inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej lodí, motorových člunů a plachetnic

Kategorie: Zprostředkovatelské služby

Zprostředkujeme prodej Vaší lodi, rychle a bez provize
Prodej lodí, motorových člunů a plachetnic
Podobné inzeráty
Poptávám:dětský sortiment.Výrobce nebo obchodní společnocti
Popis:Výrobce nebo obchodní společnocti:Autosedačky Baby monitory, chůvičky Dětská literatura Hračky Chodítka a hopsadla Kočárky Kojenecké potřeby Kola Nábytek pro děti Nosítka Odrážedla Sedačky na kolo Sportovní potřeby Školní potřeby Ostatní Body, dupačky a overaly Bundy a kabátky Čepice a kloboučky Kalhoty, kraťasy a tepláky Kombinézy Komplety Mikiny a svetry Obuv Plavky Ponožky a punčocháče Pyžámka a župánky Rukavice a šály Spodní prádlo Sukýnky a šatičky Těhotenské oblečení Trička a košile Ostatní oblečení Lokalita: ostrava ale jinak celá ČR. Termín: Doplňující informace: (množství, rozměr, materiál, limit ceny, atd.)100 kusů,cena dohodou.Ideálně komisní prodej.Jedná se o zboží určeno pro další prodej,proto přeferuji KOMISNÍ PRODEJ,není podmí nově vznikající s.r.o.
BAZAR,ZASTAVÁRNA
NABÍZÍM SLUŽBY ,KOMISNÍ PRODEJ,V ÝKUP ZA HOTOVÉ,Z ÁSTAVY.DÁLE PRODEJ ELEKTRONIKY,NÁŘADÍ ATD. KLIKNĚTE NA JMÉNO V INZERCI A UVIDÍTE ČÁST MÉ NABÍDKY.
Zprostředkuji nákup,prodej zboží v PL
Zprostředkuji nákup,prodej zboží na Polských E-schopech jako je ...a ostatní . Zajistím nákup zboží,provedu platbu-převod z polské banky. Vyzvednu zboží vPL podstatně levnější poštovné(dopravné)a nasledně doručim v ČR. Mohu zajistit dopravu k zákazníkovi v ČR a obráceňe do PL. Bydlím na hranici s PL. Dohoda,spolehlivost, solidní jednání to je moje priorita. Těším se na spolupráci.
Odpovědný zástupce pro prodej chemických látek
Nabízím služby odpovědného zástupce pro živnost Prodej chemických látek a chemických směsí klasifikovaných jako vysoce toxické a vysoce toxické. V případě zájmu mě kontaktujte.
Prodej štípaného palivového dřeva
Dobrý den, nabízíme štípané palivové dřevo. Rozvážíme po Libereckém kraji. Minimální množství pro objednání je 5m3. Aktuálně máme skladem BUK, DUB, SMRK, BŘÍZU a OLŠE. Více informací a ceny na tel. čísle , mailové adrese info@ nebo na Dřevo, palivo, dovoz dřeva,
Prodej hotové agentury práce (personální agentury)
Prodáme nově registrovanou agenturu práce a personální agenturu - bez omezení oborů registrovanou v Praze, registrována jako společnost s ručením omezeným a je bez . % bez jakýchkoliv dluhů. Agentura práce má zaplacenou kauci 500.000,- Kč, a vydaná všechna povolení na zprostředkování pracovníků i práce ( povolení A,B,C ) a má také k dispozici odpovědného zástupce. Případně lze v agentuře práce při prodeji všechno přizpůsobit Vašim potřebám (nový název, sídlo apd.). Podmínky převodu, fungování odpovědného zástupce a prodeje jsou věcí dohody. Rychlý převod agentury práce zajistíme prostřednictvím přímého zápisu notáře do obchodního rejstříku. Pokud tedy potřebujete agenturu práce, můžete s agenturou od nás začít ihned podnikat. Pokud budete potřebovat ve věci agentury práce nebo personální agentury s něčím poradit nebo pomoci, můžeme Vám potřebnou konzultaci nebo pomoc poskytnout. Jsme přední poskytovatel služeb v oblasti registrace a prodeje personálních agentur a agentur práce nejen v ČR, ale i SR, Polsku a dalších zemích.