inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej historického domu v centru České Třebové

Kategorie: Obchodní prostory

Nabízím k prodeji objekt s bydlením přímo v centru náměstí České Třebové. Jedná se o zděnou podsklepenou budovu se třemi nadzemními podlažími a podkrovím se sedlovou střechou. Původní stáří budovy je dle dostupných materiálů ze 17 stol. Dům prošel postupně rekonstrukcí včetně střechy. Celkový stavebně - technický stav ke dni prodeje se dá hodnotit jako dobrý. Ve třech nadzemních podlažích se momentálně nachází 3 samostatné pokoje s toaletami a s možností vybudování koupelny umístěných na chodbách. V podkoroví lze vybudovat vzdušný mezonetový byt. K domu je vyhotovená projektová dokumentace s celkovou užitnou plochou, která činí cca 200m2. K zakázce je také doplněna vizualizace pro představu domu k rekonstrukci. Velmi zajímavá investice.
Pro více informací mne neváhejte kontaktovat.
Prodej historického domu v centru České Třebové
Podobné inzeráty
Prodej nebytového prostoru / ateliéru [49m2] po rekonstrukci
Ve výhradním zastoupení vlastníka nabízíme ke koupi kompletně zrekonstruovaný ateliér / nebytový prostor o výměře [49m2] se společnou terasou, situovaný v přízemí / zvýšeném přízemí činžovního domu v historickém centru (50m od náměstí) ve Vodňanech. Celková plocha [49m2]. Lokalita historického centra města Vodňany nabízí širou škálu využití ateliéru jako nebytového prostoru v místě s plnou občanskou vybaveností i městského bydlení. Nebytový prostor je po celkové rekonstrukci (v rámci celkové rekonstrukce objektu 2016/2018, je umístěný v 1.NP (přízemí / zvýšené přízemí) menšího bytového domu. Dispozice: celá nebytová jednotka je pod jednám uzávěrem (vchodem) dispozičně dělena na hlavní prostor s kuchyňským koutem [27m2] s okny do dvora, pracovnou [11m2], chodbou [7,35m2] a sociál / koupelna WC [4,2m2]. V rámci objektu činžovního domu je k ateliéru k dispozici ke společnému užívání společná terasa o výměře [28m2] umístěná ve 2.NP (1.patře). Dále ze společných prostor k dispozici kolárna v 1.NP (přízemí) domu. V rámci prostoru je osazena kuchyňská linka a elektrický sporák. Podlahy v nebytovém prostoru keramická dlažba / PVC v designu dřeva. V sociálním zázemí / koupelně a WC je proveden keramický obklad, keramická dlažba, umyvadlo, sprchový kout, závěsné WC). V prostoru jsou osazena plastová okna. V rámci rekonstrukce objektu (2019/2018) jsou provedeny nové rozvody elektrické energie, topení a veškerých instalací a částečné zateplení objektu. Okna nebytového prostoru jsou orientována na západ – do ulice. K uvedenému nebytovému prostoru jsou k dispozici (k prodeji) ještě další byty či další nebytové prostory v 1.NP / 2.NP domu. Nebytová jednotka ve vlastnictví (osobní vlastnictví) a zhruba do 3 měsíců bude proveden zápis do katastru nemovitostí. Společné prostory bytového domu (objektu) chodby schodiště jsou ve velmi dobrém stavu (čisté, průběžně udržované a uklizené). Topení: ústřední plynové (v bytě radiátory) plynovým kotlem společným pro celý dům. Prostor má samostatné měření spotřeby elektrické energie (elektroměr), měření spotřeby teplé a studené vody (vodoměry) a podružné měření spotřeby topení. K dispozici připojení k internetu (Starnet) v bytě /domě. Nebytový prostor je umístěný v přízemí / zvýšeném přízemí (1.NP) činžovního bytového domu. Energetická náročnost budovy – [D]. Aktuálně je prostor dlouhodobě pronajatý kvalitním nájemníkem v režimu tržního nájmu na dobu určitou, když nájemní smlouva je platná do [července_2023]. OBČANSKÁ VYBAVENOST a PARKOVÁNÍ: veškerá občanská vybavenost včetně veřejné dopravy, škola, školka, lékař, nákupní středisko / obchod. Parkování možné před domem / vedle domu (placené parkoviště. Byt je k dispozici / k převodu (po dohodě) od dubna_2023. Aktuální cena: 1.970.000,-Kč je kompletní cena včetně provize RK a kompletního majetkoprávního servisu. Pro bližší informace a termín prohlídky volejte makléře (Jindřich DVOŘÁK, Dipl.Tech, tel.: +420 )
Prodej nebytového prostoru / ateliéru [52m2] po rekonstrukci
Ve výhradním zastoupení vlastníka nabízíme ke koupi kompletně zrekonstruovaný ateliér / nebytový prostor o výměře [52m2] se společnou terasou, situovaný v přízemí / zvýšeném přízemí činžovního domu v historickém centru (50m od náměstí) ve Vodňanech. Celková plocha [52m2]. Lokalita historického centra města Vodňany nabízí širou škálu využití ateliéru jako nebytového prostoru v místě s plnou občanskou vybaveností i městského bydlení. Nebytový prostor je po celkové rekonstrukci (v rámci celkové rekonstrukce objektu 2016/2018, je umístěný v 1.NP (přízemí / zvýšené přízemí) menšího bytového domu. Dispozice: celá nebytová jednotka je členěna na dva prostory – hlavní prostor [36m2] s okny do ulice se sociální zázemím [4m2] + [1,5m2] a další prostor – samostatný vstup z chodby o výměře [10,6m2]. V rámci objektu činžovního domu je k ateliéru k dispozici ke společnému užívání společná terasa o výměře [28m2] umístěná ve 2.NP (1.patře). Dále ze společných prostor k dispozici kolárna v 1.NP (přízemí) domu. V rámci prostoru je osazena kuchyňská linka a elektrický sporák. Podlahy v nebytovém prostoru keramická dlažba / PVC v designu dřeva. V sociálním zázemí / koupelně a WC je proveden keramický obklad, keramická dlažba, umyvadlo, sprchový kout, závěsné WC). V prostoru jsou osazena plastová okna. V rámci rekonstrukce objektu (2019/2018) jsou provedeny nové rozvody elektrické energie, topení a veškerých instalací a částečné zateplení objektu. Okna nebytového prostoru jsou orientována na západ – do ulice. K uvedenému nebytovému prostoru jsou k dispozici (k prodeji) ještě další byty či další nebytové prostory v 1.NP / 2.NP domu. Nebytová jednotka ve vlastnictví (osobní vlastnictví) a zhruba do 3 měsíců bude proveden zápis do katastru nemovitostí. Společné prostory bytového domu (objektu) chodby schodiště jsou ve velmi dobrém stavu (čisté, průběžně udržované a uklizené). Topení: ústřední plynové (v bytě radiátory) plynovým kotlem společným pro celý dům. Prostor má samostatné měření spotřeby elektrické energie (elektroměr), měření spotřeby teplé a studené vody (vodoměry) a podružné měření spotřeby topení. K dispozici připojení k internetu (Starnet) v bytě /domě. Nebytový prostor je umístěný v přízemí / zvýšeném přízemí (1.NP) činžovního bytového domu. Energetická náročnost budovy – [D]. Aktuálně je prostor dlouhodobě pronajatý kvalitním nájemníkem v režimu tržního nájmu na dobu určitou, když nájemní smlouva je platná do [července_2023]. OBČANSKÁ VYBAVENOST a PARKOVÁNÍ: veškeré občanská vybavenost včetně veřejné dopravy, škola, školka, lékař, nákupní středisko / obchod. Parkování možné před domem / vedle domu (placené parkoviště. Byt je k dispozici / k převodu (po dohodě) od dubna_2023. Aktuální cena: 2.050.000,-Kč je kompletní cena včetně provize RK a kompletního majetkoprávního servisu. Pro bližší informace a termín prohlídky volejte makléře (Jindřich DVOŘÁK, Dipl.Tech, tel.: +420 777 305 89
Prodej činžovního domu Vodňany 10.650.000,-Kč
Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi koncový řadový činžovní dům, dispozičně členěný na 6 samostatných jednotek (bytové a nebytové jednotky) a společné prostory / zázemí. Objekt je koncový řadový, zděné konstrukce, je částečně podsklepený, má dvě nadzemní obytná podlaží a obytné podkroví. Umístění domu v historickém centru obce Vodňany. Objekt prošel v letech 2016/2018 celkovou rekonstrukcí a přestavbou do dnešní podoby. Dům je průběžně udržovaný, provozovaný a kompletně plně obsazený kvalitními nájemníky. Dispozice a rozdělení objektu: Přízemí (1.NP) chodba se schodištěm, nebytový prostor atelier (1) o výměře [41m2], kolárna společná pro všechny byty, ateliér (2) o výměře [49m2], nebytový prostor (3) o výměře [10m2]. Podlahová plocha podlaží [128m2]. Patro (2.NP) chodba se schodištěm, samostatný byt (4) velikosti 1+0 o výměře [33m2] a samostatný byt (5) velikosti 2+0 o výměře [58m2]. Na patře je k dispozici terasa přístupná z chodby o výměře [29m2]. Podlahová plocha podlaží [136m2]. Podkroví (3.NP) samostatná bytová jednotka (6) přístupná vlastním schodištěm do podkroví, velikosti 2+0 o výměře [77m2]. Podlahová plocha podlaží [77m2]. Celková podlahová plocha jednotek je [271m2]. Prodej objektu včetně základního vybavení (kuchyňské linky, sporáky, sprchové kouty, umyvadla, WC, kotel ÚT). Ostatní vybavení bytů / atelierů / nebytových prostor je nájemníků a nebude k prodeji k dispozici. Nosné svislé konstrukce zděné, schodiště betonové, krov dřevěný, střecha sedlová, plastová okna, topení ústřední plynové, podlahy keramická dlažba, PVC a dřevěné podlahy. Provedena kompletní rekonstrukce rozvodů elektro, vody, kanalizace a topení. Osazen nový plynový kotel ústředního topení, osazena nová plastová / dřevěná auro okna, zateplená štítová a zadní fasáda, nová střecha. Přesná specifikace jednotlivých prostor a detailní technický popis k dispozici v kanceláři / při prohlídce. Inženýrské sítě: obecní vodovod, obecní kanalizace, elektrika EL 220V/EL 380V, zemní plyn, ústřední topení, připojení internetu, Topení a ohřev centrálním kotlem ústředního topení – byty mají samostatné měření spotřeby. Parkování: možnost parkování na obecním pozemku (ulice) podél domu. Energetická náročnost budovy – [D]. Přístup k objektu z obecní komunikace. Objekt se nachází v historickém centru města Vodňany, v zástavbě rodinných a bytových domů. Bilance ploch: Zastavěné plochy celkem [155m2], nezastavěné plochy [0m2], podlahová / užitná plocha [341m2], pozemky (podle KN) celkem [155m2]. Kompletní občanská vybavenost přímo v obci. Aktuální cena: 10.650.000,-Kč (po slevě) je kompletní cenou včetně provize RK a majetkoprávního servisu spojeného s koupí nemovitosti. Pro bližší informace a termíny prohlídky volejte makléře: tel. +420 (Jindřich DVOŘÁK, Dipl.Tech.). Nemovitost je nabízena výhradně v nabídce realitní kanceláře AD-REALITY České Budějovice.
Prodej komerční nemovitosti v centru města Třinec
Ev.č. 00423 Nabízíme Vám ke koupi komerční nemovitost v centru města Třinec se dvěmi samostatnými jednotkami, jedním nebytovým prostorem a hlavně s další možností vybudování bytového nebo nebytového prostoru v patře. Velkou výhodou je vlastní parkovací stání a v případě zájmu zajištění dalšího parkovacího stání vedle u budovy. Jedná se dvoupodlažní dům, ve kterém se nachází na přízemí velká bytová jednotka o velikosti 3+1 včetně zimní zahrady a možnosti vlastního parkování nebo menší zahrádku s terasou. Na druhém podlaží se nachází menší 3+1 s možností vybudování dalšího bytového nebo nebytového prostoru a bude záležet je na Vás co tam bude? Dům je cihlový a výtápěn dvěmi plynovými kotly. Jelikož je v centru města, tak můžete využívat všechny výhody umístění domu a nebo také dům koupit jako dlouhodobou investici a dům pronajímat. V domě se navíc na přízemí nachází aktuálně nebytový prostor se třemi místnostmi, komorou a vlastní koupelnou s toaletou, který je aktuálně dlouhodobě pronajatý a v případě, že si tam nájemce necháte, tak Vám zaplatí náklady na bydlení. Dům je ined volný k dispozici a veškerá občanská vybavenost je v dosahu několika metrů. V případě, že budete chtít koupit dům na hypotéku, rády Vám pomůžou naše hypoteční/úvěrové specialistky, které mají kancelář kousek od domu. Doporučujeme nezávaznou prohlídku domu. Těšíme se na Vás. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Nabízíme vám k prodeji 3 podnikatelské domy v centru, 120429
Nabízíme vám k prodeji 3 podnikatelské domy v centru města Kyjov na tzv. Zlatém kříži, vzájemně půdorysně propojené ve tvaru písmene U. Rozpis objektů: ulice Komenského - třípodlažní objekt, spojovací dvorní trakt - dvojpodlažní objekt a poslední dům ve dvorním traktů je dvoupodlažní. Oba domy ve dvorním traktu lze nadstavět a získat tak další podlaží, čímž se může rozšířit stávající užitná plocha o dalších 160 m2! Pod první nemovitostí se nachází z 1/3 sklepení z 19. století. V zadním domě se v přízemí nachází raritní dřevěný trámový strop z 19. století, jenž je chráněn jako památka stavitelství, neboť tento původně přízemní objekt byl v minulosti sýpkou. Celková stávající užitná plocha všech 3 vzájemně propojených objektů je 655m2. Ve dvorním traktu se nachází malá okrasná zahrádka, všechny 3 nemovitosti byly nákladně rekonstruování, přičemž spojovací dům je novostavbou včetně základových pásů. Komplex domů je architektonicky velkoryse pojat : celkem 3 terasy, 6x kuchyně, 3x koupelen, klimatizace, vzduchotechnika, nadstandartní žulová fasáda včetně vnitřního centrálního schodiště. Zábradlí v umělecky řemeslné kvalitě, veškeré oplechování včetně hromosvodu provedeno v mědi. Dům je umístěn na centrální obchodní hlavní zóně, kde 30 m od domu se nachází pošta, 2 restaurace, cukrárna, penzion, pracovní úřad, katastrální úřad, prodejna potravin a navazující na velké náměstí. Tento zcela výjimečný architektonický komplex je naprosto raritní urbanistickou nabídkou, neboť v centru města Kyjova se žádná taková nemovitost na prodej dlouhodobě nenabízí. V objektech po dostavbě 2 pater ve dvorním traktu vznikla užitná plocha na 815 m2, kdy lze vybudovat 14 bytů a dále pronajímat přízemí objektu s předpokládaným měsíčním výnosem 200 tisíc korun, což dělá za rok 2 400 000,- Kč. Město Kyjov je malebné moravské město původně okresní obklopené velkým množstvím vesnic s výbornou spádovostí do přirozeného centra města Kyjova. Kyjov je proslaven zejména pořádáním množstvím kulturních akcí se zaměřením na folklor, jedna z nejznámějších akcí se nazývá Slovácký rok. V obci se nachází nemocnice, několik středních škol, kulturní dům, muzeum, autobusové a vlakové nádraží a velkorysé malebné náměstí oklopené historickými domy. ... Číslo zakázky: 120429 Užitná plocha: 655 m2 Typ domu: patrový Druh prostor: jiné Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná Garáž: Ne Plocha kanceláří: 380 m2 Typ budovy: cihlová Stav objektu: velmi dobrý Počet míst k parkování: 2
Prodej obchodního domu s bytem,  500m2 - Poděbrady III
Ev.č. 02034008 Mimořádná investiční příležitost. Komerční prostory s bytem. Možno předělat až na 5 bytových jednotek celkem. Ve výhradním zastoupení zprostředkuji prodej dvojpodlažního domu se samostatným podkrovím v centru Poděbrad s rozsáhlými prostory uzpůsobenými k následnému pronájmu (obchody, prodejny, služby, sklad atd.) Dům je kolaudován jako obytný s využitím komerčních částí budovy. Rozloha jednotlivých pater je 200 m2 přízemí, 200 m2 první patro a 100 m2 podkroví. Patra jsou propojena otevřeným schodištěm, které tvoří velmi zajímavou dominantu domu. V podkroví domu je byt o rozloze cca 100 m2 s novou kuchyňskou linkou a sociálním zařízením. Vedle bytu je další místnost určená k využijí jako kancelář pro majitele objektu nebo k přidružení k bytu. Jedná se o multifunkční komplex s velmi příjemnou atmosférou a vlastní historií. Dům prošel zdařilou rekonstrukcí včetně zcela nové střechy. Energetický štítek E. Město Poděbrady s více jak 14titisíci obyvateli nabízí široké využití pro exkluzivně nabízená objekt k prodeji. Centrum města pak zvyšuje atraktivitu tohoto domu. Více informací včetně technického vybavení domu poskytnu písemně na vyžádání. V případě potřeby Vám zprostředkuji hypotéku. Pro více informací kontaktujte makléřku. Prodejní cenu objektu sdělím na písemné vyžádání. Doporučuji prohlídku. En. náročnost b.: E - Nehospodárná (152 kWh/m2 za rok) Cena: info v RK, Na písemné vyžádání.