inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej inkont. kalhotek MoliCare Mobile 6 kapek, velikost S

Kategorie: Ostatní

Inkontinenční kalhotky MoliCare Mobile 6 kapek vel. S, 14 ks/bal. (5 balení)
Prodej inkont. kalhotek MoliCare Mobile 6 kapek, velikost S
Podobné inzeráty
Absorpčních natahovacích kalhotek
Prodám tři balení absorpčních natahovacích kalhotek MoliCare Premium Mobile od Hartmann, 8 kapek, velikost M, (80-120 cm), nerozbalené, 14 kusů v jednom balení (42 kalhotek + jedno balení rozdělané. Cena: 300,-Kč. Neposílám. Osobní předání Nymburk, Sadská.
Inkontinenční pleny MoliCare premium M
Zalepovací plenkové kalhotky MoliCare Classic jsou určeny pro osoby s těžkým únikem moči i stolice, pomohou zlepšit kvalitu života vašemu blízkému a vám a vašemu okolí usnadní a zpříjemní péči o něj. Jsou vhodné pro muže i ženy na denní nošení. Hartmann Molicare Classic ZALEPOVACI KALHOTKY Medium 30 ks. PC.389 KC PRODAM 155 KC. TENA PANTS M KALHOTKY ABSORPCNI 12 KS BALENI 2X . PUVODNI CENA 370 KC, PRODAM 150 KC. MOLICARE PADS PLENY 2X14 BALENI PC.259 KC. PRODAM 99 KC. CELKOVA HODNOTA Z VSE 1117 KC. PRODAM SUPER LEVNE 300 KC . Zalepovací plenkové kalhotky MoliCare Classic jsou určeny pro osoby s těžkým únikem moči i stolice, pomohou zlepšit kvalitu života vašemu blízkému a vám a vašemu okolí usnadní a zpříjemní péči o něj. Jsou vhodné pro muže i ženy na denní nošení. PLUS OTEVRENY BALIK 10 KS 80 KC
Inkontinenční kalhotky Hartmann, velikost L, 6 kapek
Prodám nerozbalený balík obsahující 14 ks inkontinenčních kalhotek Hartmann MoliCare Premium Mobile. Velikost L (100 až 150 cm), 6 kapek. Vhodné pro muže i ženy. Vyrobené v Německu, použitelné do září 2023. Osobní odběr v Písku.
Hygienické potřeby pro seniory - MoliCare
Absorpční kalhotky MoliCare Premium 6 kapek (balení 30 ks) - pro osoby s těžkým únikem moči i stolice,6 balení celé nerozdělané. 1 balení 300Kč.
Inkontinenční pleny MoliCare premium M
Prodám pleny Molicare premium M 8 kapek natahovací. 15 balení. 150 Kč/balení.
DJI Osmo Mobile 6
Prodám DJI Osmo Mobile 6. Úplně nové nepoužívané byl to dárek. Doklad o koupi nemám. Osobní záruka na funkčnost 30 dní v případě potřeby vyřeším i případnou reklamaci. Osobní předání Kladno a okolí. Info o produktu: