inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej kancelářského prostoru, 600 m², Dolní Lutyně

Kategorie: Kanceláře

Nabízíme Vám ke koupi dům v centru obce Dolní Lutyně. V současné době slouží jako kancelářské prostory s veškerým sociálním zázemím. Dům můžeme po domluvě překolaudovat na objekt k bydlení a vybudovat zde šest bytových jednotek. K domu náleží příjezdová komunikace s parkovacími místy a menší budova, kde se mohou vybudovat garáže. Pro bližší informace neváhejte kontaktovat našeho makléře. S financováním Vám pomůže náš hypoteční specialista.

Lokalita: Třanovského, Dolní Lutyně
Cena je uvedena včetně právních služeb a provize. . V případě více zájemců může RK využít pro výběr kupujícího formu aukce.
Evidenční číslo: 785276
Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná
Prodej kancelářského prostoru, 600 m², Dolní Lutyně
Podobné inzeráty
Pronájem kancelářského prostoru pro 2 osoby (11 m2) v busine
Nabízíme Vám pronájem kancelářského prostoru vhodného pro 2 osoby, který je umístěn v přízemí kancelářského panelového centra IQ Ostrava. Čistá plocha kanceláře je 11 m2 Výšková budova nabízí moderní pracovní zázemí s velkými okny, které propouštějí dostatek přirozeného světla. Parkování možné v podzemních garážích, možnost 24/7 využití recepce. Vysokorychlostní připojení internetu v ceně. Budova je situována přímo u zastávky tramvaje Náměstí Republiky. 7 minut chůze - vlakové nádraží Ostrava Střed. Sjezd na dálnici pro řidiče je vzdálen cca 200 metrů. Centrum má mimořádně výhodnou polohu z hlediska dostupnosti silniční a železniční infrastruktury a mezinárodního letiště, které zajišťuje přepravu nákladu a osob. Třída energetické náročnosti budovy je * A - mimořádně úsporná. Prohlídka doporučená makléřem.
Pronájem kancelářského prostoru pro 3 osoby (15 m2) v busine
Nabízíme Vám pronájem kancelářského prostoru vhodného pro 3 osoby, který je umístěn v přízemí kancelářského panelového centra IQ Ostrava. Čistá plocha kanceláře je 15 m2 Výšková budova nabízí moderní pracovní zázemí s velkými okny, které propouštějí dostatek přirozeného světla. Parkování možné v podzemních garážích, možnost 24/7 využití recepce. Vysokorychlostní připojení internetu v ceně. Budova je situována přímo u zastávky tramvaje Náměstí Republiky. 7 minut chůze - vlakové nádraží Ostrava Střed. Sjezd na dálnici pro řidiče je vzdálen cca 200 metrů. Centrum má mimořádně výhodnou polohu z hlediska dostupnosti silniční a železniční infrastruktury a mezinárodního letiště, které zajišťuje přepravu nákladu a osob. Třída energetické náročnosti budovy je * A - mimořádně úsporná. Prohlídka doporučená makléřem.
Pronájem kancelářského prostoru pro 4-5 osob (19 m2) v busin
Nabízíme Vám pronájem kancelářského prostoru vhodného pro 4-5 osob, který je umístěn v přízemí kancelářského panelového centra IQ Ostrava. Čistá plocha kanceláře je 19 m2 Výšková budova nabízí moderní pracovní zázemí s velkými okny, které propouštějí dostatek přirozeného světla. Parkování možné v podzemních garážích, možnost 24/7 využití recepce. Vysokorychlostní připojení internetu v ceně. Budova je situována přímo u zastávky tramvaje Náměstí Republiky. 7 minut chůze - vlakové nádraží Ostrava Střed. Sjezd na dálnici pro řidiče je vzdálen cca 200 metrů. Centrum má mimořádně výhodnou polohu z hlediska dostupnosti silniční a železniční infrastruktury a mezinárodního letiště, které zajišťuje přepravu nákladu a osob. Třída energetické náročnosti budovy je * A - mimořádně úsporná. Prohlídka doporučená makléřem.
Pronájem kancelářského podlaží o výměře 302 m2., 126682
V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme k pronájmu velmi atraktivní kancelářské prostory. Jedná se o pronájem celého samostatného kancelářského podlaží. Komerční prostory jsou umístěny v moderní budově, která je součástí malého komerčního areálu a nachází se v klidném místě- a přitom nedaleko centra města Ostravy. Celková výměra kancelářského podlaží je cca 302 m2 a je rozděleno na na 7 samostatných místností o různých výměrách. Vybavenost patra: kuchyňka (myčka, lednice), oddělené toalety, sprcha, klimatizace, PC síť, LED osvětlení, elektronické zabezpečení prostor s napojením na bezp. agenturu (EZS a EPS). Kancelářské podlaží má samostatné měření veškerých energií, měsíční záloha na teplo /pro 302 m2/ je jen cca 1.700,-Kč/měsíc. Velkou výhodou je prostorné, oplocené parkoviště a velmi dobrá dopravní dostupnost. Bezbariérový přístup, výtah. Poznámka k ceně: + spotřeby a energie Číslo zakázky: 126682 Užitná plocha: 302 m2 Typ domu: patrový Druh prostor: kanceláře Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná Garáž: Ne Plocha kanceláří: 280 m2 Typ budovy: skeletová Stav objektu: velmi dobrý Počet míst k parkování: 10 Umístění objektu: klidná část obce K nastěhování: 01.04.2023 Ostatní vybavení: plot, bezbariérový přístup, výtah, ostraha - PCO, sociální zařízení Doprava: vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus
Pronájem kancelářského prostoru, 6 m², Rychnov nad Kněžnou
Pronájem kancelářského prostoru o velikosti 6 m2. Možnost využít jako kancelář, nebo zvolit jinou aktivitu dle Vašeho podnikání. Součástí je také sociální zařízení. Budova se nachází od frekventované pěší zóny. Těším se na Vaše zavolání, rád Vám prostor ukážu a sdělím veškeré potřebné informace. Lokalita: Sokolovská, Rychnov nad Kněžnou Evidenční číslo: 827017 Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná
Pronájem kancelářského prostoru, 18 m², Rychnov nad Kněžnou
Pronájem kancelářského prostoru o velikosti 18 m2. Možnost využít jako kancelář, nebo zvolit jinou aktivitu dle Vašeho podnikání např. obchod aj. Součástí je také sociální zařízení, využití atria je pro Vás výhodou. Vše se nachází od frekventované pěší zóny. Těším se na Vaše zavolání, rád Vám prostor ukážu a sdělím veškeré potřebné informace. Lokalita: Sokolovská, Rychnov nad Kněžnou Evidenční číslo: 827009 Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná