra 25m2 v ulici Heroutova. Elektřina není do garáže zavedena, ale připojení je možné vybudovat. Garáž má plechová vrata a lepenkovou střechu. prodej garáže Česká Lípa - Slovanka, Zděná , řadová garáž v osobním vlastnictví, výměra 25m2 v ulici Heroutova. Elektřina není do garáže zavedena, ale připojení je možné vybudovat. Garáž má plechová vrata a lepenkovou střechu. Cena: 390 000,-Kč reality@ TEL.
Pronájem garáže v Litvínově
Pronajmu dlouhodobě garáž v Litvínově u Bílého sloupu, ulice Opeltova, u autobusové zastávky 13. Zájemci volejte na tel.č.
Prodej garáže Ostrava / Velká garáž 6x3,6m
Prodej garáže o vnitřních rozměrech 6 x 3,6m. Klasické garáže jsou jen 2,7m široké. Kousek od středu města Ostrava a Ostrava Poruba. Ostrava Mariánské Hory, ulice Švermova. Přepis na katastru nemovitostí již v ceně. Prodejní cena garáže pouhých 198 000 Kč. Stejně jako většina cca 95% garáží, tak i tato stojí na pozemku jiného vlastníka. V tomto případě nestojí na pozemku města, ale stejně jako všechny garáže v této lokalitě (cca 200ks) na pozemku firmy OKK ostravské koksovny. Za pozemek pod garáží se platí klasický roční nájem 1800Kč / rok. Platí do smazání. tel.: garáž v ostravě, garáž ostrava, garáž k prodeji, garáž v ostravě porubě...