inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej krásného bytu 3+1, v OV, 78m2 s balkonem a sklepem.

Kategorie: Byty

Ve výhradním zastoupení nabízím k prodeji krásný byt v osobním vlastnictví ve Starém Městě pod Landštejnem. Byt je po kompletní rekonstrukci, dokončené v roce 2022, plně vybavený o dispozicí 3+1, 78m2 s balkonem v 1. NP cihlového domu. K bytu náleží sklep 11m2. Byt prošel kompletní rekonstrukcí, nové stoupačky, el.rozvody, podlahy, dveře, spínače a el.zásuvky, nové radiátory a plastová okna, včetně nového nábytku a spotřebičů. V obývacím pokoji se také nachází krbová kamna, kterými lze byt vytápět a tím uspořit náklady na dálkové topení, kterým je možné vytápět rovněž. Byt disponuje prostornou kuchyní vyrobenou na míru s novými spotřebiči, jídelnou a třemi dalšími pokoji, jeden z pokojů je s balkonem. V prostorné chodbě se nyní připravuje prostorná šatní skříň na míru a skříň, ve které bude schován bojler a pračka. V koupelně je vana a bezbariérový velký sprchový kout. WC je samostatné, s bidetem. Nádherný byt, orientovaný okny na tři světové strany V, S, Z, zajišťující nadstandardní bydlení pro rodinu. Výhodou je to, že se můžete hned nastěhovat, bez dalších investic. Nemovitost se nachází v okrese Jindřichův Hradec v Jihočeském kraji v turistické oblasti, 5 km od Rakouska. V okolí je hrad Landštejn, biatlonový areál, přírodní koupaliště, přírodní rezervace Hadí vrch, zimní běžkařské tratě, cyklostezky a golfové hřiště, které je 13 km od domu. Krom sportovního a zábavného vyžití je v okolí veškerá občanská vybavenost, MŠ a ZŠ, obchody, restaurece, Pošta, lékařské středisko, obecní úřad. Dopravní spojení zajišťuje autobusová doprava.
Doporučuji prohlídku bytu i okolí, obojí je jedinečná příležitost pro nalezení skvělého domova.

Cena: 4 700 000 Kč
Prodej krásného bytu 3+1, v OV, 78m2 s balkonem a sklepem.
Podobné inzeráty
Prodej bytu 1+kk Pardubice Pod Vinicí
Dobrý den, vítám Vás na stránce s exkluzivní nabídkou bytu o dispozici 1+kk s balkónem, který se nachází v 11.NP novostavby bytového domu z roku 2019 v ulici Pod Vinicí.  Předmětem této nabídky je nadstandardní byt 1+kk s možností dokoupení parkovacího stání a sklepního prostoru. Toho, kdo si potrpí na dobré výhledy z oken určitě potěší krásné 11. nadzemním podlaží s dalekým výhledem na Kunětickou horu, ale i Orlické hory. Do tohoto podlaží Vás vyveze prosklený výtah. Na společných chodbách v domě Vás čekají koberce, dveře s nadstandardní výškou jak vchodové tak i interiérové. Prostě kdo zná projekt bytových domů U Vinice, tak ví, že se jedná o nadstandardní byty. Důležité je také podotknout, že byt byl připraven s klientskými změnami, které se týkaly hlavně koupelny. Obsahuje velký sprchový kout, který je dominantou. Byt působí vzdušně a světle. Orientovaný je na východní a severozápadní světovou stranu s dalekým výhledem. Tento výhled z něho činí jeden z nejzajímavějších malých bytů v ulici. K bytu je možné dokoupit parkovací stání pod domem, ale také i sklepní prostor. A upřímně řečeno, v této lokalitě nemít parkovací stání je opravdu pro zlost. Tento byt by se dal také nazvat jako nadstandardní startovní bydlení pro mladého člověka nebo naopak pro rozvedeného či singl žijícího náročného uživatele.   Byt je také zajímavou investicí, protože byty těchto kvalit se velmi dobře pronajímají, možnost dosažení čistého výnosu před zdaněním 13.500 Kč měsíčně v případě kompletu s garážovým stáním a sklepem. Součástí prodeje je samozřejmě kuchyňská linka včetně vestavěných spotřebičů, vestavěná skříň, botník, ale také lednička a pračka.     Doplňující informace: Plocha bytu: 34,8 m2 + 5 m2 balkón. Kryté garážové stání o výměře 13 m2 k němuž patří úložný prostor o výměře 3,2 m2, není součástí kupní ceny (možné dokoupit). Sklepní jednotka o výměře 4,3 m2 není součástí kupní ceny (možné dokoupit). Umístění bytu: 11.NP bytového domu s dalekým výhledem. Lokalita: ulice Pod Vinící, Pardubice. Fond oprav: 174,- Kč/ měsíčně. 5 důvodů proč uvažovat o koupi: 1. Investiční potenciál. Bezproblémový pronájem bytu. 2. Parkovací stání. Lokalita kde jiní nemohou zaparkovat, to se uživatelům toho bytu nemůže stát. 3. Dostupnost služeb. Služby, které má byt v docházkové vzdálenosti budou jeho uživatele těšit a hýčkat. 4. Zajímavý výhled. Byt disponuje balkónem, ze kterého je krásný výhled na Kunětickou horu a Orlické hory. 5. Jeden z nejzajímavějších bytů v aktuální nabídce Přesvědčte se sami. Byt čeká možná právě na Vás :-) Nebojte si namazat chléb z obou stran :-) Děkuji, Václav Růžička, realitní specialista. Prodávající si vyhrazuje právo na výběr kupujícího dle vlastní úvahy, tzv. prodej do dobrých rukou.   + 450.000 Kč garážové stání, 150.000 Kč sklepní jednotka Třída energetické náročnosti: B - velmi úsporná (dle V
Prodej krásného bytu 2+1 s vlastním balkonem po úplné rek.
Hledáte byt, kde jednoduše nemusíte nic rekonstruovat ? a chcete žít na Slovanech, protože Slovany jsou prostě srdcová záležitost? Mám tu pro Vás ojedinělou, exkluzivní nabídku prodeje bytu ve vrchní části plzeňských Slovan, ulice Koterovská. Byt o dispozici 2+1 o výměře 53m2 s vlastním balkonem po precizní, moderní a zcela kompletní rekonstrukci, která právě finišuje, se nachází v 1.patře revitalizovaného, panelového domu s výtahem. Do bytu vcházíme světlou chodbou s prostorem pro vestavěnou skříň. Po pravé straně se nachází samostatná koupelna vybavena prakticky umístěným sprchovým koutem a umyvadlem se všemi komponenty, dále je zde umístěna toaleta s bidetovou sprškou. Rovně vstupujeme do prostornějšího obývacího pokoje s balkonem, kde oceníte i důmyslný prostor například pro pracovnu. Z obývacího pokoje můžeme vstoupit do světlého samostatného pokoje s okny do klidného, zeleného vnitrobloku. Vstupy do všech místností jsou i samostatné. Kuchyň s výhledem do zeleně osazena stylovou kuchyňskou linkou v neutrálních tónech vybavenou všemi spotřebiči. Nové podlahy, nové krytiny, nové elektroinstalace, ohřev vody novým, úsporným bojlerem, nové dveře i obložky, zaveden vysokorychlostní internet, vytápění bytu dálkové - detailní podrobnosti a souhrn prací Vám ráda zašlu obratem na Váš email. Lokalita Slovan je dobře známá svou absolutní občanskou vybaveností ( sportovní vyžití, dětská hřiště, bazén, kavárny, restaurace, procházky k řece kousek odsud, pestrý Božkovský ostrov, Lobezský park, fitness v Galerii Dvořák, výlety na Radyni, MHD přímo u domu a další nepřeberné možnosti). V tomto bytu je možné se rychle zabydlet, nemovitost připravena k okamžitému převodu, k bytu náleží vlastní sklep. Nyní je byt již ve fázi finálního dokončování, tudíž Vás tímto zvu na přednostní, osobní prohlídku. Tohle jsou jednoduše pravé poctivé Slovany. Přijďte se zabydlet jako první! ( Fotografie bytu nejdříve v dalším týdnu, osobní prohlídka už nyní! )
Prodej bj. 1+1 s balkonem a sklepem, Střešovice
Vážení, dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji bytovou jednotku 1+1 (řešená jako 2x 1+kk) s balkonem (2m2) a sklepem (2x2) o velikosti obytné plochy 42,5m², dispozičně řešený (pronajímaný) jako dvě garsonky, obě s vlastní kuchyňskou linkou a společným sociálním zařízením, který má nadstandardní výnos z krátkodobého, případně dlouhodobého pronájmu (doložíme fakturami). Bytová jednotka s orientací oken na východ a západ, je situovaná v klidné ulici Nad Panenskou, v atraktivní části Prahy 6 – Střešovice. V roce 2017 byla provedena kompletní rekonstrukce bytu včetně nových rozvodů elektřiny, vody, plynu a odpadů. K provedené rekonstrukci bytu je k dispozici rozsáhlý průvodní materiál (fotografie, faktury, revize). Původní podlaha byla odstraněna a nahrazena novou, na podlahách jsou nová, zátěžová lina (s filcem), zdi i stropy byly zrekonstruovány a odhlučněný pomocí nejmodernějších materiálů. V bytě je příprava na domácí kino, tj. zvukové kabely jsou ve zdi. Nový plynový kondenzační kotel a všechny jeho funkce lze ovládat prostřednictvím WIFI, tj. teplota užitkové vody, teplota otopné vody a tepelný výkon radiátorů v pokojích je možné rovněž ovládat na dálku každý zvlášť. Dveře v bytě jsou vyrobené na zakázku se speciální akustickou protihlukovou vložkou. Oba pokoje mají plnohodnotnou kuchyňskou linku včetně spotřebičů. Vypínače jsou speciální a při použití nevydávají žádný zvuk, vodovodní baterie v bytě jsou úsporné, značky Grohe. V místnosti s balkonem a kuchyňskou linkou je plynový sporák, elektrická trouba a vestavná myčka nádobí. Chodbou oddělený druhý menší pokoj s kuchyňskou linkou a s výhledem do zeleného, klidného vnitrobloku, má el. indukční sporák a vestavěnou šatní skříň. V koupelně je rohová vana, prostor pro pračku a plynový průtokový kondenzační kotel Protherm Panther 25KKV, který byt vytápí a ohřívá vodu. WC v bytě je samostatné, opatřené světlíkem. Nad chodbou a koupelnou je akusticky izolovaný prostor se zavedenou elektřinou a vzduchotechnikou, který lze využít jako „Box Room“ nebo ponechat jako úložný prostor. Lokalita bytu je plně občansky vybavená, nedaleko tram zastávky Malovanka a koupaliště Petynka. Nová fasáda domu je naplánována na druhou polovinu r.2023 a byt má nízké poplatky do SVJ (1500Kč/měs.). Bytovou jednotku je možné pořídit převzetím hypotečního úvěru ve výši 2 310 000 Kč za stávající úrokové sazby 2.6% fixované do 4/2025. Prodej bytové jednotky je možný do začátku turistické sezóny r. 2023, poté bude stažen z nabídky.
Světlý byt 1+kk s balkonem, 31,8 m2 + 3 m2 balkon, parking,
služby 2500 Kč vč. parkingu, sklepu, + elektroměr, který se hlásí na nájemce, Vám zprostředkuje exkluzivně pronájem nového bytu 1+kk (31,8 m²) s balkonem (3 m²), sklepem (3 m²) a parkovacím stáním – parklift, v novostavbě z roku 2023, v Praze 8 – Dolní Chabry, ulice Ústecká. Tento moderní byt 1+kk s balkonem je umístěn ve 2.patře moderního domu s výtahem, má vlastní rekuperační jednotku, venkovní rolety, dřevěná eurookna s izolačním trojsklem, je vybaven zakázkovou kuchyňskou linkou se spotřebiči zn. Kluge – indukční deska, digestoř, vestavěná lednice s mrazákem, myčka nádobí a varná trouba. Obývací pokoj + kuchyňský kout má plochu 23,1 m², balkon 3m², vstupní chodba 3 m² a koupelna 4,2 m². Na podlaze v bytě je vinylová podlaha a praktická dlažba. Byt je nezařízen nábytkem, viz foto, nábytek a rozmístění si řeší nájemce – viz 3d plánek / návrh rozmístění. K bytu patří sklep 3m² v suterénu a 1 x parkovací stání, spodní parklift (nosnost 2 t, délka 5 m, šířka 2,1 a výška vozu 1,7 m). Služby jsou plně zúčtovatelné, dům je v energetické třídě B – úsporná, má rekuperaci a centrální vytápění. Majitel nabízí tedy dlouhodobý pronájem, na rok s možností prodlužování, kauce je nájem + služby, zvíře se řeší zcela individuálně – více info v RK. V okolí je maximální občanská vybavenost, restaurace, obchody např. Billa a večerky, zastávka MHD přímo v ulici s návazností na tram (2 minuty busem) nebo metro C – Kobylisy cca 5 minut. Také 5 minut pěšky od domu je velký lesopark Ládví, vhodný k relaxaci a sportování. Velmi doporučuji všem, kteří hledají nízkoenergetický byt v novostavbě, v bytě, ve kterém nikdo nebydlel, s balkonem, parkingem a sklepem, nedaleko od metra a přírodě na dosah. Ev. číslo: 642494. Energetický štítek: B (90 kWh/m2/rok).
Pronájem krásného prostorného bytu 3+1, velikost bytu 97,06,
Pronájem krásného prostorného bytu 3+1, celková velikost bytu 97,06 m2, Václavské náměstí 807/64, Praha 1. Okna bytu jsou do tiché zahrady domu. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí (první nadzemní podlaží) pěkného klidného domu, okna bytu jsou 1,7 m nad zemí a mají shrnovací bezpečnostní mříže. Dispozice bytu: prostorný obývací pokoj (28,12 m2), dvě ložnice (17,19 a 16,13 m2) jedna z ložnic má i vlastní předsíň, velká kuchyně s jídelnou (kuchyňská linka, elektrický sporák a digestoř), vstupní hala, koupelna (vana, umyvadlo, plynový kotel), samostatné WC. Plánek bytu je u inzerátu ve fotogalerii. Okna bytu jsou situována na jihovýchod. Teplou vodu a topení zajišťuje plynový kotel, který je pouze pro tento byt. Byt má parketové a plovoucí podlahy, dlažba v bytě je vyhřívaná. V bytě je internet od O2 Telefónica (Cetin). V bytě je domácí telefon – vrátný. Vchodové dveře do bytu – bezpečnostní. K bytu není k dispozici sklepní kóje. V domě není kočárkárna, sušárna nebo prádelna. Nájemníci mají k dispozici zahradu a mohou na zahradě i sušit prádlo. V lokalitě jsou parkovací zóny, nájemci bude povolena změna bydliště a může si proto požádat o rezidenční kartu na parkování. Byt je volný ihned. Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií. Jsme tu pro Vás 7 dní v týdnu. Poznámka k ceně: + poplatky, kauce a provize RK ID nabídky: N63983
Prodej bytu s lodžií, a balkonem, sklepem Praha - Michle.
Prodej bytu s lodžií a balkonem. Jako osobní realitní makléř si vám dovoluji nabídnout prodej bytu v ul. V Dolině Praha 10 – Michle. K nabídce je možné přikoupit jedno parkovací místo (cena 350 000,-Kč). V ceně je uzavřená zděná sklepní kóje (3,13m2), v 2PP obytného domu s recepcí. Nabízíme komfortní bydlení v krásném světlém bytě s dispozicí 2+kk se zaskleným balkonem (7,25m2) a menší lodžií (1,27m2) a o ploše bytu 55,88m2, celková plocha k užívání je tedy 64,4m2. Byt se nachází v 8NP výškové budovy se dvěma výtahy. Velký obývací pokoj (30,92m2) s rohovým kuch.koutem, bílá nová moderní kuch.linka s vestavěnými spotřebiči, vchod na lodžii i na zasklený balkon s krásným výhledem na velkou část Prahy. Pokoj velmi světlý s více okny (žaluzie). Ložnice (12,52m2) má též vchod na zasklený zateplený balkon, můžeme vyjít tedy na balkon jak z obývacího pokoje, tak i z ložnice, používán celý rok, možnost zimní zateplené zahrady. Ve vstupní hale (6,68m2) vchod do koupelny (2,77m2) s vanou a pračkou, dále pak je v hale vchod na samostatné WC (1,06m) a samostatné komory (1,93m2) s vestavěnou skříní. Součástí vybavení haly jsou vestavěné skříně se zrcadlem. Podlahová krytina – plovoucí podlaha a dlažba. Celkové měsíční náklady kolem cca 5 000,-Kč i s elektřinou. Po domluvě je možné v bytě nechat některé bytové zařízení. Orientace bytu severovýchod. Dům umístěn na skvělém místě blízko od domu je Kaufland a Baumax, v dosahu OC Eden, sportovní hala SK Slavia, tramvajová zastávka Chodovská, MHD, včetně nočních linek. Veškerá občanská vybavenost v místě. U domu udržovaná zelená plocha. Pro větší pohodlí a bezpečnost v bydlení je recepce (24/7) v přízemí hlavního vchodu.