inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej mléka ze dvora

Kategorie: Skot

Prodej denně čerstvého mléka ze dvora.
Schválený prodej.
Normandský skot je plemeno skotu s kombinovanou, maso-mléčnou užitkovostí, pocházející z Francie. Důraz je kladen na mléčnou užitkovost, mléko normandského skotu je bohaté na tuky a bílkoviny a je vhodné k výrobě sýrů.
Stěžejní roli bude hrát mimořádně vysoký obsah bílkovin v mléce s téměř výhradním, pro nejvyšší sýrařskou výtěžnost prokázaným, typem kapa kaseinu BB, a současně preference vyššího (75-100 %) zastoupení alely beta kaseinu typu A2 (tzv. „nízko alergické mléko“) u domácích zvířat normandského skotu, jak bylo zjištěno z rozborů jejich DNA.
Prodej mléka ze dvora
Podobné inzeráty
Kravské mléko
Prodáváme kravské syrové mléko ze dvora. Proto platí: před konzumací je potřeba jej tepelně upravit nebo pasterovat. Prodej probíhá pouze na Vašich nádob a po telefonické dohodě předem. Cena 20 Kč/l. Jsme registrovaný prodej ze dvora pod KVS. V případě zájmu mě kontaktujte předem na 086 161 nebo na emailu jikritse@ či WA. Těšíme se na Vás! :)
Domácí mléko
Prodám kravské syrové mléko ze dvora. Proto platí: před konzumací je potřeba jej tepelně upravit nebo pasterovat. Prodej probíhá pouze do Vašich nádob a po telefonické dohodě předem. Cena 20 Kč/l.
Koupím mléko
Měla bych zájem koupit dvakrát týdně 100l kravského poctivého mléka na výrobu sýrů v okolí Nového Města na Moravě,předem děkuji
Jalovička
Nabízíme jalovičku nar. 21.1.2023 Matka Jersey75, otec čestr. Zdravá, komunikativní. K odběru koncem března. Baští už šrot z kyblíku. Přidáme pytel sušeného mléka. Rezervovaná.
Sušené mléko Sano
Prodám 8 zbylých pytlů sušeného mléka značky Sano . Prosím spíše volat nebo psát SMS než na email díky
prodej hovězího masa
Prodej hovězího masa v balíčkách po 5 a 10 kg. CENA 200 Kč/kg kosti jsou navíc OBJEDNÁVKY NA ČÍSLE