inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej kancelářského nábytku

Kategorie: Stoly

NABÍZÍM K PRODEJI KANCELÁŘSKÉ STOLY A SKŘÍNĚ:

Druhy a rozměry stolů:

č. 1, 3 - stůl s vykrojením a výřezem na kabeláž - výška 77 cm (2ks)
č. 2 - stůl s vykrojením - výška 73 cm (4ks)
č. 4 - červený stůl s výřezem na kabeláž - výška 75 cm
č. 5 - malý třešňový stůl - výška 74 cm
č. 6 - malý červený stůl - výška 74 cm, 100x80 cm
č. 7, 8 - černý stůl s železným podnožím - výška 74 cm
č. 9 - černý stůl rozložený - výška 74 cm, 180x85 cm
č. 10 - černý Ikea stůl MALM - výška 73 cm
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

CENA za jeden stůl je 500 Kč
CENA za obě skříně je 4 000 Kč
Prodej kancelářského nábytku
Podobné inzeráty
Sestava kancelářského nábytku-nova
Prodáme nábytek do kanceláře vyrobeno v Turecku - kancelářskou sestavu: 2 kancelářské pracovní stoly 3 skříně s klíči 1 konferenční stolek 1 dělící skříň 2 křesla pro návštěvníky 3 nastavitelná pracovní křesla cena 20.000 Kč Sestava kancelářského nábytku je nová nepoužitá. Sestava kancelářského nábytku je nová a nepoužitá, protože kancelář byla před zahájením uzavřena. Částečně lze prodat na základě dohody. Dneska jen 1 kreslo stoji za 5 tisic.
Nerezové nohy od kancelářského stolu 71x8 cm - sada 4 kusy
Prodám sadu čtyř mohutných krásných nerezových noh od kancelářského stolu. Nohy včetně stojek i rámu k navrtání přímo do desky stolu. Nohy sloužily u našeho luxusního velkého třímetrového kancelářského stolu, který vážil 250 kg. Nyní jsme stůl demontovali pro jiné účely a nohy nám zůstaly k prodeji. Velmi dobrý stav, jen minimální známky použití a mírné škrábance - viz. foto. Mají velikou nosnost a v takto širokém provedení již nenajdete nikde v nabídce k prodeji. Výška noh je 71 cm, šířka 8 cm. Barva: imitace nerezi Materiál: Nikl Cena za celou sadu 1500 Kč. Mohu zaslat i PPLkou kdekoliv anebo osobní odběr. Mohu také přiblížit do měst Ostrava, Karviná, Těšín, Havířov, Třinec, Frýdek-Místek a okolí.
pracovni pocitacovy psaci kancelarsky stul stolek
1300kc Nove složené v krabici pc pracovni pocitacovy psaci kancelarsky do kancelare kancelar kancelar stul stolek Stav: Nová Barva nábytku: Bílá Tvar tabulky: obdélníkový Hloubka nábytku: 50 cm Šířka nábytku: 90 cm Výška nábytku: 76 cm Šířka nohy: 49 cm Výška prostoru pro nohy: 55 cm Hmotnost (s obalem): 30 kg Materiál těla: laminovaná deska Materiál stolu: laminovaná deska Počet zásuvek: 3 Počet polic: 1 Barva front: bílá Povrchová úprava: Matt Montáž: nábytek pro vlastní montáž Účel: Kancelář, Dítě, Kabinet, Hotel, Jídelna, Konference, Pokoj, Recepce, Obývací pokoj Hladký pohyb zásuvek je zaručen použitím klasických vodících vedení s vyšší pevností, které vám navíc umožňují v případě potřeby vyjmout zásuvku bez nutnosti demontáže - hladké strany bez koncových uzávěrů - zvýšená odolnost proti škrábancům proti konkurenčnímu nábytku - laminovaná deska nejvyšší kvality - okraj z PVC - hygienické osvědčení vodítka nejvyšší kvality Praha 3 nebo beroun posilam 350kc
Psací stůl
Výborný stav. Rozměry: 66 v. 140 š. 61 hl. Je součástí sady kancelářského nábytku, v případě koupě více kusů poskytnu slevu. Všechny kusy zde na odkazu:
Prodám část oválného kancelářského stolu
Prodám pulkulatý díl kancelářského stolu. Rozměry sířka 140 cm, délka 70 cm a výška 75 cm.
Prodám prvorepublikový kulatý rozkládací jídelní stůl pro 5
Prodám kulatý (ve složeném stavu) jídelní stůl pro 5 lidí (ve složeném stavu). Dá se snadno rozložit a nají se u něj až 8 lidí. Vrchní deska upravena moderním odolným "epoxy" lakem který chrání dýhu při polití atd. Dýha pod lakem původní. Rozměry ve složeném stavu 127x127 x 79 cm výška Ke stolu mohu dodat dřevěné ohýbané židle (5 ks), které k němu ladí, byť jsou novější. Preferuji pokud možno prodej více kusů nábytku najednou, viz seznam níže, ať se udrží pospolu. Pište prosím na email nebo volejte. Kdybych nebral zavolám zpět. Na SMS volám zpět. Stůl je součástí setu nábytku, kdy k němu mám ještě: - při koupi všeho nábytku najednou dám slevu přes 1/3 (= slevu 35%) * rozkládací prvorepublikový gauč / kanape s menšími skříňkami s posuvnými skly, kožené čalounění * bar na alkohol, se šuplíky, dvířky na lahve * obyvákový sekretář s úložnými prostory * jídelní kulatý stůl (cca 5 lidí), možno rozložit do oválu pro cca 7-8 lidí * psycha (stolek se zrcadlem) do předsíně / ložnice * prádelní skříň s výsuvnými velkými šuplíky přes celou šířku * šatní skříň, 2 segmenty (2/3 a 1/3)