inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej novostavby bytu 2+kk s terasou a venkovním parkovacím

Kategorie: Byty

Nabízím Vám k prodeji novostavbu nadstandardního bytu 2+kk s parkovacím stáním a terasou v rezidenčním projektu Dvojčata ČB. K bytu lze dokoupit garážové stání za cenu 390.000,- Kč. Tento jedinečný developerský projekt je zárukou kvalitního bydlení s výbornou strategickou polohou. Byt se nachází v 5. NP pětipodlažního domu s výtahem. Byt má výměru 65,4 m2 a terasu o výměře 16,8 m2. Byt se skládá ze zádveří (5,9 m2), koupelny (5,1 m2), samostatného WC (2,8 m2), obývacího pokoje s kuchyňským koutem (32 m2), ložnice (19,6 m2) a terasy (16,8 m2). Jednotlivé místnosti bytu jsou smysluplně uspořádány a každá z nich je velice výhodně prostorově řešena. Podlahy v obytných místnostech jsou řešeny lepenou vinylovou podlahou, v koupelně je dlažba. Jednotlivé dekory a barvy, které jsou použity k vybavení bytu, navozují příjemnou a útulnou atmosféru. Do bytu je zavedena internetová přípojka. Topení zajišťuje elektrokotel napojený na podlahové vytápění. V bytě je rozvedena rekuperace vzduchu a je zde klimatizace. Voda je ohřívána elektrickým bojlerem. V chodbě a v koupelně je umístěný světlovod. Všechna okna jsou osazena elektrickými venkovními žaluziemi na dálkové ovládání. Na terase je dlažba a přívod vody s nezámrzným kohoutkem. Na toaletě je WC TECE ONE s integrovanou bidetovou sprchou. Kuchyňská linka je zn. NOBILIA s granitovým dřezem a se zabudovanými spotřebiči značek BOSCH a AEG (lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, elektrická trouba, indukční varná deska, digestoř a myčka). K bytu náleží venkovní parkovací stání. V uzavřeném objektu jsou dva bytové domy, parkovací stání a klidové zóny s posezením a dětským hřištěm. Třída energetické náročnosti domu je B – velmi úsporná. V Českém Brodě je veškerá občanská vybavenost: školy, školky, banky, pošta, obchody, zdravotnictví, restaurace, supermarkety, kulturní a sportovní vyžití, služby atd.. Je odtud výborné spojení do Prahy vlakem (35 min. na Masarykovo nádraží) nebo autem (do 20 min. po D11 na Černý Most). Nemovitost je možné hradit z hypotečního úvěru, který pro Vás rádi vyřídíme. Bližší informace naleznete na webových stránkách . V případě jakýchkoliv dotazů, případně sjednání osobní schůzky, mě prosím neváhejte kdykoliv kontaktovat.
Prodej novostavby bytu 2+kk s terasou a venkovním parkovacím
Podobné inzeráty
8 nových bytů s terasou, sklepem a parkovacím stáním
REZIDENCE HAVLÍČKOVA: Novostavba bytového domu – 8 nových bytových jednotek o velikosti 2+kk a 3+kk, s terasou, sklepní kójí a parkovacím stáním. Exkluzivní nabídka nových bytů do osobního vlastnictví: Ve druhé polovině roku 2023 bude v Břeclavi – Poštorné zahájena výstavba moderního bytového domu, jehož součástí bude 8 nových, energeticky úsporných, bytových jednotek: v 1. nadzemním podlaží: byt č.1 2+kk 37,87 m2 s terasou 13,05 m2 byt č.2 3+kk 63,84 m2 s terasou 18,43 m2 ve 2. nadzemním podlaží: byt č.3 2+kk 46,34 m2 s terasou 10,25 m2 REZERVOVÁNO byt č.4 2+kk 37,87 m2 s terasou 10,40 m2 byt č.5 3+kk 63,84 m2 s terasou 10,25 m2 ve 3. nadzemní podlaží: byt č.6 2+kk 46,34 m2 s terasou 10,25 m2 byt č.7 2+kk 37,87 m2 s terasou 10,40 m2 byt č.8 3+kk 63,84 m2 s terasou 10,25 m2 Příslušenstvím každé bytové jednotky bude terasa, sklepní kóje o velikosti 2 - 3 m2 a parkovací stání v dvorním traktu. Všechny byty budou mít hlavní obytnou část s prosklenými stěnami a terasami orientovanou na slunnou jihozápadní stranu – do klidové zóny zahrad okolních rodinných domů. Každý byt bude mít vlastní elektrické podlahové vytápění kombinované s tepelným čerpadlem. Předpokládaná třída energetické náročnosti: B Ceny bytů od 3.597.650,-Kč. Výhodou bude, že byty nebudou obsahovat finální podlahovou krytinu, vnitřní zárubně a dveře a kuchyňskou linku, které si každý budoucí vlastník zajistí podle svých představ a fantazie. Byty budou mít dokončenou koupelnu a WC. Byty budou vhodné jednak jako startovací pro mladé, tak i pro rodiny s dětmi, nebo i jako skvělá investiční příležitost s výnosem z dlouhodobého pronájmu. Nabízíme i vyřízení hypotečního úvěru za aktuálně nejvýhodnějších podmínek. Vše o projektu REZIDENCE HAVLÍČKOVA najdete na:
Prodej novostavby bytu 4+kk s terasou a 2x PS, osobní vlastn
Nabízíme Vám prodej luxusní novostavby bytu 4+kk se zastřešenou terasou a 2x vyhrazeným parkovacím staním v nízkoenergetické novostavbě domu na okraji Pardubic V (k.ú. Dražkovice), jen 10min autem a 17min MHD od centra Pardubic a 15min autem od centra Chrudimi. Osobní vlastnictví. Byt se nachází v 2. nadzemním podlaží, celková užitná plocha bytu 90,6 m2 vč. terasy. Byt je slunný, orientace oken jih-zapad. V celém bytě podlahové vytápění (kondenzační kotel), podlahová krytina: vinyl a dlažba, dřevěné obložky dveří a interiérové dveře, 6ti komorová plastová okna s izolačním trojsklem. Dispozice bytu - obývací pokoj s kuch. linkou a vstupem na terasu, 3x samostatný pokoj, koupelna s vanou a WC, předsíň a schodiště. Nízké náklady na provoz bytu a fond oprav (cca 4500-5500,-Kč/měs. dle počtu osob). V místě dobrá občanská vybavenost, pošta, MŠ, zastávka MHD, centrum města do 15min. Doporučuji Vám osobní prohlídku. V případě zájmu Vám zajistíme financování hypotečním úvěrem za výhodných podmínek. Více informací u makléře, foto z průběhu výstavby (únor 2023). Byt se prodává kompletně dokončený vč. zařizovacích předmětů, v ceně bytu není pouze kuchyňská linka. K nastěhování: duben/květen 2023. Poznámka k ceně: cena včetně provize RK; v kupní ceně je zahrnuto 2x parkovací stání ID nabídky: N13078
Prodej novostavby luxusního bytu 2+kk 83 m² s velkou terasou
Představujeme právě dokončené stylové, vysoce moderní bydlení v prostorné novostavbě v oblíbené brněnské čtvrti Líšeň. Staňte se hrdým majitelem luxusního bytu o velikosti 2+kk o velkorysé obytné ploše 82,9 m2 s klimatizací a prostornou terasou. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží a náleží k němu prostorná jižní terasa se zelenou střechou o velikosti 54,7 m2. Kuchyňská linka a další vybavení bytu jsou vyrobeny na míru a zařízení je ve vyšším standardu. Byt je vybaven vlastním plynovým kotlem a podlahovým vytápěním. V bytě najdete praktickou technickou místnost s napojením na pračku a sušičku. Podlahy v bytě jsou řešeny dubovým masivem na míru. Design bytu dotvářejí antracitová hliníková okna s venkovními elektrickými žaluziemi. Byt disponuje velkou soukromou terasou s úžasným výhledem o celkové výměře 54,7 m2, která se skládá z části o velikosti 17, 1 m2 vhodné pro posezení a okrasné zelené střechy. Bytová jednotka 2+kk se skládá z: - obývacího pokoje s kuchyňským koutem o velikosti 44 m2 - ložnice o velikosti 20,8 m2 - předsíně o velikosti 6 m2 - koupelny s WC (odděleným příčkou) o velikosti 6,7 m2 - technické místnosti o velikosti 2,4 m2 - šatny o velikosti 3 m2 V přízemí domu najdete kočárkárnu a kolárnu. K bytu náleží podíl na budově a na společném pozemku. K bytu je vyhrazené parkování ve dvoře. Líšeň patří mezi vyhledávané brněnské lokality pro svou příjemnou vzdálenost do centra města s veškerým občanským vybavením, zároveň však s dostupnou přírodou a klidem okrajové části Brna. V blízkosti najdete školu, několik mateřských škol, obchod s potravinami, tenisové kurty, park i zastávku MHD. Vizualizace domu i bytu jsou ilustrativní, prodávající si vyhrazuje právo změnit konečnou podobu domu i bytu. Jedná se o převod členských práv a povinností k družstevnímu podílu s okamžitým bezúplatným převodem do osobního vlastnictví. Možnost individuálního financování/koupě na splátky. K nastěhování je I./Q 2023.
nový byt 1+kk 37 m2 + terasa 7m2 + sklep 2m2  část. zařízený
Exkluzivně nabízíme k pronájmu krásný nový slunný byt 1+kk s terasou, sklepem a parkovacím stáním ve čtvrtém patře (s výtahem) novostavby bytového komplexu Zlatý kopec v ul. Pod Zahrady v Přezleticích u Prahy, jehož kolaudace proběhla v lednu 2023. Je o celkové velikosti 46 m2, z toho: byt 37 m2 + terasa 7 m2 + sklep/komora 2 m2 v přízemí domu (např. pro uskladnění kola), dále k bytu náleží parkovací stání 13m2 hned naproti v parkovacím domě, které je zahrnuto v ceně nájmu. Okna i terasa bytu jsou se západní orientací s krásným nerušeným výhledem do okolní krajiny a zástavby. Byt je částečně nově zařízený- kuchyňská linka s indukční varnou deskou, digestoř, vestavěná horkovzdušná trouba, lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, varná konvice, jídelní stůl a 2 židle, žaluzie v oknech, v předsíni vestavěné šatní skříně a předsíňová stěna s lavicí. V koupelně je sprchový kout, zrcadlová skříňka s osvětlením, skříňka pod umyvadlem, přípojka na pračku a WC. Na podlahách je plovoucí podlaha v dezénu dřeva nebo dlažba, vytápění je podlahové a zajišťuje ho vlastní nový plynový kotel v koupelně, do bytu je zavedena internetová přípojka a anténa TV. Okna v bytě je možné všechny otevřít a propojit tak celý prostor bytu s venkovním sezením na prosluněné terase. Dům se nachází v klidném a tichém prostředí obce Přezletice, která plynule navazuje na městkou část Prahy 9- Vinoř. V blízkosti se nachází supermarket Billa a Norma, lékařské středisko, kavárny a restaurace, místa pro volnočasové aktivity kulturní centrum (kino, koncerty), workautová hřiště, golfový rezort Vinoř, jezdecká škola v blízkém zámeckém areálu Ctěnice, střelnice, rybníky pro rybaření a nespočet cyklotras vedoucích do centra Prahy nebo do jejího okolí. Dopravní spojení do centra Prahy je bezproblémové- autem cca 20 min nebo autobusem cca 15-20 min na metro Letňany, Prosek, Palmovka, Vysočanská nebo Černý most. Parkování pro návštěvy je bezplatné v okolních ulicích. Byt je ideální pro 1 max 2 osoby a nekuřáky. Nájemné činí 13.000,-Kč/měs. (včetně parkovacího stání) + zúčtovatelné služby 660Kč / na 1 osobu/měs.+ vlastní spotřeba el. a plynu. Při podpisu nájemní smlouvy je nutné uhradit jistotu/kauci ve výši jednoho měsíčního nájmu a provizi RK ve výši 6.500,-Kč. Byt je volný ihned, k prohlídkám možný okamžitě po předchozí dohodě. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. +popl. 660,-Kš/měs./1os. + vlastní spotřeba el. a plynu (cca 2000,-Kč/měs.) + internet 400,-Kč/měs. Třída energetické náročnosti: B - velmi úsporná (dle Vyhláška č. 78/2013 Sb.) Cena: 13 000 Kč/měs
Prodej bytu, 4+kk, 108 m², Popůvky
Prodej novostavby bytu 4+kk s terasou, garáží, parkovacím stáním a zahradou 366 m2 nacházející se v krásném prostředí s uklidňujícím výhledem na rybník a lesy v obci Popůvky (okr. Brno-venkov), ulice Nad Rybníkem, v těsné blízkosti Brna (10 min. od Campus Square). Jedná se o velmi pěknou a klidnou lokalitu na ojedinělém místě v dosahu města, která na Vás opravdu zapůsobí. V nabídce jsou dva přízemní byty 4+kk o podlahové ploše 99 m2, které jsou součásti novostavby samostatně stojícího rodinného domu se třemi byty. Každý z přízemních bytů má svůj vlastní vstup, terasu 24 m2, zahradu (366 m2 nebo 514 m2), nádrž na dešťovou vodu 4 m3, garáž, parkovací stání s možností zastřešení a další dvě parkovací místa na vydlážděném prostoru před garáží. Pozemek je celkově oplocen a zahrada je včetně terénních úprav. Na zahradě je dostatek místa pro grilování či pro případný bazén. Byty se prodávají do osobního vlastnictví včetně spoluvlastnických podílů na společných částech domu a zastavěném pozemku. K přilehlé zahradě bude mít budoucí vlastník bytu výlučné právo užívání. Plánované dokončení: leden 2023. Byty splňují moderní trend energeticky úsporného bydlení. Každý byt má své tepelné čerpadlo (vzduch-voda) značky VIESSMANN, podlahové teplovodní vytápění, přípravu pro fotovoltaiku, přípravu pro klimatizaci. Datové rozvody jsou do všech pokojů. Okna jsou plastová s izolačními trojskly vybavená předokenními žaluziemi na elektrický pohon, podlahy vinylové a v koupelnách dlažba. Byty budou vybaveny zabezpečovacím systémem a systémem domovního vrátného včetně videa. PENB: tř. C. V případě realizace fotovoltaických panelů tř. A Dispozice (půdorys k nahlédnutí ve fotogalerii) bytu je následující: Zádveří (4,7 m2), chodba (10,6 m2), obývací pokoj s kuchyňským koutem (34,2 m2), spíž (1,7 m2), ložnice (14,9 m2), pokoj (11,3 m2), pokoj (10,6 m2), koupelna s vanou, sprchou a WC (7,0 m2), samostatné WC a bidet (1,9 m2), technická místnost (2,1 m2), terasa (24,0 m2), garáž (18,6 m2). Cena bytu 4+kk se zahradou 514 m2 činí 11.600.000,- Kč. Popůvky je obec nacházející se západně od Brna s dobrou občanskou vybaveností. Je zde MŠ, ZŠ, obecní úřad, obchod, restaurace, kavárna, dětské hřiště, sportoviště. Krásné okolí vybízí k procházkám do přírody, okolo rybníka anebo třeba na kole přes Podkomorské lesy na brněnskou přehradu. Jedná se o velice zajímavé bydlení v nádherném prostředí s rychlou dostupností města Brna autem či autobusy MHD 51, IDS 401, 402. V případě jakýchkoliv dotazů či osobní prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Číslo zakázky: 10365 Poznámka k ceně: Konečná cena. Kupující neplatí provizi RK. Energetický štítek: C - Úsporná ID nabídky: N10365
byt 1+kk 46 m2 / terasa,sklep, park. stání Praha 9 Vinoř čás
Exkluzivně nabízíme k pronájmu krásný nový slunný byt 1+kk s terasou, sklepem a parkovacím stáním ve čtvrtém patře (s výtahem) novostavby bytového komplexu Zlatý kopec , jehož kolaudace proběhla v lednu 2023. Byt se nachází hned vedle městské části Prahy Vinoř, v Přezleticích, v ul. Pod Zahrady. Je o celkové velikosti 46 m2, z toho: byt 37 m2 + terasa 7 m2 + sklep/komora 2 m2 v přízemí domu (např. pro uskladnění kola), dále k bytu náleží parkovací stání 13m2 hned naproti v parkovacím domě, které je zahrnuto v ceně nájmu. Byt je se západní orientací a s krásným nerušeným výhledem do okolní krajiny a zástavby. Byt je částečně nově zařízený- kuchyňská linka s indukční varnou deskou, digestoř, vestavěná horkovzdušná trouba, lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, varná konvice, jídelní stůl a 2 židle, žaluzie v oknech, v předsíni vestavěné šatní skříně a předsíňová stěna s lavicí. V koupelně je sprchový kout, zrcadlová skříňka s osvětlením, skříňka pod umyvadlem, přípojka na pračku a WC. Na podlahách je plovoucí podlaha v dezénu dřeva nebo dlažba, vytápění je podlahové a zajišťuje ho vlastní nový plynový kotel v koupelně, do bytu je zavedena internetová přípojka a anténa TV. Okna v bytě je možné všechny otevřít a propojit tak celý prostor bytu s venkovním sezením na prosluněné terase. Dům se nachází v klidném a tichém prostředí obce Přezletice, která plynule navazuje na městkou část Prahy 9- Vinoř. V blízkosti se nachází supermarket Billa a Norma, lékařské středisko, kavárny a restaurace, místa pro volnočasové aktivity kulturní centrum (kino, koncerty), workautová hřiště, golfový rezort Vinoř, jezdecká škola v blízkém zámeckém areálu Ctěnice, střelnice, rybníky pro rybaření a nespočet cyklotras vedoucích do centra Prahy nebo do jejího okolí. Dopravní spojení do centra Prahy je bezproblémové- autem cca 20 min nebo autobusem cca 15-20 min na metro Letňany, Prosek, Palmovka, Vysočanská nebo Černý most. Parkování pro návštěvy je bezplatné v okolních ulicích. Byt je ideální pro 1 max 2 osoby, nekuřáky, bez domácích mazlíčků. Nájemné činí 13.000,-Kč/měs. + služby 660Kč / na 1 osobu/měs.+ vlastní spotřeba el. a plynu. Při podpisu nájemní smlouvy je nutné uhradit jistotu/kauci ve výši dvou měsíčních nájmů a provizi RK. Byt je volný ihned, k prohlídkám možný okamžitě po předchozí dohodě. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. +služby 660,-Kč/os + vlastní spotřeba el. a plynu cca 1.500,-Kč Třída energetické náročnosti: (dle ) Cena: 13 000 Kč/měs